Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά τα λες, με τέτοιες απαιτήσεις ίσως να έπρεπε αλλά θέλουμε και κουτί και εγγύηση έτσι δεν είναι??? :evil:

Eχουν και εγγυηση.....

αν θες στειλε πμ να σου πω λεπτομεριες.

μην παρεξηγηθω, δεν πουλαω !!!!!

απλα το χω ψαξει το θεμα replica.

Συμφωνω οτι 1300 ευρω ειναι παρα πολλα για δωρο κουμπαρου αλλα

οπως σας εχω πει επειδη εχουμε κοσμηματωπολειο αν ενα ρολοι ειναι

μαιμου μπορεις να το καταλαβεις απο χιλιομετρα!!!! ειναι λοιπον προτιμοτερο να το πεις στα ισα οτι δεν μπορεις να διαθεσεις τοσα χρηματα

να επιλεξει κατι πιο οικονομικο παρα να παρεις κατι και μετα να γινεις ξεφτιλα γιατι ουτε η εγγυηση θα ισχυει. αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου αποψη. :D:D

:D:D δεν μιλαω για αντιγραφες που πουλανε εδω.....

μλαω για αντιγραφες αμερικης

μιλαω για ρολοι με ολα τα χαρακτηριστικα της εταιριας απο απο αλλον φτιαγμενο.

Υπαρχουν αντιγραφες σε πολλα ειδη που δεν τα καταλαβαινει ουτε ο κατασκευαστης.... τι νομιζεται οτι ολες οι διασημες εχουν γνησιες Louis Vuitton :lol:

ψαξιμο θελει.........

Διαφημίσεις

Συμφωνώ οτι είναι ξεφτίλα! Αν ήταν για μένα θα το έπαιρνα με χίλια το fake. Και δεν θα το κάνω με τίποτα. Φταίω και γω η ανίδεη που όταν το συζητήσαμε είπα ο.κ. γιατί νόμιζα οτι θα είχε μια λογική τιμή.... Τώρα είναι αργά! Από την άλλη τα είδα και δεν μου άρεσαν καθόλου τα omega, είδα δε ένα RAYMOND WEIL με μπριγιαντάκια, αυτόματο καταπληκτικό και αυτό πανάκριβο αλλά τουλάχιστον μ άρέσει πολύ και θα το βάλω στην κάρτα με 12 άτοκες και δεν θα μου φανεί!

Eξάλλου μέχρι τώρα η νονά είναι πολύ σωστή και αν συνεχίσει έτσι της αξίζει και με το παραπάνω! Μέχρι τον Ιούνιο που είναι η βάφτιση μας βλέπουμε!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Το δώρο του νονού καλό είναι να του ταιριάζει όσο γίνεται.

Για το νονό του γιού μου πάντως έχω σκεφτεί να του πάρω μια ψηφιακή κορνίζα.

Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα?

είναι από αυτές που φορτώνεις τις ψηφιακές φωτογραφίες και εναλλάσονται σαν slide show. Οι τιμές ποικίλουν από 80€ μέχρι πολλά περισσότερα.

Μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα!!!!! Όταν τις πρωτοείδα έπαθα και νομίζω ότι είναι κάτι πρωτότυπο και διασκεδαστικό παράλληλα.... Βέβαια, πρέπει να ταιρίαζει στο άτομο, όπως είπες κι εσύ...

η κορνιζα ειναι καταπληκτικη ιδεα εγω την εχω την εχω και ειναι φανταστικη,εχω βαλει φωτο των παιδιων και εμφανιζωνται με διαφορα εφε.πολυ καλη ιδεα.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Διαφημίσεις

Το δώρο του νονού καλό είναι να του ταιριάζει όσο γίνεται.

Για το νονό του γιού μου πάντως έχω σκεφτεί να του πάρω μια ψηφιακή κορνίζα.

Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα?

είναι από αυτές που φορτώνεις τις ψηφιακές φωτογραφίες και εναλλάσονται σαν slide show. Οι τιμές ποικίλουν από 80€ μέχρι πολλά περισσότερα.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω. Το ειπα και στον αντρα μου. Νομιζω οτι ειναι πολυ ωραιο δωρο αν του αρεσουν τετοιου ειδους πραγματα :!::!:

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Το δώρο του ωονού το δίνεις στην εκκλησία, στολισμένο κ.τλ. ή το δίνεις μετά στο τραπέζι? Θέλω να πω.. φροντίζεις να φανεί?

Στον γαμο του πηραμε ενα καταπληκτικο ρολοι (που δεν το βγαζει απο πανω του!) και το ειχα στολισει με μια υπεροχη εικονα της Παναγιας (ασημενια με γθαλι απο αμμοβολη).

Το ειχαμε στην εκκλησια καπου κρυμμενο και τελικα του το δωσαμε την αλλη μερα στον αντιγαμο γιατι το ξεχασαμε!!!

Σκεφτομουν τωρα να του παρω δωρο ενα σταυρο αλλα μου ειπαν οτι δνε κανει λογω του οτι θα βαλει αυτος το σταυρο στο μωρο.

Ισχυει?

• 2 months later...

Βρε κορίτσια... για βοηθήστε πάλι!!

Προσπαθώ να αποφασίσω τί δώρο να πάρω στη νονά του μπέμπη!!

Ο βαθμός δυσκολίας έχει να κάνει και με το γεγονός πως εκτός από νονά... είναι και θεία του!! Μιλάμε για την αδερφή μου!! :D

Θέλω να της πάρω κάτι καλό και να της μείνει κιόλας σαν αναμνηστικό...

όχι κάτι προσωρινό...

Καμιά ιδέα;;; έχει ανάλογο πρόβλημα καμιά σας;;;

ή πείτε μου τί δώρο θα πάρετε εσείς στις δικές σας (ή θα πέρνατε) για να ξεκλέψω κάτι κι εγώ!!!

ευχαριστώ προκαταβολικά!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

εγω θα της παρω ψηφιακη φωτ μηχ με καμερα :!:

μπορεις να της παρεις

σπιτι αμαξι :lol: πλακα κανω :lol:

κανενα χρυσαφικο

να τις δωσεις λεφτα

επιπλο αν ειναι παντρεμενη

αμα σκεφτω κατι αλλο θα ξαναγραψω :D

Διαφημίσεις

Εμεις παντως για κοσμημα λεμε στη νονα μας. Θα τη ρωτησουμε κιολας αν θελει κατι συγκεκριμενο, αλλα δε νομιζω να μας πει. Παντως αφου ειναι κ αδερφη σου κ εχετε οικειοτητα ρωτα την να σου πει.

Αν βοηθάει καθόλου, εγώ τις είχα ρωτήσει και τις δύο τι θέλανε!!!

Κι αν θυμάμαι καλά το είχαμε διαλέξει και μαζί!

Πάντως και οι 2 τσάντες είχαν διαλέξει!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Λοιπόν, kouklitsa

για να τις πάρω σπίτι... χλωμό!! αυτοκίνητο, έχει! ψηφιακή, της είχα πάρει ποιό παλιά...

Παντρεμένη δεν είναι... κοντεύει! σε κανα 2 χρονάκια... (λες να της πάρω προικιά;;; :lol::lol::lol::lol: )

Λεφτά, δεν πρόκειτε να τα πάρει!

Για χρυσαφικό παίζει!

στο γάμο μου (γιατί μας πάντρεψε κιόλας... ναι, ναι... είχαμε άπειρες προτάσεις για κουμπάρους!!) της είχα πάρει ένα καλό ρολόι

τώρα παίζει κάτι σε λευκόχρυσο για το λαιμό!

Νεφέλη

η πολύ οικιότητα δε βοηθά πάντα!... δε μου λέει!!

starlight, να σου πω, έχει φετίχ με τις τσάντες!! έχει βάλει όμως στο μάτι ένα μικροσκοπικό τσαντάκι Louis Vuitton... έχει 600 ευρώ!

έ, μ' αυτό το ποσό, όλο και κάτι καλύτερο θα μπορόυσα να της πάρω...

όμως δε μπορώ να διαθέσω τόοοοοοσα :(

είχα σκεφτεί να της κάνω δώρο μια μέρα σε κάποιο κέντρο σπα, αλλά δεν θα έχει τίποτε για ανάμνηση... γι' αυτό ψάχνω κάτι σε ποιό υλική μορφή!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

xrysalis, είναι καθόλου της τεχνολογίας; Θα μπορούσες να της πάρεις μια ψηφιακή κορνίζα, που πλέον δεν έχει και τόσο μεγάλο κόστος.

Αφού έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, θα μπορεί να βάζει κάρτες μνήμης και να βλέπει τις φωτογραφίες της σε slideshow!

Δες, ας πούμε, εδώ: http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=19&category=69977553

fUvDp2.png

Ναι, βρε! Κι εγώ αν γινόμουν νονά θα μου άρεσε πολύ η ιδέα! Δυστυχώς η δικιά μας είναι κι αυτή πολύ της τεχνολογίας και έχει ήδη τέτοιο μπιχλιμπίδι! Οπότε στρεφόμαστε στο κόσμημα, που δεν είναι και τόσο οικονομικό, αλλά...χαλάλι της! :wink:

fUvDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...