Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή ενδοεπικοινωνία, κατά προτίμηση με οθόνη για να παρακολουθώ το μωράκι μου. Το πρόβλημα είναι ότι μένω σε μεζονέτα και δεν ξέρω αν θα έχει τόσο καλή εμβέλεια... Χωρίς οθόνη έχω δοκιμάσει της philips avent που πιάνει τέλεια χωρίς παράσιτα... Με ενδιαφέρει όμως μια με κάμερα και οθόνη. Έχει πάρει καμιά σας και να είναι ευχαριστημένη? Ξαναλέω ότι θέλω να πιάνει ανάμεσα σε δυο ορόφους..

Προς το παρόν σκέφτομαι να παραγγείλω αυτή

http://www.bimbomarket.it/en/data/imgprodotto/74_zoom.jpg

Μήπως την έχετε δοκιμάσει?

age.png

Διαφημίσεις

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ειναι της ιδιας εταιρειας με αυτο που χρησιμοποιησα κ εγω (συγκεκριμενα μας το δανεισε η νονα μας), νομιζω ομως πως δεν ειναι το ιδιο μοντελο :roll: δυστυχως δεν μπορω να το ελεγξω για να σε βοηθησω μιας κ το εχω επιστρεψει.

Δειχνει οτι ειναι εγχρωμο αλλα δεν εδειξε ποτε εγχρωμα, ηχο δεν παρηγαγε καθολου γιατι εχουν το προβλημα οτι συγχρονιζονται κ ακους ενα βουητο ακαταπαυστο. Ετσι αναγκαστικα χρησιμοποιουσα μαζι κ την ενδοεπικοινωνια την απλη. Η οθονη κανει χιονια κ γραμμες με αποτελεσμα να μην διακρινεις καλα, παρ'ολα αυτα το βρηκα πολυ βοηθητικο γιατι απλα απο κει που σαν τρελη μανα σηκωνομουν καθε νυχτα 100 φορες, σηκωνομουν 50! χαχα :lol:

καλα της chicco τελικα μαπα ειναι και η απλη. Τελικα δεν ειναι και σε ολα καλη αυτη η εταιρια!!!Μαλλον ειναι μονο στα αναλωσιμα καλη. Ευτυχως δεν πηρα αυτην με την καμερα γιατι το σκεφτομουν και ειναι και ακριβη. Επισης καλο ειναι να το ψαξετε λιγο με τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα και τις καμερες κατα ποσο ειναι επιβλαβες. Δεν το εχω ψαξει, εχω ακουσει οποτε δεν ξερω και αν ισχυει. Πρεπει να υπαρχει και τοπικ εδω μεσα αλλα δεν μπηκα στο κοπο γιατι σχεδον δεν την χρησιμοποιω. Αν αυτη θελει να την ακουσω θα κλαψει τοσο που και στον γειτονα να ειμαι θα την παρω χαμπαρι. :lol::lol: Τι ατιμα που ειναι ομως.

Διαφημίσεις

Smaroula επειδή και εγώ μένω σε μεζονέτα ψάχνομαι για ενδοεπικοινωνία με κάμερα και έχω βρεί αυτή Topcom Baby Viewer 2500 από το site του ΛΗΤΩ. Δεν ξέρω αν είναι καλή και δεν έχω ακούσει σχόλια είναι όμως ακριβούτσικη 230 ευρώ αλλά με την ιδιαιτερότητα των δύο ορόφων δεν έχουμε και πολλές επιλογές :?

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο? Την ημέρα, που θα το κοιμίζεις το παιδί όταν εσύ θα θες να μαγειρέψεις ή να κάνεις δουλειές? Εγώ εχω προβληματιστή με το θέμα του ύπνου στον κάτω όροφο, οπού θα είμαι όλη μέρα :?

uAq4.jpgMqhPp2.png

Κοριτσια επειδη και εγω σε μεζονετα ειμαι μην ανησυχειτε και τοοοοσο πολυ.Θα το ακουτε μια χαρα.Ουτως αλλως οταν κοιμαται θα κανετε ησυχια οποτε με το πρωτο κλαμα θα ακουστει και κατα δευτερον οι καραιες σας θαναι τοσο τεντωμενες που ακομα και στον υπνο και το παραμικρο κλαματακι ακουγεται. Και τελος στην περιπτωση που δεν ακους αν συμβαινει κατι σημαντικο στο μωρο θα τριροκοπαει τοσο πολυ που παλι θακουστει.

Να 'σαι καλά Thalia για τα παρηγορητικά σου λόγια, προσωπικά εμένα με έχει πιάσει τρελό άγχος με την μεζονέτα και το παιδί, όλα τα άσχημα περνάνε από το κεφάλι μου, σκέφτομαι μήπως να ανοίξω καινούργιο τοπικ για να το συζητήσω με άλλες μανούλες που μένουν και αυτές σε τέτοιο σπίτι :oops:

Smaroula sorry για το εκτός τοπικ θέμα :oops:

uAq4.jpgMqhPp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν Κατερίνα κι εγώ σκεφτόμουν να ανοίξω θέμα για το τι κάνει εύκολη τη ζωή μας με μωρό σε μεζονέτα.. Έχω κι εγώ αγχωθεί πολύ από τώρα... Σκέφτομαι και πως θα ανεβοκατεβάζω το μωρό με τη σκάλα :( Μου φαίνεται ότι στην αρχή δε θα το κουνάω από δίπλα του.. Όσον αφορά την ενδοεπικοινωνία, έχω υπόψιν μου βρε κορίτσια για την ακτινοβολία, αλλά δε θα την έχω συνέχεια ανοιχτή. Μόνο όταν κατεβαίνω κάτω.. Δεν υπαρχει περίπτωση να αφήσω το μωράκι μόνο του χωρίς παρακολούθηση. Σκέφτομαι πολλά που μπορούν να του συμβούν και να μην το ακούσω... Θα δούμε..

Όσον αφορά το μοντέλο πιστεύω ότι έχεις δίκιο elias-christina. Μάλλον δε βλέπω να κάνει δουλειά. Απλά τη βρήκα σε καλή τιμή (135 ευρώ) και επειδή θεωρώ πολύ καλή την εταιρεία λέω να τη δοκιμάσω και ας μην το βλέπω έγχρωμο. Αρκεί να βλέπω το μωράκι μου. Όσον αφορά την κάμερα που ανέφερες Κατερίνα, λέω κι εγώ να την αγοράσω γιατί από το κατάστημα μου είπαν ότι μπορώ να την επιστρέψω αν δε μου κάνει. Ούτως ή άλλως θα πάρω από εκεί την κούνια, οπότε θα δώσω τη διαφορά. Ο άντρας μου, μου πρότεινε άλλη λύση. Να παρακολουθούμε το μωρο μέσω βινεοκάμερας ή μια απλής web καμερούλας που θα την έχει συνδέσει με την τηλεόραση (έχουμε δίκτυο στο σπίτι). Και ανέξοδο και χωρίς ακτινοβολία... Θα δείξει..

age.png

Κορίτσια εγω πήρα μια απο το Media Markt αρκετά οικονομικότερη από την αντίστοιχη της Chicco και κάνει μια χαρά την δουλειά της ανάμεσα σε δύο ορόφους. Εγώ βέβαια το μωρό κατά την διαρκεια της ημερας δεν το κοίμιζα στο κρεβάτι του αλλά στο σαλόνι (είτε στον καναπέ είτε στο ρηλαξ είτε στο πορτ μπεμπε) για να μπορώ να κάνω και καμιά δουλειά. (Δεν είμαι σίγουρη εάν ήταν σψστό αυτό γιατί τελικά παρατήρηση ότι όταν το μωρό κοιμόταν στο κρεβάτι του κοιμόταν και περισσότερη ώρα και πιο ποιοτικά οπότε δεν το συστήνω) Παρεπιπτόντως η ενδοεπικοινωνία με κάμερα είναι μεγάλη ευκολία γιατί ακόμη και στο διπλανό δωμάτιο να είναι το μωρό δεν χρειάζεται να σηκώνεσαι στην παραμικρή κίνηση. Βλέπεις απο το μόνιτορ τι γίνεται. Εμένα μέχρι τον 6ο μήνα μου έλυσε τα χέρια

Διαφημίσεις

Εγω μενω σε μεζονετα αλλα το μωρο ειναι συνεχεια διπλα μου

Απο την πρωτη μερα τον κοιμιζω στο ριλαξ και αυτες τις μερες περιμενω το παρκοκρεβατο για να το βαλω στο σαλονι

Στην κουνια του κοιμαται μονο το βραδυ

Δεν ξερω αν ειναι σωστο ή λαθος αλλα δεν θα αντεχα την αγωνια αν ειναι καλα(κυριως φοβαμαι τα μεγαλα μην του κανουν τιποτα)

4

Ηλιάννα αν θες έχω ανοίξει θέμα στην ενότητα με τις εγκυμοσύνες των μελών του φόρουμ, γράψε μας τι αντιμετώπισες εκεί με την μεζονέτα σε παρακαλώ πολύ, γιατι είμαστε off topic.

uAq4.jpgMqhPp2.png

Είναι με κάμερα και νόμιζω ότι έκανε γύρω στα 150 ευρώ

Aχ Νικόλ αν θες πες μας τη μάρκα!

Κατερίνα για ποιο λόγω στοιχίζει πιο ακριβά η λύση με το δίκτυο? Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ή η βιντεοκάμερά σου, ή μια απλή web καμερούλα που τη συνδέεις με την πρίζα δικτύου του υπνοδωματίου..

Γιατί βρε Ηλιάννα ζητάς συγνώμη??? Περιμένουμε τις απόψεις σου!

age.png

Εχουμε αυτη και ειμαι πολυ ευχαριστημένη :D

http://www.luconda.com/artikeldetails/19/10/01/0465030C-2-STABO-Multifon-Weiss-Silber.html?ShopID=10

http://www.luconda.com/artikeldetails/19/10/01/bilder/0465030C-2-STABO-Multifon-Weiss-Silber.jpg

Πλεον βεβαια την χρησιμοποιω μονο το βραδυ μιας και την ημερα η μικρη κοιμαται πάνω μου :roll::lol:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Εχουμε αυτη και ειμαι πολυ ευχαριστημένη :D

http://www.luconda.com/artikeldetails/19/10/01/0465030C-2-STABO-Multifon-Weiss-Silber.html?ShopID=10

http://www.luconda.com/artikeldetails/19/10/01/bilder/0465030C-2-STABO-Multifon-Weiss-Silber.jpg

Πλεον βεβαια την χρησιμοποιω μονο το βραδυ μιας και την ημερα η μικρη κοιμαται πάνω μου :roll::lol:

Τι εννοείς πάνω σου;;; Δηλαδή την ημέρα όταν κοιμάται την έχεις πάνω σου και κάνεις δουλειές;; Και όταν μεγαλώσει και βαρύνει;;

Εχω μει ται και την φοραω :D

Γενικά αντεχω τα βάρη αλλα νομιζω σε λιγο καιρο δεν θα θέλει απο μονη της . Περναμε την φαση της αγκαλιας τωρα και φυσικα δεν θα της την στερήσω :D

Δουλιες δεν με αφηνει να κανω πολλες οταν την φοραω ...την ενοχλώ ..γιαυτο καθομαι στο pc οταν κοιμαται :lol:

Μετα θα παιζει ευχαριστημενη και ξεκουραστη στο πάρκο της και γω θα κανω τις υπολοιπες δουλιτσες . :D

VgL7.jpgIgLdp2.png