Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα σας??

Recommended Posts

απευθύνομαι κυρίως στις μαμάδες 2ο παιδιού: πότε άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα σας??γιατί σε μένα που ακόμη δεν μπήκα στον 3ο φαίνεται ήδη..αρκετά μπορώ να πώ..και νομίζω ότι τελικά στο 2ο ξεχειλώνει πιο εύκολα..ισχύει?

Και σε μένα φαινεται ίδη η κοιλίτσα μου αλλα και στο πρώτο μου παιδάκι φάνηκε νωρίς.

.png

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 164
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα φάνηκε στον 5ο μήνα. Αφου στην δουλεια μου δεν το είχε καταλάβει κανείς τους . Σοκαρίστηκαν όταν τους το ανακοίνωσα. Και παντα είχα 4-5 κιλάκια παραπάνω. Συνολικά πήρα 9 κιλά.

line_flow_blue_beg_micky_time_1214971200_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Στην πρώτη εγκυμοσύνη φάνηκε στον 5ο με 6ο και είχα πάρει και 8 κιλα ενω στη δεύτερη φάνηκε στον 3ο και ας πήρα συνολικά 5 κιλά. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη το σώμα είναι ξεχειλωμένο και ανοίγει αμέσως.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη άρχισε να ξεχωρίζει αφού μπήκα στον 4ο ενώ τώρα μόλις απ' τον 2ο!! Περιττό να σας πω ότι ένιωθα απίστευτη πίεση απ'το καινούριο μου τζιν τις πρώτες μέρες της καθυστέρησης, το οποίο και έβαλα πρώτη και τελευταία φορά τη μέρα που έκανα το τεστ!!!

5dyVp3.png

Στην κόρη μου παρόλο που πήρα 22 κιλά λίγες μέρες πριν γεννήσω δεν με κάνανε για ετοιμόγεννη! Τώρα είμαι 7 μηνών και έχω βάλει 10 κιλά και σε αντίθεση με την κόρη μου είμαι όλο κοιλιά η οποία φαίνεται απο τον 2ο μήνα παρόλο που λόγω στεναχώριας και εμετών είχα χάσει και 4 κιλά.... Το καλό είναι ότι ευτυχώς δεν έχω παχύνει στα "παλιά" λημέρια (χέρια, μπούτια) απλά έχω μια υπέροχη τεράστια κοιλίτσα!!!

Πλάκα είχε ο προϊστάμενος του διπλανού τμήματος με ρώτησε τον προηγούμενο μήνα αν είμαι έγκυος (μιλάμε η κοιλιά μου κάνει μπάμ έτσι....) και βέβαια έφαγε καζούρα απο όλο το γραφείο.... "όχι κύριε Τ. τυμπανισμό έχει η κοπέλα δεν το βλέπετε??", "αχ αυτές οι μπύρες τι κάνουνε", "τι έχετε να μας προτείνετε για την δυσκοιλιότητα" κ.α. χαριτωμένα..... Ο ταλαίπωρος έφυγε κατακόκκινος απο το γραφείο κι εμείς το έχουμε ατάκα στο γραφείο όσο παιρνάει και ο καιρός... :lol::lol:

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Γεια σας, είμαι νέο μέλος και θέλω να κάνω μια ερώτηση. Στο προηγούμενο παιδί μου άρχισα να φαίνομαι έγκυος απτον 5ο μήνα. Στο τέλος του 4ου αρχισε η κοιλίτσα να πρήζεται και στον 5ο μεγάλωσε αρκετά για να φαίνεται. Σ αυτή την εγκυμοσύνη όμως ακόμα να κλείσω τον 3ο και έχει ήδη φουσκώσει αρκετά και είναι σκληρή, έχει πρηστεί δηλαδή. Είναι δυνατόν από τόσο γρήγορα να συμβεί αυτό? Ειμαι περιπου 11 εβδομαδων.

Οι δευτερομανούλες πότε αρχίσατε να δείχνετε?

Καλημέρα Νένα. Εγώ είμαι στον 6ο μήνα και σχεδόν δεν φαίνομαι ότι είμαι έγκυος. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη άρχισε να φαίνεται η κοιλιά, πιο νωρίς. Ίσως παίζει ρόλο, ότι την προηγούμενη φορά περίμενα αγόρι, ενώ τώρα είναι κορίτσι.

Nena, ακριβώς το ίδιο μου συμβαίνει!! :D:D

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, είχα πολύ μικρή κοιλίτσα...

Τώρα, από τα μέσα του τρίτου (μη σου πω νωρίτερα), η κοιλιά μου άρχισε να προπορεύεται!! :P:P

Άντε να δούμε πού θα φτάσει!!!

:D:D:D:wink::wink::wink:

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!ΑΠΟ 4 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΚΕΝΑ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ(ΑΓΟΡΙ).ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ Κ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ... :):):)

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι στη 2η εγκυμοσύνη ανοίγει πιο γρήγορα η κοιλιά, γιατί θυμάται το σώμα και έχει χαλαρώσει. Θυμάμαι μια φίλη μου που έμεινε ξανά έγκυος στο χρόνο και στην αλλάγή από καλικαίρι-φθινόπωρο στην 1η εγκυμοσύνη της κάνανε τα ρούχα που φόραγε πριν, στη 2η χρειάστηκε και καινούργια. Και από κιλά ήταν στα ίδια (είχε επανέλθει) και ήταν και τα δύο αγόρια.

Εμένα αν σας παρηγορεί αυτό, αν και 1η εγκυμοσύνη, από τον 3ο άρχισε να φαίνεται.

Εμένα στη 2η εγκυμοσύνη η κοιλιά μου άρχισε να φαίνεται πολύ νωρίς και από τον πέμπτο μήνα όλοι μου έλεγαν ότι τούτη τη φορά εχω δίδυμα.Αντί να διαπιστώσουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι έβγαιναν στο συμπέρασμα ότι έχω δίδυμα!!!!!!! Στο τέλος της εγκυμοσύνης φοβόμουν να κατέβω σκαλιά γιατί με έπερνε μπροστά το κέντρο βάρους!!!!

Όλα αυτα που περιγράφω παραπάνω ήταν η Κ Ο Ρ Η μου!!!!!

Γεννήθηκε πραγματικά μεγάλη.Βαριά και ψιλή!! :):):D:D:D

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

καλημέρα κορίτσια!!

εγώ μπορεί να είμαι στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά η κοιλιά μου φαινόταν από τον 3ο μήνα χαλαρά ενώ είχα πρήξιμο από τις πρώτες εβδομάδες.Ίσως έχει να κάνει με την ποσότητα αμνιακού υγρού και έπειτα με το μέγεθος του μωρού γιατί εμένα είναι όντως μεγαλούτσικο. Πάντως και τώρα που είμαι στον 7ο εξακολουθώ να έχω μεγαλύτερη κοιλιά από κάποιες εγκυμονούσες που είναι στον ίδιο μήνα με μένα. Και μην φανταστείς ότι είμαι παχιά ή ότι έχω πάρει πολλά κιλά. Σημασία έχει να έχεις καλή εγυυμοσύνη και να γεννήσεις ένα υγιές παιδάκι πάνω απ'όλα. :wink::wink::wink:

στην 8η εβδομάδα παντελόνια δεν έκλειναν μπροστά και φόρεσα τα προηγούμενα της εγκυμοσύνης..στην πρώτη ρούχα εγκυμοσύνης πήρα μετά την αυχενική.. στη δέυτερη η κοιλιά φουσκώνει πιο γρήγορα στην αρχή και είναι σταδιακό το φούσκωμα ενώ στην πρώτη που οι μύες είναι πολύ πιο σφιχτοί και γενικά όλο το σώμα άμαθο, γίνεται ένα μπαμ εκεί στον 5ο 6ο και φουσκώνεις απότομα..μην σε ανησυχεί, μπορεί στο τέλος να έχεις φουσκώσει ακριβώς το ίδιο με τη διαφορά ότι το φούσκωμα γίνεται τώρα σταδιακά και όχι τόσο απότομα

γίνεται ένα μπαμ εκεί στον 5ο 6ο και φουσκώνεις απότομα..

Aμ έτσι εξηγείται! Κι εγω αυτό έπαθα, εκεί που κανείς δεν καταλάβαινε ότι είμαι έγκυος, ξαφνικά τις τελευταίες 10 μέρες έχω κάνει μια κοιλιά που μου φαίνεται τεράστια... ή τουλάχιστον μπορώ με σιγουριά να πω ότι τώρα φαίνεται... Κι από κιλά έχω πάρει μόνο 3...

Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα! :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Εγω αν και στην 11η βδομαδα δεν εχω πάρει ούτε μισό κιλό αλλά η κοιλία μου έχει πρηστεί λες και έτρωγα όλη μέρα κουνουπιδι. Δεν είναι όμως πρήξιμο είναι υποθέτω απτην εγκυμοσύνη. Απλά δεν περίμενα με τίποτα να αρχίσω τόσο γρήγορα να φουσκώνω. Νομίζετε ότι το μέγεθος της κοιλιάς έχει σχέση με το μέγεθος του μωρού? Στον γιο μου είχα μια τεράστια κοιλιά που όσοι με βλέπανε νομίζαν ότι πάω για δίδυμα παρόλο που το μέγεθος του ήταν νορμαλ οταν γεννήθηκε (3.300) Εχει σχέση τελικά το μέγεθος του μωρού ή είναι παραπάνω απτο καλούπι της γυναίκας?

• 1 month later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ. ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ????

ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΛΙΓΑΚΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΕΤΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΣΑΝ ΜΠΟΙ ΕΙΜΑΙ ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ (ΟΧΙ ΠΑΧΙΑ) ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ???

ΠΟΤΕ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???? ΑΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!

Εγω ειμαι 3 μηνων και 12 ημερων και ειμαι μια απ τα ιδια οποτε μην αγχωνεσαι. :lol: Ενω δεν εχω παχυνει νιωθω οτι εχω μια κοιλια σαν καρπουζι αλλα δεν εχω. Πιο πολυ σαν αισθηση πρηξηματος ειναι. Λιγο φουσκωμα κατω απο τον αφαλο και λιγο στομαχι. Γενικα ειμαι χοντρουλα αλλα ενω δεν πηρα ακομα κιλα νιωθω σαν φουσκα. Μωρο δεν ακουσα ακομα... :cry:

lcWup3.png

καλημερα baby. κι εμενα αργησε να φανει η κοιλια. προς το τελος του 4ου μηνα αρχισα να δειχνω εγκυος. οποτε κανε υπομονη λιγες μερες ακομα και κατι θα φανει.

Εγώ έκλεισα τον 5ο και μερικοί ακόμα να καταλάβουν ότι είμαι έγκυος. Φαίνεται σαν μικρούλα μπαλίτσα , είμαι και αδύνατη βέβαια και δεν κάνει μεγάλο μπαμ ......... οπότε υπομονή! :)

αντε να δούμε ρε κορίτσια, εχω χαρά και θέλω να φαινεται το μικρό μου :D ούτε το ακουσα ακόμα Σωτηρία :(

κάθε πρωί κοιτάζομαι στον καθρέφτη, άντε να δούμε πότε θα φανώ έγκυος και όχι σαν πρησμένη.

einai analoga sto atomo...emena mexri 4-5 mhnwn gia koilia paxous thn pernoysan.otan hmoun ston mhna mou me rwtousan an eimai 4 mhnwn.katalavenw ayth thn anamonh na fenete h koilitsa...otan axise na fenete h dikia mou k hmoun sto dromo apo kathe vitrina pou pernousa koitousa pws fenomai me thn koilia :D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...