Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μίνι βιογραφικό - ίσως κάποιες να γνωριζόμαστε απο παλιά!

Marilena

Recommended Posts

;)τι ωραια παρεα που ειστε!!! με λενε ασπασια και σαν νεα θελω να με κατατοπισεται σε διαφορα θεματα, π.χ: κουπονια, δειγματακια και οτι αλλο ξερετε.

καλημέρα ασπασία καλωσήρθες!!! και εγώ καινούργια σχετικά είμαι οπότε δεν μπορώ να σε ενημερώσω παραπάνω απλά είπα να σε καλωσορίσω.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 405
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια. Εγώ γεννήθηκα στις 8/7/1974 στη Θεσσαλονίκη. Στα 3 μου χρόνια κατέβηκα Αθήνα και έκτοτε μένω στην Καλλιθέα Σίτυ. Νηπιαγωγείο πήγα στη σχολή Βογιατζή, Δημοτικό στο 1ο στη Σκρα και Δημοσθένους, Γυμνάσιο στο 10ο στον Άγιο Νικόλα και Λύκειο στο 3ο St Nicholas επίσης. Τελειώνοντας το Λύκειο το 1992 σπούδασα στο St George στη Κηφισιά από το 1992 έως το 1994. Δούλεψα σαν γραμματέας στις εταιρείες HITEC S.A. στη Μεσογείων στον Χολαργό και στη "Κοινοπραξία Κατασκευής Φράγματος Ευήνου" στο Μαρούσι. Από το 1999 δουλεύω στον Δήμο Ασπροπύργου Αττικής. Αυτά τα ολίγα.

Nα σας συστηθώ και εγώ. Γεννήθηκα 18/12/1973 στη Ρόδο με την οποία δεν έχω καμία σχέση. Μεγάλωσα στο Δάσος Χαιδαρίου όπου και πήγα σχολείο. Δούλεψα 6,5 χρόνια σε εκτελωνιστικό γραφείο στα οινόφυτα και έφτυσα αίμα! Τελευταία δουλευω σε ταχυμεταφορική και πρόσφατα αγόρασα σπίτι στο Καματερό (σύνορα με Πετρούπολη), δεν έχω ιδέα από την περιοχή. Εχω καμια γειτόνισα;

Το πρωτο μου κοριτσακι γεννηθηκε 26/6/2008

και το δευτερο nianiaro 22/3/2012 !!!!!

καλησπέρα και από εμένα,

εγώ μεγάλωσα πατήσια γεννήθηκα το 1978 δημοτικό - γυμνάσιο πατήσια, λύκειο γκράβα και τώρα που παντρεύτηκα μένω καισαριανή όρια με Βύρωνα. κανένα κοριτσάκι από τα παλιά?

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα ειμαι καινουριο μελος μολις 3 ημερων. Το ονομα μου ειναι ελινα εχω γεννηθει στις 6-2-1979 στον κολωνο οπου και μενω ακομα. Πηγα δημοτικο στην ιταλικη σχολη και γυμνασιο και λυκειο στο 52ο γυμνασιο-λυκειο αθηνων μετα στο ιιεκ χατζηπερη.ειμαι με τον αντρα μου -νικο- 7 χρονια απο τα οποια τα 4 παντρεμενη και εχουμε μια κορουλα 19 μηνων που ακουει στο ονομα κορινα κυριακη.

ελπιζω να βρω καποια-ον γνωστο

line_flow1_beg_39_time_1189396800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

:PΚαλημερα!!Φωφη γ απο τη βροχερη Κερκυρα!νεο μελος στην παρεα σας!ειμαι 34 χρονων ,ειμαι παντρεμενη με το Νικο{τυπογραφος}σχεδον 5 χρονια,ειμαστε μαζι απο τον Αυγουστο του 1999,και εχουμε αποκτησει ενα πολυ χαριτωμενο αγορακι,τον Ιωανννη ο οποιος ειναι 27 μηνων!ο οποιος δε μ αφηνει να κανω και πολλα πραγματα!αναγκαστηκα δεν εργαζομαι και πολυ θα μου αρεσε να συζηταω με ανθρωπους που βρισκονται σχεδον στην ιδια φαση και να ανταλασουμε αποψεις!!:P

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στη Λαρισα οπου εμεινα μεχρι τα 25 μου.Δημοτικο τελειωσα το 18ο στα Ηπειρωτικα,πρωτη λυκειου πηγα στο 3ο στην ιδια γειτονια και δευτερα λυκειου πηγα στο 1ο ΤΕΛ οπου εδωσα πανελληνιες δεν περασα με την πρωτη και οταν εδινα δευτερη φορα πηγαινα παραλληλα σχολειο και πηρα και το πτυχιο της Β.Βρεφονηπιοκομου και περασα λογιστικα στα Γιαννενα αλλα δεν τα ειχα δηλωσει στο μηχανογραφικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δουλεψα 1χρονο σε κρατικο παιδικο σταθμο και μετα πηγα στα κρατικα ΙΕΚ και τελειωσα τη Νοσηλευτικη-τραυματολογιας.Απο τοτε κανω αποκλειστικα στη Λαρισα για αρχη και το 2003 ηρθα στηΜυτιληνη δουλεψα εναμιση χρονο με το stage στο νοσοκομειο,λιγο πριν τελειωσω γνωρισα τον αντρα μου και με κρατησε στη Μυτιληνη και μεχρι πριν μεινω εγκυος εκανα αποκλειστικα.Τωρα σπιτακι μας με το μικρακι μου το μπεμπουλακο μου!

6Eujp3.png svAfp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ;

Σπόύδασα στην Πάτρα από το 1999 μέχρι το 2002 στο ΤΕΙ Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων και εργαζόμουν στο Beauty Shop Varnakiotis στην πλατεία Ολγας.

γεια σας κορίτσια! με λένε λιάνα, γεννήθηκα στο πασαλιμάνι, μεγάλωσα στο κερατσίνι, πήγα στο 1ο λύκειο στο σχιστό και εδώ και 6 χρόνια είμαι παντρεμένη και μένω στην αγ. σοφιά στον πειραιά. υπάρχει καμιά γειτονοπούλα??

Eγώ έμενα στην Αγ.Σοφία όπου μεγάλωσα και πήγα και σχολείο εκεί.

Μάλιστα στον παιδικο που στέλνεις/έστελνες τη κόρη σου, πήγαινα γυμνάσιο εκεί..

• 2 εβδομάδες μετά...
ΚΟΝΤΑ ΜΕΝΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΔΩ Κ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ!ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ Κ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 26/4/1983...Κ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! :D

Χεχεχεχε...Σας τσάκωσααααα...

Έχουμε σπίτι στην Επανωμή και τον Ιούλιο μετακόμιση.

Τώρα μένουμε στην Κρήνη, αλλά μέσα Ιουλίου μετακομίζουμε Επανωμή για μόνιμα...Στέλλα, πρός τα πού μένεις στην Επανωμή, αν επιτρέπεται?

καλημερα.ειμαι η λια,γεννηθηκα στις 10.06.1974 στη σαμο.το 1993 ηρθα στην αθηνα κ το 1998 τελειωσα το μαγειρικο τμημα της σχολης τουριστικων επαγγελματων αναβυσου.ειμαι παντρεμενη με το βασιλη 40 ετων απο το 2005 κ εχουμε 3 υπεροχα παιδια.δουλεψα σαν μαγειρισα σε διαφορα ξενοδοχεια στην αθηνα. ο αντρας μου εχει ταξι.εδω κ 2 χρονια μενουμε στο νεο κοσμο,συνορα με νεα σμυρνη.αν υπαρχει καποια γειτονισα,θα εκτιμουσα την παρεα,μιας κ οι φιλες μου μενουν μακρυα...στειλτε πμ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Κοριτσια η πιο νεα στην παρεα σας πρέπει να είμαι εγώ. Μολις πριν λίγες μέρες μπήκα.. Με λένε Ποπη εχω γεννηθει Αθηνα το 1971 έμενα στου Ζωγραφου όπου οι γονεις μου εξακολουθούν να μένουν και εγώ λόγω καταγωγής και επειδή ερωτεύτηκα κατέβηκα Ηρακλειο Κρήτης όπου και μένω τώρα και 10 περίπου χρόνια... Εχω ένα κοριτσάκι την Μαρία-Δέσποινα όπου το Σεπτέμβρη κλείνει τα 3. Εγω δεν δουλεύω γιατί παρόλο που στέλνω την μικρή παιδικό δεν έχω άλλη βοήθεια. Αυτά προς το παρών. Φιλάκια

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα

γεννήθηκα γιάννενα Μάρτιο του 75 , κ' έζησα σε ένα χωριό που λέγεται Δολιανά εως τα 17.5 όταν έφυγα για Αθήνα για σπουδές στην ΑΣΟΕΕ. Έμενα στο Γαλάτσι σύνορα με Ανω Κυψέλη. Αξέχαστα χρόνια. Μετά τις σπουδές βρ'ηκα δουλειά γιάννενα και μετακόμισα στην πόλη το 1997, όπου ζω από τότε.

Αυτά!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

geia sas με λενε Τουλα και ειμαι απο τη Σπαρτη.Ηρθα Ηρακλειο Κρητης πριν 13 χρονια για σπουδες.Εμεινα εδω λογω ερωτα παντρευτηκα και εχω 2 γιους.Ο μεγαλος ειναι 4 και ο μικρος 2 μηνων.Πολλη βοηθεια δεν εχω και ειναι στιγμες που θελω να παρω τα παιδια και να παω σπιτι μου αλλα αυτο ειναι εγωιστικο.Δε μετανοιωνω αγαπω τον αντρα μου και λατρευω τα παιδια μου απλα ωρες ωρες θα ηθελα να ειχα τη μαμα μου εδω.

Γεια σας.Λεγομαι Ιωαννα και εχω γεννηθει στις 19/11/78.Γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Βολο απ'οπου και εφυγα οταν τελειωσα το Ε.Π.Λ Ν.Ιωνιας το 1996.Απο τοτε ζω μονιμα Αθηνα και συγκεκριμενα τωρα πια στην Καλλιθεα.Ειμαι παντρεμενη εδω και 8 μηνες με τον Βαγγελη και περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι.

Ειμαι σιγουρη πως θα μου λυθουν πολλες αποριες με την πολυτιμη βοηθεια σας!!

• 5 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Γεια και από εμένα. Το όνομά μου είναι Αναστασία και ζω στην Ν. Σμύρνη όπου και μεγάλωσα. Έχω καταγωγή από Λάρισα και από Κεφαλονιά την οποία και λατρεύω! Ήμουν στο 4ο Λύκειο Ν.Σ. και πέρασα και εγώ για δυο χρόνια από το St. George Commercial College. Έχω δυο ζουζουνάκια, ένα αγοράκι 5 χρόνων και ένα κοριτσάκι 11 μηνών.

Αυτά!

rMRIp3.png

CRy6p3.png

γεια σας και απο εμενα ειμαι καινουριο μελος μολις 3 ημερων. Το ονομα μου ειναι ελινα εχω γεννηθει στις 6-2-1979 στον κολωνο οπου και μενω ακομα. Πηγα δημοτικο στην ιταλικη σχολη και γυμνασιο και λυκειο στο 52ο γυμνασιο-λυκειο αθηνων μετα στο ιιεκ χατζηπερη.ειμαι με τον αντρα μου -νικο- 7 χρονια απο τα οποια τα 4 παντρεμενη και εχουμε μια κορουλα 19 μηνων που ακουει στο ονομα κορινα κυριακη.

ελπιζω να βρω καποια-ον γνωστο

Γεια σου Ελινα....

και γω στον Κολωνο ,μεγαλωσα και τελειωσα το σχολειο στο 52!!!!!

Που ακριβως μενεις κοπελα μου....βεβαια εγω ειμαι στις 28/2/1976,οποτε θα ειχαμε και ιδιους καθηγητες!!!!

line_m121_beg_40_time_1200978000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσακια.

εμενα με λενε γιωτα και γενήθηκα το 1978 στην αθήνα μεγάλωσα στον περισσο και τωρα μενω κολωνό. Πήγα γυμνάσιο και λύκειο στο 3ο του περισσου τεχνικό επαγγελματικό βρεφοπαιδοκόμος και φυσικα τωρα ειμαι οικιακα σπιτι με την κορούλα μου την μαρία που ειναι 19 μηνών.

φιλακια σε ολες ελπιζω ολες σιγα σιγά να γνωριστουμε αφου εχουμε ενα κοινο ειμαστε μανούλες....

Που ακριβως στον Κολωνο??????

line_m121_beg_40_time_1200978000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα στην παρέα με λένε Νάσια και γεννήθηκα στις 15/06/78.Μένω Τερψιθέα-Γλυφάδα πήγα στο 6ο Δημοτικό και στο 3ο Λύκειο Γλυφάδας απέναντι από το νεκροταφείο.

Σπόυδασα λογιστικά στα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και τώρα εργάζομαι ως βοηθός λογιστή σε διαφημιστική εταιρεία.

Έχω ένα αγοράκι 23 μηνών.:P

• Δημιουργία νέου...