Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τί γίνεται όταν δεν ακούγεται η καρδιά του εμβρύου μας?

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την στήριξή σας. Τι να πω με έχετε συγκινήσει όλες πάρα πολύ. Το πιο σημαντικό είναι ότι μου κρατάτε παρέα όλη αυτή την εβδομάδα μέχρι να φτάσει η Τετάρτη και ανακουφίζομαι. Για να καταλάβετε διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα μηνύματα όλων των κοριτσιών γιατί όπως καταλαβαίνετε είμαι στη δουλειά αλλά που μυαλό για να δουλέψω. Μιλάω και στο μωρούλι μπας και το καλοπιάσω και μας δείξει κανένα σημάδι την Τετάρτη και πάει η δικιά μας καρδιά στην θέση της.

Εύχομαι το καλύτερο για όλες σας, φιλιά πολλάααααααα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααα!

Κι εμείς περιμένουμε!

Καλύτερα να δουλέψεις όμως και λίγο γιατί

α) βοηθάει να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις, και

β) καραδοκούν και απολύσεις!!! :lol::lol::lol:

ΒΟΥΡ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ λοιπόν... :P

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Καλημέρα κορίτσια,

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα έχω το ραντεβού με τον γιατρό. Είδα στο ημερολόγιο ότι σήμερα είναι η ημέρα καρδιάς. Χι χι δεν ξέρω αν πρέπει να το εκλάβω σαν θετικό μήνυμα. Πάντως νιώθω ήρεμη. Το απόγευμα πλέον θα ξέρω...

Φιλιά σε όλες

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου, σε σκεφτομαστε και περιμενουμε με αγωνια τα καλα νεα...

Εκτος απο ημερα της καρδιας σημερα ειναι της Παναγιας της Μυρτιδιωτισσας... Ευχομαι να συνοδευσει τη μερα σου η Χαρη Της... :wink:

Jean σε ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει για την Παναγία σήμερα. Πάντως την Κυριακή πήγα και άναψα ένα κεράκι στο μοναστήρι της Αγ. Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου που είναι προστάτιδα και βοηθάει εγκύους και γυναίκες με προβλήματα γονιμοποίησης. Για όσες δεν το ξέρετε και θέλετε να της ανάψετε ένα κεράκι όποτε ευκαιρίσετε να σας έχει καλά εσάς και τα αγγελούδια σας....

Φιλιά πολλλάααααααα

Διαφημίσεις

Κορίτσια ετοιμάζομαινα φύγω από τη δουλειά σε κανα τεταρτάκι γιατι έχω ραντεβού 6 ώρα και δεν θέλω να αργήσω. Ότι και να γίνει σας ευχαριστώ όλες που διαθέσατε τον χρόνο σας για να με συμβουλέψετε και να μου δώσετε κουράγιο (το πετύχατε άλλωστε).

Θα σας ενημερώσω μόλις μπορέσω...

Φιλιααααα

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια,

Τα νέα μου δυστυχώς είναι πολύ περίπλοκα. Χτες που πήγα στον γιατρό ακούσαμε την καρδούλα του και είχε μεγαλώσει λίγο. Το θέμα είναι ότι τελικά ήταν όντως δίδυμα (το ένα θα παλινδρομήσει έτσι όπως φαίνεται) όμως δυστυχώς φοβάται για μύλη κύηση (έτσι εξηγείται η υψηλή χοριακή μου). Δεν σας το είπα ότι είμαι περίπτωση? Κοντεύω να τρελαθώ, κλαίω όλη τη μέρα, δεν αντέχω πάλι μια βδομάδα στο άγχος, μου είπε να πάω την άλλη Τετάρτη για να ξαναδούμε. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω τι νιώθω, πραγματικά... δεν έχω λόγια

Μα τι ειναι η μύλη κύηση; Πρωτη φορα το ακουω... Σου ειπε δηλαδη οτι κινδυνευουν και τα δυο; Ηρεμησε κοριτσακι μου, ειναι δυσκολο το ξερω αλλα πρεπει να εισαι ψυχραιμη να μην επιβαρυνεις κι αλλο την κατασταση...

Ειρηνάκι, ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί...

Δυστυχώς ελάχιστα πράγματα είναι στο χέρι μας σε τέτοιες περιπτώσεις... :( Αλλά πιο πολλά πράγματα θα πετύχεις αν είσαι αισιόδοξη παρά αν στεναχωριέσαι. Υπεράνθρωπο είναι το να μη στεναχωριέσαι τέτοια ώρα, αλλά αφού κι ο γιατρός δεν ήταν κατηγορηματικός για τίποτα...

Λίγη υπομονή ακόμα, κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα νεότερα να είναι υπέροχα και για τα δυο μωράκια σου! :)

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Είδες τι μαθαίνει κανείς? Η μύλη κύηση προκύπτει όταν 2 σπερματοζωάρια γονιμοποιήσουν 1 ωάριο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγαλύτερος αριθμός χρωμοσωμάτων και να προκύψουν ανωμαλίες στο έμβρυο. Περιλιπτικά στα λέω γιατί δεν είμαι και γιατρός και δεν τα ξέρω καλά. Το άλλο το δεύτερο το χάσαμε λογικά, αλλά στο πρώτο που ακούσαμε και την καρδούλα του τον ανησυχεί. Αύριο από τη χοριακή θα δείξει μερικά πράγματα. Δεν μπορεί κάποιος να με κοιμήσει και να με ξυπνήσει την επόμενη Τετάρτη? Δεν αντέχω άλλο...

Διαφημίσεις

Θα περιμένω ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ και την άλλη Τετάρτη και αναλόγως τι θα μου πεί μπορεί να πάω και αλλού. Ρε κορίτσια όσο και αν φοβάμαι δεν γίνεται να τα χάσω και τα 2 δεν μπορώ να το πιστέψω.

Καλημέρα κορίτσια,

Πήρα την χοριακή και έχει πέσει στις 75.000. Από τη μία αυτό είναι φυσιολογικό για 7-8 βδομάδα και μάλλον δεν θα είναι μύλη κύηση αφού δεν είναι πια υψιλές οι τιμές αλλά από την άλλη υποτίθεται ότι η χοριακή αυξάνεται βδομάδα με τη βδομάδα. Η μόνη εξήγηση υπάρχει είναι μήπως έπεσε επειδή το ένα παλινδρομεί. Δυστυχώς ο γιατρός μου είναι σε χειρουργείο οπότε θα περιμένω...

Λοιπόν κορίτσια, ένα θα σας πω... Μέχρι να γεννηθεί το παιδί μου θα έχουμε γίνει και το σόι μου και οι φίλοι μου και εμείς εδώ διδάκτωρ πανεπιστημίου στην γυναικολογία με τόσες εικασίες και σενάρια. Ο γιατρός μου, μου είπε λίγο πολύ αυτά που υποψιαζόμουν...

Δεν είναι τελικά μύλη κύηση μια που η τιμή της χοριακής είναι πιο μικρή... Δόξα το Θεό...

Είναι λίγο ανησυχιτικό (ε τι να μην έχει και το σασπένς του) το γεγονός ότι έχουν πέσει τόσο (από 100.000 σε 75.000) αλλά μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι το ένα από τα 2 μικρούλια μου μας χαιρετάει (δυστυχώς) οπότε έπεσαν και οι τιμές της χοριακής. Μάλλον το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη.

Θα οπλιστώ με υπομονή και θα περιμένω και θα ελπίζω...

Καλό κουράγιο ......σου εύχομαι όλα να πανε καλά και να κρατησεις τουλαχιστον ενα γερο μωράκι στην αγκαλεια σου. Καταλαβαίνω την αγωνία σου και το άγχος και θα ηταν αδυνατο να μην ανησυχεις.Έχε πίστη όμως και όλα θα πάνε καλά :)

Περιμένουμε νέα σου..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...