Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γενικά, πιστεύω, πως πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να μην νομίζουν οι επιτήδειοι πως είμαστε κορόιδα... όπως βλέπουμε τελικά αρκετοί έτσι μας αντιμετωπίζουν (εμάς του καταναλωτές).

Ανεξάρτητα πάντως, εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα pampers. Μάλιστα από την ημέρα που γεννήθηκε ο μικρός μου ποτέ δεν συγκάηκε, δεν ερεθίστηκε ή κάτι τέτοιο και ήμουν πολύ ικανοποιημένη με την ποιότητά τους. Αργότερα, μετά τα δυόμιση που "ξεπετάχτηκε" και το δερματάκι του δεν ήταν τόσο πολύ ευαίσθητο, άρχισα να του αγοράζω άλλες μάρκες γιατί θεωρώ πως τα pampers είναι ακριβά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• demi

demi 7 δημοσιεύσεις

• xrysalis

xrysalis 6 δημοσιεύσεις

• arma

arma 6 δημοσιεύσεις

• elachl

elachl 5 δημοσιεύσεις

Εγώ στην Ζέτα χρησιμοποιούσα πάντα Libero. Όταν κάποια φορά δοκίμασα τα pampers δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη γιατί δεν την κρατούσαν στεγνή. Όχι και να πληρώνεις ακριβότερα και να μην γίνεται η δουλειά σου. Σε περίπτωση δεύτερου παιδιού θα ξαναεμπιστευτώ τα Libero αν η ποιότητά τους είναι ακόμα η ίδια ή και καλύτερα γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια από την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσαμε πάνα.

20iyp2.png mI5Hp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...
:lol: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ BABYLINO ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΥΤΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣ BARCODES ΑΠΟ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΚΕΤΑ Η 4 ΜΙΚΡΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ.Η ΠΑΜΠΕΡΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ!

ΑΡΜΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ.ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΞΕΧΕΣΕ ΤΟΥΣ .ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ.LIBERO-NANNYS.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΜΡΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ 19,80 ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!558527z57qveuguu.gif

:lol: ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ?ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΟΠΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΠΧ ΑΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ 2 ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΕΝΕ ΠΑΚΕΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 19,80 ΔΙΝΩ 15,80.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ,Η ΑΝ ΕΧΩ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ.ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!ΚΑΛΟ Ε?

Διαφημίσεις

εγώ πάλι βρε κορίτσια από τη μέρα που γεννήθηκε μόνο pampers του πέρνω! δοκίμασα μετά από όσα διάβασα εδώ, τα Libero αλλά δεν τα ευχαριστήθηκα, δεν τα βρήκα το ίδιο απορροφητικά αν και μου φαίνονται ποιό μαλάκα από μέσα... ίσως να δοκιμάσω και τα BABYLINO...

όσο για τα δώρα.. είναι θέμα τύχης να τα προλάβεις!

στο ΣΜ της γειτονιάς μου είχε δώρο με τα Libero ένα ξύλινο καρεκλάκι αρκούδο, απίθανο αλλά δεν το πρόλαβα!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

κι εμεις πηραμε το καρεκλακι.. (αλλα νομιζω ειναι απο τα babylino?).. ειναι λιγο νωρις βεβαια για να καθισει εκει αλλα αφου μας το εδωσαν, χαραμι να παει?

αν και πηραμε pampers μας εδωσαν δωρο το καρεκλακι..νομιζω οτι τι δωρο θα σου δωσει καθε σ/μ και αν σου δωσει ειναι στην κριση της υπαλληλου που καθεται στην ρεσεψιον..

κι εμεις των pampers ειμαστε και δεν εχουμε κανενα προβλημα.

emeis pali mono ta pampers bolefthkame... mia fora dokimasame allh marka -nomizw libero- kai htan san na foraei 5 pampers mazi, den mporouse na kinh8ei aneta kai den htan to idio stegnos... pantws kai apo emena otan hmoun mwro kai mou agorazan panta pampers -pro 26 etwn dhl.!- , mia fora dokimasan na paroun allh marka gia pio oikonomika kai epa8a sygama!

me and my men...

αν και πηραμε pampers μας εδωσαν δωρο το καρεκλακι..
εγώ το είχα δεί κολλημένο με ταινία πάνω στη συσκευασία! εκείνη τη μέρα δεν είχα μαζί μου αρκετά χρήματα, την επομένη δεν το βρήκα :( και μας ταίριαζαν και τα χρώματα... κλαψ κλαψ...

Διαφημίσεις

:lol: οντως ηταν με τα μπειμπυλινο!εγω τα παρακολουθω με μανια!τρεξτε στο βεροπουλο να παρετε το καινουριο δωρο του μπειμπιλινο.ξυλινο κουτι παιχνιδιων.πολυ ωραιο.

Kalimera ki apo mena se oles tis polyasxoles manoules.

Tha mai sydomh giati grafw apo th doulia....Gennodas sto Lhto mas edosan deigmatakia kai kouponia Libero.Kalos kakos xekinhsa me afta mh exodas xanadokimasei ali marka.Htan poly kala.Egina melos sto club, epairna dwrakia ola mia xara.

Se anypopto xrono apofasisa na dolimasw kai tis ales markes gia na mh lew oti eimai prokaltilimenh xwris na exw embiria kai apo aftes.

Prosopika ta xeirotera theorisa oti itan ta Pampers giati ti stigmh poy ta evgaza apo th mikroula mou evlepa oti eprepe na xekolisw thn epifania tous apo to popoudaki ths kai eniote diafora ylika apo th synthesi tous menan kolimena panw ths-pragma pou thewrhsa aparadekto.

Me ta Libero den epathe pote sygama.Ypothetw omws oti afto exi sxesi kai me to gegonos oti thn alazw amesws molis ta kani...Etsi xanagyrisa sta Libero.Telos prepi na pw oti dokimasa kai tis panes tou Lidl pou einai pamfthines kai -an exaireseis oti itan kapos "xylines"-htan sybathitikes.

Kapote mia tamias sto Sklavenith pou eipe oti sthn korh ths oli mera pou exei megali xodepsi foraei Lidl kai kata thdiarkeia ths nyxtas Libero theorodas ta pio kala...Einai kai afto mia lysh.

Filakia polla!!!

IKgg.jpgcljUp2.png

Γεια σε όλους !

Εγώ χρησιμοποιώ και παμπερς και λιμπερο..

παμπερς βρακακια για όλη μέρα και λιμπερο πανες ανοιχτές για μεσημέρι βράδυ..

θελω βρακακια γιατί τσαντίζεται ο μικρός να τον ξαπλώνω αλλά της λίμπερο τα βρακάκια είναι στην μεσούλα με πολύ λάστιχο και του κάνουν σημάδι ενώ της παμπερς είναι μαλακά σαν χάδι!!!!

γάλα χαλασμένο είχα βρει και πήρα την νεστλε..

το πήραν το εξετάσαν μας δώσαν άλλο.. καλά εμείς το είχαμε γυρίσει ήδη στο βιολογικό..

και δώστου τηλέφωνα...

φοβούνται.. τρέμουν τις μηνύσεις.. αυτό έχω καταλάβει...

ligo asxeto me ta pampers alla 8ymamai mia fora -prepei na'moun 10 xronwn- eixe brei o mpampas mou se mia heineken mesa mia katsarida... tous phrame thl. loipon kai hr8e enas xesmenos antiproswpos me dwrakia... glypsimo gia na mhn bgei brwma paraeksw... :P

me and my men...

Διαφημίσεις

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ :evil:

ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

πάντως και εμείς μόνο τα Pampers ανεχόμαστε :?:

έχω προσπαθήσει ενίοτε (τρεις φορές σύνολο) να δοκιμάσουμε άλλες (libero, plantex (βιολογικες) και babylino) και τις τρεις φορές είχε ως αποτέλεσμα ερεθισμό και ενόχληση "μαμά τσούζει!"...

Δεν το ξανακάνω....πιο ακριβές, εταιρεία μεγαθήριο (με ότι ανασφάλειες και να μου προκαλεί αυτό), αλλά μόνο με αυτές έχουμε βρει την υγειά μας!...

Σημειωστε βέβαια ότι χρησιμοποιούμε τις active fit και τις easy up. Οι baby dry, μου είχαν φανεί άθλιες απο άποψη εφαρμογής: καμία ελαστικότητα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εμεις PAMBERS ACTIVE FIT παντα.Μια φορα δεν βρηκα και πηρα libero και ( νομιζω το ειπε και αλλη κοπελα ) ηταν σαν να φορουσε 5 πανες μαζι.Τωρα ειμαστε βραδυνα μονο οταν ημαστε πολυ κουρασμενοι και εχω τις pambers τα γαλαζια ( για να νιωθουν την υγρασια ).Πιστευω οι διαροες δεν πρεπει να εχουν σχεση με τις μαρκες πρεπει να τυχαινει.

Ειναι αυτο που λενε συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια

rQGhp3.png

Και εγώ τα Pampers δεν τα άλλαζα με τίποτα! Πριν μια βδομάδα του άφηναν κάτι σαν χνούδι και δοκίμασα τις πάνες του LIDL και είναι super. Είναι λεπτές και έχουν καλή εφαρμογή. Δεν μας δημιούργησε κοκκινίλες. Σε σχέση με την τιμή των Pampers 19,80 ευρώ αυτές κάνουν 9,45 ευρώ. ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! Δοκιμάστε δεν χάνετε τίποτα! Και εγώ ήμουν απόλυτη με τα Pampers...

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

• 3 εβδομάδες μετά...

...Και η απάντηση ήρθε. Σας τα γράφω σύντομα:

''Σύμφωνα με την έκθεση ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου μας, δεν στάθηκε δυνατό να αναγνωρισθεί και να πιστοποιηθεί ο λεκές που εντοπίσατε στην πάνα. Στην εξέταση διαπιστώθηκε ότι η εξωτερική συσκευασία του προιόντος ήταν φθαρμένη και είχε εμφανή σημάδια παρόμοιων λεκέδων όπως αυτοί στις πάνες.

Σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία ελέγχθηκαν τα αρχεία παραγωγής σύμφωνα με τον κωδικό του προιόντος. Δεν βρέθηκε οτιδήποτε ασυνήθιστο ή ανησυχητικό καταγεγραμμένο για την γραμμή και ημερομηνία παραγωγής αυτού του προιόντος. Κατόπιν τούτου καταλήγουμε ότι το λέκιασμα του προιόντος δεν είναι δυνατόν να προέκυψε στις εγκαταστάσεις μας αλλά πιθανώς σε κάποια άλλη στιγμή κατά την πορεία του από το εργοστάσιο έως τον τελικό καταναλωτη ιδιαίτερα αν το προιόν βρέθηκε εκτεθειμένο λόγω της φθοράς της εξωτερικής συσκευασίας''

Το υπόλοιπο γράμμα έλεγε πόσο τέλεια είναι η εταιρία, πόσο καλά είναι τα πάμπερς και μπλα μπλα μπλα.

Και τώρα τι κάνουμε? Η συσκευασία ήμουν σίγουρη ότι δεν είχε κάτι απ'έξω. Έχω κρατήσει βέβαια κι εγώ από αυτά τα πάμπερς αλλά σε αυτούς έστειλα αυτά που είχαν την περισσότερη μαυρίλα. Και που να τα στείλω για έλεγχο???

Δεν με έπεισαν καθόλου πάντως...Το κακό είναι πως ακόμα και μετά από αυτό φοβάμαι να εμπιστευτώ άλλες πάνες γιατί και η μικρή έχει ευαισθησίες...Περιμένω σχόλια και συμβουλές :roll:

DoUwp3.png

Και εγώ τα Pampers δεν τα άλλαζα με τίποτα! Πριν μια βδομάδα του άφηναν κάτι σαν χνούδι και δοκίμασα τις πάνες του LIDL και είναι super. Είναι λεπτές και έχουν καλή εφαρμογή. Δεν μας δημιούργησε κοκκινίλες. Σε σχέση με την τιμή των Pampers 19,80 ευρώ αυτές κάνουν 9,45 ευρώ. ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! Δοκιμάστε δεν χάνετε τίποτα! Και εγώ ήμουν απόλυτη με τα Pampers...

θα συμφωνησω μαζι σου!τα παμπερς ειναι τα χειροτερα !πληρωνεις ονομα κ οχο πανα

απλα υπαρχουν πολλες γυναικες που παιρνουν τα επωνυμα μονο κ μονο για ντρεπονται να πουν οτι αγοιραζουν φθηνες πανες

κ εγω απο τα λιντλ παιρνω που θα μπορουσα πολυ ανετα να παιρνω τις καλυτερες πανες που υπαρχουν αλλα δεν ειμαι χαζη να πληρωσω κατι παραπανω που στην ουσια ειναι το ιδιο

καλή μου tab δεν είναι πάντα θέμα χρημάτων! διαβάζοντας τόσες απόψεις εδώ δοκίμασα να πάρω και άλλες μάρκες αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη γιατί πάντα είχε διαρροές τουλάχιστον στα πλαινά,,, με κάποιες παρουσίασε και ερεθισμό... έτσι συνεχίζω με παμπερς... τις lidl δεν τις έχω δοκιμάσει γιατί απλά δεν έχω κοντά μου τέτοιο ΣΜ!

arma γιατί δεν κάνεις ένα τηλεφώνημα στο γενικό χημείο του κράτους;;; να ρωτήσεις αν κάνουν τέτοιους ελέγχους; από την εταιρεία δεν περίμενα κάτι διαφορετικό απ΄όσα μας είπες :wink:

εχεις δικιο χρυσαλις ισως δεν το εγραψα εγω σωστα

ζητω συγνωμη αν προσβαλλα καποιον αλλα μου εχουν πει πολλες φορες σε μενα οτι το κανω απο οικονομια :roll:

εχω δοκιμασει κ εγω τα παντα

σε καθε μωρακι θα ταιριαζει σε αλλο πανα απο τα λιντλ σε αλλο πανα απο λιμπερο :) καθε μωρακι εχει το δικο του δερματακι :)

κ παλι συγνωμη επρεπε να το γραψω αλλιως :oops::oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...