Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ(ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ -RAPEX)

gavrias

Recommended Posts

Τελικα πηραμε το Bee. Ειναι απιθανο πως μπορεις να το πηγαινεις ανετα ακομα και μεσα στο σπιτι οπου ειμαστε αρκετα στριμωγμενοι. Μπαινει στο ασανσερ μας ( που ειναι το πιο μικρο που εχω δει ποτε ) και τσουλαει με το 1 δαχτυλο.

Πηραμε και τον υπνοσακο για τα νεογεννητα που το μετατρεπει σε - τυπου - πορτ μπεμπε. Το θεμα μας ειναι οτι η bugaboo ισχυριζεται οτι το συγκεκριμενο κανει απο νεογεννητα μεχρι 4 ετων, αλλα εφ'οσον δεν εχει πραγματικο πορτ μπεμπε, ξερει κανεις εαν οντως ισχυει αυτο ? Λεει οτι η ανακληση ειναι φουλ αλλα ειναι οντως ετσι ?

Και ποσο χρησιμο ειναι ενα πορτ μπεμπε τους πρωτους μηνες εαν λαβει κανεις υπ'οψην οτι γεννιεται Οκτώβριο - Νοεμβριο ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 365
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα πηραμε το Bee. Ειναι απιθανο πως μπορεις να το πηγαινεις ανετα ακομα και μεσα στο σπιτι οπου ειμαστε αρκετα στριμωγμενοι. Μπαινει στο ασανσερ μας ( που ειναι το πιο μικρο που εχω δει ποτε ) και τσουλαει με το 1 δαχτυλο.

Πηραμε και τον υπνοσακο για τα νεογεννητα που το μετατρεπει σε - τυπου - πορτ μπεμπε. Το θεμα μας ειναι οτι η bugaboo ισχυριζεται οτι το συγκεκριμενο κανει απο νεογεννητα μεχρι 4 ετων, αλλα εφ'οσον δεν εχει πραγματικο πορτ μπεμπε, ξερει κανεις εαν οντως ισχυει αυτο ? Λεει οτι η ανακληση ειναι φουλ αλλα ειναι οντως ετσι ?

Και ποσο χρησιμο ειναι ενα πορτ μπεμπε τους πρωτους μηνες εαν λαβει κανεις υπ'οψην οτι γεννιεται Οκτώβριο - Νοεμβριο ?

Δεν νομίζω ότι καμία κοπέλα είναι σε θέση να σου πει εάν πράγματι οι προδιαγραφές του bee είναι για νεογέννητο, όσον αφορά σε θέματα ανατομίας καροτσιού. Δεν είναι κανείς ειδικός σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση το πορτ μπεμπε είναι πιο σωστή λύση από την φωλιά για νεογέννητα που έχει το bee. Ουσιαστικά η φωλιά απλά κρατάσει σταθερό το μωρό στη θέση του, δεν έχει την άνεση του πορτ μπεμπε, ούτε το bee σε ξαπλωτή θέση είναι είναι απόλυτα επίπεδο.

Έχω ψάξει αρκετά το bee και τελικά αποφάσισα να το πάρω. Πράγματι, με δεδομένο ότι γεννάμε χειμώνα (νοέμβριο εγώ), δύσκολο να πάω πολλές τσάρκες το μωρό μου στο καρότσι. Ωστόσο, την φωλιά θα την πάρω ώστε έστω και λίγο εάν χρειαστεί να μπορώ να το πάω βόλτα. Ξέρω ότι δεν είναι σαν το πορτ μπεμπέ, αλλά τόσο που θα χρειαστεί χειμωνιάτικα.... Για εμάς το πορτ μπεμπε δεν εχει ιδιαιτερη αξια.

Αλήθεια, πήρες το κίτρινο ή το κόκκινο?

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Πηραμε το κιτρινο και ειναι απιστευτα γλυκο, σαν μελισσακι! Και εμεις για αυτο καταληξαμε και στο bee γιατι μεσα στον χειμωνα, ποσες τσαρκες μεγαλες θα παμε πια ?

Πηραμε το κιτρινο και ειναι απιστευτα γλυκο, σαν μελισσακι! Και εμεις για αυτο καταληξαμε και στο bee γιατι μεσα στον χειμωνα, ποσες τσαρκες μεγαλες θα παμε πια ?

Έτσι ακριβώς...

Αλήθεια, το κόκκινο εάν ρώτησες είναι μόνο κατόπιν παραγγελίας? Εάν ναι, πόσο καιρό κάνει να έρθει?

Σε ευχαριστώ.

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

Νομζω οτι στο mothercare της Ερμου το ειχανε ετοιμοπαράδοτο, χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρη. Το κιτρνο το ειχαν ετοιμο και το πηραμε την ιδια μερα.Μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο και να τους ρωτησεις.

Διαφημίσεις

Εμείς χρησιμοποιούμε το bugaboo cameleon εδώ και ένα μήνα που γεννήθηκε ο μπέμπης μας και μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μπορεί να έχει αρκετό όγκο (ειδικά το port bebe)αλλά είναι πολύ ευκίνητο καρότσι και μας έχει σώσει ειδικά για να τον κοιμίζουμε κατα τη διάρκει της ημέρας καθώς κινείται πολύ άνετα στο εσωρερικό του σπιτιού. Τώρα για τους εξωτερικούς χωρους δεν ξέρω. Θα το δοκιμάσουμε από την ερχόμενη εβδομάδα και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Citron, το θέμα με το ασανσέρ είναι όντως πρόβλημα. Εμάς ίσα που χωράει το cameleon. Όσο για το αυτοκίνητο (corsa), εκεί να δεις πατέντες που έχουμε κάνει!!!

Πάντως, το κίτρινο του πάει πολύ του bee!

Mselini, το bugaboo είναι πολύ καλό για εξωτερικούς χώρους, γιατί οι μεγάλες ρόδες βοηθάνε πολύ με τις λακούβες (στη γειτονιά μου έχουμε δρόμους - σουρωτήρια) και τα σκαλοπάτια. Θα το καταευχαριστηθείς, νομίζω.

Προσοχή! Ακατάλληλα πλαστικά παιχνίδια

ημερ/νία: 04-09-2008 madata.gr

Μέγεθος γραμμάτων:

Ακατάλληλα ήταν τα πλαστικά παιχνίδια «Φίδι 48 πράσινο» και «Sprungball-Hopperball», που διατίθεντο από τα καταστήματα «Jumbo AE» στον Πειραιά.

Ακατάλληλα για παιδιά ήταν τα πλαστικά παιχνίδια με την επωνυμία «Φίδι 48 πράσινο» (προέλευσης Κίνας) και «Sprungball-Hopperball», που διατίθεντο από τα καταστήματα «Jumbo AE» στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Χημείου του κράτους, που είχε παραλάβει δείγματα των δύο παιχνιδιών από το Δεκέμβριο 2007 και το Φεβρουάριο του 2008, αντίστοιχα, και τα δύο παιχνίδια είναι μη κανονικά και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς η περιεκτικότητά τους σε φθαλικούς εστέρες δεν είναι σύμφωνη με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, ενέχουν δηλαδή χημικό κίνδυνο.

Αμέσως μετά την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων του Χημείου στη Νομαρχία Πειραιά από το υπουργείο Ανάπτυξης, ελεγκτές της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους σε υποκαταστήματα της εταιρείας Jumbo ΑΕ στον ευρύτερο Πειραιά, όπου δε διαπιστώθηκε η ύπαρξη των συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Η Νομαρχία Πειραιά καλεί όσους καταναλωτές αγόρασαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια να πάψουν να τα χρησιμοποιούν προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των παιδιών του

Χμ.... Βεβαια, απότι έχω δει, το μισο jumbo είναι γεματο ακατάλληλα παιχνίδια....Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι παίρνει τόσο χρόνο για να τα ελέγξουν - μιλάμε για 8 ολόκληρους μηνες, δεν είναι λιγο....!!!

Η Νομαρχία Πειραιά καλεί όσους καταναλωτές αγόρασαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια να πάψουν να τα χρησιμοποιούν προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των παιδιών του

Αν ελεγε η Νομαρχια ενημερωνει όσους καταναλωτές αγόρασαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια να τα πανε πισω με επιστροφη χρηματων θα εβλεπες που θα σκεφτοντουσαν την επομενη φορα τι θα ξαναφερουν :twisted::twisted:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Γράφω για να διορθώσω κάτι που είχα πει παλιότερα.

έχει βγάλει ένα ελάττωμα. Έχει μια δυνατότητα να αυξομειώνεις το μήκος της λαβής, αλλά φαίνεται ότι από τη μια πλευρά έχει χαλαρώσρι η λαβή και βγαίνει από μόνη της. Τέλοσπάντων, το συγκεκριμένο ελάττωμα το έβγαλαν και στο επίσημο site, ισχύει για όσους αγόρασαν από Απρίλιο 2007 έως Μάιο 2008, και σου αντικαθιστούν όλο το σκελετό, οπότε no problem.

Τελικά δεν σου τον αντικαθιστούν, αλλά σου στέλνουν βίδες για να το επιδιορθώσεις μόνος σου. ΜΙα φίλη όμως, απευθύνθηκε στο κατάστημα απ'όπου το είχε αγοράσει και πες -πες, της αντικατέστησαν το σκελετό. Εμείς το πήραμε από το mothercare, αλλα δεν έχουμε πάει ακόμα. Μόλις κάνουμε διάβημα, θα ενημερώσω... 830 ευρώ είναι αυτά!

• 2 εβδομάδες μετά...

Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ και είπα να κάνω νέο θέμα.

Ο τίτλος τα λέει όλα. Σε αυτό το μέρος θα αναρτούμε ανακοινώσεις για προϊόντα (παιδικά και μη) τα οποία έχουνε ανακληθεί ή πρόκειται να αποσυρθούν. Οι ανακοινώσεις θα αφορούν όλες τις χώρες τις Ε.Ε., αλλά επειδή οι εισαγωγές είναι αθρόες μπορεί να έχουνε έρθει και στην χώρα μας.

Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες.

Κοινοποιήσεις που έκανε η χώρα μας για μη ασφαλή προϊόντα το 2008

Κοινοποιήσεις που έγιναν στην ΕΕ για μη ασφαλή προϊόντα την 36η Εβδομάδα

Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς

Πολύ καλό ευχαριστούμε!!!

Ήδη βρήκα μέσα μια ηλίθια φουσκωτή μπάλα που αναβοσβήνει, μας την έφερε κάποιος δώρο .... καλά έκανα και δεν την συμπάθησα από την πρώτη στιγμή, ευτυχώς τη σούταρα με την πρώτη ευκαιρία ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ!!!! :wink::D

Ευτυχώς δεν έχουμε στην κατοχή μας κάτι από αυτά. Πολύ καλή και αναλυτική η λίστα!! :wink::D:D

Καλά που δεν πήρα Harley!!!!Μα είδατε τί έγραφε;;;; :roll::roll::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΠΑΡΟΝ (της Κυριακής)"!!

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=29658&colid=37&catid=33&dt=2008-09-07&search=%CC%CF%CB%D5%D3%CC%C5%CD%CF+%C3%C1%CB%C1

ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ!!!!!!!

edit admin

Έχει βγεί ανακοίνωση από την ΔΕΛΤΑ την οποία έχει δημοσιεύσει και το "Παρόν" και φαίνεται ότι δεν είναι αλήθεια η αρχική ιστορία. Δείτε εδώ την ανακοίνωση:

http://www.vivartia.com/milk/index.html

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

σε ευχαριστουμε πολυ ενδιαφερον εχω μια απορια τι στο καλο θα ταιζουμε τα παιδια μας στο τελος αερα κοπανιστο? αν και αυτος μολυσμενος ειναι εκει εχουμε καταντησει ελεος

σε ευχαριστουμε πολυ ενδιαφερον εχω μια απορια τι στο καλο θα ταιζουμε τα παιδια μας στο τελος αερα κοπανιστο? αν και αυτος μολυσμενος ειναι εκει εχουμε καταντησει ελεος

Η ΜΟΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.......ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!! :wink::wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.........ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Η ΜΟΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ή ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.......ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!! :wink::wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ.........ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοίτα να δεις που φτάσαμε! :lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Ναι... και μετά θα σκεφτόμαστε αν το νερό με το οποίο ποτίζουμε τις αγγινάρες είναι μολυσμένο, αν η κατσίκα τρώει μολυσμένη τροφή κλπ!! Κι άντε βγάλε άκρη...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Ναι... και μετά θα σκεφτόμαστε αν το νερό με το οποίο ποτίζουμε τις αγγινάρες είναι μολυσμένο, αν η κατσίκα τρώει μολυσμένη τροφή κλπ!! Κι άντε βγάλε άκρη...

ααα μην που απογοητευεσαι!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!! Θα κάνεις γεώτρηση....θα πας σε ενα μουσείο να δεις πως εφτιαχναν οι αρχαιοι το αποχετευτικό συστημα.......και τέλος θα βάλεις γκαζον στο μπαλκόνι που ειναι η κατσικούλα!!! Ασε που θα έχεις και δωρεάν κοπριά πρώτης ποιότητος :wink::wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol::lol:

αααα εχει και ωραιότατα αγριοχορτα στα βουνα!! να παμε να μαζεψουμε σπορους να φυτεψουμε για την κατσικούλα!!!

ΕΕΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ!! ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Πραγματικά μόνο να γελάμε μπορούμε με αυτά που διαβάζουμε γιατί αν τα πάρουμε στα σοβαρά θα λαλήσουμε στο τέλος!!! Δεν ξέρουμε από που και τι να προφυλαχτούμε τελικά ... έλεος!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...