Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα σας??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 164
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Εγώ είμαι στην 20η εβδομάδα και έχω πάρει 2 κιλά. Παρόλα αυτά με ορισμένα ρούχα φαίνεται η κοιλιτσα μου, με άλλα ούτε κατά διαννοια!

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα κορίτσια!!

εμενα η κοιλια μου φανηκε γυρω στον εβδομο μηνα,δε θυμαμαι ακριβως,,μεχρι τοτε εμοιαζα σαν να παραεφαγα αλλα ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη,,,από ότι μου ειπε ο γιατρος αλλα και από αυτά που βλεπω στην 2η εγκυμοσυνη η κοιλιτσα φαινεται παντα πιο νωρις,,αχ μου ελειψε η κοιλια μου :D:D:D

Ευχομαι καλη εγκυμοσυνη σε όλες σας!!

Κοριτσακια μου εμενα η κοιλιτσα μου αρχισε να φαινεται μετα τον 5ο μηνα, παρολο που πηρα 18 κιλα :shock::oops::D, και απο 46 που ημουν πριν την εγκυμοσυνη πηγα να γεννησω με 64, αλλααα μολις γεννησα, ηδη ειχαν χαθει τα περισσοτερα (κατακρατηση υγρων), και τα υπολοιπα στη συνεχεια!!

Καλη εγκυμοσυνη σε ολες σας!!! :D:D:D

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Γύρω στη 15η-16η εβδομαδα άρχισε να φαινεται η δικιά μου... εγώ τουλάχιστον είδα τότε απότομη διαφορά γιατί ήμουν πολύ αδυνατη όταν έμεινα έγκυος και δεν ειχα καθόλου πρηξίματα από την εξωσωματική. Ωστόσο αρκετοί δεν με έπαιρναν χαμπάρι ως και τον 5ο! Έχω γελάσει πολύ με κανα δυο τέτοια σκηνικά! Καλες & τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες!!!

I 'm a happy twin mom

• 1 month later...

μπορω να πω απο τον 2ο μηνα , λογο του οτι πηρα αποτομα κιλα λογο διακοπησ τσιγαρου κ κατακρατησης. τωρα μολισ μπηκα στον 4ο (13η ευδομαδα) και φαινομαι σαν 5ο - 6ο μηνα :lol::lol::lol::lol:

preg.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Καλησπέρα κορίτσια..

Ειμαι 16 εβδομάδων και η κοιλιτσα εχει κανει την εμφάνιση της διακριτικά! Στα κιλα ειμαι αδύνατη οποτε δεν φαίνεται εγκυμοσυνη αλλα ειναι σαν να εχω πριστει απο το πολυ φαι.. Ανυπομονώ όμως!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα στον 6ο είχα ήδη πάρει 9 κιλά και ξεκίνησα πολύ πολύ αδύνατη, παρ' όλα αυτά κοιλίτσα εγκυμοσύνης απέκτησα κανονικά όχι νωρίτερα από τον 6ο μήνα. Και μέχρι τέλους γενικά είχα μια μικρή κοιλίτσα και ένα μικρό μπεμπάκι.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...