Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως αν θα μπορούσατε να αποφύγετε την ενδοεπικοινωνία καλό θα ήταν γιατί εκπέμπει ακτινοβολία όπως και το κινητό, ασύρματο τηλέφωνο οπότε επιβαρύνεται το μικρό όσο να είναι. Δεν είναι τόσο επιβλαβής αλλά ό,τι μπορούμε να αποφεύγουμε για τα πιτσιρίκια καλό είναι.

• 2 εβδομάδες μετά...
Μήπως έχετε υπόψιν σας αυτή την ενδοεπικοινωνία?

http://www.reer.de/product_info.php/info/p371_Babyphon-mit-Kamera-und-Farbmonitor.html

Λαμπρινή η δικιά σου έχει μεγάλη εμβέλεια? Πιάνει ανάμεσα σε δυο ορόφους?

Smaroula τελικά τι έκανες με το θέμα της ενδοεπικοινωνίας?

Εγώ ακόμα τίποτα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι και με αυτό :oops:

uAq4.jpgMqhPp2.png

Μήπως έχετε υπόψιν σας αυτή την ενδοεπικοινωνία?

http://www.reer.de/product_info.php/info/p371_Babyphon-mit-Kamera-und-Farbmonitor.html

Λαμπρινή η δικιά σου έχει μεγάλη εμβέλεια? Πιάνει ανάμεσα σε δυο ορόφους?

Smaroula τελικά τι έκανες με το θέμα της ενδοεπικοινωνίας?

Εγώ ακόμα τίποτα και έχω αρχίσει να αγχώνομαι και με αυτό :oops:

Aπολύτως τίποτα δεν έκανα.. Αλλά μάλλον θα καταλήξω σε αυτήν http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10101&itmid=745746

Φυσικά και δε θα δώσω 279 ευρώ, γιατί θα την παραγγείλω από εδώ http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=hJOy-xabK_yz-15HNKzQ8xeRjIDXzc4axZ4=?ProductSKU=de_DE-1623103

μαζί με κάποια άλλα πραγματάκια... Περιμένω να γεννηθεί πρώτα το μωράκι μου να δω πως θα είναι τα πραγματα.. Ούτως ή άλλως δε νομίζω να το αφήνω μόνο του τις πρώτες μέρες.. Ή σε τελική ανάλυση θα μου συνδέσει ο άντρας μου μια κάμερα μέσω δικτύου που έχει 0 ακτινοβολία, ελάχιστο κόστος και θα βλέπω σίγουρα το μωρό στην τηλεόραση στον κάτω όροφο.. Εσύ αποφάσισες την ενδοεπικοινωνία της top com?

age.png

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, ο αντράς μου είναι της άποψης να βάλουμε web camera και να βλέπουμε το μωρό από το Laptop ή από την t.v. αλλά εγώ θα ήθελα (νομίζω :) ) καλύτερα ενδοεπικοινωνία, έτσι ώστε να μην είμαι καρφωμένη στην τηλεόραση και όταν βγαίνω στο μπαλκόνι να το παίρνω και μαζί μου :wink: Απλά με φοβίζει η ποιότητα και να μην κάνει παράσιτα.

Αυτό που κοιτάς εσύ είναι με έγχρωμη οθόνη?

uAq4.jpgMqhPp2.png

Διαφημίσεις

γιατί άγχος βρε κορίτσια? θα πάνε τα μωρά απ την πρώτη μέρα στο δωμάτιο τους?

μέχρι να γεννήσετε και μέχρι να το πάτε στο δωμάτιο του, κατά 90% θα έχουν βγει και νεότερα μοντέλα!

μην αγχώνεστε! όλα είναι εύκολα ... θα το δείτε κι εσείς εν καιρώ :wink:

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, ο αντράς μου είναι της άποψης να βάλουμε web camera και να βλέπουμε το μωρό από το Laptop ή από την t.v. αλλά εγώ θα ήθελα (νομίζω :) ) καλύτερα ενδοεπικοινωνία, έτσι ώστε να μην είμαι καρφωμένη στην τηλεόραση και όταν βγαίνω στο μπαλκόνι να το παίρνω και μαζί μου :wink: Απλά με φοβίζει η ποιότητα και να μην κάνει παράσιτα.

Αυτό που κοιτάς εσύ είναι με έγχρωμη οθόνη?

Ναι είναι έγχρωμη και έχει καλή εμβέλεια.. Τώρα στην πράξη δεν ξέρω..

age.png

μέχρι να γεννήσετε και μέχρι να το πάτε στο δωμάτιο του, κατά 90% θα έχουν βγει και νεότερα μοντέλα!

Μωρέ να τανε το μόνο άγχος μας η ενδοεπικοινωνία καλά θα τανε..

Όλα μου φαίνονται βουνό προς το παρόν.. Φαντάζομαι ότι στην πράξη δε θα είναι έτσι τα πράγματα..

age.png

Μωρέ να τανε το μόνο άγχος μας η ενδοεπικοινωνία καλά θα τανε..

Όλα μου φαίνονται βουνό προς το παρόν.. Φαντάζομαι ότι στην πράξη δε θα είναι έτσι τα πράγματα..

Ακριβώς το ίδιο νιώθω και γω :oops:

Οτιδήποτε έχει σχέση με το μωρό και την γέννα με γεμίζει άγχος, ενώ σε γενικές γραμμές δεν είμαι αγχώδης άνθρωπος :oops:

uAq4.jpgMqhPp2.png

• 10 months later...

καλημερα σε ολες τις μανουλες.. Μενω σε τριοροφη μεζονετα και σκεφτομαι να παρω ενδοεπικοινωνια με καμερα. Αναρωτιεμαι ομως αν η εμβελεια θα ειναι καλη για να βλεπω το μωρακι μου δυο οροφους πανω. Εχω βρει πολλες μαρκες στο εμπορειο, αλλα ποια ειναι καλη? ποια ειναι δοκιμασμενη? Εχει παρει καποια μανουλα τετοια ενδοεπικοινωνια?

Διαφημίσεις

οι απλές κάμερες του εμπορίου δεν κάνουν, τόσο λόγω περιορισμένης εμβέλειας (συνήθως γύρω στα 30-50μ), όσο και λόγω των δημόσιων συχνοτήτων στις οποίες εκπέμπουν (συνήθως στα 2,4 ghz, εκεί παίζουν τα dect και τα wifi modem) - που σημάινει οτι οποιοσδήποτε έχει δέκτη στα 2,4 ghz θα μπορεί να βλέπει εσένα και το μωρό σου, ενώ σε μεγαλύτερη απόσταση θα έχεις παρεμβολές από τηλέφωνα και μόντεμ.

Αν πράγματι χρειάζεσαι να επιτηρείς χώρο 2 ορόφους κάτω, πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματία για να σου φτιάξει ένα καλωδιομένο σύστημα.

• 2 εβδομάδες μετά...

κι εγω γι'αυτο δεν πηγα να παρω αμεσως. Ηθελα να μου πει και καποιος που πηρε τη δικη του εμπειρια. Δεν ειναι και φθηνες αυτες οι ενδοεπικοινωιες. Να δωσω κανα τριακοσαρι ευρω και να μην πιανει?

Εγώ έχω αυτή του jumbo που είναι φτηνή, 70 περίπου αλλά το παιδί είναι στο διπλανό δωμάτιο. καλά πιάνει άλλα έχει χαλάσει η οθόνη της 1 μήνα μετά, αλλά την έχω συνδέσει με μικρή τηλεορασούλα και βλέπω. Σκέφτομαι να στηρίξω στον τοίχο μια παλιά βιντεοκάμερα που έχω και με καλώδιο να δίνω εικόνα στην μικρή τηλεορασούλα, έτσι όπως είναι το σπίτι με βολεύει, γιατί τη θέλω μόνο για το βράδυ.

0b8bfa6eaf.png

το προβλημα με μενα ειναι οτι το σπιτι ειναι τριοροφο και η καμερα πρεπει να ειναι ασυρματη, οποτε το θεμα ειναι αν θα πιανει ή οχι σημα. Βλεπω την αδερφη μου απο διπλα (εχει το ιδιο σπιτι με μενα) , που με το παραμικρο "τσακ" ανεβαινει δυο οροφους να δει το παιδι (και πολλες φορες δεν συμβαινει τιποτα). Αυτο θελω να αποφυγω. Αν ξυπνησει το μωρο, να ανεβω, αν ομως ακουστει ενας ηχος , που μπορει να μην ειναι το μωρο, γιατι να ανεβαινω αδικα? Βλεπω απο την καμερα οτι κοιμαται ησυχο και ησυχαζω κι εγω....

Αυτο που περογραφει ο νικολας , ντορα, ειναι ενα καθαρα συστημα παρακολουθησης, ¨οπως ειναι ενα συστημα συναγερμου. Που σημαινει οτι θα περασουν καλωδια, θα γινουν τρυπες κτλ κτλ... (απ'οτι καταλαβαινω..)

και φυσικα δεν μιλαμε για 200-300 ευρω .. υποψιαζομαι οτι θα παει πολυ παραπανω ....

Διαφημίσεις

Αυτο που περογραφει ο νικολας , ντορα, ειναι ενα καθαρα συστημα παρακολουθησης, ¨οπως ειναι ενα συστημα συναγερμου. Που σημαινει οτι θα περασουν καλωδια, θα γινουν τρυπες κτλ κτλ... (απ'οτι καταλαβαινω..)

και φυσικα δεν μιλαμε για 200-300 ευρω .. υποψιαζομαι οτι θα παει πολυ παραπανω ....

ναι όντως θα χρειαστεί καλώδια και τρύπες, το κόστο όμως εξαρτάται και από το βαθμό που μπορεί κάποιος από την οικογένειά σου να κάνει μέρος της εγκατάστασης (π.χ. το τρύπημα για να βγεί το καλώδιο, το κάρφωμα στον τοίχο που θα σκαρφαλώσει, το τρύπημα για να μπει το καλώδιο)... αλλιώς το κόστος του εξοπλισμού αυτού καθεαυτού το υπολογίζω μέχρι τα 120-150 ευρώ - δεν είναι απαγορευτικό.

α, και μην ξεχνάτε οτι οι ασύρματες κάμερες και συστήματα εκπέμπουν σε ΔΗΜΟΣΙΑ κανάλια, ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να βλέπει εσάς και το μωρό σας...

Επεξεργάστηκαν by nikolas2009
αλτσχαίμερ ισως, πάντα συμπληρώνω κάτι που ξέχασα...

Εμένα μου έφεραν δώρο την ενδοεπικοινωνία με κάμερα από τα Jumpo και μου φάνηκε πολύ μεγάλη μάπα. Κάνει πολύ θόρυβο και παράσιτα και η εικόνα χάνεται πολύ συχνά. Αποτέλεσμα: τη χρησιμοποιήσμαε 2 μέρες και τώρα αναπάυεται στο κουτί της..

2eLjp3.png

δεν εχω καποια φιλη που να εχει καμερα. Εδω απο το forum προσπαθω κι εγω να μαθω. Γενικα για την topcom λεγονται καλα λογια.... Λεω να παω το Σαββατο σε κανα μαγαζι και να τους ζητησω να μου κανουν επιδειξη!!!! Λετε να με συχτιρισουν?????

καλησπερα σε ολες τις μανουλες. Μενω σε τριοροφο σπιτι και θελω να παρω μια ενδοεπικοινωνια με καμερα. Δεν ξερω ομως αν θα πιανει. Εχει καποια απο σας τετοια ενδοεπικοινωνια να μου προτεινει?????

Εχει αγορασει καμια σας για το μωρο εκτος απο το κλασσικο baby monitor που ακους το μωρο, αυτο με την οθονη που το βλεπεις κιολας???????

Καμια προταση?????? Τιμη???? Απο e-shop ή απο καταστημα το πηρατε??????

ΥΓ μενω σε μεζονετα 100τμ οποτε μαλλον πρπει να προσεξω να χει καλη εμβελεια και να μη κανει παρασιτα ε?

Ευχαριστω!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...