Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ

mitsi1

Recommended Posts

Μακαρι κοριτσακια μου να σας πανε ολα καλα.Ειχα και εγω μια παλινδρομη στις 8 βδομαδες και εκανα αποξεση.Εμεινα ξανα μετα απο 3 μηνες αλλα ηταν εξωμητριο και τωρα ξανα στην προσπαθεια (με εξωσωματικη ομως γιατι βουλωσαν οι σαλπιγγες).Συντομα ολες μανουλες :lol:

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΟΦΟΥΛΙΚΑΚΙ ΚΑΙ EIRINIK ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ...ΣΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ" ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ...ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ -ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΝΕΝΑ 4ΜΗΝΟ- ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΟΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ...ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΕΔΩ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΩ ΕΓΩ ΕΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ "ΔΙΝΕΙΣ"...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ...

Kορίτσια είναι φοβερό τι κάνει ο χρόνος και πόση δύναμη δίνει τελικα.Απο κει που είσαι μες στα κλάματα ερχεται η μερα που ξυπνάς, τα αφήνεις πίσω και αρχιζεις απ την αρχη...Με πολυ υπομονη πάλι και η προσπάθεια συνεχίζεται...Γιατί το μωράκι θα έρθει σε 'όλες!ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ!

mitsi φανταζομαι σε ενημερωσε κι ο γιατρος σου αλλα να σου πω κι εγω οτι οταν περίμενα την πρώτη περίοδο (μετά την αποβολή) στην αρχη μου ήρθαν πολλά καφε υγρά μετά σταμάτησαν και μετά περίοδος.Κ στην κολλητ'η μου το ίδιο συνεβει.Είναι φυσιολογικά μην τρομάξεις.Το χαμε πει στο γιατρό μας.Και δεν είναι στανταρ ποσεσ μερες μετα θα ερθει.Μπορει ενα μηνα μπορεί 40 μερες.

RSvcp2.png wNVQp2.png

Άχ κορίτσια και εγώ σκέφτομαι από τώρα την πρώτη μου περίοδο (αν και έχω δρόμο μπροστά μου - γύρω στις 24/10) για να βάλω μπρος μετά.

Θέλω τις γιορτές να λέμε ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος και καλή λευτεριά. Άντε να κάνει κάποια την αρχή και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες... Ξέρετε έ? όταν σε μια παρέα γυναικών μένει μία έγκυος, παρασύρει και τις υπόλοιπες. Μου έχει συμβεί σε παρέα μου και στον χώρο της δουλειάς και στο σόι μου. Στην αρχή το κορόιδευα αλλά μετά συνάντησα πολλές γυναίκες που το έχουν ζήσει. Γιατί όχι και εμείς? Λοιπόν ξεκινάτε να κάνουμε μια καινούρια αρχή...

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΓΙΝΕ 25/07 & ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ & ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ & ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑ & ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΓΙΑΤΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ & ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ & ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ & ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

female εύχομαι τα καλύτερα και για σένα. Έχεις δίκιο. Κάθε γιατρός κρίνει όπως πρέπει. Αφού εκείνος μου έκανε την απόξεση εκείνος ξέρει καλύτερα... Άντε να πας το ταξιδάκι σου και να γυρίσεις μαζί σου με ''σουβενίρ'' χιχι

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ & ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ! ΜΕ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΤΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Εγώ κορίτσια έκανα απόξεση στις 20/9 και μετά μου έδωσε αντισυλλιπτικά για το πρώτο κύκλο. Τελειώνουν την Παρασευή. Μετά δηλαδή ο κύκλος δεν θα είναι κανονικός; Μπορεί δηλαδή να αργήσει να έρθει και να έχει σκούρο αίμα κλπ.; Μετά όμως θα επανέλθει ή θα συνεχιστεί για καιρό αυτό; Δεν αντέχω να περιμένω. Θέλω ν' αρχίσω πάλι τις προσπάθειες.

EixMp3.png

Mariakar, αυτό που ξέρω είναι πως μερικοί γιατροί δίνουν αντισυλληπτικά μετά την απόξεση γιατί φτιάχνει καλό ενδομήτριο. Εγώ προσωπικά αρνήθηκα να τα πάρω γιατί έκανα χρήση ήδη 8-9 χρόνια και δεν ήθελα να υποβάλλω τον εαυτό μου στην ίδια πάλι διαδικασία. Λογικά η επόμενη περίοδος σου θα είναι κανονική. Δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι. Το πιο πιθανόν είναι να αργήσει να έρθει. Εγώ έκανα απόξεση 25/07 και η πρώτη περίοδος ήρθε 29/08, δηλαδή στις 35 μέρες. Πέρα από αυτή την φυσιολογική καθυστέρηση,η περίοδος μου ήταν απολύτως φυσιολογική καθώς και η επόμενη και σε διάρκεια και σε ροή. Αν παρατηρήσεις όμως κάτι διαφορετικό καλό είναι να το αναφέρεις στον γιατρό σου.

Όσο για την βιασύνη σου, κι εγώ έτσι αισθανόμουν...Με τον καιρό θα σου περάσει, έτσι κι αλλιώς χρειάζεται χρόνος για να αναρρώσεις και ψυχολογικά. Καλή επιτυχία στο εξής!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Έχω αγχωθεί λίγο. Κανείς γύρω μου δεν έχει περάσει τέτοια διαδικασία και δεν ξέρουν πως να με αντιμετωπίσουν και τί να με συμβουλέψουν! Αν είναι καλύτερα η ψυχολογία μου σ' εσάς το οφείλω.

EixMp3.png

Διαφημίσεις

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ...ΟΛΕΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΕΝΙΩΘΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΙΛΑΩ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο,ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΕΓΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ...

mariakar και εμένα μου έδωσε αντισυλληπτικά ο γιατρός ακριβώς για τον ίδιο λόγο που σου είπε και η female, για να φτιάξει το ενδομήτριο. Πότε σου είπε ότι μπορείς να ξεκινήσεις τις προσπάθειες? Μην αγχώνεσαι θα δεις ότι και η περίοδος σου θα σταθεροποιηθεί, απλά το σώμα μας θέλει λίγο το χρόνο του να επανέλθει και στην αρχή ο κύκλος σου μπορεί να μην είναι εντελώς ακριβής. Όλα όμως είναι φυσιολογικά. Αυτό να σκέφτεσαι και να είσαι θετική για να το εισπράτει και το σώμα σου...

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας.

Eirinik ο γιατρός μου είχε πει την ημέρα της απόξεσης ότι αφού τελειώσουν τα αντισυλληπτικά και μου έρθει περίοδος, πρέπει να περιμένω έναν κύκλο πριν ξεκινήσω πάλι προσπάθειες. Βέβαια εχθές που πήγα στη παθολόγο μου να δούμε τί θα κάνουμε με το σίδηρό μου που έχει πέσει κατακόρυφα, μου είπε ότι οι ορμόνες μου δεν θα είναι εντάξει για μεγάλο διάστημα και ότι ο οργανισμός μου μπορεί και να μην είναι έτοιμος για εγκυμοσύνη πριν περάσουν αρκετοί μήνες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί και πριν την εγκυμοσύνη ο κύκλος μου δεν ήταν και ότι πιο σταθερό. Ερχόταν κάθε μήνα, αλλά ποτέ σταθερά στις μέρες, πότε πιο πάνω, πότε πιό κάτω καμμιά φορά και με αρκετές μέρες καθυστέρηση. Τι να πω; Περιμένω να τελειώσουν τα αντισυλληπτικά, να έρθει η περίοδος για να πάω στο γυναικολόγο, μπας και πάρω μια πιο σαφή απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις που με ζαλίζουν.

EixMp3.png

Καλημέρα κορίτσια, θέλω τα φώτα σας

Έκανα την απόξεση την Πέμπτη 2/10 τις επόμενες μέρες είχα μόνο κάτι καφέ κηλίδες που και που κατα τη διάρκεια της μέρες. Σήμερα το πρωί με ξύπνησε ένας δυνατός πόνος περιόδου και έχω αίμα κόκκινο ακριβώς σαν να έχω αδιαθετήσει. Τι είναι αυτό τώρα? Νομίζω το έχω ξανακούσει αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Ο γιατρός μου τώρα βρίσκεται σε χειρουργεία και θα μιλήσουμε μετά το μεσημεράκι, δεν θέλω να τον ενοχλήσω. Μήπως ξέρετε εσείς???

Eirinik μη φοβάσαι. Λογικά δεν είναι κάτι φοβερό. Εγώ έκανα απόξεση 20/9. Εκείνη την ημέρα ο γιατρός μου είχε πει ότι στην αρχή θα έχω λίγο αιματάκι και μετά από λίγες μέρες λίγο παραπάνω. Ακριβώς μία εβδομάδα μετά είχα ακριβώς τα ίδια με εσένα, πολύ αίμα και ξαφνικά και είχα τρομάξει. Ο γιατρός μου είπε ότι θέμα αιμοραγίας συντρέχει τις πολύ πρώτες μέρες. Εσύ τις έχεις ξεπεράσει αυτές. Όσο για τους πόνους μέχρι και πριν λίγες μέρες τους είχα, αλλά όπως μου είπε πάλι ο γιατρός είναι φυσιολογικό και να πάρω κανένα παυσίπονο για να μην υποφέρω. Επίσης μου είχε πει να το παρακολουθήσω να δω αν θα συνεχιστεί. Βέβαια καλό θα ήταν να μιλήσεις με το γιατρό σου γιατί ότι και να σου πω εγώ αφορά εμένα και ο γιατρός μου έδινε συμβουλές γνωρίζοντας τη δική μου κατάσταση. Πάντως μην αγχωθείς, είναι βασικό! Και κατά την άποψή μου μείνε ξαπλωμένη... και παρακολούθησέ το για την επόμενη ώρα να δεις αν θα δείξει σημεία ύφεσης, ειδικά όσον αφορά το αίμα γιατί για τους πόνους σου λέω ότι ακόμα και τώρα κάποιες στιγμές πονάω.

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον κάτσε σε μιά καρέκλα και μην κόβεις βόλτες. Πές ότι δεν αισθάνεσαι καλά κτλ. για να μη σε ζαλίζουν πολύ. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν κατανόηση, όχι σαν τις μουλάρες που έχω εγώ στο γραφείο. :twisted:

Πάντως παρακολούθησέ το.

Μήπως έπαιρνες mitrotan και το σταμάτησες πριν κανά δύο μέρες; Εμένα μου είχε πει ότι αφότου το σταματήσω θα δω παραπάνω αίμα.

Ελπίζω να είσαι καλύτερα σε λίγο. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια.

EixMp3.png

mariakar δυστυχώς ταιριάζουμε και σ' αυτό, μουλάρια είναι και εδώ σε μένα. Πήρα τον γιατρό μου τελικά και μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και θέλουμε να συμβεί για να καθαρίσω. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σου... Πολλά φιλάκια

Χαίρομαι που είσαι καλά και ακούω το ίδιο πράγμα από δύο γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά! Το λέω μερικές φορές για να το πιστέψω κι εγώ, γιατί ποιος αντέχει δυο μήνες για να μπορούμε να ξαναπροσπαθήσουμε!

EixMp3.png

Έτσι είναι κοριτσάκι μου. Να τα διασταυρώνουμε να είμαστε και πιο ήσυχες, να έχουμε και μια σιγουριά. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Θα δείς. Μετά από τέτοιες περιπέτειες όλα είναι πιο ευνοϊκά και ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις που πιάσανε ξανά μωρούλι από τον πρώτο μήνα. Γιατί όχι και εμείς?

Εμένα εκτός από τα αντισυλληπτικά, μου είπε και πλήρη αποχή για τον πρώτο μήνα και κοντεύω να σαλέψω.

Την Παρασκευή τα τελειώνω και μετά από πέντε μέρες θα έρθει η περίοδος. Μόλις τελειώσει και αυτή θα πάω στο γιατρό που θα έχει και τις απαντήσεις της ιστολογικής. Ότι νέα έχω θα στα μεταφέρω για διασταύρωση. Καλύτερα δύο από μόνη μου. Ηθική συμπαράσταση.

Πάντως εγώ και τη δεύτερη εβδομάδα, δηλαδή μετά το ξαφνικό πολύ αίμα, συνέχισα να έχω λίγο. Όπως ήταν τις 2-3 πρώτες μέρες.

Επίσης μου είπαν να μη πιέζω τη κοιλιά μου με τα ρούχα. Φιλάκια! Όλα θα πάνε καλά! Εγώ διαβάζω ήδη για τα τεστ ωορηξίας.............

EixMp3.png

Και εμένα μου είπε πλήρη αποχή για τον πρώτο μήνα και κοντεύουμε να σαλέψουμε και οι δύο. Άρα και σε αυτό ταιριάζουν οι γιατροί μας. Η μόνη διαφορά είναι ότι εμένα μου είπε να κάνω προσπάθειες μετά την πρώτη περίοδό μου ενώ εσένα μετά τη δεύτερη. Όπως και να’ χει θα βγάλουμε το άχτι μας. Πάνω απ’ όλα να το ευχαριστηθούμε και όλα τα άλλα θα έρθουν. Όσο για τα τεστ ωορρηξίας έχω μια συνάδελφο που έπαθε ακριβώς το ίδιο με εμάς και μετά από 2 μήνες με την πρώτη έπιασε αμέσως. Είχε αγοράσει και το τέστ και το έμαθε αμέσως και με έχει επηρεάσει. Δεν έχω κάνει ποτέ...

Μετά την ατυχία μας ελπίζω να μεταδώσει η μία στην άλλη δύναμη. Και να έχουμε τα ευχάριστα μαζί . Η χαρά όταν την μοιράζεσαι είναι διπλή χαρά

Να δείς που θα έρθουν όλα όπως τα θέλουμε. Ούτε εγώ έχω ξαναχρησιμοποιείσει τεστ ωορηξίας. Είχαμε κι εμείς πιάσει με την πρώτη και με μία ελεύθερη επαφή μέσα στο μήνα. Θα το δεις... Μαζί θα πιάσουμε εμείς παιδί. Ανέβηκε πάρα πολύ η ψυχολογία μου. Πολλά πολλά φιλιά!

EixMp3.png

Χα χα όταν με το καλό αρχίσουμε να φτιάξουμε μεταξύ μας ένα ''πρόγραμμα συνεύρεσης με τους άντρες μας'' και να στέλνουμε θετικά vibes η μία στην άλλη. Νά σαι καλά βρε κορίτσι μου... Πολλλάαααα φιλιάαα

Αγαπητη mitsi1 δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι γιατι ειναι οτι πιο φυσιολογικο να αισθανεσαι ετσι. Οι 2 πρωτες μου εγκυμοσυνες δεν εφεραν το επιθυμητο αποτελεσμα που περιμενα μαζι με το συζυγο μου. Ομως δεν το βαλαμε κατω στην τριτη εγκυμοσυνη δοξα το Θεο ολα πηγαν καλα και τωρα που σου γραφω το ζουζουνι μου τρωει το μπισκοτακι του τοσο γλυκα που ολα αυτα μου φαινονται απλως το παρελθον μεσα απο το οποιο εμαθα τοσα πολλα. Κατ' αρχην ειναι παρα πολυ συχνο φαινομενο οποως πολυ πιθανο να σου ειπε και ο γιατρος σου. Κι επειτα πρεπει να σκεφτεσαι οτι ετσι ειναι πολυ καλυτερα. Να σκεφτεσαι θετικα και να εισαι σιγουρη οτι καποια στιγμη πρωτα ο Θεος θα κρατας στην αγκαλια σου ενα ζουζουνακι που θα σε κανει να ζεις τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης σου. Τωρα απλως μην ακους τον καθε ασχετο που θα ερχεται σου λεει οτι χαζομαρα μπορεις να φανταστεις υποτιθεται για να σε παρηγορησει. Κλεινω με αυτο: οταν μια γνωστη μου εμαθε για την πρωτη περιπτωση που ειχα γυρναει και μου λεει "αχ βρε γιατι; καλα ειναι τα πρωτα να κρατιουνται γιατι η μητρα αποδυναμωνεται". Ουδεν σχολιον!!!!!!!!!!!

θελω να ενημερωθω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...