Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσικοθεραπειες και εοπυυ

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Ilaeira είπε:

Εγώ που κάνω δυο φορές τον χρόνο, εδώ και αρκετά χρόνια, πληρώνω 15 ευρώ για 10 συνεδρίες. Επειδή νομίζω ότι μένουμε και κοντά, αν θέλεις σου στέλνω τα στοιχεία του με μήνυμα. Είναι πολύ καλός. 

Σε ευχαριστώ πολύ.

11 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Έχουν ξεφύγει τελείως.. Τι 40 ευρώ την ώρα, θα δίνετε 480 το μήνα που τόσο περίπου είναι κ ο βασικός μισθός? Με απόδειξη τουλάχιστον ή μαύρα? Μήπως μπορείτε να πληρώνετε συμμετοχή!

Μαύρα εννοειται.

Χτες πηρα μεγαλη σύγχυση.Επειδη τα λεγόμενα της ΑΡΓΚ τα είδα κ στις απόψεις της κουμπαράς μου,πήρα τηλ την γραμματέα του γιατρού να ρωτήσω αν χρειάζεται από τώρα φυσιοθεραπεια γιατι ο γιατρος ειχε πει μετα τις 20 μερες.Την έβαλα να τον πάρει κ να με ενημερώσει.Μου ειπε λοιπον ότι δεν πρέπει να κανει από τώρα κ οτι του έστειλε ολα τα στοιχεία του χειρουργείου.Επειδη η κουμπάρα μου μου ειχε πει οτι τον εχει ενημερώσει κ συμφωνει,τον πήραμε εμεις να μας ξεκαθαρίσει την κατασταση κ ειπε οτι εχει δωσει το οκ.Τα χω παρει πολυ άγρια με τη γραμματέα.Τι συνεννόηση είναι αυτή σε ιδιωτικο νοσοκομειο?Λίγες μέρες μετά το χειρουργείο μας ειπε να παμε να πληρώσουμε το γιατρο ενώ τον είχαμε πληρωμένο την ημερα της επέμβασης.Εχω δει αχαραχτηριστες γραμματείς.Τετοιο πραγμα ποτε ομως.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.

Μαύρα εννοειται.

Χτες πηρα μεγαλη σύγχυση.Επειδη τα λεγόμενα της ΑΡΓΚ τα είδα κ στις απόψεις της κουμπαράς μου,πήρα τηλ την γραμματέα του γιατρού να ρωτήσω αν χρειάζεται από τώρα φυσιοθεραπεια γιατι ο γιατρος ειχε πει μετα τις 20 μερες.Την έβαλα να τον πάρει κ να με ενημερώσει.Μου ειπε λοιπον ότι δεν πρέπει να κανει από τώρα κ οτι του έστειλε ολα τα στοιχεία του χειρουργείου.Επειδη η κουμπάρα μου μου ειχε πει οτι τον εχει ενημερώσει κ συμφωνει,τον πήραμε εμεις να μας ξεκαθαρίσει την κατασταση κ ειπε οτι εχει δωσει το οκ.Τα χω παρει πολυ άγρια με τη γραμματέα.Τι συνεννόηση είναι αυτή σε ιδιωτικο νοσοκομειο?Λίγες μέρες μετά το χειρουργείο μας ειπε να παμε να πληρώσουμε το γιατρο ενώ τον είχαμε πληρωμένο την ημερα της επέμβασης.Εχω δει αχαραχτηριστες γραμματείς.Τετοιο πραγμα ποτε ομως.

Αν είναι δυνατόν..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...