Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

το πως μου τη γλύτωσε ο παπάς...

Recommended Posts

ας μην το πει ούτε του παπά! :evil:

του γλίστρησε του αχρείου το παιδί δύο φορές μέσα απ τα χέρια

όλες κι όλες 3 φορές τον σήκωσε.. τις δύο του γλίστρησε :evil:

στο τσακ ήμουν και λένε όλοι που με είδαν (με έχουν και στο βίντεο :oops::lol: ) ότι με φοβήθηκε το μάτι τους!

Στις πατητές που του έκανε, ήταν πραγματικά πατητές! το παιδί ήπιε νερό, χαζοπνίγηκε, έβηχε και φυσικά... έκλαιγε

όχι πολύ η αλήθεια είναι... για τα μαρτύρια που του έκανε αυτός ο "άξιος" παπάς ήταν μια χαρά το παιδί

Καθ όλη τη διάρκεια της βουτιάς μετάνιωνα την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα βάφτιση και δεν το δήλωσα το παιδί απλά να έχει όνομα

και να σκεφτεί κανείς ότι πριν ξεκινήσουμε τον είχα παρακαλέσει να μην ζορίσει πολύ το παιδί γιατί είναι άρρωστο...

και μου το υποσχέθηκε! σκέψου δλδ αν ήθελε να το βασανίσει κι όλας τι θα του έκανε!

να μην πω ότι του άδειασαν όλο το μπουκάλι το λάδι πάνω του... περί τα 500μλ....

αυτά ήταν τα παρατράγουδα της βάφτισης...

κατά τα άλλα όλα καλά

όλα ήταν υπέροχα, η μαμά μια κούκλα :lol: ο κόσμος έλεγε πόσο υπέροχα ήταν όλα και κάποιοι είχαν σκυλιάσει :lol:

είχα φτιάξει 42 παιδικές μπομπονιέρες και εξαφανίστηκαν όλες ... παρόλο που δεν ήταν πάνω από 20 παιδάκια στη βάφτιση

και οι άλλες οι φτωχές μου μπουμπουνιέρες έγιναν ανάρπαστες και δεν το περίμενα να σας πω την αμαρτία μου :oops:

ο στολισμός υπέροχος, τα βαπτιστικά του υπέροχα, η μαμά υπέροχη (ναι ξέρω το ξανάπαμε αυτό αλλά το τονίζω :lol: )

στο οικογενειακό μας τραπέζι μετά, παρολίγον να βουτήξω και την πεθερά μου απ το μαλλί που ενώ της έχω πει δέκα φορές "όχι δε θα δώσεις στο παιδί τούρτα" προκλητικά με αγνοεί και του χώνει μέσα στο στόμα τούρτα

έκανα ότι δεν την είδα γιατί θα έπρεπε να κάνω μεγάλη φασαρία κι είπα να το αποφύγω...

ότι και να έλεγα... άσπρο εγώ? μαύρο αυτή απάνταγε κατευθείαν... μέχρι που της το είπα δυνατά σε όλο το τραπέζι... "είναι δυνατόν ό,τι και να σου λέω εγώ για το δικό μου παιδί, εσύ να μου λες μονίμως το αντίθετο?"

εκ τοτε δεν ανταλλάξαμε άλλη κουβέντα, κατάλαβε ότι τα έχω πάρει μαζί της και πέρασα υπέροχα από εκείνη τη στιγμή και μετά

πάλι καλά που ήμουν κούκλα ( :lol::lol: τρίτη φορά ναι) και ένοιωθα πολύ καλά με τον εαυτό μου

μετά αποφάσισε να πει ότι ο στολισμός ήταν υπέροχος και να δώσει μπράβο στην κουμπάρα μου, μέχρι που της έπεσαν τα μούτρα όταν της είπε η καλή μου κουμπάρα ότι ο στολισμός ήταν δικός μας

αυτά λοιπόν τα νέα απ το δικό μας μέτωπο...

κατά τα άλλα... υπέροχα! :lol:

(αναρωτιέμαι πως θα ήταν τα χάλια δλδ)

Διαφημίσεις

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Άντε, ξεμπερδέψατε κι εσείς!!!!

Ευτυχισμένο να είναι το Ωριωνάκι σου, χαμογελαστό όπως στη φωτογραφία του!!!!!!!!!

Α, και θέλουμε και φωτό από τη βάφτιση εεεεεε;;;

Και για την κούκλα μαμά δεν είπες τίποτε βρε παιδί μου :lol:

1386940ne7tmeob21.gif

Nα το χαίρεστε το αγόρι σας μαμά του Ωρίωνα.Αυτό να είναι το μεγαλύτερο βάσανο που θα έχει να αντιμετωπίσει και ήδη πέρασε :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

NA ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΩΡΙΩΝΑΚΟΣ!

ΓΕΡΟΣ & ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ...

...και για να το χοντρύνω λίγο... και με μια νυφούλα άξια σαν τη μανούλα του!

Να τον χαίρεστε μανούλα! Να τον καμαρώνετε κάθε μέρα της ζωής του και να φουσκώνετε σαν τα παγώνια, όλο περηφάνεια, για το δικό σας αγοράκι!

Για τα υπόλοιπα, δε θα σχολιάσω τίποτα! Περιμένω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όταν θα συναντηθούμε! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Αχ! Ολες οι βαπτισεις υπεροχες ειναι αν παραβλεψει κανεις την αγαρμποσυνη του παπα και τις μλκς της πεθερας. Φυσικα εν προκειμενω ειχαμε και κουκλα μαμα (4η φορα) :lol::lol::lol::lol::lol:

Να σας ζησει ο μικρος μπομπιρεξ σας!! Καλοφωτιστος και καλοτυχος!

Μπραβο κουκλα μου!!!!

Να σας ζησει το μαναρακι!!!! Καλοφωτιστο, τυχερο και υγιες να ναι παντα με ανθρωπους διπλα του να το λατρευουν οπως η μαμακα του!!!!!

Απορω με την πεθερα σου που ειχε και μουτρα να σου πουλαει εξυπναδες..........ειδες που πρεπει να την βαλεις στη θεση της? Να ξερει πως σου χρωσταει χαρη πλεον η κατσικα!!!!

Για σενα δεν μας ειπες? Κουκλα ησουν? :lol::lol::lol::P

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ βρε κορίτσια.... να... τώρα γελάω και με ρωτάει κι ο άντρας μου γιατί γελάω και τι να του πω?

ότι επειδή ήμουν κούκλα στη βάφτιση? :lol::lol::lol:

να στε καλά... μου φτιάξατε λίγο περισσότερο το κέφι!

σας ευχαριστώ θερμά κι απ την καρδιά μου για τις ευχές σας κι εύχομαι εσείς που έρχεστε από πίσω για βαφτίσεις, να είναι ακόμα καλύτερες οι βαφτίσεις σας κι εσείς να είσαστε ΠΙΟ ΚΟΥΚΛΕΣ :lol:

Μαρη σοβαρα τα λες αυτα για τις μπομπο??!!!!

εΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????Πανεμορφες ιεναι και εντυπωσιακες.......τι επρεπε να χουν παραπανω δλδ?????

Θα σε βαρεσωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Μαμα του Ωριωνα η πεθερα σου πρεπει να εκπεμπει πολλη αρνητικη ενεργεια...τρεις φορες εχω γραψει απαντηση και δεν εχει καταγραφει!!!!!Να σας ζησει ο Ωριωνας και να τον καμαρωσετε εναν μεγαλο και ευτυχισμενο ανθρωπο!!!!!!Ελπιζω τωρα να καταγραφει γιατι εχω και την μπεμπουλα αγκαλια και δεν μπορω να ξαναγραψω...

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

231195jh6hfx5lpo.gif

Γερός και καλότυχος να έχει μία ονειρεμένη ζωή γεμάτη αγάπη και ευτυχία!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ΑΑΑ κι εγώ θα κάνω ανταπόκριση, διότι ήμουν εκεί :cool:

η μαμά μια κούκλα :lol: όχι πραγματικά, ήταν :lol: ωραίο χτένισμα, ωραίο μακιγιάζ, ωραίο φόρεμα... μόνο η κορδέλα που της πήρα έλειπε :P:P:P

ο μπαμπάς χαλαρός κι ωραίος :D ο Ωρίωνας ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ήσυχος!!!!!!!!! το φτυσα το παιδί, ούτε γκρίνιες, ούτε κλάμματα, κοίταζε τη κάμερα σαν επαγγελματίας :lol:

το κλάμμα στην κολυμπήθρα δεν ήταν κλάμμα...νιαούρισμα ήταν. Το γλίστριμα από τα χέρια του παπά, δεν το πήρα χαμπάρι, παρ'όλο που ήμουν κοντά, γιατί κάναμε χαρούλες του Ωρίωνα μαζί με την Πίκυ, για να μην κλαίει :oops:

Ο στολισμός ήταν πολύ ωραίος, με τα μπαλόνια καταευχαριστήθηκαν τα παιδιά, οι μπουμπουνιέρες ωραιότατες, όπως επίσης και η παιδική (πήραμε και για τη Πίκυ, αλλά εμείς το φάγαμε τελικά :P ).

Το καλύτερο από όλα, το γλυκό του κουταλιού (το κουταλάκι, όλα τα λεφτά :lol::lol: ).

Η πεθερά, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..αλλού έδινε μαρτυρικά, αλλού όχι, ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή...πέταξε και τις κακίες της, αλλά πολύ μου αρέσει που την έβαλες στη θέση της, στο τραπέζι.

Το κορυφαίο το άκουσα από την μπροστινή μου στην ουρά για τις χαιρετούρες (κάποια θεία πρέπει να ήταν): "δεν πειράζει που είναι αγόρι" :shock::shock::shock: πάρτην στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου!!!

Κατα τα άλλα, τα περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα!!! είχε ζέστη, αλλά είχαν κλιματιστικό στο ξωκλήσι, οπότε κατέφευγα συχνά πυκνά, για να δροσιστώ λίγο μαζί με την μικρή μου.

Α, μη το ξεχάσω: η κοπέλα που έβγαζε φωτογραφίες μαζί με τον Γιώργο, έβγαλε 2-3 φωτογραφίες της Πίκυς. Θα μας δώσεις κι εμάς ένα αντίγραφο ε? :D

Καλοφώτιστος να είναι ο Ωρίωνας, καλότυχος, με υγεία πάνω από όλα!!!!!!!

Η πεθερά, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν..αλλού έδινε μαρτυρικά, αλλού όχι, ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή...πέταξε και τις κακίες της, αλλά πολύ μου αρέσει που την έβαλες στη θέση της, στο τραπέζι.

έλα... φτιάξε με λίγο...

για πες?!?!?!?!

ευχαριστώ για τα υπόλοιπα :lol: και ναι, θα σας δώσουμε φωτό της Πίκυ σας :P:lol:

Διαφημίσεις

Μαμα του ομορφου Ωριωνα, ευχομαι να ειναι γερος κ δυνατος!

Να γινει ενας υπεροχος ανθρωπος σαν την μαμα του (τον μπαμπα δεν τον ξερω.... sorry! χαχα :lol: )

Ειμαι σιγουρη οτι ολα ηταν υπεροχα!

Αληθεια ησουν μια κουκλα??? :lol: 6Η ΦΟΡΑ!!! :lol::lol::lol:

Οσον αφορα παπαδες κ πεθερες ασ'τα να πανε!!!

Θα σκοτωνα κ στις 2 περιπτωσεις!

Να εισαι περηφανη που συγκρατηθηκες!

Ο Ωριωνας οπωσδηποτε ηταν κουκλος (γιατι να το κρυψουμεν αλλωστε? :P )

Οσο για τους στολισμους κ τις μπομπονιερες σου εισαι μια χρυσοχερα κ μας το απεδειξες περιτρανα πολλες φορες!

Να τον χαρειτε οπως εκεινος ποθει, η ζωη του να ειναι στρωμενη με ροδοπεταλα!

ΑΑΑΑΑ Εσυ ησουν εκεινη η μαμα που ειδα σε μια βαφτση σημερα!!! Και ελεγα τι κουκλα μαμα!!!!! :D:D:D:D

Γερος και δυνατοςναι ειναι ο Ωριωνας για ολη του την ζωη!!

Και να τον χαιρεται η κουκλα μαμα αντε και ο μπαμπας!

συγχαρητήρια Μαμά Ωρίων! να σας ζήσει ο παίδαρος σας!

να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος και να τον καμαρώσεις

και γαμπρό!!!

υγ. είμαι και εγώ του συλλόγου, ταλαιπωρημένων γυναίκων

από στρίγγλες, κατσικομούρες πεθερές! την δική μου την έχω

γραμμένη τόσο πολύ που δεν πιστεύει!

[url=http://lilypie.com][img]http://b2.lilypie.com/DLGCp3/.png[/img][/url]

Να σας ζησει ΩΡΙΩΝΟΜΑΜΑ

Να τον καμαρώνετε πετυχημένο σαν το γλυκόσταφύλι,

Να τον θέλουν οι γυναικες σαν τις παιδικές μπομπονιέρες που αλλες τόσες νατανε πάλι θα τελειώνανε.

Να βλέπει την όμορφη μαμαά του [7η φορά...]τοσο όμορφη όσο σημερα ...και στα 70 της και να της το λέει...!!!!!!!!!!!!!!![τζιτζι το φόρεμα απο το ΜΑΤ...φαντάσου και live]

Να είναι οι τελευταίες πατητές της ζωής του και αποδω και στο εξής το κεφάλι μόνο ψηλά.

Η αγαρμποσύνη, η αδεξιότητα, [παπάς] και η ξινίλα [γιαγιά] να γίνουν γιαυτόν, ευγένεια, καπατσοσυνη, και γλυκτητα, με την οποια θα κατακτά τους ανθρώπου.

Αντε και μετά τα λάδια πάμε για τα ρύζια.

Τιιιιιιιι; Δεν θα αρχίσουμε σιγά σιγά για τον γάμο;;;;;

Και τωρα τι;;;;;

Περιμένουμε φωτο Μαμά του βαπτισμένου Ωριωνα!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!