Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σύλληψη χωρίς κολπική εκσπερμάτωση ???

ProudMom

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol: Σούπερ τέλειο!!!!! Μπήκα και ξαναμπήκα για να δω νέα σου!!! Συγχαρητήρια και μια τέλεια εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι κι από εμένα!!!! Ο άντρας σου τι είπε όταν του το ανακοίνωσες??? Ααααχ κι εγώ θέλωωωωωωωωωω!!!!!!!

Διαφημίσεις

Τώρα πρόσεξα εν τω μεταξύ ότι τα παιδάκια σου έχουν μόνο ένα χρόνο διαφορά!!! Κι εμένα έχουν 14 μήνες διαφορά αλλά εγώ έκανα πρώτα το γιο και μετά την κόρη! Κι έτσι όπως τα έκανα κι εγώ γρήγορα-γρήγορα θέλω τώρα κι ένα ακόμα παιδάκι! Να μη χαθούμε, αύριο-μεθαύριο να μας λες πόσο όμορφα είναι με τα τρία σας παιδάκια μπας και ζηλέψει κι ο δικός μου και αλλάξει γνώμη!!!!!

Αύγουστο τα έκανες?

Η κόρη μου είναι Αύγουστο και ο γιός μου τέλη Ιουλίου.

Άχ κορίτσια μου !!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας !!!!!!!!!!!!!

Είρθε ουρανοκατέβατο πραγματικά !!!

Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω πόσο τυχερή στάθηκα.

Ο άνδρας μου προβληματίστηκε λίγο αλλά θα του περάσει !!!!!!!!!;)

nnZSp2.pngo2vbp2.png

:lol: :lol: Θα του περάσει αμέ και θα το απολαμβάνει κιόλας αύριο-μεθαύριο!!! Κι ο γιος μου είναι Αύγουστο παραμονή της Παναγίας αλλά είναι κι ένα χρόνο μικρότερος από την κόρη σου! Την καλύτερη δουλειά έκανες! Κι έτσι όπως σε κόβω σε βλέπω το '15 να σκάει μύτη και το τέταρτο! Να έχει κοντά-κοντά και το 3ο παρεούλα!!! :lol:

5 θα έκανα αν δεν υπήρχε το περιβόητο οικονομικό !!!

Δυστηχώς όμως η εποχή μας θεωρείται και είναι απο τις δυσκολότερες...

Παρόλα αυτά, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ποτέ δεν ξέρεις !!!

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Διαβαζω και εχω χαρει πολυ proud mom!

εγω πριν τις εγυμοσυνες ειχα απιστευτα στεθερο κυκλο,τωρα εχει μικρυνει κατα 2-3 μερες αρα υποθετω ειναι και η γονιμες νωριτερα!Ετσι οπως τα υπολογιζω την ημερα της ωορηξια συνεβη αυτο που συνεβει και σε σενα!Η αληθεια ειναι εχω αγχωθει πολυ γιατι ναι μεν θελω 3ο παιδακι αλλα πως θα τα καταφερω δεν ξερω!

Περιμενω περιοδο την Τεταρτη που τυχαια εχω και ρνβ με τον γυναικολογο(το ειχα κλεισει τον Νοεμβρη)!Λετε να παω και να δω κανα σπορακι?

Το περιεργο ειναι,. εκτος απο κατι ανακατεματα, οτι ξυπνησε ο αντρας μου το πρωι πριν σηκωθουμε απ το κρεβατι και μου χαιδευε την κοιλια και μου λεγε φανταζεσαι να ηταν τοση?Εννουσε φουσκωμενη και δεν του χω πει τπτ!Και του λεω τι θα καναμε αν συναιβαινε....και μου λεει"ΠΑΙΔΙ"!!!Τι να πω?Κοντος ψαλμος...

Άν έχεις ήδη 2 παιδάκια, είναι πολύ πιθανό να είσαι έγκυος...

Κι εγώ έτσι την ψιλιάστηκα...

Ξύπνησα ένα πρωί με αναγούλα, άρχισε να πονάει το στήθος μου πολύ, έκανα 3 τέστ, το πρώτο αρνητικό, το δεύτερο αρνητικό και το τρίτο θετικό.

Μετά έκανα χοριακή η οποία ήταν θετικότατη και μετά έκανα υπέρηχο, όπου επιβεβαιώθηκε η κύηση.

Μας είρθε απο το πουθενά !!!

Πάθαμε σόκ όμως τώρα είμαστε χαρούμενοι ;)

nnZSp2.pngo2vbp2.png

5 θα έκανα αν δεν υπήρχε το περιβόητο οικονομικό !!!

Δυστηχώς όμως η εποχή μας θεωρείται και είναι απο τις δυσκολότερες...

Παρόλα αυτά, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ποτέ δεν ξέρεις !!!

Συγχαρητήρια και από μένα κοπέλα μου.Σας θαυμάζω όλες όσες κάνετε πάνω από 2 παιδιά.Μπράβο σας!!!!:-P

Μην στεναχωριέσαι για το οικονομικό.Τα πράγματα είναι όντως πολύ δύσκολα,όμως τα παιδιά πάνω απ'όλα χρειάζονται αγάπη και εσύ φαίνεται ότι διαθέτεις απεριόριστη!!!!:-P

Όταν ήμουν παιδί η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν πολύ δύσκολη.Κι όμως πάντα θυμάμαι π.χ. με πολλή αγάπη τα Χριστούγεννα να στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο κι ας μην έπαιρνα ποτέ χριστουγεννιάτικο δώρο από την οικογένεια.

Γι'αυτό σου λέω,όλα θα πάνε μια χαρά!Θα τα καταφέρετε περήφημα!:-P

γιατι το λες αυτο?

Θα σου πώ γιατί το λέω αυτό.

Μου το εξήγησε και ο γιατρός μου.

Όταν η γυναίκα έχει περάσει 2 εγκυμοσύνες, θεωρείται "ανοιχτή".

Έχει ανοίξει η λεκάνη της, έχει αλλάξει το σώμα της και είναι πιο εύκολο να μείνει έγκυος ακόμη και με υγρά.

Είναι πιο επιρρεπής σε μια εγκυμοσύνη απο μια γυναίκα η οποία δεν έχει κάνει ποτέ παιδιά.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Διαφημίσεις

Roobies σ'ευχαριστώ γι'αυτό που έγραψες :-D

Το ξέρω πως κανείς δεν χάνεται και αν υπάρχει αγάπη και πίστη, όλα γίνονται.

Απλά ένα τρίτο παιδί στη σημερινή εποχή, είναι λίγο υπερβολή.

Μας το λένε όλοι στον κύκλο μας και στενοχωριέμαι...

Δεν θα το βάλω όμως κάτω.

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Για μένα υπερβολή δεν είναι να κάνεις 3ο παιδί , υπερβολές είναι όλα αυτά που κάνουμε τόσα χρόνια (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και αυτοι που σου τα λένε από τον κύκλο σου ): τα παιδιά δεν χρειάζονται ποσότητα για να είναι ευτυχισμένα , χρόνο με τους γονείς τους χρειάζονται κι ελάχιστα παιχνίδια για να είναι ευχαριστημένα. Εμείς δουλεύουμε όλη την ημέρα , τους αγοράζουμε ένα σωρό παιχνίδια από τα οποία τα περισσότερα τα ξεχνάνε την επόμενη μέρα... Κι εμείς 3 παιδιά είμαστε, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτε , αλλά μας έμαθαν οι γονείς μας να μην έχουμε και παράλογες απαιτήσεις.Συμφωνώ λοιπόν με την παραπάνω κοπέλα, και σου λέω να μην ακούς τι σου λέει ο κύκλος σου και κλείσε τα αυτιά σου σε αυτούς που σου χαλάνε την διάθεση έγκυο γυναίκα...

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Αστους να λενε , το ποσα παιδια θα κανεις ειναι δικο σου θεμα και του αντρα σου , και εμεις εχουμε ακουσει διαφορα , απο τη δικη μου οικογενεια , αλλα τωρα που ο μπεμπης χαμογελαει στη μανα μου και τη θεια μου χεζονται πανω τους απο χαρα . Εντα3ει αμα ειχα κουραγιο θα ηθελα αλλο ενα , αλλα αυτο ειναι αδυνατον γιατι θελω να αφιερωθω αποκλειστικα στα 3 παιδακια μου , 3 παιδακια ειναι πολυ καλα , δεν ειναι υπερβολη , ειναι υπεροχο . Με το καλο .

QRyOp2.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ρε κορίτσια !!!!!!!!!!!!!

Είναι πολύ άσχημο να είσαι έγκυος και να ακούς σχόλια του τύπου " Γιατί δεν προσέχατε ??? Πάτε καλά ??? Τρίτο παιδί στην εποχή μας ??? Θα πεινάσετε !

Πώς θα τα βγάλετε πέρα ??? Είσαστε ανώριμοι !!! ".

Κι εμείς να προσπαθούμε να εξηγήσουμε πως ήταν πραγματικό "ατύχημα" και πως δεν θέλουμε να το "ρίξουμε".

Τέλος πάντων. :mad:

nnZSp2.pngo2vbp2.png

ProudMom ένα παιδί ποτέ δεν είναι ατύχημα!!!

είναι μόνο ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!

και να θυμάσαι πως ο Θεός δε θα αφήσει τα παιδάκια σου ούτε να πεινάσουνε ούτε και να τους λείψει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

είσαι ευλογημένη που κυοφορείς το 3ο σας παιδάκι και να να μην δίνεις σε κανέναν σημασία.........

να είστε γεροί και δυνατοί με τον σύζυγο σου να τα μεγαλώσετε και ο Θεός θα είναι πάντα δίπλα σας!!!!!!!!!!!!!!!!

είμαι σίγουρη!!!!!

LzEcp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον αυτο με τα ατυχηματα με εκνευριζει και μενα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ , επισης καμια απο τις 5 εγκυμοσυνες μου δεν ηταν ατυχημα , οχι οτι θα ητανε κακο ισα ισα καποιες φορες το ελεγα μεσα μου μακαρι να συμβει κανα απροοπτο , ομως ολοι πιστευανε οτι και οι 5 ηταν ατυχηματα . Ο μεγαλος μου γιος , ηρθε πριν καν παντρευτουμε (η εγκυμοσυνη δηλαδη ) , για την οποια προσπαθουσαμε ομως , ε ηρθε απο τον πρωτο μηνα τον προσπαθειων ευτυχως . Εμεις θελαμε παιδακι , ετσι και αλλιως ο γαμος ηταν να γινει 7 μηνες μετα , εγινε 3 μηνες νωριτερα οχι οτι θα μας χαλουσε να γινει και να ειμαι κα 8 μηνων , χεσμενους εχουμε οσους σχολιαζουνε αρνητικα , αλλα η μανα μου θα το επερνε βαρεως να φαινομαι τοσο πολυ στο γαμο . Επειτα μενω εγκυος , παλι επειδη το θελαμε , 11 μηνες αφου γεννησα τον μεγαλο , παλι νομιζανε οτι μας ξεφυγε . Στα πρωτα γενεθλια του γιου μου ημουνα ηδη 5-6 εβδομαδων . Γεννιετε και η Μαρια και μετα απο 2 χρονια ειμαι ξανα εγκυος στα δικα της γενεθλια των 2 ετων , και παλι το θελαμε και το προσπαθησαμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ, ειμαστε απλα τυχεροι και ερχεται απο τον πρωτο μηνα , εν παση περιπτωση χανεται αυτη η εγκυμοσυνη , παλλινδρομη . Παλι το καλοκαιρι ξαναπροσπαθησαμε ξανα εγκυος εγω ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ , 2η αποβολη δυστηχως .Και ερχεται περυσι 1η Ιανουαριου και του λεω του αντρα μου , εγω θελω 3ο παιδι , εσυ θελεις , ας σταματισουμε να φοβομαστε και ας το προσπαθησουμε απο σημερα (τελευταια , η πιο τελευταια απο τις γονιμες μερες ) , και μολις γυρησε απο την υπηρεσια (ειναι α3ιωματικος αεροποριας ) εγινε το σεξι (τυχεροι κοιμοτανε και τα αλλα 2 ) , και εγινε και ο Αποστολακος μας που κοιμαται μεσα τωρα . Ολοι παλι το θεωρισανε καταλαθος (μυαλλο δεν βαζανε , ποσες φορες μωρι θα γινει καταλαθος ???? 2 αποβολες περασα για να το κατααφερω ) και τωρα ακομα λενε "κοιτα μην μας πεις οτι εισαι εγκυος στο 4ο " χαχαχαχαχαχαχαχαχα , οσο ημουνα εγκυος εκνευριζομουνα αλλα τωρα χεστικα , ας τους να λενε . Εσυ εισαι πιο τυχερη , εγω τις περιμενα τις εγκυμοσυνες μου , εσενα σου ηρθε η εκπληξη που λεμε και αυτο δεν το εχω ζησει , αλλα οκ 4ο δεν το παλευω ουτε εγΩ ουτε ο αντρας μου οποτε πλεον μεγαλη προσοχη .

QRyOp2.png

Θα σου πώ γιατί το λέω αυτό.

Μου το εξήγησε και ο γιατρός μου.

Όταν η γυναίκα έχει περάσει 2 εγκυμοσύνες, θεωρείται "ανοιχτή".

Έχει ανοίξει η λεκάνη της, έχει αλλάξει το σώμα της και είναι πιο εύκολο να μείνει έγκυος ακόμη και με υγρά.

Είναι πιο επιρρεπής σε μια εγκυμοσύνη απο μια γυναίκα η οποία δεν έχει κάνει ποτέ παιδιά.

Λες,ε?Εχω κατι μπουκωματα σαν πονακια στην καισαρικη,εχθες που κουραστηκα με ενοχλουσε πολυ,μολις καθισα μου περασε!Η καισαρικη δεν με εχει ενοχλησει 20 μηνες που εχω γεννησει!Τωρα ετυχε?Και την περασμενη εβδομαδα μετακινουσα κατι επιπλα να σου παλι καψιμο στην τομη!Εχω πολυ ανησυχο υπνο και ολα κατουριεμαι!Πολλα τυχαια γεγονοτα μαζι η να ναι η ιδεα μου αραγε?

Παντα ελεγα οτι θελω τριτο αλλα για πολυ αργοτερα,αν ειναι και ερθει τωρα καλοδεχουμενο θα ειναι!Το σιγουρο ειναι οτι η μαμα μου θα με αποκληρωσει!:lol:και θα κανει και ολα τα σχολια τα αρνητικα που αναφερεις παραπανω!

Είναι πολύ άσχημο να είσαι έγκυος και να ακούς σχόλια του τύπου " Γιατί δεν προσέχατε ??? Πάτε καλά ??? Τρίτο παιδί στην εποχή μας ??? Θα πεινάσετε !

Κι εμείς να προσπαθούμε να εξηγήσουμε πως ήταν πραγματικό "ατύχημα" και πως δεν θέλουμε να το "ρίξουμε".

Ε δεν είμαστε καλά κοπέλα μου,που θα κάθεσαι να δίνεις απαντήσεις επειδή θα κάνεις ένα τρίτο παιδάκι.Τι γρουσουζιές είναι αυτές?Μην ακούτε κανέναν.Είστε ευλογιμένοι κοπέλα μου.Η ανθρωπότητα έχει περάσει πολύ χειρότερες περιόδους από αυτήν και όμως οι άνθρωποι συνέχιζαν να κάνουν παιδιά και μάλιστα αρκετά και κάπως έτσι είμαστε και εμείς εδώ σήμερα.Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολα,όμως όσο υπάρχει αγάπη,κατανόηση και ενότητα στην οικογένεια όλα παλεύονται.Αρκεί να είσαι εσύ με τον άντρα σου καλά.

Θα σου πω το εξής.Την ημέρα που ανακοίνωσε η μάνα μου στον πατέρα μου ότι είναι εγκύος,εκείνος της απάντησε ότι μόλις είχε απολυθεί.Και η μητέρα μου δεν δούλευε.Και δεν είχαμε δικό μας σπίτι,μέναμε σε ενοίκιο.Κι όμως παρά τις φοβερές-πιστεψέ με-οικονομικές δυσκολίες τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου μεγαλώσαμε μια χαρά.Το φαί δεν μας έλειψε ποτέ,ούτε η μόρφωσή μας ούτε τίποτα.Μπορεί να μην είχαμε παιχνίδια,ούτε καλά ρούχα και παπούτσια,όμως μεγαλώσαμε με αγάπη.Η οικονομική κατάσταση δεν θα παραμείνει αιώνια έτσι.Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα φτιάξουν κάπως,οπότε μην στεναχωριέστε.Όλα θα πάνε καλά.

Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ,αλλά προσπαθώ 1,5 χρόνο να κάνω ένα παιδάκι και δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα.Άσε και μένα η πεθερά μου συζητώντας μια μέρα για την κρίση είπε "ευτυχώς που δεν έχετε παιδί"!!!???Ακούς???Αν είναι δυνατόν!!!!!Και δοξάζω το Θεό,γιατί δουλεύω και εγώ και ο άντρας μου.Αλλά από κακόβουλα σχόλια,άλλο τίποτα.

Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και να κλείσεις τα αφτιά σου!!!!!Σε φιλώ!:-P

Μην μπαίνεις στη διαδικασία να απολογείσαι σε κανέναν, κορίτσι μου! Ο καθένας να κοιτάει το σπίτι του και την οικογένειά του... Έλεος, δηλαδή, όλοι έχουν άποψη για πράγματα που δεν τους αφορούν... Στον επόμενο που θα σχολιάσει πες του: "συγγνώμη που δε σε ρωτήσαμε"...

Καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου, εύχομαι!

Δεν μετανιώνω λεπτό !!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το μωράκι ήταν δώρο ζωής !!!!!!!!!!!!

Απλά όταν ακούς τέτοιου είδους σχόλια, ξενερώνεις λίγο...

Προβληματίζεσαι...

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Προβληματίζεσαι...

Να μην προβληματίζεσαι καθόλου. Να ξέρεις οτι οι περισσότεροι

που κάνουν τέτοια πικρόχολα σχόλια απλά ζηλεύουν.:evil::evil::evil:

Κοίτα να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην επηρεάζεσαι από

τίποτα.:-D:grin::-D

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Προβληματίζεσαι...

Μόνο εσύ και ο άντρας σου ξέρετε πραγματικά την οικονομική σας κατάσταση και σε κανέναν άλλο δεν πέφτει λόγος.Λογικό είναι κάπως να προβληματίζεσαι,αλλά ως ένα σημείο.Ο ερχομός ενός παιδιού είναι πάντα χαρά.:-P:-P:-P

Δεν θα εμπαινα καν στην διαδικασια να εξηγησω οτι ηταν ατυχημα.. μεθαυριο αυτοι οι καλοθελητες δεν θα το εχουν σε τιποτα να πουν στο παιδι οτι ηταν προιον ατυχηματος!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...