Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

ateli

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 875
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνηθως συνίσταται πενικιλλίνη, αμπικιλλίνη ή κεφαλοσπορίνες

Είναι όλες συμβατές....

Συνήθως εγώ ξέρω Augmentin, 625 mg 3 φορές/μέρα για 10-14 μέρες.... (πρόσεξε όχι λιγότερο από 10 μέρες)...

WLn5p2.png

αμαννννννν...... δεν ηξερα και πηρα πονσταν...... δεν επρεπε?? ειμαι χαλια, με γριπη, πυρετο και ολα τα σχετικα... χτες πηρα ντεπον και επειδη εξακολουθουσα να νιωθω χαλια, πηρα πονσταν... ενα πρωι, ενα μεσημερι και ενα τωρα... κακως ε??

να ρωτησω , ποσο επικινδυνο ειναι να κολλησει το μικρο απο μενα? φοραω μασκα οσο μπορω, και προσπαθω οσο μπορω να ειμαι μακρυα της αλλα εξακολουθω να φοβαμαι μη κολλησει... ειναι και ο πατερας της χαλια, βεβαια εκεινου του περναει (αφου με κολλησε :evil: ), αλλα εγω ειμαι μεσα στη μυξα και το βηχα

τι να κανω?

Φυστικάκι συμβατο ειναι λε με το θηλασμό το πονσταν . Το ντεπόν να το παιρνεις διπλό αλλιως δεν βοηθάει . Αν θηλαζεις , μην φοβασαι και βγαλε την μασκα φοβίζεις το μωρό λε !!!

Περαστικουλια !! :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

Συνηθως συνίσταται πενικιλλίνη, αμπικιλλίνη ή κεφαλοσπορίνες

Είναι όλες συμβατές....

Συνήθως εγώ ξέρω Augmentin, 625 mg 3 φορές/μέρα για 10-14 μέρες.... (πρόσεξε όχι λιγότερο από 10 μέρες)...

Ευχαριστώ felini, σήμερα θα με δει και γιατρός, οπότε θα ξέρω και τι να πω αν μου πει για διακοπή θηλασμού (ή άλλη μπαρούφα :lol: )

Δημητρα αρρωστησες;Σε κολλησε ο μικρος;Απο αντιβιωση δε ξερω...περαστικα!)

Ναι, έχω πύον στις αμυγδαλές, δεν ξέρω αν με κόλλησε ο μικρός...

m3uIp2.png

Περαστικα Δημητρα! Α και κοιτα να αποστομωσεις το ντοκτορ αν σου πει καμια μπαρουφα!

Εμενα παντος στο μαιευτηριο οταν γεννησα μου δωσανε αντιβιωση για 3 μερες επερνα απο μια καψουλα πρωι -βραδυ την zinadol μου ειχε πει η γιατρος οτι δεν πειραζε για το θηλασμο.Τωρα αν πειραζε δεν εχω ιδεα την πηρα .... Τωρα που το γραφω δεν θυμαμαι γιατι μου δωσανε αντιβιωση???

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

Εκανες καισαρικη;Αν ναι,γι αυτο!Κι εμενα μου διναν αλλά μεσα απο τον ορο νομιζω

Ναι Frene με καισαρικη γεννησα :cry:

Δεν ηθελες ε ?Κι εγω δεν ηθελα αλλά επεμενε και η οφθαλμιατρος μου και ο γυναικολογος μου να κανουμε καισαρικη λογω υψηλης μυωπιας(10).Τελικα ομως αποδειχθηκε οτι ουτως ή αλλως καισαρικη θα καναμε γιατι ειχα πονους 12 ωρες και διαστολη μηδεν...ηταν πολυ τυλιγμενο το μωρο και πολυ ψηλα...

Οχι δεν ηθελα αλλα δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα! Ειχα προβλημα με πλακουντα ειχε ωριμασει πολυ και ειχε πειραχτει το αιμα μου. Ασε που δεν ειχα κ σχεδον καθολου δαστολη κ ο τραχηλος ηταν πολυ ψηλα! Κ μενα ετσι μου ειπε μετα την γεννα πως ειχε 2πλη περιτυληξη με τον λωρο κ ο πλακουντας ηταν σαπιος. Που να καπνιζα κιολας, μαλλον ηταν κληρονομικο ειχε κ η μαμα μου σε μενα προβλημα, παλι καλα που βγηκε στο τελος.

ειναι 3 μερες τωρα που ειμαι χαλια με ιωση... πυρετο,βηχα κι ολα τα σχετικα... παιρνω ντεπον, πονσταν και βιταμινη C (ή μαλλον επαιρνα, γιατι τα σταματησα ολα τωρα)

η μικρη,λοιπον,απο προχτες, αρχισε να μου κανει πρασινα κακα... καταπρασινα!!

ρωτησα τη παιδιατρο και μου ειπε πως μαλλον ειναι απο τα αντιπυρετικα, κι οτι δεν ειναι σοβαρο.. πιθανων λεει, κι ολας, να ειναι επειδη ειμαι εγω αρρωστη, περναει και στη μικρη μεσω του γαλακτος.. επιμενει οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο.. Εγω παντως,σταματησα να παιρνω φαρμακα... τι να κανουμε, πυρετος,πυρετος... θα περασει...

το χετε παθει ποτε?? (οχι να κανετε πυρετο, :) ,να κανει το μωρο πρασινα κακα

Προφανως το μωρο περναει κι αυτο την ιωση,γι αυτο και τα πρασινα κακα!Οταν αρρωσταινουν τα κακα τους ειναι συνηθως πρασινα.

Ειναι αρκετα συχνο φαινομενο...αν διαβασεις στο φορουμ θα δεις οτι πολλα μωρακια καναν πρασινα κακα κατα περιοδους

Μην ταλαιπωρεισαι,παρε αντιπυρετικο να ηρεμησεις.

Περαστικα!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια τα φωτα σας.

Καθε χρονο με το που ερχεται ο χειμωνας εχω μεγαλο προβλημα με τα χερια μου. Απο το κρυο κ επειδη τα πλενω 1000 φορες την μερα σκανε κ ματωνουν κ τσουζουν παρα πολυ. Ετσι ειναι κ τωρα. Ειχα βρει μια αλοιφη απο το φαρμακειο του Dr SCheller CALENDULA . Πως μπορω να μαθω αν ειναι συμβατη με το θηλασμο? Πηγα τωρα στο φαρμακειο κ ρωτησαγια αλοιφη , πηγε ο κυριος να μου δωσει μια κ οταν τον ρωτησα αν ειναι συμβατη με τον θηλασμο δεν ηξερε κ φοβηθηκε να μου την δωσει. Μου ειπε για την Neutrogena αν ξερετε κατι θα σας ημουν ευγνωμων γιατι πραγματικα υποφερω.

τζενη κι εγω εχω τετοιο προβλημα

την Neutrogena δεν την εχεις δοκιμασει;Δεν κανει και καμια φοβερη δουλεια.ετσι κι ετσι...

Μεχρι τωρα ποια ειχες?

Εγω πηρα μια της weleda που ειναι απλη ενυδατικη για μωρα, με καλεντουλα,βαζω απο αυτην και καααατι γινεται αλλα και παλι ειμαι σαν γιαγια 100 χρονων.

Αυτη την Dr SCheller CALENDULA δε την ξερω

με καλεντουλα ειναι κ αυτη .

λοιπον γραφω , aqua, glycerin,cetearyl alcohol,sodium dihydroxy-cetyl phospate,calendula,afficinalis,tocopheryl acetate,retinyl palminate,allantoin,tocopherol,osopropyl hydroxycetyl,ether ascoblyl palmitate,ascobric acid,citric acid,alcohol,caprylic/capric triglykeride,phenoxyeanthol,methyl,ethyl,propyl,isobutyl,butylparaben ,parfum.

Της παναγιας τα ματια εχει μεσα :shock: αυτο το παραμπεν με ανησυχει butylparaben

Ευχαριστω κοριτσια

Συμβατή ειναι λε με τον θηλασμό η κρέμα χεριων !! Το θεμα ειναι οτι ολα ειναι γεμάτα παραμπένς .... Η Weleda εχει σειρά και για ενήλικες αλλα δεν ξερω τι τιμές εχουν στην Ελλάδα . :?

VgL7.jpgIgLdp2.png

πηγε ο κυριος να μου δωσει μια κ οταν τον ρωτησα αν ειναι συμβατη με τον θηλασμο δεν ηξερε κ φοβηθηκε να μου την δωσει. Μου ειπε για την Neutrogena αν ξερετε κατι θα σας ημουν ευγνωμων γιατι πραγματικα υποφερω.

ο κύριος αυτός δεν φοβάται καθόλου να δίνει κάθε μέρα αγελαδινά γάλατα σε σκόνη... και φοβήθηκε την αλοιφή... :?

Αυτά δεν τα ρωτάνε σε φαρμακοποιούς που ζούνε από τα γάλατα. Αν του ζητήσεις ένα γαλατάκι δεν θα φοβηθεί καθόλου για το θηλασμό!

Τι να κανω βρε κοριτσια να την βαλω την αλοιφη?

Να τη βάλεις αλλά και να περιορίσεις τα πλυσίματα. Αν πλένεις τα χέρια σου κάθε φορά που βγαίνεις από την τουαλέτα θα είναι εντάξει.

Το προβλημα ειναι οτι πλενεις και 32459795 συμπραγκαλα της κουζινας ολη μερα...εγω εχω γαντια,εχω και πλυντηριο πιατων αλλα και παλι καμια φορα πλενω...Ειδικα τετοια ωρα το βραδυ,αν τα δεις απο την μεσα πλευρα νομιζεις ειμαι 90 χρονων :shock:

Ισως η weleda να εχει καμια ακομη πιο καλη,θα ψαξω οταν εχω χρονο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...