Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

Sorry, νόμιζα ότι ήταν πιο απλό στο χειρισμό του το xbox, γιατί βλέπω τον ανηψιό μου 4.5 χρονών να παίζει άνετα. Προφανώς είναι θέμα επιλογής παιχνιδιών. Δεν το γνώριζα:oops::oops:

Κι εγώ τρομάζω όταν βλέπω πόσο εύκολα τα χειρίζονται τόσο δα σκατούλια.. Εγώ ούτε να το δω δε θέλω... τεχνολογία του διαβόλου που λέει και η γιαγιά μου χαχαχα :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια κατέληξα σε δώρο!Επειδή έχουμε ένα εργαστήριο-κοσμηματοπωλείο κάτω από το σπίτι είπα να πάω να ρίξω μία ματιά και εέκι για τιμές!!Βρήκα λοιπόν κρεμαστό λευκόχρυσο με κορωνίτσα τέλειο και ασορτί βραχιολάκι με 160Ε both!!!Θα πάω από βδομάδα να τα κλείσς:):):):)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Πήγα που λέτε και παρήγγειλα τα δώρα της νονάς μας (ένα μενταγιόν κορωνίτσα λευκόχρυσο και αροστί βραχιολάκι) και πήρα και στην μικρή της που είναι 2 χρονών ένα βραχιολάκι χρυσό. Καμία ιδέα τι να πάρω στον νονό?Αν και θα βαφτίσει η κοπέλα αλλά είπαμε να πάρουμε σε όλους κάτι αφού θα κάνουν τόσα έξοδα και την τιμή να μας δώσουν όνομα:)Το θέμα είναι ότι τα παιδία τα ξέρώ μόνο 2 χρόνια αφού με την κοπέλα είμαστε συνάδελφοι και για τον άνδρα της ξέρω ελάχιστα.Λέτε να πάρω κάτι σε πουκάμισο πχ?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

• 1 month later...

Κορίτσια επανέρχομαι με ερώτηση...πως θα δώσετε/δώσατε το δώρο στη νονά?Δεν θα το κάνω μπομπονιέρα στην εκκλησία αλλά πως μπορώ να της το δώσω?Να της το βάλω πχ σε κανένα κουτί μαζί με κάτι μέσα?Να σηειώσω ότι είναι 4 κουτάκια (ένα το κρεμαστό της νονάς,ένα το ασορτί της βραχιόλι,ένα το βραχιόλι για την κόρη της και ένα τα μανικετόκουμπα του άνδρα της)..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Στη δική μας περίπτωση επέλεξα κουτια απο κατάστημα συσκευασίας και εκεί μέσα έβαλα χαρτί αφής και μετά τα δώρα. Μια κάρτα με ευχαριστήριο. Σκέπασα ξανά με χαρτί αφής το κουτί και στην πανω μεριά έβαλα ένα βιβλιαράκι με τίτλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Και δεν κάνεις μπομπονιέρα (το θεωρώ ξεπερασμένο) και το περιποιήσε. Μπορείς να αγοράσεις πιο ακριβό και ανθεκτικο κουτί π.χ. ξύλινο που το χρησιμοποιούν και μετά. Αν πάλι επιλέξεις μπουμπουνιέρα μια ωραία λύση είναι να βάλεις καλάθι και να σου το διακοσμήσουν με λουλούδια σε κάποιο ανθοπωλείο (το ειχα κάνει στο γάμο).

Με το καλό η βάφτιση.

Διαφημίσεις

Στη δική μας περίπτωση επέλεξα κουτια απο κατάστημα συσκευασίας και εκεί μέσα έβαλα χαρτί αφής και μετά τα δώρα. Μια κάρτα με ευχαριστήριο. Σκέπασα ξανά με χαρτί αφής το κουτί και στην πανω μεριά έβαλα ένα βιβλιαράκι με τίτλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Και δεν κάνεις μπομπονιέρα (το θεωρώ ξεπερασμένο) και το περιποιήσε. Μπορείς να αγοράσεις πιο ακριβό και ανθεκτικο κουτί π.χ. ξύλινο που το χρησιμοποιούν και μετά. Αν πάλι επιλέξεις μπουμπουνιέρα μια ωραία λύση είναι να βάλεις καλάθι και να σου το διακοσμήσουν με λουλούδια σε κάποιο ανθοπωλείο (το ειχα κάνει στο γάμο).

Με το καλό η βάφτιση.

Σ'ευχαριστώ πολύ!Κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ να το δώσω,να πάρω ένα όμορφο κουτάκι και να το φτιάξω. Το χαρτί αφής που λες είναι σαν το ρυζόχαρτο κάτι?

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ!Κάπως έτσι σκέφτομαι και εγώ να το δώσω,να πάρω ένα όμορφο κουτάκι και να το φτιάξω. Το χαρτί αφής που λες είναι σαν το ρυζόχαρτο κάτι?

Χαιρομαι πουν ταιριάζουν τα γούστα μας. Το χαρτί αφής είναι σαν ρυζόχαρτο. Πολύ λεπτο χρωματιστό, το χρησιμοποιούν σε συσκευασίες. Είχα πολύ απο τις μπομπονιέρες που είχα φτιάξει.

Καλη επιτυχία.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα ! εχω ενα θεματακι.....το μωρο μας θα μας το βαφτισει ενα ζευγαρι, πολυ φιλοι μας. Αυτοι πηραν ολο το πακετο βαφτιστικα 450 ευρω και για σταυρο μου ειπαν γυρω στα 300 ευρω θα δωσουν. Εμεις σκεφτηκαμε να τους αφησουμε σε καποιο μαγαζι μια δωροεπιταγη να παρουν ο,τι θελουν. Παλια ειχαν πει και ετσι συμφωνησαμε να παρουν πλυντηριο πιατων (45αρι, δηλαδη μικρο θελουν).Κ΄΄αποια στιγμη ειπα στην κουμπαρα οτι θα αφησουμε 400 ευρω στο μαγαζι, αλλα δεν καταλαβα ειλικρινα οσο φιλες και να ειμαστε αν της φανηκε λιγο ή πολυ το ποσό, το μονο που ειπε οτι δεν εχει ιδεα ποσο κανουν. Πείτε μου, ειναι λιγα ??? Εν τω μεταξυ , ξερουν ότι κανουμε κλειστη βαφτιση λογω οικονομικων. Λέτε να ντροπιαστουμε ή πιστευετε ειναι οκ το δωρο ?

400 ευρω για δωρο και ειναι λιγα? Ειδικα στην σημερινη δυσκολη εποχη?

Κατα την γνωμη μου ειναι υπερ αρκετα. Με το καλο να βαφτισετε το μωρο σας και μια φιλικη συμβουλη... αφηστε στην ακρη το οικονομικο, το ποσο εδωσε η νονα για τα βαφτιστικα και το ποσο οι γονεις για δωρο των κουμπαρων... ξεκινατε λαθος.

Διαφημίσεις

400€ δώρο κουμπάρων θεωρώ οτι είναι υπεραρκετό!

Και δε βλέπω το λόγο να δυσανασχετήσει για το ποσό, όσα θέλετε εσείς δίνετε!

Στα βαπτιστικά αποφάσισες εσύ τί θα αγοράσετε ή άφησες τους κουμπάρους να κανονίσουν μόνοι τους το πόσο θα διαθέσουν και τί θα πάρουν?

Καλα πλακα με κανεις που λενε και οι φιλοι μας οι Θεσ/κης...ειναι υπεραρκετα...αλλα δες την αντηδραση τους γενηκοτερα γιατι για εμενα η βαφτυση ειναι πολυυυυυυ σωβαρη κουμπαρια ...τα λεφτα που θα χαλασει για τα βαφτηστηκα κτλ και εσυ για το δωρο ειναι κατι που δεν θα το θημαστε μετα απο λιγα χρονια ...μα το αν ειναι ενταξη στο παιδι ειναι κατι που θα φανει απο την αρχη και θα πρεπει να το δεις απο την αρχη...γιατι ολοι το εχουμε δει απο τις κουμπαριες χαλανε οι φιλιες...

Βαλε και κανεναν αλλο....

Αυτό που κατάλαβα είναι κάνε ξένο για να κάνεις καινούργιο φίλο και όχι φίλο για να μην τον χάσεις! Νομίζω πως το ποσό που αναφέρεις είναι μιά χαρά άλλωστε ποιός ορίζει το αρκετό και το λίγο;εσείς και η σχέση σας. Αν όπως λές γνωρίζουν οτι η κατάσταση είναι δύσκολη δεν υπάρχει θέμα μεταξύ των δώρων. Ότι μπορεί δίνει ο κάθε ένας. Πρόταση μου πάντως είναι ενα χρυσαφικό στην νονά που θα της μείνει. Και όχι ιδιαίτερης αξίας απλά να υπάρχει για να θυμίζει το γεγονός. Εγώ της είχα πάρει κλασικό δώρο ένα σταυρό οικονομικό ενα λαπτοπ οικονομικό (για να κάνει τη δουλειά της) και απο ενα μικρό δωράκι και στους υπόλοιπους και ετσι ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Να κάνεις οτι κάνεις με χαρά και όχι με άγχος!! μόνο αυτό θα σου μείνει!

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας, με διαφωτισατε !

θα απαντησω εδω σχεδον σε ολες που με ρωτατε πραγματα : ειναι παρα πολυ καλοι ανθρωποι, αυτοι μας ζητησαν το παιδι με χαρα να το βαφτισουν, το λατρευουν στην κυριολεξια, διαρκως του παιρνουν δωρα, και μαλιστα ακριβα. Γι΄αυτο και μεις λεγαμε οτι τα 400 ειναι καλα σε αυτους τους ανθρωπους. Η γνωριμια μας μετρα 3 χρονια και ειναι πραγματι θησαυρος αυτη η σχεση !!

εφοσον ειστε τοσο καλοι φιλοι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τους ενδιαφερει πραγματικα το ποσο του δωρου οσο η κουμπαρια. τα 400 ευρω ειναι σουπερ και θα το εκτιμησουν. οσον αφορα τα βαπτιστικα θεωρω οτι πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο να ξοδευονται οι νονοι για ρουχαλακια που θα φορεθουν ελαχιστο χρονικο διαστημα. για μενα αξιζει ο νονος να παρει ενα πολυ καλο σταυρο γιατι αυτος θα μεινει στο παιδι.

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

εφοσον ειστε τοσο καλοι φιλοι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τους ενδιαφερει πραγματικα το ποσο του δωρου οσο η κουμπαρια. τα 400 ευρω ειναι σουπερ και θα το εκτιμησουν. οσον αφορα τα βαπτιστικα θεωρω οτι πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο να ξοδευονται οι νονοι για ρουχαλακια που θα φορεθουν ελαχιστο χρονικο διαστημα. για μενα αξιζει ο νονος να παρει ενα πολυ καλο σταυρο γιατι αυτος θα μεινει στο παιδι.

Συμφωνώ ;)

• 3 months later...

Ο νονος μας ειναι ανυπαντρος και μενει στο πατρικο του,33 ετων και σκεφτηκαμε να του παρουμε μια καλη μηχανη εσπρεσο μια που ειναι μερακλης με το καφεδακι του!Δεν τον εχουμε ρωτησει ακομη αλλα πως σας φαινεται σαν ιδεα?

Ο νονος μας ειναι ανυπαντρος και μενει στο πατρικο του' date='33 ετων και σκεφτηκαμε να του παρουμε μια καλη μηχανη εσπρεσο μια που ειναι μερακλης με το καφεδακι του!Δεν τον εχουμε ρωτησει ακομη αλλα πως σας φαινεται σαν ιδεα?[/quote']

Σούπερ ιδέα!!ΟΙ άνδρες πάντα τα εκτιμάνε αυτά,ο δικός μου θα πέταγε την σκούφια του πάντως!Εμείς βαφτίζουμε το επόμενο Σάββατο και είπαν θα μας κάνουν δώρο τηλεόραση για το αυτοκίνητο για τον μικρό..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Ο νονος μας ειναι ανυπαντρος και μενει στο πατρικο του' date='33 ετων και σκεφτηκαμε να του παρουμε μια καλη μηχανη εσπρεσο μια που ειναι μερακλης με το καφεδακι του!Δεν τον εχουμε ρωτησει ακομη αλλα πως σας φαινεται σαν ιδεα?[/quote']

τέλειο.. εμείς που βαφτίζουμε το άλλο σάββατο θα πάρουμε στην νονά μας τα εξής: λαπ τοπ και ένα ωραίο βιβλίο για την ίδια και για τα παιδια της απο μια σειρά βιβλίων...

Σούπερ ιδέα!!ΟΙ άνδρες πάντα τα εκτιμάνε αυτά,ο δικός μου θα πέταγε την σκούφια του πάντως!Εμείς βαφτίζουμε το επόμενο Σάββατο και είπαν θα μας κάνουν δώρο τηλεόραση για το αυτοκίνητο για τον μικρό..

αχΑΧΑΑΑΑ..και εμεις το άλλο σάββατο βαφτίζουμε ;)

• 1 month later...

Εμείς ξέραμε ότι στους νονούς (είναι ζευγάρι) αρέσουν οι αποδράσεις του ΣΚ, οπότε κανονίσαμε σε 5στερο ξενοδοχείο στο Καβούρι ένα Spa Weekend, με διαμονή, δείπνο, πρωινό, μασάζ και σπα. Ολα αυτά κόστισαν 550 ευρώ. Το ξέρω ότι είναι πολλά, όμως θεωρώ ότι τα παιδιά το αξίζουν, γιατί υπεραγαπάνε τον μικρό μας. Και περάσανε αυτοί καλά, κι εμείς κάναμε το δωράκι μας!

• 1 χρόνο μετά...

Εμείς έχουμε νονό και νονά, όχι ζευγάρι, παντρεμένοι με παιδιά και οι 2, ταξίδι αποκλείεται, δεν έχουν χρόνο να πάνε...Λεφτά τους δώσαμε πριν 2 χρόνια στο γάμο μας...Τώρα τι; Από 150 στον καθένα καλά είναι;

Σκέφτομαι κόσμημα στην μία και ρολόι στον άλλο; Άλλη ιδέα; Μου άρεσε και ο πίνακας αλλά δεν ξέρω αν θέλουν; Τι άλλο; Ίσως play station στον νονό;

Εμείς έχουμε νονό και νονά, όχι ζευγάρι, παντρεμένοι με παιδιά και οι 2, ταξίδι αποκλείεται, δεν έχουν χρόνο να πάνε...Λεφτά τους δώσαμε πριν 2 χρόνια στο γάμο μας...Τώρα τι; Από 150 στον καθένα καλά είναι;

Σκέφτομαι κόσμημα στην μία και ρολόι στον άλλο; Άλλη ιδέα; Μου άρεσε και ο πίνακας αλλά δεν ξέρω αν θέλουν; Τι άλλο; Ίσως play station στον νονό;

Εγώ δεν συμφωνώ με την επιταγή. Εμεις & τις 2 φορές που είχαμε βάπτιση, την μια φορά πήραμε ασ.κηροπήγιο, την άλλη φορά χρυσό δακτυλίδι. Πιστεύω πως πρέπει να είναι κάτι που θα μείνει & θα θυμούνται απο το μυστήριο !!! :):)

Εγώ δεν συμφωνώ με την επιταγή. Εμεις & τις 2 φορές που είχαμε βάπτιση, την μια φορά πήραμε ασ.κηροπήγιο, την άλλη φορά χρυσό δακτυλίδι. Πιστεύω πως πρέπει να είναι κάτι που θα μείνει & θα θυμούνται απο το μυστήριο !!! :):)

Συμφωνώ!! Κι εμενα θα μου άρεσε το κόσμημα και μαλιστα κάτι κλασσικό για να το φοράει και μετα απο χρονια και να μην εχει φύγει απο την μόδα! Να γίνουν οι νονοί μας 80 ετών και να λενε αααα αυτο το δαχτυλιδι( σκουλαρίκι,βραχιόλι) ειναι δώρο απο το βαφτηστηρι μου.... που θα ειναι 40-50 πλέον ετών!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...