Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

η γυναικα μου βρισκετε στην 5η εβδομαδα,συμφωνα με τον γυναικολογο της.πηγαμε την δευτερα και καναμε τον πρωτο υπερηχο και ειδαμε τον σακο,αλλα δεν φαινοταν τιποτα μεσα.ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να μην φαινεται κατι ακομα.σημερα ειχε λιγο καφε υγρο και επειδη ανησυχησε τηλεφωνησε τον γιατρο,ο οποιος μας ειπε να παμε να την εξετασει.αφου εκανε ξανα υπερηχο μας ειπε οτι μαλλον ο σακος ειναι αδειος,αλλα για να ειναι 1000% σιγουρος μας ειπε να παμε την επομενη τριτη για υπερηχο ξανα.επισης μας ειπε οτι πολλες φορες δεν φαινεται τιποτα πριν την 6η εβδομαδα.

τι λετε?

Διαφημίσεις

Ναι καλύτερα να περιμένετε γιατί τα έμβρυα σε αυτή την ηλικία δεν φαίνονται πάντα.....εμάς ήταν μια κουκιδα την 6η εβδομάδα και φασολάκι την 7η. Ελπίζω με το καλό όλα

Το φασολάκι γίνεται μέσα στο σάκο :)

κουκίδα, μετά φασόλι και πάει λέγοντας.

Σε κάθε περιπτωση να μην ανησυχείτε σημασία εχει οτι μπορείτε να κάνετε παιδιά και κάτι να παει στραβά αυτή τη φορά. Πολλές γυναίκες αποβάλλουν φυσιολογικά και μετά απο 2 μήνες ξαναμένουν έγκυος και κάνουν υγιεστατα μωράκια.

Περίμενε ομως αλλη μια βδομάδα...υπομονή :)

Διαφημίσεις

Εμάς την 5η εβδομάδα (κλεισμένη) π φάνηκε ο σάκος και στην 6η κλεισμένη φάνηκε το έμβρυο...όντως ήταν νωρίς να φανεί το έμβρυο..τώρα γιατί σας είπε ότι μπορεί να είναι και κενός δεν ξέρω..πάντα βέβαια υπαρχει αυτό το ενδεχόμενο αλλά σίγουρα πρέπει να περμένετε λίγο..υπομονή...το καλό είναι ότι μπορείτε να κάνετ παιδάκια..

ευχαριστω πολυ κοριτσια για το ενδιαφερον σας.να ειστε καλα εσεις και τα αγγελουδια σας.θα παμε την τριτη να μαθουμε.η γυναικα μου ειναι τρομοκρατημενη και επισης εχει πηξει λιγο το αιμα της.

ευτυχως ο θειος της ειναι γιατρος και την παρακολουθει και αυτος.

θα σου πω τι μου ετυχε εμενα... αρχικα ειχα παει σε γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο ο οποιος μου εγραψε να κανω υπερηχο καπου εξω (δεν εκανε εκει)... παω η καλη σου σε ενα απο τα μεγαλυτερα της περιοχης μου και κανω! (α σε εβδομαδες η κυηση πρεπει να ηταν γυρω στις 6 ~ αν θυμαμαι καλα...) λοιπον μου κανει ο ανθρωπος εκει αλλα δε μου κανει κολπικο αλλα εξωτερικα-κοιλια... και μου λεει "κοιτα δε φαινεται να υπαρχει κατι μεσα στο σακο αλλα μπορει και να κανω λαθος!" φαντασου πως ενιωσα! γυρνωντας σπιτι τηλεφωνω στο γιατρο μου-τον τοτε και μου απανταει η γυναικα του - γραμματεας του οτι αν δε φαινεται δεν ειναι καλο στοιχειο και δεν πειραζει ομως δε θα ημουν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια... της λεω να τον φερω τον υπερηχο να τον δειτε? μου λεει οχι να πας σε μια βδομαδα να ξανακανεις και τοτε τα λεμε... απο το αγχος μου (?) την επομενη μερα ανεβαζω πυρετο 39,6 για 2 μερες και να μην πεφτει με τιποτα ομως! εν τω μεταξυ μονο Depon και calcivita! τελικα την τριτη μερα(κυριακη ημερολογιακα) πεφτει ο πυρετος μαχαιρι... φαντασου ψυχολογια... ελεγα και να ειχα κατι θα "εβρασε" με τοσο πυρετο... μη στα πολυλογω... δευτερα τηλεφωνω στον τωρινο γιατρο μου και κλεινω ραντεβου εν μεσω λυγμων.. μου λεει ελα απο δω να τα δουμε ολα απο κοντα και αφου προηγουμενως με κατσαδιασε που βασιστηκα σε εναν τετοιο υπερηχο... (που να ξερα γιατρε!) οντως παω απο εκει και μου κανει κολπικο υπερηχο και τσουπ φανηκε η κουκιδιτσα μας!!!! :D

μου εξηγησε ο ανθρωπος οτι για να φανει κατι σε υπερηχο εξωτερικο σε αυτην την εβδομαδα κυησης ειναι εξαιρετικα απιθανο!

Τελος παντων ολα πανε καλα ως τωρα απλα μου εχει μεινει ενα γμτ για την απαντηση με τοση ανεση της γυναικας-γραμματεως του πρωτου γιατρου και ειδικα απο το τηλεφωνο και σε μια πρωτη φορα εγγυο!

Ευχομαι να σας πανε ολα καλα! :D

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Διαφημίσεις

σε μενα γυρω στην 6η εβδομαδα φαινοταν κενος ο σακος και ταυτοχρονα ειχα και πονους χαμηλα στην κοιλια.Ο γιατρος με ξαναειδε(κολπικα παλι) μετα απο 2 εβδομαδες οπου εκανε την εμφανιση της η τεμπελα μου(βαριοτανε βλεπεις και εκανε παιχνιδια).

συμβαινει συχνα αυτο...

πηγαμε χθες στον γιατρο και ειδαμε το μπιζελακι και ακουσαμε την καρδια του!!!

δε νομιζω πως εχω νιωσει ετσι ξανα στην ζωη μου!!!

σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση και τις γρηγορες απαντησεις σας.

(ειστε οι αφανεις ηρωες των ζωων μας)

Διαφημίσεις

σε μενα γυρω στην 6η εβδομαδα φαινοταν κενος ο σακος και ταυτοχρονα ειχα και πονους χαμηλα στην κοιλια.Ο γιατρος με ξαναειδε(κολπικα παλι) μετα απο 2 εβδομαδες οπου εκανε την εμφανιση της η τεμπελα μου(βαριοτανε βλεπεις και εκανε παιχνιδια).

συμβαινει συχνα αυτο...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΜΩΣ.

• 1 month later...

καλησπέρα σε όλους.

πριν 4 μέρες έκανα απόξεση όταν διαγνώσθηκε απο το γιατρό ότι το έμβρυο δεν μεγαλώνει καθόλου και ο αμνιακός σάκος είναι κενός. το έχετε ξανακούσει;

σας παρακαλώ βοηθήστε με να μάθω κάποια περισσότερα πράγματα, ο γιατρός ήταν πολύ φειδωλός στις απαντήσεις του, ό,τι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα αίτια και ό,τι δεν φταίω σε κάτι.

Επίσης 4 μέρες μετά την άπόξεση έχω τρομερούς πόνους χαμηλά και στη μέση, ενω το μόνο που παίρνω είναι απλή αντιβίωση.

Είμαι σε απόγνωση.

ευχαριστώ.....

Περαστικά σου και εύχομαι την επόμενη φορά να είσαι πιο τυχερή.

Ναι, θα έλεγα ότι είναι συχνό φαινόμενο. Το έχω ακούσει. Έχει δίκιο ο γιατρός σου ότι δε φταις εσύ. Δε θα μπορούσες να κάνεις τίποτα άλλωστε. Αυτά είναι της φύσης.

Επειδή είχα κάνει και γω μια απόξεση είχα πάρει και γω αντιβίωση. Βέβαια θα έλεγα ότι τρομερούς πόνους δεν είχα, απλά πονάκια περιόδου. Έχω ακούσει όμως και για πόνους σα τους δικούς σου. Αν είναι αρκετά έντονοι, πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου.

Μπορείς να μπεις και στο site   που έχει forum, κάνεις την ερώτησή σου και σου απαντά γιατρός.

Περαστικά και πάλι και μη στενοχωριέσαι όσο γίνεται αυτό. Θα ξαναμείνεις έγκυος.