Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί ανοίξαμε ένα κουτί pampers και είχαν μέσα μούχλα. Ξέρει κάποιος να μου πει που πρέπει να απευθυνθώ? Στην εταιρία που τα βγάζει ή στο super market που τα πήραμε? Όποιος και να έχει την ευθύνη πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην εταιρία άμεσα τηλέφωνο ξεχεστήρι! Παω στοίχημα οτι θα σου στείλουν μια κούτα.

Εχω διαβάσει διάφορα κατα καιρούς για τα pampers και λέω μάλλον να πάρω εξ'αρχής άλλη μάρκα

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην εταιρία άμεσα τηλέφωνο ξεχεστήρι! Παω στοίχημα οτι θα σου στείλουν μια κούτα.

Εχω διαβάσει διάφορα κατα καιρούς για τα pampers και λέω μάλλον να πάρω εξ'αρχής άλλη μάρκα

Μπα, μη βάζεις στοίχημα... Εγώ είχα πάρει την εταιρεία τηλέφωνο γιατί είχα αγοράσει από σούπερ μάρκετ μωρομάντηλα πάμπερς και μετά είδα ότι η συσκευασία έγραφε "δεν πωλείται, είναι δώρο με άλλο προϊόν".Τα είχα πάρει τόσο πολύ κρανίο!!! :twisted: Οι γύφτοι σκίζουν τις συσκευασίες με τα δώρα και μας πουλάνε ακόμα και τα τσάμπα! Πήρα στην πάμπερς και πέεεερα βρέχει. "Καλά, θα το κοιτάξουμε", αλλά στον τύπο "βαριέμαι, μη με βάζεις τώρα να κάνω δουλειά".

Αίσχος. Από τότε το λίμπερο πάει σύννεφο!!! Μια χαρούλα...

Υ.Γ. Yogini,σου στέλνω και πμ :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Arma, συμπληρωματικά...

Πάρε τους τηλέφωνο κι αν δεν δεις να ιδρώνει το αφτί τους απείλησέ τους ότι θα τους βγάλεις στην τηλεόραση. Έτσι όπως καταντήσαμε, μόνο αυτό θα τους ταρακουνήσει...

Τι σκ#$^*α βάζουμε στα παιδάκια μας... :twisted::twisted:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Διαφημίσεις

Εγώ όσες φορές της εχω βάλει pampers το εχω μετανιωσει!! Δε βρηκα βεβαια ποτε μουχλα μεσα αλλά....καθόλου καλη εφαρμογή..λίγο παραπάνω να παιξει και να κουνηθει φεύγουν απο τη θεση του και οι συνεπειες ειναι ευνοητες!!

Για τα μόνα που δεν εχω μετανιωσει ειναι τα libero! πολυ καλα σε εφαρμογη..συγκρατουν πολυυυυ καλυτερα τα τσισακια και μυρίζουν πολυ λιγότερο απο τα pampers οταν βραχουν.ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειμαι χορηγός των Libero ....την ταπεινή μου άποψη καταθετω :lol:

Στο επόμενο κατ ευθειαν libero.......

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Αρμα αν παρεις τηλεφωνο σε καναλι και δει στον ευαγγελατο, θα σε κανουν χρυση!!!! Πρεπει να γινονται θεμα αυτα τα αισχη!!! Σκεψου τι αλλο εχουν οι πανες που ΔΕΝ φαινεται στο γυμνο ματι!!! :evil:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ναι, ναι ,να πας στον Ευαγγελάτο,σίγουρα θα βρεί κι άααλλα πολλά.

Vera, είπα θα πάω για ύπνο αλλά κοιτάζω και τις τελευταίες δημοσιεύσεις χιχι!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Εγω αντιθετα ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τα pampers. Τα μονα που δεν με εχουν βολεψει ειναι τα πανα βρακαι, τα λιμπερο εχουν καλυτερη εφαρμογη, αν και ειναι λιγο πιο μπουγιοζικα..

Δεν νομιζω οτι ομως εινια θεμα τις εταιρια η μουχλα αλλα μαλλον θεμα αποθηκευσης στο σουπερ μαρκετ

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Καλά τι άλλο θα ακούσουμε :shock: ... Πήγαινε πρώτα στο Σ/Μ και πες του τα ένα χεράκι και παρε και την εταιρεία...

Παντως τα Pampers παρόλο που ειναι η ακριβότερη μάρκα δεν ειναι και τα καλύτερα.. Εγώ στην αρχή έπαιρνα τα Libero και μετά απο τα Lidl... Πολύ καλές και οι δύο...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια πήρα τηλέφωνο εχτές και έγιναν τα εξής: Ο κύριος που μιλήσαμε έμεινε άναυδος(όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό). Με ρώτησε από που τα πήρα,τον κωδικό του πακέτου, την κατάσταση της συσκευασίας κλπ.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι μούχλα γιατί δεν είναι ακριβώς πράσινο και μου είπε μήπως οφείλεται σε κάποια βλάβη μηχανήματος.

Θα μου στείλουν κουπόνια για να πάρω άλλα και ένα φάκελο για να βάλω μέσα 2-3 pampers μαζί με την συσκευασία για να τα στείλουν για έλεγχο.Σε 4 βδομάδες θα με ειδοποιήσουν για τ'αποτελέσματα. Είμαι πολύ πρίεργη τι να είναι αυτό...θα δείξει...

DoUwp3.png

Εγώ θέλω να καταγγείλω ότι όλες οι εταιρείες ναι μεν μου στείλανε κουπόνια όταν γέννησα αλλά επειδή ήταν η περίοδος που στην Κύπρο άλλαζε το νόμισμα από λίρα σε ευρώ δεν προλάβαινα να τα χρησιμοποιήσω κι έτσι πήρα όλες τις εταιρείες τηλέφωνο για να δώ αν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ή αν μπορούν να πάω να μου τα αλλάξουν. Οι απάντηση ήταν ότι δεν ξέρουν, θα το κοιτάξουν με τους υπεύθυνους και θα με ειδοποιήσουν. Φυσικά δεν με πήρε ούτε ένας πίσω και έτσι τους ξαναπήρα εγώ, πάλι τα ίδια. Τελικά δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω και τα πέταξα αφού δεν τα δεχόντουσαν μετά!!! και ούτε μου ξανάστειλε κανένας τίποτα απο τότε...

Bsc7p2.png

Λοιπόν κορίτσια πήρα τηλέφωνο εχτές και έγιναν τα εξής: Ο κύριος που μιλήσαμε έμεινε άναυδος(όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό). Με ρώτησε από που τα πήρα,τον κωδικό του πακέτου, την κατάσταση της συσκευασίας κλπ.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι μούχλα γιατί δεν είναι ακριβώς πράσινο και μου είπε μήπως οφείλεται σε κάποια βλάβη μηχανήματος.

Θα μου στείλουν κουπόνια για να πάρω άλλα και ένα φάκελο για να βάλω μέσα 2-3 pampers μαζί με την συσκευασία για να τα στείλουν για έλεγχο.Σε 4 βδομάδες θα με ειδοποιήσουν για τ'αποτελέσματα. Είμαι πολύ πρίεργη τι να είναι αυτό...θα δείξει...

Πάντως μην του τα στείλεις όλα,κράτησε 1-2 για να έχεις αποδείξεις γιατί αυτοί θα τα εξαφανίσουν.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Εκπλήσσομαι!!!!

Ευχάριστα πάντως!

Για να δούμε τι θα δείξει ο έλεγχος!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Διαφημίσεις

Ασχετο με τις πανες αλλα μια φορα βρηκα σε Μπαρμπασταθης κατι μεσα τους πηρα τηλεφωνο

και ηρθαν να το παρουν (και καλα για ελεγχο),τοτε μου εφεραν πανω απο 15 συσκευασιες διαφορετικα προιοντα τους

Και στη Φαγε ειχα βρει μουχλα και μου εστειλαν 14 γιαουρτια την μια φορα και 12 την αλλη

Μας ριχνουν σταχτη στα ματια με αυτες τις κινησεις τους

4

θα περιμένω να μάθω τα αποτελέσμετα... αν σου τα πούνε, αν ερευνήσουν...

μέχρι σήμερα μόνο pampers χρησιμοποιώ και το μόνο μου πρόβλημα είναι στις πράσινες συσκευασίες με μια σταγόνα τσίσα βρωμάει σαν δημόσιο ουρητήριο! ειδικά το καλοκαίρι ήταν δράμα!

όσο για το ενδιαφέρον των εταιρειών, πέρισυ το καλοκαίρι είχα βρει κάτι σαν πετρούλες σε γάλα της ΦΑΓΕ πήρα έξαλλη τηλέφωνο και η απάντηση που πήρα από την τηλεφωνήτρια ήταν "δεν ξέρουμε αν τα βάλατε εσείς μέσα θέλωντας να πλήξεται την εταιρεία... δε μπορείτε να αποδείξετε τίποτε" :shock: άκουσον άκουσον δηλαδή!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Πάντως μην του τα στείλεις όλα,κράτησε 1-2 για να έχεις αποδείξεις γιατί αυτοί θα τα εξαφανίσουν.

Σίγουρα θα κρατήσω, άλλωστε και οι ίδιοι μου είπαν να στείλω 2-3.

xrysalis μόλις μάθω τα αποτελέσματα θα σας τα γράψω αμέσως. Είμαι κι εγώ πολύ περίεργη...

DoUwp3.png

Παιδιά λίμπερο και πάλι λίμπερο, εμείς εξ αρχής αυτά χρησιμοποιούμε, πάμπερ μόνο δείγματα είχα χρησιμοποιήσει και δεν μου άρεσαν γιατί η απορροφητική λωρίδα τους μου φαίνεται πολύ στενή- σαν σερβ σε αντίθεση με τις άλλες.

Υ.Γ. Μείον της λίμπερο κάποια συσκευασία που είχαμε πάρει, σκιζόντουσαν πολύ εύκολα τα χράτς!

:lol: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΗ.ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΠΑΜΠΕΡΣ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ.Η ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ(ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ)ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΝΟ 3.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ 4 ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η BABYLINO ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ EVERYDAY.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η LIBERO ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ Η BABYLINO ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΤΛ,ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ Η ΦΙΡΜΑ ΠΑΜΠΕΡΣ. ΕΛΕΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ.

Σήμερα το πρωί ανοίξαμε ένα κουτί pampers και είχαν μέσα μούχλα. Ξέρει κάποιος να μου πει που πρέπει να απευθυνθώ? Στην εταιρία που τα βγάζει ή στο super market που τα πήραμε? Όποιος και να έχει την ευθύνη πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

θα μπορουσες να το καταγγειλεις ταυτοχρονα και στον συνηγορο του καταναλωτη. απο εκει ισως το ψαξουν περισσοτερο.

qLVMp3.png

jWhHp2.png

θα μπορουσες να το καταγγειλεις ταυτοχρονα και στον συνηγορο του καταναλωτη. απο εκει ισως το ψαξουν περισσοτερο.

Κοίταξε, εφόσον έδειξαν ενδιαφέρον νομίζω πως δεν χρειάζεται. Αν τώρα δω ότι δεν θα κάνουν αυτά που μου είπαν, σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι...

DoUwp3.png

Arma εγω χρησιμοποιω pampers κ ειμαι ευχαριστημένη. Κάθε 1 του μήνα παίρνω τηλ. στην εταιρία (ειναι λίγο πρόβλημα να πιάσεις γραμμή γιατί παίρνουν όλοι) κ μου στέλνουν κουπόνια συνέχεια. Μια φορά μου στείλανε δέιγμα βρακάκι easy up και επειδή το μωρό κοκκίνησε λίγο τους πηρα τηλ. τους ξεχεσα και μου στείλανε δώρο μια κούτα με acti fit αυτά που χρησιμοποιούσα. τους έδωσα κ εγώ κωδικούς μόνο του κουτιού κ το θέμα τελείωσε. με κανονικό ξεχέσημο όλα μια χαρά.

Δε νομιζω οτι φταει η εταιρια στη συγκεκριμενη περιπτωση αλλα το σουπερ μαρκετ...μπορει η αποθηκη τους να ειχε υγρασια...

παντως καλα εκανες και ενημερωσες την εταιρια...περιμενω και γω να δω τι θα σου πουν μετα τον ελεγχο...

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Εγω αντιθετα ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τα pampers. Τα μονα που δεν με εχουν βολεψει ειναι τα πανα βρακαι, τα λιμπερο εχουν καλυτερη εφαρμογη, αν και ειναι λιγο πιο μπουγιοζικα..

Δεν νομιζω οτι ομως εινια θεμα τις εταιρια η μουχλα αλλα μαλλον θεμα αποθηκευσης στο σουπερ μαρκετ

Και εγω. Δυο χρονια τα χρησιμοποιω, ποτε δεν μυριζει ασχημα, ποτε δεν ειχαμε διαροες.

Παντως και εγω πιστευω οτι ειναι θεμα φυλαξης η μουχλα η οτι αλλο ειναι αυτο.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!