Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το πως μου τη γλύτωσε ο παπάς...

Μαμά του Ωρίων

Recommended Posts

ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ,να σου ζησει ο πριγκιπακος σου και να ναι παντα καλοφωτισμενος και ευτυχισμενος κι εσυ παντα να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις.οσο για την πεθερα,ασε να μην σχολιασω γιατι ειναι σαν να μιλαμε για την δικια μου :mad: ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kούκλα μανούλα , να σου ζήσει ο γιός σου ο κούκλος της κούκλας μαμάς και να τον χαιρόσαστε μαζί με τον μπαμπά που έχει την κούκλα γυναίκα ! :lol::lol::lol:

Να σας ζήσει και να τον καμαρώνετε πάντα!

Διαφημίσεις

Να ζήσει το όμορφο Ωριωνάκι, να είναι γερό πάντα και χαμογελαστό! :D

Πωπω, πάει και η βάφτισή σας δηλαδή ε;;; Παρελθόν!

Μαμά του Ωρίωνα, κοίτα μην κόψεις να μπαίνεις στο τόπικ της βαφτισης γιατί έχουμε κι εμείς βάφτιση μπροστά μας και σε χρειαζόμαστε!!! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ!!! ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.......... :wink: ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΩΡΙΟΝΟΜΑΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΤΟΟΟΣΟΟΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ(ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ

THANKS DEAR!!! :D

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Μαμά του Ωρίων, να σας ζήσει το παιδάκι σας. Να είναι καλότυχο και γερό και να το χαιρονται η ομορφη μανουλα του και ο μπαμπάς του.

Αυτός ο παπάς πρέπει στη άλλη του ζωή να ήταν βόδι.

Αλήθεια ξεβάφτηκες, άλλαξες ή θα μείνεις έτσι για καμμιά βδομάδα?? :lol::lol:

Διαφημίσεις

Να σας ζησει ο νεοφωτιστος Ωριωνας!!!

Να ειναι γερος δυνατος και ευτυχισμενος!!!!!

Εγω στη θεση σου θα ειχα δαγκωσει και παπα και πεθερα και ας ημουν κουκλα!!!!!!!! :wink::lol:

Αντε παει και αυτο!!!!!και παλι να σας ζησει!!!!!! :D:D:D:D

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

:lol::lol::lol:

ok τα κατάφερα κι έγινα ανέκδοτο

ποιος τη χάρη μου :lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ απ την καρδιά μου για τις ευχές σας!

Και στα παιδιά σας τα καλύτερα! :D

Oυφ κατάφερα και διάβασα το ποστ.....από χθες το έχω δει και δεν πρόλαβα να μπω....

Λοιπόν πανέμορφη Ωριωνομαμά να σου ζήσει ο γιόκας! Να ειναι γερός και τυχερός στη ζωή του!

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!

Μην περιμένεις πολλά απο τους παπάδες καλή μου!

Το χρήμα να ρέει και τίποτα άλλο!

Να φανταστείς ο δικός μου μετά την βάπτιση μου είπε οτι το παιδι εκλαιγε γιατι ηταν "διαμονισμένο" και οταν εγινε το μυστηριο και την πηρα αγκαλιά κοιμήθηκε γιατι μπηκε μεσα της ο Χριστός!

Ο Χριστός και η Παναγία δηλαδή!!!!!

Να σας ζησει ο νεοφωτιστος να το χαιρεστε και να τον καμαρωσετε οπως ποθειτε!

Οσο για την πεθερα , το βαζακι με το σταφυλι που δεν εφτιαξε επρεπε να το φαει στο κεφαλι να βαλει μυαλο ! ΕΛΕΟΣ !

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

να σας ζησει ο παιδαρος σας.. θα καψει πολλες καρδιες σιγουρα!!

μαμακα του ωριονα να εισαι παντα γερη και δυνατη.. δεν θα σου ευχηθω να καψεις καρδιες γιατι εχεις ηδη καψει μια.. του μπαμπα σας!! :oops: ειναι ο,τι καλυτερο πιστευω..

μπαμπα του ωριονα σου ευχομαι να εισαι στεκεσαι παντα αγερωχος στα γλυκα "βασανιστηρια" που σου κανουν μαμα και γιος!! :wink:

να τον καμαρωσετε οοοοοοοοοοοοοοοοοπως επιθυμητε!!!

(πωπω μαμα κουκλα, γιος κουκλος.. να κρεμασετε χαντρουλες.. σας αξιζει και με το παραπανω!)

Να ζησει ο Ωριονακος!!!! παντα γερος...ευτυχισμενος...να τον χαιρεστε...και οτι μα οτι καλυτερο στη ζωη του......... :D

νομιζω πως σημασια εχει πως η μαμα ηταν κουκλα..... :)

τα λοιπα ασημαντα υποχρεωτικα συνοδευτικα της βαπτισης, οπως παππας, πεθερα....νομιζω ειναι αναξια ακομη και λογου....... :D

πριμενουμε να δουμε κια φωτο........... :D

και πλαι να τον χαιρεστε........... :D

Να ζήσει ο Ωρίωνας και να τον δείτε μεγάλο και δυνατό. Μπράβο και σε σένα που τα ετοίμασες τέλεια και ήσουν και κούκλα. 'Όσο για τα παραλειπόμενα, αυτά θα θυμάστε σε λίγα χρόνια, οπότε έχουν κι αυτά τη σημασία τους.

Να με και εγώωωωωω!!!!

ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑ Ωριονομαμά (100η φορά???? :lol::lol: ) Να σου ζήσει ο Ωριωνάκος, να τον δείτε με τον αντρούλη σου όπως επιθυμείτε και σας εύχομαι οικογενειακώς Υγεια και αδελφάκι στον Ωρίωνα!!!! :lol::lol::lol: και σύντομα μάλιστα! :shock:

7adb2868d6.png

Κουκλάρα Ωριωνομαμά να χαίρεσαι τον κούκλο σου Ωρίωνα! Να 'σαι γερή να τον καμαρώσεις και γαμπρούλη!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...