Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όλη η γροθιά μέσα στο στόμα!

Recommended Posts

Είχα ακούσει μια περίπτωση (γνωστή γνωστής) που το παιδάκι έβγαλε όλα του τα δοντάκια χωρίς πόνο μεν αλλά αιμορραγώντας. Σκίζονταν τα ουλάκια του! Αυτό ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Αλλά δεν υπάρχουν παρόμοιες εμπειρίες μάλλον...

Καλά λέτε... θα πάρω οδοντιατρο...

Ευχαίστώ μανούλες!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 159
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 9 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....!!!!!

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΗ Η ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ!!!!

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΣΗΧΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΞΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

πόσο καιρό από τότε που φαίνεται ίχνος δοντιού ξεπετάγεται εντελώς το δόντι;;;η κόρη μου είναι 8,5 μηνών και ταλαιπωρείται αφάνταστα! από εχτές μάλιστα κάνει κάθε 5 ώρες πυρετό 38-38,5!

• 2 εβδομάδες μετά...

Θέλω να πω στις 2 τελευταίες μανούλες αν και περάσανε αρκετές μέρες και ίσως ήδη το έχουν ανακαλύψει ότι πιθανότατα είναι τα δοντάκια. Μην αγχώνεστε είναι στο παίδί άλλα παιδάκια αργούνε να βγάλουνε και ταλιπωρούνται πολύ, όπω ο δικός μου, άλλα παιδάκια πάλι καθόλου. Καλύτερα να συμβουλευτείτε τον/την παιδίατρο για να ξέρετε αν δώσετε σιροπάκι και να μην πονάνε τόσο αν και συνήθως είναι αναπόφευκτο. υπομονή......

Διαφημίσεις

πόσο καιρό από τότε που φαίνεται ίχνος δοντιού ξεπετάγεται εντελώς το δόντι;;;η κόρη μου είναι 8,5 μηνών και ταλαιπωρείται αφάνταστα! από εχτές μάλιστα κάνει κάθε 5 ώρες πυρετό 38-38,5!

πάντως από την ώρα που εμφανίζεται το δόντι, δεν υπάρχει θέμα ενόχλησης ή πυρετού ή ανησυχίας. το μέχρι να εμφανιστεί είναι το ζόρι.έτσι μου είπε η παιδίατρος, όταν στην τελευταία μας επίσκεψη μας ανακοίνωσε ότι βγάλαμε δύο δόντια. από εδώ και πέρα δεν θα την ενοχλούν αυτά που εμφανίστηκαν.

εμείς βγάλαμε το 3ο το Σάββατο, ίσα που φαίνεται, και μάλλον πάμε για το 4ο. όλα αυτά στα κάτω δοντάκια.τα πάνω κέντρο άφαντα. στα πάνω μάλλον ετοιμάζονται τα πλαινά, τα δρακουλίσια. πλάκα θα έχει.

πάντως το μόνο διαφορετικό που παρατήρησα το διάστημα αυτό είναι ότι δαγκώνει με μεγαλύτερη μανία τα πάντα και ιδίως την σκληρή πλευρά της πιπίλας της. σήμερα δεν κοιμόταν από τις 9.00 έως τις 10.00 παρά μόνο αφού την λίκνιζα στην αγκαλιά μου για 10 λεπτά. είχε αρχίσει τα τραγούδια, κατέβαζε πάλι την πάντα στο πρόσωπό της, χαιδεύεται σε βαθμό ασφυξίας στο πρόσωπο, κρέμαγε τα πόδια της ψηλά στο λίκνο .... πού ύπνος. τσίρκο!

επίσης παρατήρησα μια ευαισθησία στο πωπουδάκι της όλο αυτό το χρονικό διάστημα, παρά τις άπειρες αλλαγές και το πλύσιμο σε κάθε αλλαγή. οπότε εκτός από το λάδι βάζω και νισεστέ, για να αποφύγω τα χειρότερα.

το κάθε μωρό έχει τον δικό του τρόπο στα δύσκολα. μακάρι να τα ξεπετάξετε γρήγορα!

Καλησπέρα από μία ταλαιπωρημένη.....Κατ' αρχήν να σας ζήσουν τα μωρά σας. Έχω μία ερώτηση: Ο μπέμπης μου είναι σχεδόν 4,5 μηνών. Από 3 μηνών έχει αρχίσει τα σαλάκια και να τρώει τα χεράκια του αλλά ως εκεί. Εδώ και κανένα μήνα άρχισε ένα βιολί να μην κοιμάται την ημέρα και να γκρινιάζει (μουρμούρα) αλλά αν τον λίκνιζα λίγο τον έπαιρνε ο ύπνος για κανένα μισάωρο (max). Εδώ και 2 μέρες όμως, είναι άλλο παιδί. Κλαίει απαρηγόρητος για καμιά ώρα, σταματάει, μετά από καμιά ώρα πάλι το ίδιο, τρώει λιγότερο από όσο έτρωγε, μασάει ό,τι βρει (το λαιμό μου, όλη τη μπουνίτσα του, τα μασητικά παιχνίδια, τα ρούχα του, τα χερούλια του ρηλάξ.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ) και δεν έχει ησυχία. Για ύπνο ούτε λόγος παρά μόνο κατά τις 9:30 το βράδυ που μετά από την υπερένταση της ημέρας πέφτει κυριολεκτικά ξερός. Το βράδυ ξυπνάει όπως πάντα μία φορά για μαμ και πάλι ύπνο. Μήπως φταίνε τα δοντάκια του για το κλάμα την ημέρα? Είναι λογικό να κλαίει σπαρακτικά για μία ώρα σερί λόγω δοντιών? Νομίζω ότι είναι νωρίς για να σκάσει δοντάκι αλλά θα ήθελα να ξέρω τουλάχιστον αν όλα αυτά προέρχονται από τα δόντια ή θα πρέπει να ανησυχήσω..

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

καμία βοήθεια??? Οεο??

Γεια!είναι τα δοντάκια του καλή μου μην στενοχωριέσαι. Και ο δικός μου ξεκίνησε από νωρίς σαλάκια και ίδια συμπτώματα με τον δικό σου και έβγαλε το πρώτο δοντάκι όταν μπήκε στον 7ο!!!!τώρα μπήκε στον 9ο και έχει βγάλει ένα δεύτερο κάτω και συνεχίζει ακάθεκτος δαγκωματιές, σάλια κλπ!μπορεί όμως ο δικός σου να τα βγάλει νωρίτερα, είναι στο παιδί. μασητήρια και αν θες jel που σου προτείνει ο παιδίατρος. καλά κουράγια!

sevoula πολύ χαδιάρα πρέπει να είναι η πριγκηπέσα σου, ε?εμένα ο δικός μου που να κάνει τέτοια...άντρες σου λέει!!!! πάντως άφού πάτε και για 4ο δοντάκι κάτω θα ξεμπερδέψετε γρήγορα...εύχομαι! για την ευαισθησία κάτω, μου είπε ο παιδίατρος ότι όταν βγάζουνε δοντάκια τα τσίσα είναι πιο όξινα και ίσως γι' αυτό να έπαθε η μικρή, αν σε βοηθά η sudocream, χρησιμοποίησε την εμένα πολύ άμεσα τον ανακούφισε. φιλιά!!!!!1

Ευχαριστώ Sofia76, ελπίζω να μην τραβήξει αυτό τόοοοοσους μήνες γιατί ήδη με έχει βγάλει off ο μικρός μου....και αρχίζω και δουλειά από Δευτέρα (σνιφ). Άντε, καλά κουράγια σε όλες μας...

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...