Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσβλητικη συμπεριφορα απο πεθερα...

λιλι88

Recommended Posts

Καλησπερα.Ειλικρινα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας αν υπαρχει καποια κοπελα γι' αυτο το θεμα.Δυστυχως για την δικη μου πεθερα μια μονο λεξη εχω να της κολησω διπλα: πεθερα=κακια!!! Λυπαμαι που το λεω αλλα καποιος πρεπει να τις βαλει στη θεση τους κ πιστευω πως οι καταλληλοι γι'αυτο ειναι τα ιδια τους τα παιδια,κ οχι εμεις.Τι γινεται ομως οταν ο αντρας σου σε στηριζει κ εκεινη σε αντιδραση βγαζει κ εκτοξευει το δηλητηριο της κ στους δυο;Ετσι εγινε κ με εμας.Επειδη ο αντρας μου δεν ηθελα θρησκευτικο γαμο,τα εβαλαν μαζι μου κ με τους γονεις μου γιατι ειπε πως του βαλαμε λογια επειδη οι γονεις δεν ειναι πλουσιοι απλα οικονομικα αξιοπρεπεις ανθρωποι.Επειτα εμεινα εγκυος.Εχοντας μια πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη απο την αρχη,δεν μπορουσα να φαω τιποτα,ουτε καν της μαμας μου το φαγητο,την προσβαλα λεει οτι δεν ηθελα το δικο της,Δεν μπορουσα ναμυρισω τιποτα,ολα μου βρομαγαν," ΜΑ ΕΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ",στον κοσμο της,επειτα η αποκολληση,μουτρα μεχρι το πατωμα!!! Εγινα καλα,γυρισα στην δουλεια μου αλλα λογω κρυωματος γεννησα προωρα.Ευτυχως ολα πηγανε καλα αλλα για τα πεθερικα ισχυαν αλλα!! Με κατηγορησαν οτι ηθελα το παιδι μου να γεννηθει τοσο προωρα!!! Επειδη μενουμε σε νησι,εγινε συγκομιδή εκεινη τη μερα κ γεννησα στην Αθηνα.Τρεις μηνες με το μωρο στην θερμοκοιτιδα δεν με πηρε ουτε μια φορα τηλ να δει τι κανω.Μονο τον αντρα μου.Αυτο ηταν.Ειχαν εξαντλησει ολη την υπομονη μου.Οταν επιστρεψαμε στο νησι,ηρθανε να δουνε το μωρο χωρις να μου μιλησουν καν εμενα.Ελα ομως που καθε 5 μερες επρεπε να πηγαινιερχομαστε Αθηνα.Λογω προωροτας επρεπε να ρυθμιστουν καποια μικροπροβληματακια πριν γινουν μεγαλα.Ετσι οταν γυρισαμε απο την Αθηνα,η πεθερα ηρθε απροσκλητη στο σπιτι μας,ανοιξε την πορτα κ μπηκε μεσα λες κ ηταν στο σπιτι της,ενω ο αντρας μου την ειχε προειδοποιησει πως το μωρο θα το βλεπει για λιγα λεπτα κ μονο με μασκα.Τα μωρακια με προωροτητα ειναι πολυ ευαισθητα στις ασθένειες. Αυτη ομως εχει δικο της Θεο.Τοτε κοριτσια εγινε χαμος.Την ρωτησα ποιο ηταν το προβλημα της μαζι μου κ η απαντηση μιας 60αρας γυναικας ηταν"δεν μπορω να σου πω".Εγινα εξαλη.Χωρις σοβαρο λογο μου κρατουσε μουτρα,εστρεψε κ τον πεθερο εναντιον μου,με εβριζε σε ολο τον κοσμο κ η αθεοβοβη πηγε μεχρι κ στην δουλεια μου κ με εκανε ρεζιλι.Ο αντρας μου εκεινη τη μερα την εδιωξε απο το σπιτι κ αυτη παλι εμενα κστηγορησε οτι εγω την εδιωξα.Ειπανε πολλα κ δεν θελω να σας κουρασω αλλο,αλλα απο εκεινη την ημερα για μενα κ τον αντρα μου τελειωσαν και οι δυο τους κ φυσικα κ η κουνιαδα μου γιατι μετα τα καμωματα της πεθερας τα συνεχισε κ η κουνιαδα.Εχει περασει ενας χρονος πλεον,αλλα δεν σταματαει να μας ενοχλει,ειτε παιρνοντας τηλ λεει γλυκολογα οτι τον αγαπαει γιατι ειναι η μανα του,ειτε τον βριζει λεγοντας τον "κοπροσκυλο".Δεν ξερω τι κανω πια για να μας αφησουν στην ηρεμια μας.Το μονο που σκεφτομαστε ειναι να αλλλαξουμε σπιτι γιατι μενουμε σε χωριο κ να παμε στην πολη.Καμια ιδεα;;;

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την αγνοεις;

Και το τηλέφωνο της δουλειάς σου που το βρήκε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλο που θελω να ρωτησω.... Το μωρο το βλεπετε μονο εςυ και ο αντρας σου? οι δκοι σου οι γονεις? μηπως πηραν θαρρος επειδη ας πουμε δεχεστε καποιεςεπισκεψεις?? εκεινη μπορει να ειναι ψιλομουρλη, οκ, αλλα μηπως την κανεις λιγο χειροτερα???

Καταρχην ευχαριστω παρα πολυ ολες σας για τις απαντησεις!!!Επειδη δεν θυμαμαι ονοματα θα σας απαντησω ετσι σε καποιες κοπελες.Οι γονεις μου μενουν ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας.Οταν γυρισαμε απο Αθηνα,γυρισαμε με σαφεις οδηγίες,να μην ερχεται σε επαφη το μωρο με κανεναν,παρα μονο για λιγα λεπτα κ μονο με μασκα κ καλα σαπουνισμενα χερια.Εκεινη δεν μας πιστεψε κ θεωρησε σωστο να παρει τηλ τον παιδιατρο μας για να επιβεβαιωσει οτι της λεμε αληθεια.Ακομα κ οι γονεις μου,περνουσαν οι μερες κ δεν ερχοταν καθολου στο σπιτι για να μην αρρωστησει το μωρο.Τωρα πια που εχει περασει ο μεγαλος κινδυνος φυσικα κ ερχονται,αλλα κ παλι για πεντε λεπτα.Αφηστε το κοριτσια,σας λεω η γυναικα δεν στεκει.Παραδειγμα;Μια φορα με συναντησε με το μωρο στο δρομο κ δεν σταματησε καν να το δει.Περασε απο διπλα μας με ενα υφος λες κ της χρωστουσα.Απαραδεκτη....

Δεν πηρε τηλ στη δουλεια...πηγε απο εκει κ την ακουσαν ολες οι κοπελες που ηταν εκει.Μεχρι που τωρα τελευταια πηρε τηλ μια κοπελα που δουλευαμε μαζι,,γιατι τωρα εχω σταματησει πλεον,κ της ειπε πως τι πραγματα ειναι αυτα,να με εχει φιλη στο facebook κ πως πρεπει να με διαγραψει γιατι δεν ειμαι σωστη που την εδιωξα απο το σπιτι,( το σπιτι που μενω εγω με τον αντρα μου εννοει).

Για να ειμαι ειλικρινης,ο αντρας μου ηθελε να παει στη αστυνομια,μα εγω δεν τον αφησα.Του ειπα να μην της δινει σημασια,πως καποια στιγμη θα σταματησει,αλλα εκεινη τιποτα.Πιστευω πως θελει να μας χωρισουν.Κ αν θυμηθω μια παλια συζητηση που ειχα κανει μαζι τους οταν τα ειχαμε καλα(προ γαμου),για ενα γνωστο ζευγαρι που ειχαν προβληματα,πιστευουν με το φτωχο τους μυαλο πως αν ο αντρας εχει χρηματα μπορει να παρει τα παιδια στο διαζυγιο.....Ναι ναι...ετσι σκεφτονται....

Διαφημίσεις

Να σου πω την αληθεια δεν παριμενα ποτε αυτες τις εξελιξεις.Πιστευα με το δικο μου φτωχο μυαλο,πως με ηθελαν,με συμπαθουσαν,πως μετα το γαμο κ την εγκυμοσυνη θα ερχομασταν ολοι πιο κοντα,θα ειμασταν πιο δεμενοι.Εδω στο χωριο,κ οπως σε καθε χωριο γινεται πολυ κουτσομπολιο.Με ειχαν προειδοποίηση πολλοι για τον χαραχτηρα της,αλλα εγω ελεγα σε ολους πως απο τη στιγμη που σε μενα φερεται καλα,δεν με νοιαζει για τον υπολοιπο κοσμο.Τι εγινε κ αλλαξε εκατον ογδοντα μοιρες δεν μπορω να καταλαβω.Επεσα τοσο πολυ εξω στην κριση μου,ακομα δεν μπορω να χωνεψω την απαραδεκτη συμπεριφορα της απεναντι μου μα κ απεναντι στον γιο της,γιατι αν το παρουμε κ διαφορετικα εγω ειμαι ξενη,το παιδι της;;;;Δεν σεβαστηκαν ουτε αυτα που περασαμε ουτε κ με πηρε τρεις μηνες ενα τηλ να με ε ρωτησει αν θελω κατι,αν ειμαι καλα.Οχι να με λυπηθει,να μου δωσει απλα δυναμη...κ εκεινη μανα ειναι...

Την αγνοω,αλλα....δεν με αφηνει σε ησυχια οταν καθε τρεις κ λιγο παιρνει τηλ κ μια το παιζει λες κ δεν εχει γινει τιποτα κ μια μας βριζει.Δεν ξερω τι αλλο να κανω,τι να σκεφτω παρα μια μετακομηση πιστευω θα μας σωσει.Ο αντρας μου δε το θελει ακομα πιο πολυ...

Ελπιζω να μην σας ζαλιζω με τις απαντησεις τις πολλες,μα ειμαι καινουρια εδω στο μπλοκ κ δεν ξερω κ πολυ καλα το συστημα....Νιωθω τοσο κουρασμενη ψυχικα κ σωματικα,απογοητευμενη απο τη συμπεριφορα τους...Το μονο που θελω ειναι να μεγαλωσουμε μαζι με τον αντρα μου την υπεροχη κορουλα που αποκτησαμε,χωρις προβληματα...

ersa μου αφού το θέλει και ο άντρας σου τόσο πολύ, πάρτε το απόφαση και μετακομίστε, η ψυχική υγεία πάνω απ'όλα, έτσι διατηρούμε και τη σωματική μας υγεία ακέραια. Όσο για την πεθερά, έχω μια αίσθηση ότι ελπίζεις ακόμα ότι μπορεί να διορθωθεί, να αλλάξει συμπεριφορά και να αποκτήσετε μια νορμάλ σχέση. Δεν πρόκειται μάτια μου να αλλάξει σε αυτή την ηλικία, αδύνατον. Μίλα και με ένα ψυχολόγο αν θες για την περίπτωση της, να δεις τι θα σου πει. Εγώ πιστεύω πως υποφέρει από κάποια διαταραχή. Και διαβλέπω ότι στο μουρλό της το μυαλό, βιώνει τη φαντασίωση πως χωρίζεις με τον άντρα σου, αυτός παίρνει το παιδί, το δίνει σ'άυτήν για να το μεγαλώσει και διαδίδει σε όλο το χωριό πως είσαι μια άκαρδη μάνα που παράτησε το παιδί της, αλλά τι να κάνει αυτή, θα θυσιαστεί για να μεγαλώσει το παιδάκι, κι έτσι θα βγει ηρωίδα σε ένα χωριό που την αποδοκιμάζει, ίσως και χλευάζει. Αυτά όλα μπορεί να έχουν κυριεύσει τη φαντασία της και να προκαλούν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Μία είναι η λύση: μακριά.

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

ersa μου αφού το θέλει και ο άντρας σου τόσο πολύ, πάρτε το απόφαση και μετακομίστε, η ψυχική υγεία πάνω απ'όλα, έτσι διατηρούμε και τη σωματική μας υγεία ακέραια. Όσο για την πεθερά, έχω μια αίσθηση ότι ελπίζεις ακόμα ότι μπορεί να διορθωθεί, να αλλάξει συμπεριφορά και να αποκτήσετε μια νορμάλ σχέση. Δεν πρόκειται μάτια μου να αλλάξει σε αυτή την ηλικία, αδύνατον. Μίλα και με ένα ψυχολόγο αν θες για την περίπτωση της, να δεις τι θα σου πει. Εγώ πιστεύω πως υποφέρει από κάποια διαταραχή. Και διαβλέπω ότι στο μουρλό της το μυαλό, βιώνει τη φαντασίωση πως χωρίζεις με τον άντρα σου, αυτός παίρνει το παιδί, το δίνει σ'άυτήν για να το μεγαλώσει και διαδίδει σε όλο το χωριό πως είσαι μια άκαρδη μάνα που παράτησε το παιδί της, αλλά τι να κάνει αυτή, θα θυσιαστεί για να μεγαλώσει το παιδάκι, κι έτσι θα βγει ηρωίδα σε ένα χωριό που την αποδοκιμάζει, ίσως και χλευάζει. Αυτά όλα μπορεί να έχουν κυριεύσει τη φαντασία της και να προκαλούν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Μία είναι η λύση: μακριά.

Ειχα μια μικρη ελπιδα στην αρχη.Πιστευα οτι δεν θα το τραβηξει τοσο πολυ.Πλεον δεν με νοιαζει για αυτους,ουτε τι λενε ουτε τι κανουν,απλα οποτε παμε να ηρεμησουμε λιγι,ξανα απο την αρχη.Πιο πολυ στεναχωριεμαι για τον αντρα μου,ο οποιος οσο κ να μην δεχεται την απαραδεκτη συμπεριφορα της ειμαι σιγουρη οτι τον ποναει που ηρθαν ετσι τα πραγματα,γονεις του ειναι στην τελικη.Ντρεπεται κ τους δικους μου επισης μετα τα καμωματα τους.Παντα υπηρχαν καυγαδες μεταξυ τους σαν οικογενεια.Ετσι εχουν μαθει.Εγω παντα εκανα τον διαιτητη γιατι του ελεγα πως δεν ειναι σωστο να μαλωνουν οι γονεις με τα παιδια.Πλεον ομως δεν μπορω να κανω ουτε εγω κατι κ δεν θελω.Με πληγωσαν κ τα λογια τους κ οι πραξεις τους.Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.Το ειχα αναγκη να τα πω καπου.Με επνιγαν μηνες τωρα...

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ είμαι στη θέση του άντρα σου δυστυχώς και γι΄αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Εν τω μεταξύ και ο άντρας μου όπως κι εσύ έκανε υπομονή χρόνια ολόκληρα με την τρελή τη μάνα μου και κατάπινε προσβολές και όλο μου έλεγε να μην μαλώνω μαζί της και τελικά το μόνο που καταφέραμε ήταν να βασανιζόμαστε εμείς και αυτή να συνεχίζει να χύνει το δηλητήριο της. Ποτέ δεν άλλαξε κάτι, μόνο για λίγο και φαινομενικά, και μετά ξανά μανά τα ίδια, δηλαδή στην ουσία τίποτα και ποτέ. Πλέον δεν τους επιτρέπεται η είσοδος σπίτι μας (δεν έχουν δει καν το καινούργιο σπίτι στο οποίο έχουμε μετακομίσει εδώ κι ένα χρόνο) και γενικά έχουν κοπεί τα πολλά πολλά μαζί μου και εννοείται καμία επαφή με τον άντρα μου.

Η υπομονή έχει και τα όρια της. Αυτό που με σκοτώνει είναι το παράλογο του πράγματος, ότι προτιμάνε η μάνα μου και ο πατριός μου να με δουν δυστυχισμένη μακριά του παρά ευτυχισμένη μαζί του, αλλά το έχω αποδεχθεί και συνεχίζω τη ζωή μου. Ευτυχώς με τον πατέρα μου διατηρούμε άριστες σχέσεις κι έτσι διατηρώ μια αίσθηση αξιοπρέπειας από τη μεριά της δικής μου οικογένειας (του άντρα μου είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, με αγαπάνε και τους αγαπάω πολύ).

Λοιπόν, εγώ είμαι στη θέση του άντρα σου δυστυχώς και γι΄αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία. Εν τω μεταξύ και ο άντρας μου όπως κι εσύ έκανε υπομονή χρόνια ολόκληρα με την τρελή τη μάνα μου και κατάπινε προσβολές και όλο μου έλεγε να μην μαλώνω μαζί της και τελικά το μόνο που καταφέραμε ήταν να βασανιζόμαστε εμείς και αυτή να συνεχίζει να χύνει το δηλητήριο της. Ποτέ δεν άλλαξε κάτι, μόνο για λίγο και φαινομενικά, και μετά ξανά μανά τα ίδια, δηλαδή στην ουσία τίποτα και ποτέ. Πλέον δεν τους επιτρέπεται η είσοδος σπίτι μας (δεν έχουν δει καν το καινούργιο σπίτι στο οποίο έχουμε μετακομίσει εδώ κι ένα χρόνο) και γενικά έχουν κοπεί τα πολλά πολλά μαζί μου και εννοείται καμία επαφή με τον άντρα μου.

Η υπομονή έχει και τα όρια της. Αυτό που με σκοτώνει είναι το παράλογο του πράγματος, ότι προτιμάνε η μάνα μου και ο πατριός μου να με δουν δυστυχισμένη μακριά του παρά ευτυχισμένη μαζί του, αλλά το έχω αποδεχθεί και συνεχίζω τη ζωή μου. Ευτυχώς με τον πατέρα μου διατηρούμε άριστες σχέσεις κι έτσι διατηρώ μια αίσθηση αξιοπρέπειας από τη μεριά της δικής μου οικογένειας (του άντρα μου είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, με αγαπάνε και τους αγαπάω πολύ).

Οι ιδιοι σου οι γονεις σου εκαναν πολεμο;;;;Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη συμπεριφορα καποιων ανθρωπων...Αντι να χαιρονται με τη χαρα των παιδιων τους προσπαθουν με καθε τροπο να καταστρεψουν τις ζωες τους,χωρις να κατσουν να σκεφτουν τις συνέπειες κ τη δυστυχια που θα προκαλεσουν.Χαιρομαι τουλαχιστον για σενα που οι γονεις του αντρα σου σε αγαπουν κ σε εχουν σαν δικο τους παιδι.Παιδακια εχετε;Γιατι εμενα εκει το ριχνουν πια.Λενε σε ολο τον κοσμο πως δεν τους αφηνω να δουν το εγγονι τους,ασχετα οτι διεδωσαν οι ιδιοι πως δεν το αναγνωριζουν,τρελλα πραγματα μιλαμε!!!!! Επισης με εκνευριζει το γεγονος,ασχετα απο το δικο μου προβλημα,οτι οι ανθρωποι που δεν μας θελουν για τον αλφα η' βητα λογο,ανακατευουν τα παιδια στη μεσα κ τα κανουν μερος του προβληματος χωρις αυτα να φταινε τιποτα.!!!!!

Οι ιδιοι σου οι γονεις σου εκαναν πολεμο;;;;Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τη συμπεριφορα καποιων ανθρωπων...Αντι να χαιρονται με τη χαρα των παιδιων τους προσπαθουν με καθε τροπο να καταστρεψουν τις ζωες τους,χωρις να κατσουν να σκεφτουν τις συνέπειες κ τη δυστυχια που θα προκαλεσουν.Χαιρομαι τουλαχιστον για σενα που οι γονεις του αντρα σου σε αγαπουν κ σε εχουν σαν δικο τους παιδι.Παιδακια εχετε;Γιατι εμενα εκει το ριχνουν πια.Λενε σε ολο τον κοσμο πως δεν τους αφηνω να δουν το εγγονι τους,ασχετα οτι διεδωσαν οι ιδιοι πως δεν το αναγνωριζουν,τρελλα πραγματα μιλαμε!!!!! Επισης με εκνευριζει το γεγονος,ασχετα απο το δικο μου προβλημα,οτι οι ανθρωποι που δεν μας θελουν για τον αλφα η' βητα λογο,ανακατευουν τα παιδια στη μεσα κ τα κανουν μερος του προβληματος χωρις αυτα να φταινε τιποτα.!!!!!

Αυτό το παράλογο του πράγματος είναι το δυσκολοχώνευτο, αλλά έχω αποδεχθεί πια ότι ακόμα και η ίδια σου η μάνα μπορεί να βάζει τον εγωισμό της πάνω από σένα.

Δυστυχώς δεν έχουμε παιδάκι ακόμα, πολύ θα το θέλαμε, αλλά αυτή τη στιγμή τα οικονομικά είναι απαγορευτικά, ευελπιστούμε στο μέλλον. Χαρακτηριστικό είναι όμως ότι μια φορά πριν χρόνια που νόμιζα ότι είμαι έγκυος, μου πρότεινε να το ρίξω!

Επίσης έχει πει και την επική ατάκα: με αυτόν που διάλεξες μην μου έρθεις στο μέλλον με τρία κουτσούβελα να μου ζητάς να σε βοηθήσω γιατί δεν θα το κάνω!(χωρισμένη η ίδια με τρία παιδιά με δικό της το φταίξιμο και με φοβερή βοήθεια από τη γιαγιά μου)

Άσε................

ersa1982 θα ήθελα να σου πω οτι η περιγραφή του ψυχολογικού προφίλ της πεθεράς σου έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με την δική μου πεθερά. Απλά οχι τόσο ακραία και τόσο διαταραγμένα. Σκέψου οτι εμάς μας χωρίζουν και 500χιλ και παρ' ολα αυτά πάντα θα καταφέρει να μας δημιουργήσει αναστάτωση και προβλήματα (μικρά-μεγάλα).

Όπως σου είπε και μία φίλη παραπάνω, και σου το υπογράφω και εγω, αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, δεν υπάρχει περίπτωση. Αποδέξου το και δες τι μπορείς να κάνεις για να βρείτε την ισορροπία σας μέσα απ αυτό το πρόβλημα.

Εγώ πάντως έχοντας την μαμά μου στο απέναντι σπίτι, δεν θα άλλαζα σπίτι εξαιτίας της ψυχοπάθειας της πεθεράς. Η απόσταση δεν θα λύσει τα προβλήματα σας και θα σου προσθέσει άλλο ένα, την μοναξιά. (σαν την μαμά δεν έχει και σου το λέω γιατι εγώ την στερούμαι όλα αυτά τα χρόνια λόγω απόστασης).

Καλή τύχη και κράτα γερά.

Αυτό το παράλογο του πράγματος είναι το δυσκολοχώνευτο, αλλά έχω αποδεχθεί πια ότι ακόμα και η ίδια σου η μάνα μπορεί να βάζει τον εγωισμό της πάνω από σένα.

Δυστυχώς δεν έχουμε παιδάκι ακόμα, πολύ θα το θέλαμε, αλλά αυτή τη στιγμή τα οικονομικά είναι απαγορευτικά, ευελπιστούμε στο μέλλον. Χαρακτηριστικό είναι όμως ότι μια φορά πριν χρόνια που νόμιζα ότι είμαι έγκυος, μου πρότεινε να το ρίξω!

Επίσης έχει πει και την επική ατάκα: με αυτόν που διάλεξες μην μου έρθεις στο μέλλον με τρία κουτσούβελα να μου ζητάς να σε βοηθήσω γιατί δεν θα το κάνω!(χωρισμένη η ίδια με τρία παιδιά με δικό της το φταίξιμο και με φοβερή βοήθεια από τη γιαγιά μου)

Άσε................

Όντως χριστινακι π. ειναι πολυ δυσκολο να χωνεψεις μια τετοια κατασταση.Απιστευτο μου φαινεται κ μεψλιγα λογια απαραδεκτη η συμπεριφορα της μαμας σου.Κ τον αντρα σου να μην χωνευει θα επρεπε να σε στηριξει λιγο εστω.Κανεις δεν ειναι τελειος,ουτε καν εμεις οι ιδιες...Ας πουμε,με τη δικη μου μαμα ειμαστε παντα διπλα η μια στην αλλη,φυσικα κ εχουμε τις κοντρες μας διοτι ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες,επισης με εχει αφησει πολλες φορες να κανω τα λαθη μου για να μαθω,με καυγαδες,φασαριες αλλα παντα ειναι διπλα μου οποτε την χρειαστω κ ας κανω λαθη.Τι να πω κοριτσι μου,ευχομαι να σας πανε ολα καλα κ οπως εσεις τα επιθυμειτε κ ευχομαι αυριο μεθαυριο να καταλαβει πιο ηταν το λαθος της....Με το καλο κ μανουλα

Διαφημίσεις

ersa1982 θα ήθελα να σου πω οτι η περιγραφή του ψυχολογικού προφίλ της πεθεράς σου έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με την δική μου πεθερά. Απλά οχι τόσο ακραία και τόσο διαταραγμένα. Σκέψου οτι εμάς μας χωρίζουν και 500χιλ και παρ' ολα αυτά πάντα θα καταφέρει να μας δημιουργήσει αναστάτωση και προβλήματα (μικρά-μεγάλα).

Όπως σου είπε και μία φίλη παραπάνω, και σου το υπογράφω και εγω, αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, δεν υπάρχει περίπτωση. Αποδέξου το και δες τι μπορείς να κάνεις για να βρείτε την ισορροπία σας μέσα απ αυτό το πρόβλημα.

Εγώ πάντως έχοντας την μαμά μου στο απέναντι σπίτι, δεν θα άλλαζα σπίτι εξαιτίας της ψυχοπάθειας της πεθεράς. Η απόσταση δεν θα λύσει τα προβλήματα σας και θα σου προσθέσει άλλο ένα, την μοναξιά. (σαν την μαμά δεν έχει και σου το λέω γιατι εγώ την στερούμαι όλα αυτά τα χρόνια λόγω απόστασης).

Καλή τύχη και κράτα γερά.

Το ξερω πως δεν αλλάζουν απλα πριν ειχα μια μικρη ελπιδα...πλεον δεν εχω καμια κ ουτε θελω.Φυσικα οπως λες κ εσυ σαν τη μαμα δεν εχει,το ξερω αυτο το συναισθημα απο πρωτο χερι γιατι την εχω κοντα μου κ οποτε την χρειαστω ειναι διπλα μου.Φυσικα βρηκε κ εκεινη τον μπελα της απο τα πεθερικα κ περισσοτερο απο την πεθερα.Μια οτι προτιμω τα φαγητα της μαμας μου κ οχι τα δικα της,γιατι να μεινει η μαμα μου στο νοσοκομειο οταν γεννησα κ οχι εκεινη,μια οτι μας εβαλε λογια για το γαμο κτλπ,που αν κατσω ναψσου τα πω θα βαρεθεις κ να με ακουσεις κ να τα διαβασεις.Τωρα το προβλημα ειναι οτι εκεινη ερχεται να δει το παιδι ενω εκεινη δεν το βλεπει.Τρελλα πραγματα που αν κ εγω δεν εστεκα λιγο στα μυαλα μου θα ειχα μια σιγουρη θεση στο Δαφνι....Μας εχουν τρελλανει γι' αυτο σκεφτηκαμε τη μετακομιση.Ακομα κ να μαλωσουμε με τον αντρα μου στο σπιτι μας αυτοι το ξερουν.Εγω δεν ζω σε ενα απλο σπιτι,εγω ζω στο σπιτι του big brother!!!!Ποιος τους ενημερωνει;Ποιος τους λεει οτι η μαμα μου ειναι ολη μερα στο σπιτι μας,ενω δεν ισχυει κατι τετοιο...Εισαι τυχερη που τους εχεις μακρυα.....

Το ξερω πως δεν αλλάζουν απλα πριν ειχα μια μικρη ελπιδα...πλεον δεν εχω καμια κ ουτε θελω.Φυσικα οπως λες κ εσυ σαν τη μαμα δεν εχει,το ξερω αυτο το συναισθημα απο πρωτο χερι γιατι την εχω κοντα μου κ οποτε την χρειαστω ειναι διπλα μου.Φυσικα βρηκε κ εκεινη τον μπελα της απο τα πεθερικα κ περισσοτερο απο την πεθερα.Μια οτι προτιμω τα φαγητα της μαμας μου κ οχι τα δικα της,γιατι να μεινει η μαμα μου στο νοσοκομειο οταν γεννησα κ οχι εκεινη,μια οτι μας εβαλε λογια για το γαμο κτλπ,που αν κατσω ναψσου τα πω θα βαρεθεις κ να με ακουσεις κ να τα διαβασεις.Τωρα το προβλημα ειναι οτι εκεινη ερχεται να δει το παιδι ενω εκεινη δεν το βλεπει.Τρελλα πραγματα που αν κ εγω δεν εστεκα λιγο στα μυαλα μου θα ειχα μια σιγουρη θεση στο Δαφνι....Μας εχουν τρελλανει γι' αυτο σκεφτηκαμε τη μετακομιση.Ακομα κ να μαλωσουμε με τον αντρα μου στο σπιτι μας αυτοι το ξερουν.Εγω δεν ζω σε ενα απλο σπιτι,εγω ζω στο σπιτι του big brother!!!!Ποιος τους ενημερωνει;Ποιος τους λεει οτι η μαμα μου ειναι ολη μερα στο σπιτι μας,ενω δεν ισχυει κατι τετοιο...Εισαι τυχερη που τους εχεις μακρυα.....

Μα φυσικά προτιμώ το φαγητό της μαμας μου γιατι είναι το πιο νόστιμο στον κόσμο.

Φυσικά θα προτιμήσω την μαμά μου δίπλα μου μετά τη γέννηση του παιδιου μου γιατί είναι η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

Και δεν της φταίει κανένας παρά μονο το κακό της το κεφάλι που δεν βλέπει το εγγόνι της.

Κοπέλα μου μην κάθεσαι να αναλύεις και να ψαχνεις για την λογική σε συμπεριφορές που είναι προφανές οτι έχουν να κάνουν με άνθρωπο που έχει πολλά θέματα ( στο μυαλό). Είπαμε ο τρελλός του χωριού.

Γι΄αυτό σου είπα και προηγουμένως βρές την ισορροπία σου μέσα απο αυτή τη πραγματικότητα, εσύ μόνο ξέρεις τι είναι καλύτερο να κάνεις και πως να το διαχειριστείς.

Όντως χριστινακι π. ειναι πολυ δυσκολο να χωνεψεις μια τετοια κατασταση.Απιστευτο μου φαινεται κ μεψλιγα λογια απαραδεκτη η συμπεριφορα της μαμας σου.Κ τον αντρα σου να μην χωνευει θα επρεπε να σε στηριξει λιγο εστω.Κανεις δεν ειναι τελειος,ουτε καν εμεις οι ιδιες...Ας πουμε,με τη δικη μου μαμα ειμαστε παντα διπλα η μια στην αλλη,φυσικα κ εχουμε τις κοντρες μας διοτι ειμαστε διαφορετικοι χαρακτηρες,επισης με εχει αφησει πολλες φορες να κανω τα λαθη μου για να μαθω,με καυγαδες,φασαριες αλλα παντα ειναι διπλα μου οποτε την χρειαστω κ ας κανω λαθη.Τι να πω κοριτσι μου,ευχομαι να σας πανε ολα καλα κ οπως εσεις τα επιθυμειτε κ ευχομαι αυριο μεθαυριο να καταλαβει πιο ηταν το λαθος της....Με το καλο κ μανουλα

Αυτό που λες να καταλάβει το λάθος της:

Αμ αυτό είναι το θέμα, πρέπει να πάψουμε να ευχόμαστε τέτοια πράγματα, αφενός γιατί είναι απίθανο να συμβούν, αφετέρου και να συμβεί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να διαγράψει μαγικά όλο τον πόνο και την οργή που έχουν προκληθεί από τη συμπεριφορά της...

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Να'σαι καλά!

Γεια σου και από εμένα... θα συμφωνήσω με μία κοπέλα που έγραψε ότι η μετακόμιση δεν θα σε βοηθήσει.. νομίζω ότι θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.. πρώτον γιατί θα είσαι μακριά από τους γονείς σου που φαντάζομαι θα σε βοηθάνε και δεύτερον άμα θέλει να σε βρει η πεθερά θα σε βρει... από την άλλη για εμενα 2 λύσεις υπάρχουν: ή θα την πάρεις με το καλό ή με το άγριο.. μέση λύση σε τέτοιου είδους πεθερές δεν υπάρχει :P ή θα του ξεκόψετε (που από ότι κατάλαβα και να θέλετε δεν χαμπαριάζουν) ή θα την πάρεις με το καλό.. δηλ. δεν είναι ανάγκη να λες ότι το φαγητό της μητέρας σου το προτιμάς... κάποια πράγματα είναι και θέμα πως να το πω διπλωματίας.... μήπως της έχετε δώσει αφορμές και εσείς? δηλ. μόνο μία τρελή θα πήγαινε στη δουλειά σου να σε σχολιάζει στους συναδέλφους... αν ομως δεν είναι τρελή μήπως από την δική της πλευρά νιώθει παραγκωνισμένη? ο άντρας σου έχει άλλα αδέλφια? αν είναι μοναχογιός μπορεί να έχει πληγωθεί και αυτή με διάφορα.. το έχεις σκεφτεί? από την άλλη τρελή - ξετρελή έχει και αυτή δικαιώματα ως γιαγιά στο εγγόνι της.. δηλ. θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτό το θέμα ως προς την εντύπωση που θα σχηματίσει και το παιδί αύριο - μεθαύριο για αυτή την γιαγιά... θεωρώ πως με την κόντρα μόνο χαμένοι είμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις.. εάν με τον άντρα σου είστε στο ίδιο μήκος κύματος και δεν κινδυνεύει η σχέση σας από τυχόν ψέμματά της, θα έλεγα να προσπαθήσετε να την προσεγγίσετε με το καλό...

Γεια σου και από εμένα... θα συμφωνήσω με μία κοπέλα που έγραψε ότι η μετακόμιση δεν θα σε βοηθήσει.. νομίζω ότι θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.. πρώτον γιατί θα είσαι μακριά από τους γονείς σου που φαντάζομαι θα σε βοηθάνε και δεύτερον άμα θέλει να σε βρει η πεθερά θα σε βρει... από την άλλη για εμενα 2 λύσεις υπάρχουν: ή θα την πάρεις με το καλό ή με το άγριο.. μέση λύση σε τέτοιου είδους πεθερές δεν υπάρχει :P ή θα του ξεκόψετε (που από ότι κατάλαβα και να θέλετε δεν χαμπαριάζουν) ή θα την πάρεις με το καλό.. δηλ. δεν είναι ανάγκη να λες ότι το φαγητό της μητέρας σου το προτιμάς... κάποια πράγματα είναι και θέμα πως να το πω διπλωματίας.... μήπως της έχετε δώσει αφορμές και εσείς? δηλ. μόνο μία τρελή θα πήγαινε στη δουλειά σου να σε σχολιάζει στους συναδέλφους... αν ομως δεν είναι τρελή μήπως από την δική της πλευρά νιώθει παραγκωνισμένη? ο άντρας σου έχει άλλα αδέλφια? αν είναι μοναχογιός μπορεί να έχει πληγωθεί και αυτή με διάφορα.. το έχεις σκεφτεί? από την άλλη τρελή - ξετρελή έχει και αυτή δικαιώματα ως γιαγιά στο εγγόνι της.. δηλ. θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτό το θέμα ως προς την εντύπωση που θα σχηματίσει και το παιδί αύριο - μεθαύριο για αυτή την γιαγιά... θεωρώ πως με την κόντρα μόνο χαμένοι είμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις.. εάν με τον άντρα σου είστε στο ίδιο μήκος κύματος και δεν κινδυνεύει η σχέση σας από τυχόν ψέμματά της, θα έλεγα να προσπαθήσετε να την προσεγγίσετε με το καλό...

Η μονη αφορμη που της δωσαμε ειναι να πιστευει πως μπορει να μας κανει κουμαντο με τα λεφτα της.Οχι ο αντρας μου δεν ειναι μοναχογιος.Εχει μια αδελφη η οποια συμβαδιζει στα ιδια μυαλα με τη μανα της,μην σου πω πως ειναι κ χειροτερη γιατι ποτε δεν της χαλασαν χατηρι κ γινεται παντα το δικο της.Κ καλα κανει εφοσον της δινουν το περιθώριο...Οσο για το δικαιωμα που ειχε σαν γιαγια το εχασε απι τη στιγμη που βγηκαν κ με κατηγορησαν πως ηθελα το παιδι μου να γεννηθει προωρα,το εκανα επιτηδες δηλ με τα δικα τους μυαλα να γεννησω το παιδι μου 6 μηνων,δηλ 25 εβδομαδων,με πολυ λιγα περιθώρια να ζησει.Επισης το εχασαν το δικαιωμα οταν βγηκαν κ ειπανε πως δεν το αναγνωριζουν σαν εγγονι.Κ ναι πλεον δεν τους επιτρεπουμε μετα απο αυτα κ πολλα αλλα τρελλα πραγματα που ειπαν κ εκαναν,να την δουν.Κ να σου πω κ κατι αλλο,το εχω γραψει κ παρακατω,με κανει εξαλλη οτι εχουν προβλημα μαζι μου,και τα εβαλαν με τον αντρα μου φωναζοντας τον κοπροσκυλο μες τη μεση του δρομου κ εχουν κανει καραμελα το παιδι με το μπουρου μπουρου δεξια κ αριστερα.Δεν τα βαζω μαζι σου,σε παρακαλω μην το παρεις ετσι,απλα δεν εχω να απολογηθω για κατι,γιατι εχω τη συνείδηση μου καθαρη.Χωρις να την πειραξω εστρεψε εναντιον μου τους παντες.Η λεξη " τρελλη" για μενα ειναι ενα τιποτα μπροστα στα χιλιαδες διακοσμητικα που σκέφτομαι να της φορτωσω.....

Μα φυσικά προτιμώ το φαγητό της μαμας μου γιατι είναι το πιο νόστιμο στον κόσμο.

Φυσικά θα προτιμήσω την μαμά μου δίπλα μου μετά τη γέννηση του παιδιου μου γιατί είναι η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

Και δεν της φταίει κανένας παρά μονο το κακό της το κεφάλι που δεν βλέπει το εγγόνι της.

Κοπέλα μου μην κάθεσαι να αναλύεις και να ψαχνεις για την λογική σε συμπεριφορές που είναι προφανές οτι έχουν να κάνουν με άνθρωπο που έχει πολλά θέματα ( στο μυαλό). Είπαμε ο τρελλός του χωριού.

Γι΄αυτό σου είπα και προηγουμένως βρές την ισορροπία σου μέσα απο αυτή τη πραγματικότητα, εσύ μόνο ξέρεις τι είναι καλύτερο να κάνεις και πως να το διαχειριστείς.

Θελω να πιστευω πως το μεγαλύτερο ποσοστο των γυναικων προτιμουν τη ΜΑΜΑ τους,κ στη γεννα,κ στα φαγητα κ σε πολλα αλλα!!! Γιατι εγω δηλαδη να αποτελω εξαίρεση; ;;;Επειδη γεννησα προωρα με καισαρικη τομη,οι πονοι ηταν αφορητοι.Πολλες μανουλες που εχουν γεννησει με τον ιδιο τροπο ξερουν τι εννοω.Ειναι δυνατον να πηγαινω τουαλετα κ να τα βγαζω ολα φορα μπροστα στην πεθερα;;;;Ειναι δυνατον;;Ετσι κ αλλιως το παιδι το ειχαν θερμοκοιτιδα.Δεν το ειχα καν διπλα μου για να πω πως παρεξηγηθηκε γι' αυτο.Κ εγω οσες μερες εμεινα νοσοκομειο μα κ μετα που βγηκα,πηγαινοερχομουν στη ΜΕΝΝ κ το εβλεπα.Κ ναι στην τελικη ηθελα τη μανα μου.Τοσο κακο ειναι;;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...