Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως κορίτσια δεν με ενοχλεί που η κόρη μου (4 ετών) θέλει να βάφει τα νύχια της.Της πήρα από τα jumbo και αυτά τα χαζομακιγιάζ και βάφεται μόνη της.Εννοείται της εξηγώ πως είναι παιχνίδι και πως δεν βγαίνουμε έξω σαν τις λατέρνες αλλά έχει μανία με τα λούσα(κολιέ , βραχιόλια).Σημειώνω πως εγώ δεν είμαι καθόλου κοκέτα!Επίσης της έχω πάρει liposan φράουλα και το φοράει συχνά.Δεν μου κακοφαίνεται , πιο πολύ αστείο το βλέπω.

τι να πειραζε καλε?αρκει να γινετε με μετρο οπως πολυ σωστα κανεις christy και ποτε εξω απο το σπιτι!απλα εγω το εχω βρει και σαν παιχνιδι γιατι οταν της τα βαφω λιγο κανει τετοια χαρα και εχει πολυ πλακα!περπαταει σαν να κανει πασαρελα βαζει τα χερια στην μεση κτλ.ασε δε που οταν εχει καμια κοπελα να δειχνει μοδα στην τηλεοραση παει πανω κατω με υφος και τουπε.αλλα κοριτσια οσο αφορα το βιντεο που αναρτησε μια κοπελα λυπαμαι πολυ τα παιδακια που εχουν τετοιες μαμαδες γιατι οι μαμαδες φταινε ειναι λογικο.:mad::x:x τι να κανω?μου βγηκε λιγο ψωναρα σαν τον πατερα της!αλλα απο μενα πηρα το νιονιο!!:lol::lol::lol::lol:

Συμφωνω απολυτα, δεν μου αρεσει καθολου να βλεπω μικρα κοριτσακια με βαμμενο νυχι, οπως και μωρακια με σκουλαρικια :rolleyes:

Η δικη μου κορη που τωρα ειναι 6,5 πολλες φορες μου το εχει ζητησει αλλα παντα εισεπραττε αρνητικη απαντηση και δεν επεμεινε περαιτερω.. Βεβαια μου ελεγε για την ταδε συμμαθητρια της στο σταθμο / νηπιο / σχολειο που εχει βαμμενα νυχια αλλα συζητησαμε οτι αυτα ειναι για μεγαλες κοπελες και στην τελικη δεν με νοιαζει τι κανει η μαμα του αλλου παιδιου...

Παντως εχει συμμαθητρια στην α' δημοτικου που ερχεται με νυχι βαμμενο και λιπ γκλος :confused:.. Στη χριστουγεννιατικη δε γιορτη του σχολειου (οχι στην αποκριατικη, το τονιζω) για να πει το ποιημα την ειχε βαψει κανονικοτατα η μαμα της (με εντονο ρους, κραγιον κλπ) :shock::shock:... Τι να πεις...

κοριτσια ειμαι αισθητικος(νυχια/μακιγιαζ) και κανω ραντεβου σε σπιτια!το τι εχουν δει τα ματακια μου και το τι εχουν ακουσει τα αυτακια μου απ'τις μαμαδες δεν περιγραφεται με λογια!!!!!!!!!!!!!!!ειναι παιδακια που επηρεαζονται σαφως απο αλλα,ομως ειναι και παιδακια που τα ενθαρυνουν οι μαμαδες σε βαφη νυχιων,ματιων κλπ απο τα 2 τους χρονια για να γινουν οπως υποστηριζουν κοκεταριες σαν αυτες!συγκεκριμενα περσι το καλοκαιρι λεει μια μαμα στην 3χρονη κορη της¨πηγαινε φερε το καινουργιο σου μαγιω να το δει η κυρια νικολ¨.ξερετε τι μαγιω ηταν?????????ΣΤΡΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το διανοειστε μανουλες?σας πληροφορω οτι το πιτσιρικι το φορεσε στην ψυχρα και εκανε και πασαρελα οπως της εδειξε η μαμα!ελεος!και μετα απορουμε γιατι τα παιδια μας γινονται σνομπ και διαφορα αλλα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:!προς θεου για να μην παρεξηγηθω μιλαω για ακραιες καταστασεις και οχι για παιδακια που απλα ζηλεψαν μανο απ'τη μαμα!

κοριτσια ειμαι αισθητικος(νυχια/μακιγιαζ) και κανω ραντεβου σε σπιτια!το τι εχουν δει τα ματακια μου και το τι εχουν ακουσει τα αυτακια μου απ'τις μαμαδες δεν περιγραφεται με λογια!!!!!!!!!!!!!!!ειναι παιδακια που επηρεαζονται σαφως απο αλλα,ομως ειναι και παιδακια που τα ενθαρυνουν οι μαμαδες σε βαφη νυχιων,ματιων κλπ απο τα 2 τους χρονια για να γινουν οπως υποστηριζουν κοκεταριες σαν αυτες!συγκεκριμενα περσι το καλοκαιρι λεει μια μαμα στην 3χρονη κορη της¨πηγαινε φερε το καινουργιο σου μαγιω να το δει η κυρια νικολ¨.ξερετε τι μαγιω ηταν?????????ΣΤΡΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το διανοειστε μανουλες?σας πληροφορω οτι το πιτσιρικι το φορεσε στην ψυχρα και εκανε και πασαρελα οπως της εδειξε η μαμα!ελεος!και μετα απορουμε γιατι τα παιδια μας γινονται σνομπ και διαφορα αλλα:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:!προς θεου για να μην παρεξηγηθω μιλαω για ακραιες καταστασεις και οχι για παιδακια που απλα ζηλεψαν μανο απ'τη μαμα!

τι αισχη ειναι αυτα?δεν το πιστευω δηλαδη.ουτε κατα διανοια ποτε τετοια πραγματα.επρεπε να τα απαγορευουν να τα πουλανε αυτες τις αηδιες!αυτα ειναι μονο για εμας!:confused::confused:

Διαφημίσεις

εγω με την ανηψιά μου εχω κάνει "συμφωνία",μιας και η μανα της είναι η αυστηρή της υπόθεσης,κάθε σάββατο πρωί που την κρατάμε εμείς κάνουμε μποτέ!Βάφουμε νύχια με διαφανο βερνίκι με ροζ καρδουλες (μη τοξικό περίπου 5 ευρω),βάζουμε κραγιον (λιποζαν δηλαδή),άρωμα (μυρτώ κολόνια) βάζουμε κοκαλάκια και έτοιμες!!!!!!!!!!Μια στο τόσο δεν κάνει κακό! Α να πω οτι έχει μάθει τι στο σχολείο δεν πάμε με βαμμένα νύχια και πριν φύγει ζητάει να τα ξεβάψουμε.Απο μικρές στα βάσανα,αυτά όμως είναι όμορφα αρκει να μη γίνουν μικρομέγαλα,είχα συμμαθήτρια που 12 χρονων βαφόταν κανονικά και εκανε το μαλλί στη τοστιερα-κομμωτηρίου,ήταν άσχημο θεαμα.

Συμφωνω και εγω οτι παιδια και βαψιμο δεν παει!.Το βαψιμο των νυχιων ειναι απαγορευτικο και το εχω συζητησει πολλες φορες και εγω με την κορη μου.Ειναι 7 ετων και οταν με βλεπει να βαφω νυχια θελει και εκεινη.Της ειπα λοιπον οτι οσο παει σχολειο δεν θα τα βαψει,αντιθετως της εκανα το χατηρι το καλοκαιρι,αφου παλι ζηταγε να τα βαψουμε,με την συμφωνια να μην χρησιμοποιησουμε μανο αλλα αυτοκολλητακια(ξερετε αυτα για τα νυχια)!Ετσι ικανοποιηθηκε απολυτα και δεν ξαναζητησε κανονικο βαψιμο.Αντιθετως της αρεσει πιο πολυ αυτο γιατι παμε και διαλεγει μονη της τα σχεδια.Και εννοειται οτι δεχτηκε να το κανουμε μονο σε περιοδο καλοκαιρινων διακοπων.Δοκιμαστε το και εσεις...πιστευω θα πιασει!:wink:

''When life gets hard and you feel all alone,remember....you mean the world to someone..!And that someone...calls you MOM!!!!!''

Καλημέρα,

καλά δεν το συζητώ!!!!!:mad::evil:

αυτό που λες είναι χειρότερο και απο τα παιδάκια στο βίντεο:evil::evil::evil:

Έλεος....:cry:

Συμφωνω και εγω οτι παιδια και βαψιμο δεν παει!.Το βαψιμο των νυχιων ειναι απαγορευτικο και το εχω συζητησει πολλες φορες και εγω με την κορη μου.Ειναι 7 ετων και οταν με βλεπει να βαφω νυχια θελει και εκεινη.Της ειπα λοιπον οτι οσο παει σχολειο δεν θα τα βαψει,αντιθετως της εκανα το χατηρι το καλοκαιρι,αφου παλι ζηταγε να τα βαψουμε,με την συμφωνια να μην χρησιμοποιησουμε μανο αλλα αυτοκολλητακια(ξερετε αυτα για τα νυχια)!Ετσι ικανοποιηθηκε απολυτα και δεν ξαναζητησε κανονικο βαψιμο.Αντιθετως της αρεσει πιο πολυ αυτο γιατι παμε και διαλεγει μονη της τα σχεδια.Και εννοειται οτι δεχτηκε να το κανουμε μονο σε περιοδο καλοκαιρινων διακοπων.Δοκιμαστε το και εσεις...πιστευω θα πιασει!:wink:

Αυτό με τα αυτοκόλλητα πολύ ωραία ιδέα!:-P

Καλημερα! Εγω αισθητικος δεν ειμαι, με βαση ομως την αποψη της κολλητης μου που ειναι 12 χρονια μανικουριστα, δεν υπαρχουν μη τοξικα/μη χημικα μανο. Αυτος ειναι ο βασικοτερος λογος που δεν εχω βαψει ποτε τα νυχια της κορης μου, η οποια μου το ζητουσε επιμονα μεχρι προσφατα που το πηρε αποφαση πια!!! Και βεβαια δεν υπαρχει διαχωρισμος αναμεσα στα διαφανα κ στα χρωματιστα μανο. Κ τα δυο περιεχουν ουσιες απαγορευτικες για τους αγνους οργανισμους των παιδιων (δεν εχουμε παρα να ριξουμε μια ματια στα συστατικα). Υπαρχει κ αλλος λογος ομως που δεν βαφω ποτε τα νυχια/προσωπο της: το θεωρω ακρως αντιαισθητικο για ενα μικρο κοριτσακι να δειχνει σαν μικρομεγαλο... αρκουν τα τσιγγανικα σκουλαρικια (αυτα με το κλιπ) κ οι περιεργες στεκες που κατα καιρους της αγοραζω για να ικανοποιησει τη φιλαρεσκεια της :shock::shock::shock: Βεβαια αυτο το τελευταιο εινα καθαρα δικο μου κολλημα. (Εχω παει απειρες φορες στο μαγαζι της κολλητης μου κ εχω δει μαμαδες -αφου τελειωσουν με τα δικα τους νυχια- να ζητουν να βαψει τα νυχακια της κορης τους (μιλαμε για παιδακια 3, 4 ,5 ετων... μεγαλο λαθος για μενα!)

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

Τα νυχια μας πρεπει να αναπνευουν,γιαυτο δεν πρεπει να τα βαφουμε ουτε και εμεις.Αν τα βαφουμε πρεπει να τα αφηνουμε και μια εβδομαδα να "ξεκουραζονται".Αυτο μου το ειχε πει η δερματολογος μου.

Οσο αφορα το βαψιμο στα παιδακια και εγω δεν ειμαι και πολυ φαν.Αλλα η καθε μανουλα αποφασιζει για το παιδακι της τι ειναι σωστο και τι οχι.

Καπου πηρε το ματι μου για βαφες απο το τζαμπο.Εγω θα ελεγα μακρια απο αυτες τις βαφες,ειτε ειναι για νυχακια ειτε σκιες για ματακια.Ειναι οτι χειροτερο νομιζω!!!

Eμενα η κορη μου ειναι μωρο ακομα.Δε θελω να λεω μεγαλες κουβεντες για κατασταση στην οποια δεν εχω βρεθει,αλλα σαν αποψη,ειμαι κατα του να βαφονται τα μικρα εστω και αν αυτο ειναι το βαψιμο των νυχιων...οχι μονο για θεμα τοξικοτητας των συστατικων,αλλα και σαν εικονα δε μου αρεσει καθολου...επειδη ομως αυτο δεν τηρειται απο την πλειοψηφια των μαμαδων και ενδεχομενως καποια στιγμη να μου κανει πολυ στενο μαρκαρισμα,εκει δεν ξερω ειλικρινα ποια πρεπει να ειναι η σωστη σταση:ισως να την αφηνα να το κανει καποια στιγμη για να ξεφουσκωσει σιγα σιγα η επιθυμια και να μη γινει απωθημενο και το ζητα μετα μονο και μονο απο αντιδραση...πιστευω οτι αν ολες οι οικογενειες κρατουσαμε μια σταση σε καποια πραγματα γυρω απο την παιδικη ηλικια,δε θα υπηρχε αυτη η επιθυμια μιμητισμου και δε θα ερχονταν οι γονεις σε δυσκολη θεση και σε διλημματα ,αλλα αυτη ειναι η ζωη και ετσι ειναι οι ανθρωποι!Δυστυχως η πλειοψηφια δε σκεφτεται...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...