Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

του ειπαμε να του παρουμε τα ρουχα, αλλα επειδη τα ειχε διαλεξει ηδη ειπαμε να μας πει ποσο κανουν και να του τα παρουμε εμεις. ειμαι υποχρεωμενη να του πληρωσω και παπουτσια κ ολα απο την κορυφη εως τα νυχια???λεγαμε γυρω στα 400 να του δωσουμε αλλα τωρα δεν ξερω...

Κάτι δεν κατάλαβα! Του είπατε να του δώσετε τα λεφτά για τα ρούχα του παιδιού ή τα δικά του?

:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις του προτειναμε να του παρουμε μια τηλεοραση πλασμα 37 και πανω ιντσων για το γραφειο του που εχει μια σαν κι αυτη που εχουν οι περιπτεραδες αλλα ηθελε ρολοι οποτε του πηραμε ρολοι. Εκ των υστερων μαλλον το μετανιωσε αφου το ρολοι το εβαλε στο συρταρι και στραβωνεται να δει στην τηλεοραση μινιατουρα.:mrgreen:

lcWup3.png

Σαν δώρο είναι πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμο. Απλά νομίζω ότι είναι κάπως οικονομικό. Δλδ, εγώ που έψαχνα για ψηφιακή κορνίζα πέρσυ, έβρισκα πολύ καλές με περίπου 150 ευρώ...

Δηλαδη υπαρχει καποιο συγκεκριμενο χρηματικο ποσο που πρεπει να διαθεσεις για το νονο?αν ναι ποιο ειναι αυτο?

Κάτι δεν κατάλαβα! Του είπατε να του δώσετε τα λεφτά για τα ρούχα του παιδιού ή τα δικά του?

:confused:[/quote

ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ

Δηλαδη υπαρχει καποιο συγκεκριμενο χρηματικο ποσο που πρεπει να διαθεσεις για το νονο?αν ναι ποιο ειναι αυτο?

Κανονικά δεν υπάρχει, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι σχετικό. Εμάς ας πούμε η νονά μας που βάφτισε και τα δύο ξόδεψε πάνω από 2500, οπότε κι εμείς της κάναμε δώρο γύρω στα 750. Θα έλεγα όμως ότι ένα δώρο 300-400 ευρώ είναι αξιοπρεπές. Κατά την άποψή μου πάντα...

Διαφημίσεις

[/quote

ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ

Α,μάαααααλιστα...... ε, καλά, 580 δεν είναι και κανένα εξωφρενικό ποσό για αντρικά ρούχα πάντως, αλλά κι αυτός τι το ήθελε το 80??? Ας έλεγε το 500ρικο στρογγυλό. Από την άλλη, για 80 ευρώ τώρα μην το κάνετε θέμα....

Γενικότερα πάντως την ψιλοπατήσατε θεωρώ, καλύτερα να του παίρνατε ένα δωράκι. Δε βαριέσαι τώρα, ό,τι έγινε έγινε! Απολαύστε τη βάφτιση του παιδιού σας!!!

ΕΓΩ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ, ΤΛΚ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ. ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟ..

ΕΓΩ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ, ΤΛΚ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ. ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟ..

με το καλό η βάπτιση.... και να είναι καλότυχη η μικρή σας :)

Rikiki & Καραμελίτσα

εμεις ειχαμε 2πλα βαφτισια και 2 ταυτοχρονες νονες....οποτε ψαχναμε για κατι ισαξιο και παρομοιο για να μη θεωρηθει πως της μιας ηταν καλυτερο απο το αλλο..

...και βρηκαμε !!!!!! 2 ρολογια swarovski το ενα με μαυρες πετρες κ το αλλο με λευκες! ηταν τα τελεια δωρα!!!! χαρηκαμε τοσο που τα βρηκαμε!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια ...

Ηθελα την γνωμη σας σε κατι που με προβληματιζει ...

Σε λιγο καιρο θα βαφτηστει το παιδακι μου και οι νονοι του ειναι καλοι μας φιλοι και ζευγαρι εξισου...

Τι δωρο θα περνατε εσεις ?? στην κουμπαρα?? στον κουμπαρο ?? ή ενα ουδετερο πχ κατι για το σπιτι ... ?

Αν εχετε καμμια ιδεα .. χελππππππππ!!!!

Εγω σκεφτομουν να παρω ενα ζευγαρι σκουλαρικια στην κουμπαρα και ενα ρολοι στον κουμπαρο αλλα... ρολογια κανουν ολοι.. και πλεον εχουν ολοι...

σκουλαρικια παλι... πολυ φτηνιαρικο μου κανει..

με εχει αγχωσει πολυ αυτο το θεμα...

Αν καμμια κοπελα θελει να βοηθησει ας στειλει την γνωμη της !

Σας ευχαριστω .. και συγνωμη για το μεγαλο ποστ!

Φιλια.....

line_m121_beg_40_time_1250136000_text_ef20e3e9efeae1f220eceff520e5e9ede1e9.gif

Θα σου πω εγώ τι δώρα έκανα στους κουμπάρους μου, επειδή λίγο πολύ τα είχαν όλα αυτά τα κλασικά και επειδή είμασταν και πολύ καλοί φίλοι είχα το θάρρος και τους ρώτησα τι ήθελαν.

Στους μεν πρώτους επέλεξαν γυαλιά ηλίου και οι δύο και οι δεύτεροι ένα Gps και μια ηλεκτρονική κορνίζα. Τουλάχιστον τα έχουν ακόμα και σήμερα και τα χαίρονται.

Με το καλό να γίνει η βάφτιση και να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

O5X4p2.png 

Εμείς πάντως, στη νονά της μικρής μου πήραμε ρολόι γιατί αυτή το ήθελε και στη νονά που θα μας βαφτίσει το μικρούλη μας, τον Οκτώβρη, θα δώσουμε χρήματα. Είναι κολλητή μου, νιόπαντρη και ξέρω ότι τα χρήματα θα πιάσουν τόπο. Πάντα ήμουν κατά των κοσμημάτων εκτός κι αν τα χαίρεται και τα φοράει τόσο πολύ το άτομο που θα τα πάρει.

[URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/h/hqciamtgw.png[/IMG][/URL][URL=http://alterna-tickers.com][IMG]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/i/ix3utlhop.png[/IMG][/URL]

• 3 months later...

γεια σας

εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.ο νονος της κορης μου που ειναι 28 χρονων,ανυπαντρος δεν θελει ουτε ρολοι,ουτε ψηφιακη κορνιζα,ουτε καμερα ως δωρο. αλλα δεν μου λεει και τι αλλο θα μπορουσα να του παρω. εχετε καμια προτοτυπη ιδεα να μου προτεινετε?

Διαφημίσεις

γεια σας

εχω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.ο νονος της κορης μου που ειναι 28 χρονων,ανυπαντρος δεν θελει ουτε ρολοι,ουτε ψηφιακη κορνιζα,ουτε καμερα ως δωρο. αλλα δεν μου λεει και τι αλλο θα μπορουσα να του παρω. εχετε καμια προτοτυπη ιδεα να μου προτεινετε?:confused::confused::confused:

Γεια σου μια καλη ιδεα θα ηταν μια χειροπεδα φυσικα αν του αρεσουν αυτα και τωρα μερες χριστουγένων θα την τιμησει εγω παντως αυτο θα του επαιρνα αν δεν ηθελε ολα αυτα που προανεφερες.

Ποσα λεφτα διαθέτεις?

μανικετόκουμπα λευκόχρυσα.

αλυσίδα χρυσή για το χέρι.

σταυρός ή Κωσταντινάτο για το λαιμό

κινητο smartphone.

υπολογιστης μικρος για την δουλειά- σπίτι.

Πιο πρακτικό ενα δερματινο τζακετ ή κουστούμι.

:-)

tnDpp3.png

77l3p3.png

Εξαρτάται από τα χρήματα φυσικά, μπορείς να του πάρεις κανένα netbook ή τηλέφωνο ή καμιά κονσόλα για gaming.

Κοσμήματα εξαρτάται αν τα φοράει ή όχι.

Ανάλογα με την δουλειά του μια καλή δερμάτινη τσάντα. ( αν χρησιμοποιεί)

Γυαλιά ηλίου; ( πρέπει να τα διαλέξει αυτός)

There is no patch for human stupidity.

Σίγουρα παίζουν ρόλο τα χρήματα που θα διαθέσεις αλλα αν έχει δικό του σπίτι μπορείς να του πάρεις κ μια τηλεόραση η ένα home cinema εάν το θέλει βέβαια.Σίγουρα πολύ ωραίο δώρο είναι κ το net book η το laptop.

• 1 month later...

Από ό,τι βλέπω εδώ πέρα πολλές έχουν "κολλήσει" στο δώρο νονού/νονάς... Ετοιμάζω κι εγώ τη βάφτιση και επίσης ΚΟΛΛΗΣΑ!!! Λοιπόν θα βαφτίσουν τη μικρή ένα ζευγάρι που μας πάντρεψε κιόλας. Με την κοπέλα είμαστε κολλητές από φοιτήτριες και έχουμε άριστες σχέσεις. Θέλω κάτι καλό λοιπόν. Στο γάμο πήρα δώρα για όλη την οικογένειά τους δλδ για την κουμπάρα μου ένα ρολόι γνωστής μάρκας, στον κουμπάρο ένα καλό πουκάμισο, στην μεγάλη κόρη ένα χρυσό βραχιολάκι και στο μικρό τους αγοράκι ένα παιχνίδι fisher price. Όλα αυτά μου είχαν βγει γύρω στα 500 ευρώ.

Το ξέρω πως και να τη ρωτήσω τη φίλη μου θα μου πει πως δεν θέλει τίποτα... Η ιδέα για το ταξίδι μου ακούγεται καλή αλλά δεν θέλω και να τους "ζορίσω" γιατί είναι και ελεύθεροι επαγγελματίες και θα τους είναι δύσκολο να λέιψουν. Επίσης το κόσμημα είναι και θέμα γούστου, δεν θέλω να δώσω λεφτά και να το φάει το συρτάρι. Καμιά άλλη ιδέα?????????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...