Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κενός σάκος ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καμια κοπελα????

Να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου...όπως σου είχα πει κ την προηγούμενη φορά, η κύηση είναι προχωρημένη...η χοριακή συνεχίζει να ανεβαίνει ή σταμάτησε; Πάντως, όσο δυσάρεστο και να είναι αυτό, η απόξεση πρέπει να γίνει για να μην έχεις άλλα προβλήματα στο μέλλον πχ μόλυνση κλπ. Τέλος, το αποτέλεσμα της βιοψίας είναι πολύ πιθανόν να σου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι δεν πήγε καλά αυτή τη φορά έτσι ώστε στην επόμενη εγκυμοσύνη σου να πας διαβασμένη. Κουράγιο!

jTRQp2.png KPxIp3.png

taptap μου ρώτησες το γιατρό σου για το ενδεχόμενο αυτό; Αν ναι, τι σου είπε; Αν όχι, ρώτα τον. Εσύ είχες επαφές αμέσως πριν την περίοδο; Συνέβη σε πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο να μείνει έγκυος μια μέρα πριν την περίοδο. Είναι σίγουρη γιατί ήταν η μοναδική επαφή που είχε και επιβεβαίωσαν και 2 γιατροί (ο ένας ήταν ο δικός μου) πως μπορεί μια γυναίκα να κάνει κ άλλη ωορρηξία μέσα σε έναν κύκλο (σπάνιο, αλλά συμβαίνει!). Ηλικιακά η εγκυμοσύνη δεν ήταν σωστή βάσει περιόδου και το διόρθωσαν μετά. Και φυσικά όταν πήγε σε γιατρό ήταν νωρίς για να δείξει στον υπέρηχο. Μετά προχώρησε κανονικά. Επειδή όμως ούτε γιατροί είμαστε, ούτε έχουμε εικόνα του υπερήχου σου, καλύτερα να μιλήσεις μαζί του και αν θες και επιτρέπεται ιατρικώς να περιμένεις και να μην κάνεις ακόμη απόξεση. Τα καλύτερα σου εύχομαι!

Στις 8 εβδομάδες θεωρούν οι γιατροί πως θα δουν καρδιά. Φυσικα μπορεί να είναι καθυστερημένη σύλληψη. Και εξαρτάται και από το "χέρι" του γιατρού και το μηχάνημα για το πόσο μπορεί να το δει.

Οπότε, γιατί δεν πας για 2η γνώμη σε άλλον;

Χοριακή ΓΙΑΤΙ δεν έκανες;; Αυτή δείχνει την πορεία της εγκυμοσύνης.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

Καλησπέρα...

Περίπου στις 5εβδομαδες εγκυμοσύνης είχα λίγο αίμα η γιατρός με έστειλε στο νοσοκομείο βράδυ για υπέρηχο, στον οποίο όμως δεν είδαν κάτι σίγουρο λόγω του ότι δεν είχαν καλό μηχανημα είπε ο γιατρός!! (υποτίθεται ότι είδε εμβρυϊκό ιστό, σαν αποβολή).Οπότε μετά από κάποιες μέρες μου είπε να πάω στο ιατρείο της για να κάνουμε υπέρηχο(την επισκέπτομαι ιδιωτικά, αν κ είναι σε δημόσιο νοσοκομείο).Δεν είδε αποβολή, είδε όμως κενό σάκο.Εκανα χωριακη δύο μετρήσεις,όπου δεν αυξανόταν όπως έπρεπε.Οποτε μου είπε όχι αποξεση, αλλά θα περιμένουμε να αποβληθεί μόνο του σαν βαριά περίοδος τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είμαι ακόμα στην αναμονή(11 μέρες τώρα) και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ψυχοφθόρο όσο συνεχίζεται όλο αυτό.Ειχε καμιά παρόμοια εμπειρία; Ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη κ είμαι πολύ απογοητευμένη.

• 3 months later...

Καλησπέρα κορίτσια ήθελα να μοιραστώ μια άσχημη εμπειρια μου .... είμαι έγκυος κοντά στην 7η εβδομάδα μετά από πολλές χοριακες και πολλούς υπέρηχους καταλήξαμε να κάνω αποξεση αύριο...λογω ότι δεν έχουμε δει εμβρυο μόνο κενό σάκο που έχει φτάσει τα 3.40 εκατοστά. .. Η χοριακη μου έως σήμερα είναι 55.000 ... αντα είχα μια ελπίδα πως θα το δούμε και θα ακούσουμε καρδούλα Αλλά τίποτα... είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση... έχει κάποια ανάλογη εμπειρία;

Κοντά στην έβδομη τι εννοεις; Ποσο ακριβως; Σε αυτή την ηλικία κύησης κάθε μέρα μετράει. Στο πρώτο μου παιδί, 7+1 και με χοριακη 50000+ την επόμενη το πρωί, δεν είχαμε δει τίποτα. ο γιατρός ήταν απαισιόδοξος, ομως μας αφησε να περασει το σκ εκεινο καθοτι παρασκευη εξεταστηκα και ξαναπήγα 7+5 και ίσα που ακουγόταν. Τώρα είναι 5 χρονών. Τι σου λεει ο γιατρος σου;

Just now, Merendoula είπε:

Κοντά στην έβδομη τι εννοεις; Ποσο ακριβως; Σε αυτή την ηλικία κύησης κάθε μέρα μετράει. Στο πρώτο μου παιδί, 7+1 και με χοριακη 50000+ την επόμενη το πρωί, δεν είχαμε δει τίποτα. ο γιατρός ήταν απαισιόδοξος, ομως μας αφησε να περασει το σκ εκεινο καθοτι παρασκευη εξεταστηκα και ξαναπήγα 7+5 και ίσα που ακουγόταν. Τώρα είναι 5 χρονών. Τι σου λεει ο γιατρος σου;

Μου είπε για τον σύνδρομο κενού σακου.... Η χοριακη μου ανεβαίνει ανά 2 μέρες 10.000 Αλλά ο γιατρός είναι κάθετος πως δεν είναι καλή...μάλιστα μου είπε να πάω για αποξεση γιατί είναι επικίνδυνω μην πάθω συψεμια πράγμα αδύνατο αφού δεν υπάρχει εμβρυο μου το διέψευσε άλλος γυναικολος..απλα ειμαι απαισιόδοξη γιατί δεν έχουμε δει εμβρυακα στοιχεία 

Η χοριακη αυξάνεται ή πέφτει; Εμένα σε δίκη μου παλινδρομη κύηση έπεφτε . Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν βιώσει παλινδρομη κύηση, αν ρωτάς για παρόμοιες εμπειρίες, και πραγματικά από ψυχολογική άποψη είναι πολύ δύσκολο, παρόλα αυτά συνήθως δε σημαίνει κάτι  , και γίνεται στην πλειοψηφία λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών ,συνήθως είναι εύκολο να υπάρχει επιτυχής κύηση αμέσως μετά από μια αποβολή ή παλινδρομη κύηση , όπως εγώ που απέκτησα την κόρη μου.

Ωστόσο , και μένα αυτό το κοντά στην έβδομη εβδομάδα κάπως μου ακούστηκε. Πολλές φορές, καρδούλα ακούγεται , κλεισμένη έβδομη εβδομάδα προς όγδοη. Λογικά , όμως, για να σε παραπέμπει σε αποξεση ίσως δεν αυξάνεται η χοριακη σου όπως πρέπει, αν κατάλαβα καλά; 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Elen1995 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ήθελα να μοιραστώ μια άσχημη εμπειρια μου .... είμαι έγκυος κοντά στην 7η εβδομάδα μετά από πολλές χοριακες και πολλούς υπέρηχους καταλήξαμε να κάνω αποξεση αύριο...λογω ότι δεν έχουμε δει εμβρυο μόνο κενό σάκο που έχει φτάσει τα 3.40 εκατοστά. .. Η χοριακη μου έως σήμερα είναι 55.000 ... αντα είχα μια ελπίδα πως θα το δούμε και θα ακούσουμε καρδούλα Αλλά τίποτα... είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση... έχει κάποια ανάλογη εμπειρία;

ολες σχεδον εχουν περασει απο αυτο το σταδιο μην στεναχ ριεσαι. μενεις εγκυος κ αυτο ειναι το σημαντικο σε δυο μηνες θα εισαι παλι εγκυος κ θα μας λες τα ευχαριστα να εισαι σιγουρη . 

• 3 months later...

Γεια σας κορίτσια.τριτη εγκυμοσύνη κ χθες 6κ4 πήγα στο γιατρό να κλείσω ραντεβού.λογω υψηλής χοριακης 23000 μου είπε έλα να σε δω αλλιώς θα κλείσουμε ραντεβού γιατί είναι νωρίς.μπαινω στον υπέρηχο αισιόδοξη  και είδαμε μόνο το σάκο τίποτα άλλο μέσα και κάπου στο βάθος αχνοφαινονταν και ένας δεύτερος σάκος πολύ μικρότερος από τον πρώτο αλλά μου είπε ότι αυτος δεν ήταν καλά σχηματισμένος κ μάλλον θα φύγει θα τα δούμε όλα σε δέκα μέρες περίπου.σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;μου είπε ότι περίμενε να φανεί κάτι ακόμα κ όχι ένας άδειος σάκος χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό γιατί την επόμενη φορά μπορεί να είναι διαφορετικά. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...