Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΚΟΥΒΕΡΤΑ;

Recommended Posts

Είναι πολύ συνηθισμένες. Όλες έχουμε. Πως να τις περιγράψω; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι πολύ μαλακές, απαλές και αφράτες. Είναι πολύ ωραίες αλλά καλύτερα νομίζω για τον πρώτο χρόνο βαμβακερες και αυτές μαλακές είναι (προσοχή όχι μάλλινες αυτές δεν είναι απαλές)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες με τι κουβερτούλα σκεπάζουμε τα νεογέννητα. Θα γεννήσω αρχές Δεκέμβρη και έχω αγοράσει μια τύπου ισπανίας. Πόσες χρειάζεται να έχω και τί υλικό θεωρείτε ότι ειναι καλύτερο?

Σας ευχαριστω!!!!

τουλαχστον 2 για να μην σου πω 3(αγκαλιας) επειδη ειναι χειμωνας κ δεν στεγνωνουν ευκολα (μπορει να σου βγαζει γουλιτσες). αν ειναι κουβερτα κουνιας την διπλωνεις στην μεση για μεγαλυτερη ζεστη.παπλωματακι υποθετω οτι ξερεις πως δεν επιτρεπεται ακομα. εγω γεννησα τον ιανουαριο τον κοιμιζα για 3 μηνες περιπου σε πορτ μπεμπε του εβαζα μια φλις κουνιας διπλωμενη κ 1 πλεκτη μαλλι-βαμβακι αγκαλιας.πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο να εχεις στην αρχη 2-3 αγκαλιας κ τις αυξομειωνεις αναλογα την θερμοκρασια.ασε που τις χρειαζεσαι κ για να το εχεις αγκαλιτσα μεσα στο σπιτι.οσο για κουνιας αρκει νομιζω1 προς το παρον θα σου φερουν κιολας. με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου.:P

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

και εγω την ιδια εποχη γενναω αλλα σκεφτομαι να χρησιμοποιησω υπνοσακο.

ποιες ειναι η τυπου ΙΣΠΑΝΙΑς??

ειναι οι βελουτε

age.png

Καλημέρα εγω πηρα κια στους 2 κουβερτες υπνοσακους που μετα τις ανοιγεις και ειναι κανονικες εχω σε μαλινες και φλις.εχουν φερμουαρ και απο επανω μπορεις και την κανεις κουκουλα

Καλημέρα εγω πηρα κια στους 2 κουβερτες υπνοσακους που μετα τις ανοιγεις και ειναι κανονικες εχω σε μαλινες και φλις.εχουν φερμουαρ και απο επανω μπορεις και την κανεις κουκουλα

εγω αυτες που λες τις ειχα μονο οταν τον εβγαζα εξω.δεν με βολευαν για τον υπνο γιατι δεν μπορεις να βαλεις σεντονακι κ ακουμπαει απέυθειας πανω στο μωρο. ασε που γλιστραγε μεσα κ τον εχανα... ετσι μικρουλικα που ειναι.:D

οσο για τους υπνοσακους που ειναι σαν φορμακια-παπλωματακια απαγορευονται οπως τα κ τα παπλωματα.

age.png

Διαφημίσεις

εγω αυτες που λες τις ειχα μονο οταν τον εβγαζα εξω.δεν με βολευαν για τον υπνο γιατι δεν μπορεις να βαλεις σεντονακι κ ακουμπαει απέυθειας πανω στο μωρο. ασε που γλιστραγε μεσα κ τον εχανα... ετσι μικρουλικα που ειναι.:D

οσο για τους υπνοσακους που ειναι σαν φορμακια-παπλωματακια απαγορευονται οπως τα κ τα παπλωματα.

γιατι δε μπορεις να βαλεις σενονακι?τωρα που το λες καθετε ακομη πιο ωραια απο αλλη κουβερτουλα.αν λεμε τις ιδιες ισπανικές.τις εχω κανει δωρο και τις εχουν ευχαριστηθει.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

Η αλήθεια είναι ότι η βαμβακερή μου καθότανε καλύτερα σαν υλικό, αλλά δεν ήξερα αν ειναι κατάλληλη για την εποχή αυτη. Τώρα που βλέπω ότι χρησιμοποιούνται μάλλον θα στραφώ σε αυτές.

Εγω πάλι που γεννάω τον Γεννάρη, έχω πλέξει κουβερτούλα την οποια έχω επενδυσει με χοντρό βαμβακερό σεντονάκι και έτσι το μπεμπάκι μου δεν θα έρθει σε επαφή καθόλου με το μαλλινο...

Πιστεύω ότι αν κάνεις και συ το ίδιο με την κουβέρτα ΙΣΠΑΝΙΑΣ δεν θα έχεις προβλημα...Δηλαδή να το σκεπάσεις με καλό σεντονάκι και απο πάνω την κουβέρτουλα.

Αγόρασα 2-3 κουβέρτες βαμβακερές αλλά σαν και αυτή καμία! Θεική ότι πρέπει για βρέφος, την παρήγγειλα μέσω ιντερνετ.

http://www.onlygreen.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=22&Itemid=79

το σχέδιο fantasia.

Διαφημίσεις

Αγόρασα 2-3 κουβέρτες βαμβακερές αλλά σαν και αυτή καμία! Θεική ότι πρέπει για βρέφος, την παρήγγειλα μέσω ιντερνετ.

http://www.onlygreen.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=22&Itemid=79

το σχέδιο fantasia.

Τη έχω δει αυτή elion, φαινεται πολύ ωραία!!!!

Την έχεις πάρει ή περιμένεις να έρθει?

λοιπον,

νομιζω κοριτσια οτι παιζει ρολο ποτε θα γεννησει κανεις.

Εγω γεννησα 12 Μαιου και στο μαιευτηριο τα νεογεννητα τα σκεπαζαν με κουβερτουλα κανονικη σας πληροφορω,αυτες τις ακρυλικες Ισπανιας.Εγω την σκεπαζα με μια βαμβακερη τυπου φλις αρκετα ζεστη μιας και τυλιγοταν το βρεφος μεσα σε αυτη.

Τωρα που επιασαν τα κρυα παιζει ρολο και το που μενεις.

Χτες ας πουμε εδω εβρεχε καταρρακτωδως ολη την νυχτα και ζητημα να ειχαμε 20 βαθμους μεσα στο σπιτι.Εεε,της φορεσα της μπεμπας τον χειμωνιατικο υπνοσακο και στανιαρε.

Τις προαλλες που της φοραγα τιραντε κορμακι,ολοσωμο βαμβακερο φορμακι και απο πανω πικε κουβερτα ξυπνησε το πρωι και εβηχε καλα τα χερια της ηταν ξυλιασμενα,οχι δροσερα..κατακρυα.

Εχω παρει και μια ακρυλικη ισπανικη κουβερτουλα και μου αρεσαν τρομερα και αυτες της onlygreen...δεν τις ειχα παρει χαμπαρι μεχρι τωρα,υπεροχες κι ακομη πιο πολυ η μαλλινη απο μερινο.Καλα εχω δει και κασμιρενια σε αλλο σαιτ αλλα...χμμ,130 ευρω ειναι καμποσα!!!

Απλα προσοχη,οπως ειπε και η Στελλινουλα θελουν και σεντονακι απο μεσα.

Οσο για το πως τις σιγουρευουμε σε μεγαλυτερα παιδακια αλλα και γενικα???Βρηκα την λυση στα παρακατω κρικακια που τις σταθεροποιουν!!!

http://www.mytoys.de/Reer-Bettdeckenhalter-4er-Pack/Zum-Schlafen/Baby-unterwegs/KID/de-mt.ba.ca02.12.02.02/1414856

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...