Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Ευχαριστω παρα πολυ, τωρα ειδα το σχολιο σου! Ελπιζω να αλλαξω κι εγω το ψευδωνυμο μου οταν τον γεννησω και να ειμαι μια "ερωτευμενη με τον γιο μου" μαμα! Να χαιρεσαι κι εσυ το παιδακι σου!!

Σε ευχαριστω να σαι καλα.... Σίγουρα θα το αλλάξεις σε λίγους μήνες :D :D να σαι καλα εσυ το παιδάκι σου ο άντρουλης σου κ να έχετε μια ευτυχισμένη κ ενωμένη οικογένεια ...:wink:

O γιος μου η ζωή μου ο έρωτας μου....

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτά δεν ήταν ερωτήματα που κλήθηκα να απαντήσω εγώ! προσπαθούσα με τον αντρούλη μου 7 μήνες και τελικά μάθαμε τα χαρμόσυνα τον περασμένο Μάη!! τώρα περιμένουμε με αγωνία τον μπεμπούλη μας....:P

• 2 εβδομάδες μετά...

Δεν προσπάθησα και πολύ για να πω την αλήθεια, η μπουμπού για μας ήταν μία έκπληξη. Πάντα ήθελα ένα μωράκι! Έτσι αποφασίσαμε να την κρατήσουμε. Τώρα μετράμε τις μέρες μέχρι την ΠΗΤ μου!

είχαμε σοβαρή σχέση και μετά από αποχωρισμό τριών μηνών λόγω δουλείας και έλλειψη προφυλάξεων η σύλληψη έγινε απτο πρώτο βράδυ...όπως λέει ο σύντροφος μου μάλλον λόγω του ότι βρισκόμουν σε εξαιρετικά όμορφη διιάθεση λόγω της επανένωσης.παρομοίως αν και νέα πάντα ήθελα να γίν μάνα κάπου στο μέλλον αφού έτυχε μια ώρα αρχίτερα καλοδεχούμενος είναι και ένας κούκλος είναι και δε μετάνοιωσα στιγμή που γέννησα τέτοιο άγγελο.

fTbrp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Με το παλικάρι μου συζούμε εδώ και ένα χρόνο, είμαστε μαζί από τα Χριστούγεννα του 2009. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, υπάρχει κατανόηση! Από την πρώτη στιγμή που τον είδα τον ερωτευτικά. Κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι, από εκεί που δεν ήθελα παιδί με τίποτα, ξαφνικά έπιανα τον εαυτό μου να γίνομαι τρελή με τα μωρά. Οπότε, λέω κάποια στιγμή στο μανάρι μου, ότι θέλω κι εγώ ένα δικό μου παιδί. Θέλω να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης, να μετράω κάθε μέρα που περνάει, μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα αντικρίσω για πρώτη φορά στη ζωή μου, κάτι πραγματικά δικό μου, το παιδί μου. Για καλή μου τύχη, αυτός δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη και με την πρώτη προσπάθεια (υπολογίζω 30 Ιουλίου που ήμουν γόνιμη και ήρθαμε σε επαφή) έμεινα έγκυος. Σήμερα θα πάω στην γυναικολόγο μου (δεύτερη φορά) για να δούμε που βρισκόμαστε! Κάθε μέρα παρακαλάω το Θεο να πάνε όλα καλά

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλες!

Είμαι νέα στο forum και επίσης νέα έγκυος καθώς διανύω την 6η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης! Οι προσπάθειες μας άρχισαν πριν 10 μήνες αλλά μετά από 4-5 μήνες καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά και διαγνώστηκε χρόνια προστατίτιδα στον άντρα μου. Έκανε θεραπεία για ένα τρίμηνο οπότε και καθάρισε και ξαναπροσπαθήσαμε τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο οπότε και τα καταφέραμε!

Τώρα είμαστε σε αναζήτηση γυναικολόγου για να πάμε για την πρώτη εξέταση την άλλη εβδομάδα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλήσπέρα σε όλες! Είμαι καινούργια εδώ και είπα να σας διηγηθώ και γω την ιστορία μου! Είχαμε 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών με το σύντροφό μου. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι την απογοήτευσή μας. Πέρυσι απευθυνθήκαμε στο γιατρό και μετά από εξετάσεις διαπίστωσε ανωαριακούς κύκλους σε μένα και ένα μικρό θέμα κινητικότητας στο σύντροφό μου. Ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με sepafar και τα λοιπά και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μέχρι που η απογοήτευσή μου μεγάλωσε τόσο που έγινε άρνηση. Δεν ήθελα να ακούω για το θέμα αυτό, Θύμωνα και με τον παραμικρό υπαινιγμό που έκανε ο σύντροφός μου. Δεν ασχολούμουν.

Πριν ένα μήνα επισκέφτηκα το γυναικολόγο μου για το ετήσιο τεστ ΠΑΠ κι το ζήτημα επανήλθε. Με τα γνωστά του "μην απογοητεύεσαι και τρόποι υπάρχουν, κλπ.". Ρωτώντας λοιπόν το γιατρό μου αν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί μου απάντησε: "Με τον παραδοσιακό τρόπο το θεωρώ δύσκολο. Προσπαθείτε 2 χρόνια και χωρίς αποτέλεσμα. Η γονιμότητα είναι περίεργο πράγμα βέβαια αλλά το θεωρώ απίθανο". Και μετά από αυτό περάσαμε στην εξέταση όπου διαπίστωσε απλά ότι έχω αρχίσει να κάνω αυγουλάκια.... 33 μέρες μετά με 6 μέρες καθυστέρηση η χωριακή έδειξε 1370 μονάδες.!!!!!!!!!!!!!!!!! Φαντάζεστε τη χαρά μας? Ο γιατρός μου τρελάθηκε! H δεύτερη χοριακή χθες έδειξε 4962 μονάδες. Την Πέμπτη θα πάμε στο γιατρό και ελπίζω να είναι όλα καλά!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Το εμαθα πριν 4 μερες,η πρωτη χορειακη με 10 μερες καθυστερηση ηταν 4129,χθες πηγα στο γιατρο μου,ειδαμε εναν πολυ καλο σακο με πολυ καλη θεση εμφυτευσης οπως ειπε..πεταμε απο χαρα και ελπιζουμε αυτη τη φορα ο πλακουντας να ειναι στη θεση που πρεπει,δεν θα ανταξω να περασω τα ιδια...

Γεια σας! Είμαι και εγώ λοιπόν μια νέα μαμά... το αγοράκι μου ειναι μόλις 5 μηνών και είμαστε τρισευτυχισμενοι!!!

Η εγκυμοσύνη μου δεν ήταν και από τις καλύτερες, είχα όλα τα συμπτώματα,δλδ ζαλάδες, ναυτίες, πονοκεφάλους, πόνους παντού... αλλά ευτυχώς είχα πολύ καλό γιατρό και με ηρεμούσε. Τελικά είναι πολύ σημαντικό να έχεις χαλαρό γιατρό.

Γέννησα με καισαρική διότι είχαμε επιπλοκή με τον πλακούντα αλλά και πάλι λόγο του γιατρού όλα πήγαν πολύ καλά!!

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που είναι έγκυες με το καλό και με ένα πόνο :P!!!

Είμαι κι εγώ νέα στο Forum και θα ήθελα να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου. Έμεινα έγκυος στις 13-14 Φλεβάρη του 2011. Oυσιαστικά την πρώτη φορά που προσπαθήσαμε με τον άντρα μου. Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό. Κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος πριν κάνω το τεστ γιατί είχα κάτι περίεργα πονάκια στην κοιλιά σαν κάτι να με έγδαιρνε από μέσα που δεν είχα ξανανιώσει πριν. Η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ καλή. Δεν είχα καθόλου εμετούς, μόνο λίγες ζαλάδες με τις οποίες είχα πρόβλημα και πριν την εγκυμοσύνη. και μία ουρολοίμωξη στον έκτο περίπου μήνα. Το μόνο μου θέμα αλλά τεράστιο ήταν η εξέταση που έπρεπε να κάνει ο γιατρός για τον τράχηλο. Ενώ είχα αποκλείσει το γεγονός να γεννήσω φυσιολογικά λόγω αυτού του θέματος αλλά και επειδή είμαι γενικά πολύ φοβητσιάρα τελικά γέννησα φυσιολογικά (την πρώτη μέρα που μπήκα στην 38η εβδομάδα) πολύ εύκολα και μέσα σε δυο ώρες (επισκληρήδιο μου έκαναν μία δόση μισή ώρα πριν γεννήσω και έτρεχαν πανικόβλητοι για να προλάβουν) από τη στιγμή που έφτασα στο μαιευτήριο. Αυτό λόγω του γιατρού μου που επέμενε ότι αν δε συντρέχει κάποιος λόγος δε θα έπρεπε να προχωρήσουμε απ' ευθείας σε καισαρική. Μου έδωσε βέβαια την ελευθερία να επιλέξω αλλά τελικά με έπεισε να προσπαθήσουμε πρώτα για φυσιολογικό. Τώρα έχω ένα πολύ γλυκό κοριτσάκι 13 μηνών.... Έχω να πω σε κάποιες κοπέλες που ίσως φοβούνται, όπως εγώ, ότι αφού γέννησα εγώ που έκλαιγα από τη στιγμή που μπήκα στο μήνα μου, μπορούν όλες...Καλή επιτυχία και σύντομα σε όσες προσπαθούν να μείνουν έγκυες, σε όσες είναι έγκυες με έναν πόνο και σε όσες έχουν γεννήσει να χαίρονται τα παιδάκια τους.

Διαφημίσεις

Γειά σας,

Καινούρια κι εγώ στο forum και στη μητρότητα..

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη μου, ε? :-D να σας πω..

Με τον καλό μου είμαστε μαζί 1,5 χρόνο, τους τελευταίους μήνες ζούσαμε σχεδόν μαζί οπότε κι αποφασίσαμε να συζήσουμε, τις πρώτες μέρες της συγκατοίκησης, για να μη πω την πρώτη, έμεινα έγκυος..:-P Παρότι δεν έγινε επι τούτου δεν έγινε και καταλάθος, το θελαμε πάρα πολύ και μάλιστα ο καλός μου κατάλαβε οτι ήμουν έγκυος πριν απο μένα-ευσεβής πόθοι- μάλιστα, την ήμέρα που ήθελα να του το ανακοινώσω τον παίρνω τηλέφωνο λεγοντάς του οτι το απόγευμα θέλω να του μιλήσω, και μου απάντησε:" Οπως έρχεσαι φέρε μου ενα μπαμπά (το γλυκό)" !! χαχαχα! το χαζούλη μου!! Αυτα, για να μη σας τα πολυλογώ, πλέον ειμαι 12 εβδομάδων και την άλλη βδομάδα έχουμε ραντεβού για την αυχενική κ ευχομαι κάθε μέρα όλα να είναι καλά με το μωράκι μας. Η εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά ομαλή, σχεδόν καθόλου ναυτίες μονο πρήξημο στο στήθος, κούραση και υπνηλία. Αααα και τώρα τελευταία ξεκινησε να με τρώει το στήθος μου, πολύ φαγούρα όμως όχι στις θηλές όπως λένε οι περισσότερες, να το κοιτάξω ή είναι κάτι φυσιολογικό?? Κ βρε κορίτσια, αυτη η κοιλιά ποτε εμφανιζεται??? πλακα είμαι ακόμα..:|

Αυτα. Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλα είμαι πολύ ενθουσιασμένη κι ήθελα να σας τα πω!!!

foxfoxsbu20130611_-31_our+baby+is.png

Γειά σας,

Με τον καλό μου είμαστε μαζί 1,5 χρόνο, τους τελευταίους μήνες ζούσαμε σχεδόν μαζί οπότε κι αποφασίσαμε να συζήσουμε, τις πρώτες μέρες της συγκατοίκησης, για να μη πω την πρώτη, έμεινα έγκυος..:-P Παρότι δεν έγινε επι τούτου δεν έγινε και καταλάθος, το θελαμε πάρα πολύ και μάλιστα ο καλός μου κατάλαβε οτι ήμουν έγκυος πριν απο μένα-ευσεβής πόθοι- μάλιστα, την ήμέρα που ήθελα να του το ανακοινώσω τον παίρνω τηλέφωνο λεγοντάς του οτι το απόγευμα θέλω να του μιλήσω, και μου απάντησε:" Οπως έρχεσαι φέρε μου ενα μπαμπά (το γλυκό)" !! χαχαχα! το χαζούλη μου!! Αυτα, για να μη σας τα πολυλογώ, πλέον ειμαι 12 εβδομάδων και την άλλη βδομάδα έχουμε ραντεβού για την αυχενική κ ευχομαι κάθε μέρα όλα να είναι καλά με το μωράκι μας. Η εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά ομαλή, σχεδόν καθόλου ναυτίες μονο πρήξημο στο στήθος, κούραση και υπνηλία. Αααα και τώρα τελευταία ξεκινησε να με τρώει το στήθος μου, πολύ φαγούρα όμως όχι στις θηλές όπως λένε οι περισσότερες, να το κοιτάξω ή είναι κάτι φυσιολογικό?? Κ βρε κορίτσια, αυτη η κοιλιά ποτε εμφανιζεται??? πλακα είμαι ακόμα..:|

Αυτα. Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλα είμαι πολύ ενθουσιασμένη κι ήθελα να σας τα πω!!![/QUOT

Εμένα εμφανίστηκε η κοιλιά 6 μηνών!!!Μεχρι τότε δε φαινόταν καθόλου και δεν ήμουν αδύνατη όταν έμεινα έγκυος αλλά ούτε πολύ παχιά. Ήμουν 57 μιση κιλά 1.61 ύψος. Να φανταστείς μου ζητούσαν στα μέσα να σηκωθώ για να κάτσουν κάποιοι ηλικιωμένοι (μικροδείχνω κιόλας αν και ήμουν 28 όταν έμεινα έγκυος) κι όταν τους έλεγα ότι είμαι έγκυος μς κοίταζαν καλά καλά...Μια μέρα μάλιστα μία κυρία μου απάντησε σιγά μην έισαι εσύ έγκυος και έγινα έξαλλη...Για το στήθος θυμάμαι μόνο ότι πονούσε σα να έχεις περίοδο και ξυνόταν αλλά δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Δε νομίζω να είναι κάτι πάντως. Ρώτα και τον γυναικολόγο σου...Καλή συνέχεια!!!

Γειά σας,

Αυτα. Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλα είμαι πολύ ενθουσιασμένη κι ήθελα να σας τα πω!!!

Εμείς μένουμε μαζί 4 χρόνια, θέλαμε παιδάκι αλλά το είχαμε στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού μας, μια φορά έγινε τελείως ελεύθερα και μας έκατσε μπεμπε..

Εμένα πόναγε τρομερά το στήθος μέχρι τον τέταρτο μήνα, μέχρι τώρα που κοντεύω το μήνα μου δε με έχει ξαναπιάσει.. Για τη φαγούρα που έχεις μάλλον είναι που μεγαλώνει στήθος και ανοίγει το δέρμα, ρώτα τον γιατρό σου μήπως να βάζεις κάτι για τις ραγάδες, εγώ βάζω αμυγδαλέλαιο σε όλο το σώμα και μέχρι σήμερα δεν έχω δει κάτι..

Η κοιλιά άρχισε να φαίνεται τελειώνοντας τον έκτο μήνα, μέχρι τότε απλά είχα μία λίγο πρησμένη κοιλίτσα, κανείς δε με πέρναγε για έγκυο.. τώρα τελευταία όλοι με καταλαβαίνουν και μη νομίζεις καμία τεράστια κοιλιά, απλά φαίνομαι έγκυος..

Είμουν αδύνατη 1,75 ύψος 57 κιλά και τώρα 69:oops:, η διαφορά που είδα πολύ γρήγορα στο σώμα μου ήταν η λεκάνη.. άνοιξε αρκετά!:shock:

Αν δεν χρησιμοποιείς μετρό λεωφορεία να χαίρεσαι που αργείς να φουσκώσεις, θέλω να πιστεύω πως όσο μικρότερη κοιλιά τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθει μετά..

kalhspera se oles tis manoules kai tis melouses manoules epishs.. egw logw tou oti eixa ena megalo thema me thn periodo mou kai thn prolaktinh mou pisteya oti den tha kanw pote paidi. eixa 8 xronia sxesh (pleon pantreythka)kai elega ma kala oute mia fora den exei tyxei? mexri pou phga gia ena test pap sto giatro mou kai tou eipa oti thelw paidi. mou eipe koita katevainoun waria tha xekinhseis epafes se mia vdomada mera para mera g mia vdomada. .mono mia fora hrtha se epafh gt tote eixame foul douleia kai egw kai o antras mou. malista elega twra paei ton allo mhna kai an....e...den xreiasthke deyterh! en tw metaxy egw katalava oti hmoun egyos otan hmoun 8 evdomadwn!!! (toso polu to eixa pistepsei oti den tha kanw paidi) pleon o levenths mou einai 3 mhnwn!! aplws thelw na pw kati g tis melouses mhteres....gennhsa me kaisarikh (htan isxiakos o antroulhs mou)...mhn nomizete oti einai eykolo...pleon etsi opws exoun ginei ta pragmata o fysiologikos exei ginei paixnidaki. oles mou oi files mou pou phgan fysiologika mou lene oti mporoun na kanoun alla 10 paidia!!! opws kai na xei eite me ton enan eite me ton allo tropo einai oti kalytero mporei na symvei se mia gynaika. na nai kala kai ygiestata ola ta mwrakia tou kosmou!

χαχα! elenakal1 τελικά τα καλύτερα έτσι ερχονται, ελεύθερα και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας κι ολα καλά να πάνε!!

Όσο για τη φαγούρα, κι εγω πιστευω οτι είναι λόγω του οτι "ανοίγει" το δέρμα, αλλά βάζω κρέμα σώματος που μάλλον δεν κάνει, ε? Θα παω να πάρω κι εγώ baby oil να βάζω γιατί οι ειδεκές κρέμες είναι πανάκριβες... φιλια!!

Διαφημίσεις

χαχα! elenakal1 τελικά τα καλύτερα έτσι ερχονται, ελεύθερα και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας κι ολα καλά να πάνε!!

Όσο για τη φαγούρα, κι εγω πιστευω οτι είναι λόγω του οτι "ανοίγει" το δέρμα, αλλά βάζω κρέμα σώματος που μάλλον δεν κάνει, ε? Θα παω να πάρω κι εγώ baby oil να βάζω γιατί οι ειδεκές κρέμες είναι πανάκριβες... φιλια!!

καλησπέρα σε όλους,

είμαι καινούρια εδώ και αυτό ειναι το πρώτο μου μήνυμα.

Παντρευτηκα σαν σήμερα πριν απο 2 χρόνια. Από το ίδιο βράδυ είπαμε με τον άντρα μου να κάνουμε πια ελεύθερα. εμένα όλα τα χρόνια από την πρώτη φορά που πήγα σε γυναικολόγο μου έλεγαν οτι θα μείνω πολύ εύκολα έγκυος. πήγαμε ταξίδι και έλεγα 'θα γυρίσω και θα είμαι έγκυος''...

2 μέρες πριν φυγουμε μου ήρθε περίοδος.... Κάθε μήνα για τους επόμενους 5 έλεγα τις μισες μέρες οτι θα είμαι εγκυος και τις άλλες μισές ότι έχω κάποιο πρόβλημα. όλα αυτά φυσικά τα σκεφτόμουν και δεν τα έλεγα σε κανέναν. Κάποια στιγμή ο άντρας μου κατάλαβε ότι με έπιανε ένα άγχος μετά από την πραξη και με ρώτησε τί συμβαίνει, του απάντησα ότι φοβάμαι μήπως έχω κάποιο πρόβλημα. μου απάντησε ότι είναι υπέρβολή να κάνω τέτοιες σκέψεις αφού κάνουμε ελεύθερα μόνο λίγους μήνες. η επόμενη ερώτηση που του έκανα ήταν αν θα μπορούσε να ζήσει μαζί μου χωρίς παιδιά και μου απάντησε ''Φυσικά και θα μπορούσα, εσύ? θα μπορούσες να μείνεις μαζί μου χωρίς παιδιά?αν ήξερες οτι εγω θα μπορούσα να έχω κάποιο πρόβλημα?. η απάντηση μου βγήκε αυθόρμητα αλλά έλεγα την αλήθεια. και ξαφνικά αυτό ήταν. δεν αγχωθηκα ποτέ ξανα για το αν θα μείνω έγκυος(βασικά δεν πρόλαβα). τον επόμενο κιολας μήνα είχα καθυστέρηση πολλες μέρες αλλα επειδη ο κύκλος μου είχε γίνει λίγο χάλια τελευταια δεν έδωσα σημασία. μετά απο λίγες μέρες ένοιωθα χάλια, κι επειδή ειχα πάντα αναιμία σιδήρου πήγα σε μια γνωστή μου μικροβιολόγο για να κανω κάπιοες εξετάσεις. Θυμάμαι που ο αντρας μου μου έκανε δωρο ένα ταξιδακι για τους δυο μας στη Σαντορίνη κι εγώ που γυρνάω όλα τα μέρη που πηγαίνουμε σα διαολος για να τα δω όλα, δεν μπορούσα να σταθω ήθελα συνέχεια να είμαι στο δωμάτιο και κουραζόμουν με το παραμικρό. Οταν με είδε λοιπόν η γνωστή μου μου είπε να κάνουμε μια εξέταση για εγκυμοσύνη πρωτα και μετα βλέπουμε. 'ηξερε η γυναικα, μου είπε οτι φαίνεται απο χιλιομετρα.

άυτα! Συγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλα είμαι ενθουσιασμένη που μπόρεσα τελικά να βρω λίγο χρόνο για να επικοινωνήσω με άλλους μέσω υπολογιστή.

φιλιά πολλά:oops:

pPImp2.png

Εγώ είμαι πάλι,

ξέχασα να πω ότι η φαγούρα είναι μέσα στο πρόγραμμα. όσο θυμάμαι οτι ξυνόμουν μέρα νύχτα με πιάνει παλι και θέλω να ξυστώ. ξυσε ξυσε όλη μέρα ήμουν. κάλο ξύσιμο αγαπητή vipa :)

pPImp2.png

Παρακαλω vipa.

Γεννησα 2 Γεναρη '12. Ο κουκλος μας ηρθε λιγο πιο νωρις(ηταν να γεννηθει 12 Φλεβαρη) αλλα ειναι πιο ανεπτυγμενος κι απο 9 μηνητικα παιδακια αφου του φοραω ρουχα για 2 χρονων. Με το καλο να ερθει το μωρακι σου

θελω τοσο πολυ να ξαναζησω μια εγκυμοσυνη, μπορει να ειχα πολλους εμετους κι αλλα διαφορα αλλα ηταν υπεροχη η αισθηση να τον εχω στην κοιλιτσα μου.

Φιλια

pPImp2.png

Καλησπέρα σε όλες/όλους!!!

εμείς μετά απο 3 αποβολές αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική και αυτή την στιγμή είμαι έγκυος αλλά στην αρχή ακόμα φανταστείτε την δευτέρα θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο.

maraki@ Να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το παιδακι σου. Απολαυσε το! Για μενα η εγκυμοσυνη και η γεννηση του γιου μου ηταν οτι πιο συγκλονιστικο εχω ζησει. Θυμαμαι ακομα τη στιγμη που τον ειδα, οταν τον ακουμπησαν στο στηθος μου....ξεχασα το ονομα μου

οι καλυτερες ευχες μου και πολυ θετικη ενεργεια ειναι μαζι σου

pPImp2.png

Καλησπέρα και από εμένα... Σήμερα το πρωί έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι!!! Η ιστορία μου εν συντομία έχει ως εξής:

Μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον άντρα μου παντρευτήκαμε και αμέσως σταματήσαμε κάθε προφύλαξη, χωρίς όμως να προσπαθούμε στοχευμένα για εγκυμοσύνη. Εγώ με πολυκυστικές και με την επισήμανση από τον γυναικολόγο μου ότι θα δυσκολευτώ μάλλον να συλλάβω, πίστευα ότι θα αργούσαμε να τα καταφέρουμε. Μετά από 2 μήνες ήρθε η πρώτη μου εγκυμοσύνη, η οποία να σημειώσω ότι ήταν περιπετειώδης, αφού γέννησα πρόωρα την 29η εβδομάδα...

Πέρασαν τα χρόνια και έχοντας στη ζωή μας ένα υγιέστατο κοριτσάκι ξεκινήσαμε πάλι πέρισυ να μην προσέχουμε. Μέχρι και σήμερα δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.. Βλέποντας τον καιρό να περνάει αποφάσισα να πάρω τέστ ωορρηξίας. Τους 2 πρώτους μήνες δεν βρήκα καμία γόνιμη μέρα... προφανώς δεν είχα ωορρηξία. Τον τρίτο μήνα βρήκα επιτέλους τη μέρα και την "αξιοποίησα" ! Αποτέλεσμα Α Μ Ε Σ Ο !!!! Σήμερα βγήκε θετικό το τέστ εγκυμοσύνης.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες τις υποψήφιες μανούλες!!

Αλήθεια, πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας;

Απλά έτυχε ή το είχατε προγραμματίσει;

ναι ηταν ενα τυχαιο γεγονος που δεν θα το αλαζα με τιποτα ηρθε στο κοσμο ο γιοκας μας....... το πιο ευτυχες τυχαιο γεγονος :lol::-P:lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!!!

Με τον πατροπαράδοτο τρόπο!!! Παντρευτήκαμε 27/12/11 και από το πρώτο βράδυ κάναμε ελεύθερα εκτός από τις γόνιμες μέρες. Ο άντρας μου ήθελε αμέσως εγώ επειδή είχα κουραστεί πολύ με το γάμο, το σπίτι, τη δουλειά κλπ ήθελα λίγο χαλάρωση. Σκεφτόμουν λοιπόν να κάνουμε ουσιαστική προσπάθεια από Οκτώβρη. Στις 2 Αυγούστου όμως, πτώμα από κούραση δεν μετρούσα και δεν ήξερα πότε έχω ωορρηξία, και έγινε το θαύμα!

16 Αυγούστου περίμενα περίοδο που δεν ήρθε ποτέ... στις 18 μέτρησα μέρες, υπολόγισα, κατάλαβα διαφορετικούς πόνους στην κοιλιά από περίοδο και στις 20 έκανα το τεστ! θετικό!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...