Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

inglesina trilogy vs graco???

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια..ειμαι στην 22 βδομαδα κ ξεκινησα να ψαχνω για καροτσακι..θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το inglesina trilogy system..απο κοντα που το ειδα ηταν πολυ ελαφρυ κ παρα πολυ ευκολο στο κλεισιμο κ το ανοιγμα..μου εχουν πει κ τα garco οτι εινα πολυ καλα...εχω μπερδευτει λιγο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα christiana! Εγώ είμαι στην 27η και ήδη παρήγγειλα το Trilogy. Από την έρευνα που έχω κάνει μου έχουν πει ότι τα Inglesina είναι από τα πιο γερά καρότσια και το Trilogy που το είδα από κοντά (το έχει πάρει η κουμπάρα μου) μου φάνηκε πολύ πρακτικό που γυρνάει η θέση και βάζεις και το καθισματάκι του αυτοκινήτου επάνω. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Εγω έχω το Graco Evo. Είναι πολύ ελαφρύ έχει μεγάλες ρόδες και στρίβει πολύ εύκολα. Ευχαριστημένη είμαι μ'αυτο, δε με κουραζει καθόλου.Επίσης μπορείς να βάλεις το πορτ μπεμπε ή το κάθισμα του αυτοκινήτου, να βάλεις το μωρο να κοιτάει εσένα ή το δρόμο. Αν θες πάντως καρότσι για να κάνεις μεγάλες αποστάσεις περπατώντας να έχεις ως κριτήριο να είναι ελαφρύ. Καλές αγορές.

• 1 month later...
  • 5 months later...

να κοιτάτε πάντα τα κιλά που ζυγίζει! + το ανοιγμα, κλείσιμο εάν γίνεται με ένα χέρι. όχι κουμπί, αλλά απλώς να μη θελει 2 χερια για το ανοιγμα.

αν εισαι μονη σου τι κανεις δηλαδη που το βαζεις το μωρό ! :wink:

εμείς έχουμε και trilogy kai stokke και μονο το trilogy χρησιμοποιούμε, για αυτοκινητο, ταξίδια ,και πεταξε και προσφατα με αεροπλάνα ολα τελεια κ εύκολα .

το stokke μονο για τις βόλτες εδώ στη γειτονιά και μόνο επειδή μένουμε ισόγειο κ το καρότσι μπαίνει στην πυλωτή σε κλειστό χώρο. (απαγορευτικό βάρος/σύστημα για οτιδήποτε άλλο)

τώρα είμαστε και 1 έτους και ακόμα το θελουμε κατα καιρους το καθισμα να μας κοιταει. ειδικα με τη γιαγια και την θεία όλα πολύ πιο ωραία όταν βλέπουμε το μωρό στη βόλτα. :-)

Διαφημίσεις

Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το Inglesina. Εγώ το έχω 3 χρόνια τώρα και είναι ακόμα σαν καινούριο.

Στα θετικά του βάζω ότι είναι απο τα πιο ελαφριά του εμπορίου, κλείνει σαν ομπρέλα και ανοίγει πολύ εύκολα, αντέχει το ύφασμα του στα άπειρα πλυσίματα που του έχω κάνει χωρίς να ξεθωριάσει (πλεον το πλένω και στο πλυντήριο), στρίβει πολύ καλά, αντέχει στην κακομεταχείριση (το αγόρασα στο γιο μου, τώρα το χρησιμοποιώ στην κόρη μου και πολλές φορές ανεβαίνουν και τα δυο πάνω).

Δεν ξέρω τι διαφορά στην τιμή έχουν οι δύο μάρκες, αλλά σίγουρα έχει βγάλει τα λεφτά του.

Επίσης πριν αποφασίσεις για κάποιο από τα δυο, καλό είναι να δεις ποιο χωράει στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου σου, ειδικότερα αν υπάρχει μικρό αυτοκίνητο πόλης.

το απολυτο καροτσι ειναι το Mothercare Urban Detour Xtreme.

Επειδη στην Ελλαδα τα πεζοδρόμια μας ειναι τρισάθλια το συγκεκριμενο πάει παντου και έχει εξαιρετικά καλή ανάρτηση για να μην νιωθει το μωρό το κάθε πλακάκι όπως γίνεται με τα καρότσια που δεν εχουν φουσκωτές ρόδες

Και εγώ Inglesina έχω και το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Εμείς μείναμε τόσο ευχαριστημένοι από το καρότσι μας που πήραμε και το καρεκλάκι φαγητού που έβγαλε η εταιρία, επίσης καταπληκτικό.

Πρόσεξε όμως το καρότσι που θα επιλέξεις τελικά να χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου και αν έχετε στο ασανσέρ γιατί αλλιώς είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Έχω φίλη που την πάτησε έτσι. Με το καλό το μωράκι!

S02fp3.png

LnVyp3.png

το έψαξα βερονίκη για να το δώ απο περιέργεια. να το το λινκ. πολύ όμορφο είναι ,

http://www.mumsnet.com/reviews/pushchairs/travel-systems/9478-mothercare-urban-detour-xtreme

μα καμία σχέση όμως δεν έχει ως σύγκριση. δεν είναι καρότσι που διπλώνει, ούτε θα είναι ελαφρύ ούτε χωράει σε κανένα ασανσέρ! ναι τέλειο είναι , αλλά για ανθρώπους με μονοκατοικία και μερσεντές ή σε επαρχία όπου το θέμα είναι να μπορέσεις να περάσεις με ασφάλεια βουναλάκια κακοτράχαλα κτλ! εκεί βεβαίως.

τελικά το θέμα είναι τι ανάγκη έχει ο καθένας! όλα τα καρότσια καλά είναι στην τελική.

ούτε θεωρώ πως ειναι ομορφο. Αντιθέτως έχει πολύ ομορφότερα καρότσια αλλα δεν ειναι αυτό το ζήτημα. Έχεις δίκιο στο θέμα του ασανσερ, δεν χωράει στα μικρότερα που ειναι για 3 άτομα. ¨Οταν ξέρω ότι θα χρειαστεί να μπούμε σ'ενα χρησιμοποιούμε ενα φθηνό καλοκαιρινο καρότσι μπαστούνι. Ευτυχώς αυτό ειναι απαραίτητο μόνο για να πάω στο μικροβιολογικό :).

http://www.youtube.com/watch?v=YoIN5FHE1n4 εδώ φαίνεται πως το συγκεκριμμένο καρότσι διπλώνει.

Απλα αν αγαπας τις βόλτες με το μωρό μέσα στην πόλη (και όχι στα βουνά και τις ραχούλες ) να ξέρεις πως με τις μικρές πλαστικές ρόδες αισθάνεσαι την ΚΑΘΕ χαραμαδα και το ΚΑΘΕ πλακάκι. Αντιθέτως με τις ρόδες που φουσκώνουν δεν ακούς και δεν αισθάνεσαι τους κραδασμούς.

Καλές αγορές και να χαίρεστε το μωράκι σας!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...