Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Recommended Posts

μπηκα κ γω στους πινακες κ απλα ειδα οτι ειναι πληρης ο φακελος μας οπως επισης κ τα μορια μας..

πως ειδατε αν σας δεχτηκαν στο σταθμο ή οχι??

υπαρχει κατι που δεν βλεπω η μανα?

το ειδαμε στο περιπου,,,εμενα με βοηθησε μια κοπελα στο καφε,,,,αν θες μπες απο εκει εχω βαλει καπου το λινκ για να τοδεις,,,,κοιταμε ποιες εχουν δηλωσει το σταθμο σα πρωτη 2η 3η 4η επιλογη,,,,κοιταμε τα μορια τους αναλογα με τις θεσεις που δινει ο σταθμος α κοιταμε και τι γινεται με τις απορριπτεες,,,αμα εχεις χρονο αλλιως αναμονη μεχρι το σαββατο,,,:cool:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω κάτι;40000 βγάζαμε πρόπερσι και πέρσι. Αν θέλεις το πιστεύεις αν θέλεις όχι φέτος εγώ και άντρας μου βγάζουμε 22000. Έχουμε 2 παιδιά , μένουμε στο ενοίκιο και πολλά έξοδα όπως όλος ο κόσμος. Γιαυτό το θεωρώ άδικο.

ειχες το δικαιωμα να κανεις με το εκκαθαριστικο του δωδεκα,,,,δε το εκανες???εκει θα εμπαινες,,,η τουλαχιστον θα ειχες πιθανοτητες,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Να σου πω κάτι;40000 βγάζαμε πρόπερσι και πέρσι. Αν θέλεις το πιστεύεις αν θέλεις όχι φέτος εγώ και άντρας μου βγάζουμε 22000. Έχουμε 2 παιδιά , μένουμε στο ενοίκιο και πολλά έξοδα όπως όλος ο κόσμος. Γιαυτό το θεωρώ άδικο.

Αφού μπορούσες να καταθέσεις την δήλωση του 12, γιατί δεν το έκανες;

το ειδαμε στο περιπου,,,εμενα με βοηθησε μια κοπελα στο καφε,,,,αν θες μπες απο εκει εχω βαλει καπου το λινκ για να τοδεις,,,,κοιταμε ποιες εχουν δηλωσει το σταθμο σα πρωτη 2η 3η 4η επιλογη,,,,κοιταμε τα μορια τους αναλογα με τις θεσεις που δινει ο σταθμος α κοιταμε και τι γινεται με τις απορριπτεες,,,αμα εχεις χρονο αλλιως αναμονη μεχρι το σαββατο,,,:cool:

σ ευχαριστω πολυ,η αληθεια ειναι δεν εχω το χρονο..

μεχρι ποιο σαββατο?? στις 4 του μηνα?

εμενα γιατι μου παν οτι τα αποτελ βγαινουν 30/8 :confused:

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω πολυ,η αληθεια ειναι δεν εχω το χρονο..

μεχρι ποιο σαββατο?? στις 4 του μηνα?

εμενα γιατι μου παν οτι τα αποτελ βγαινουν 30/8 :confused:

οχι οχι 4/08 τα τελικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα το σαβαβτο βραδυ μπες στο ιντερνετ και δεστα αργα ομως ε??????μετα τις δωδεκα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εγώ πάλι λέω να σταματήσετε να πλέκεται σενάρια επιστημονικής φαντασίας...........

απαξ κ βγεις κ ακυρωθεί η αίτησή σου....τέλος.

μην ελπίζετε σε θαυματα.

καλως το καλαμαριον ;)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

οχι οχι 4/08 τα τελικαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα το σαβαβτο βραδυ μπες στο ιντερνετ και δεστα αργα ομως ε??????μετα τις δωδεκα

τι να πω,τετοια παραπληροφορηση..

σ ευχαριστω κ παλι,καλη επιτυχια σε ολες μας,αν κ εγω με 45 μορια δεν βλεπω να πηγαινω μακρυα..:rolleyes:

Στον δικό μου δήμο (Αγία Βαρβάρα) έτσι μου είπαν. Στην ανακοίνωση που έβγαλαν καλούσαν τις δημόσιες υπαλλήλους κι όσες δεν είχαν τις προϋποθέσεις μέσω ΕΣΠΑ.

Τότε μάλλον ο κάθε δήμος έχει τη δυνατότητα να βάζει τις δικές του προυποθέσεις και δυστυχώς είσαι άτυχη. Από ότι κατάλαβα δεν έχεις τις αντοχές να τρέξεις να το ψάξεις πιο βαθιά (αν επιτρέπεται να το κάνουν από πλευράς νόμων κ.λ.π.), οπότε απλά σου εύχομαι καλη επιτυχία με το έσπα- να πάει το παιδάκι σχολείο.

Όσο για τα όρια, όταν υπάρχουν όρια, πάντα κάποιος δεν τα πληρεί παρά τρίχα. Πόσοι δεν πέρασαν στο πανεπιστήμιο για ένα μόριο, πόσοι άλλαξαν φορολογική κλίμακα για 10 ευρώ....

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως ακόμα και λίγο εκτός αν είναι κανείς, είναι εκτός και να μάθει να "χάνει" με αξιοπρέπεια.

Για τα αντικειμενικά προβλήματα που εντοπίζει η κάθεμία δεν αμφιβάλλω, απλά όταν έχεις να κάνεις με χιλιάδες ανθρώπους αναγκαστικά βάζεις όρια και κανόνες για να επεξεργαστείς το όγκο δεδομένων.

οπως μεγαλη αναγκη ειναι και τις μανας που ειναι ανεργη ,,,,μαλλον δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που εκανε η εεταα φετος σου λεει βαζω εισοδηματικο κριτηριο γιατι απο 40000 και πανω πχ μπορεις να καλυψεις μονος σου τα διδακτρα,,,,,για να μπορσουν να βοηθηθουνε αυτες με χαμηλο εισοδημα και για να μη χασουν τη θεση απο καποια με μεγαλο εισοδημα,,,γιατι τοτε χανεται ο στοχος του προγραμματος,,,οπως δυσκολευεσαι και εσυ δυσκολευονται ολοι και ειδικα αυτοι με χαμηλο εισοδημα,,,,για αυτο φετος ειχε τοσο μεγαλη συμμετοχη το προγραμμα,,,

Σχετικα με τον λογο που το εκανε η ΕΕΤΑΑ ας αξιολογησουμε τι σημαινει εισοδημα;

Ο τύπος είναι ο εξής: Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: [(Α/Ε)Χ100] / 12, όπου Α= 24.000?, προσαυξανόμενο κατά 1.000? εάν η μητέρα έχει ένα τέκνο, 2.000? εάν έχει δύο τέκνα και 10.000? εάν έχει τρία τέκνα (το ποσό των 10.000? θα προσαυξάνεται κατά 1.000? για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου) και Ε= το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα.

Εχουμε λοιπον 2 μαμαδες με ιδια ολα τα λοιπα μορια και διαφορα μονο εισοδηματικη και αριθμου παιδιων

Εστω

μια με 30000 οικογενειακο και 2 παιδια

και

μια με 41000 οικογενειακο και 5 παιδια

συμφωμα με τον τυπο , αν δεν ισχυε ο περιορισμος (πλαφον) εισοδήματος θα υπερτερουσε (οριακα) η πολυτεκνη μαμα

Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου η ΕΕΤΑΑ εβγαλε την δευτερη μαμα απο τη μεση, γιατι ειναι πλουσια εναντι της πρωτης (30000 εισοδημα 2 παιδια VS 41000 εισοδημα 5 παιδια)...

Ωραια!!! και θα μπορουσα να βρω ακομα χειροτερα παραδειγματα , μαμαδες με 39500 και ενα παιδι με μαμα 40100 και τεσσερα παιδια...

Οντως χρειαζεται ο συνηγορος του πολιτη για την προφανη αδικια...

Διαφημίσεις

τι να πω,τετοια παραπληροφορηση..

σ ευχαριστω κ παλι,καλη επιτυχια σε ολες μας,αν κ εγω με 45 μορια δεν βλεπω να πηγαινω μακρυα..:rolleyes:

Τα μόρια σου μια χαρά είναι , μόνο που είναι στο τέλος του μέσου όρου των μορίων.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ;)

Πήρα σβάρνα 2670 σελίδες ΜΙΑ ΜΙΑ γιατί το ψαχτήρι μου έβγαζε άλλα αντί άλλων και σημείωσα όλους όσους είχαν επιλέξει τον ίδιο σταθμό με μένα και είχαν περισσότερα μόρια. Επίσης τους χώρισα σε κατηγορίες ανάλογα με το αν τον είχαν δηλώσει 1η 2η 3η ή 4η επιλογή…………..

Πανεύκολο!!! Μου πήρε μόνο 4 ώρες!!!!282998n6xv2et93d.gif

Yasemi σ ευχαριστώ με την απάντησή σου. Sorry αλλά από την βιασύνη μου δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω παραπάνω……264540o6bfi7kion.gif

Παναγια μου..χαρας το κουραγιο σου..χαχαχα..εγω λεω να περιμενω μεχρι το σαββατο...

θα ανεχτειτε το εκτος τοπικ ποστ μου λεγοντας οτι δεν ειμαι σιγουρη αν θελω να τον παρουν..

ειναι 23 μηνων περιπου κ δεν εχει αρρωστησει ακομη..

τρεμω τις συνεχομενες ιωσεις

δεν μπορω να τον φανταστω αρρωστο κλαψ λυγμ

Άρα έχεις ελεύθερο χρόνο για να πας να σπάσεις το γραφείο του Δημάρχου.

LoooL

Μία παράκληση... Αν γίνεται να σταματήσουμε την ατέρμονα συζήτηση περί αδικίας, προϋποθέσεων, συγκαλύψεων, φοροδιαφυγής κλπ... αρχίζω να προσπερνάω posts γιατί κουράστηκα!!

Και τα δικά μου ματάκια βγήκανε 2.640 νομίζω ήταν οι σελίδες για Θεσσαλονίκη, δεν άνοιξα το αρχείο με κάποιο άλλο πρόγραμμα για να μπορώ να κάνω εύρεση.. (και αυτοί οι άνθρωποι να μην βάλουν ένα excel κάτι..) αλλά είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Ναι.. μελέτησα ΚΑΙ αυτές που αποκλειστήκανε (ουκ ολίγες... 3.200 αιτήσεις) και πιστεύω θα μπούμε στην 1η μας επιλογή. :-P

yasemi.. αν μπορείς, κάνεις ένα paste από την προκήρυξη, που λέει πως ΔΕΝ πληρώνουμε κάτι για αναλώσιμα; Γιατί πέρσι που ήμουν πάλι μέσω προγράμματος και από τον παιδικό μου δεν έχω κανένα παράπονο.. μου είχαν δώσει λίστα για να αγοράσω διάφορα υλικά, που θυμάμαι είχαν κοστίσει γύρω στα 60€.

Διαφημίσεις

ναι περιμενε ,,,,,,

καταρχην ειναι ενημερωμενοι οι σταθμοι γιατι υπογραφουν και υπευθυνη δηλωση,,,,,και στη προκυρηξη-προσκληση δομων γραφει μεσα επισης αυτα

Στα ανωτέρω ετήσια ανώτατα όρια δαπάνης σε Ευρώ (?) περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για γραφική ύλη αξίας 100?.

Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών, πλην της μετακίνησης για τις Δομές των περιπτώσεων Α1.1, Α1.2, Α2, Β1 και Β2, ανά θέση και ως εκ τούτου, ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου από τις ωφελούμενες (όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής) ή δαπάνες διοργάνωσης εκδηλώσεων στο πλαίσιο των θρησκευτικών εορτών ή εθνικών επετείων.

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες (π.χ. κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή άλλων παραστάσεων, εκδηλώσεων κ.ά.) που παρέχονται από τις Δομές και είναι προαιρετικές, εφόσον τις επιλέξουν οι ωφελούμενες θα επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες.

εδω λεει για την υπευθυνη δηλωση που υπογραφουν οποτε ξερουν οτι υπαρχουν κυρωσεις KAI πιο κατω διαβαστε να δειτε τι υπογραφουν στη συμβαση,,,,με λιγα λογια τα ξερουν ολα και μαλιστα δινουν και εγγυητικη επιστολη και ξερουν και τις κυρωσεις

. Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα αποδέχεται ότι, σε περίπτωση που υπάρχει βάσιμη καταγγελία μητέρας ότι δεν τηρεί τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στην παρούσα και στην αίτησή του, αυτοδικαίως θα αφαιρείται το αντίστοιχο ποσό της επιδότησης που αναγράφεται στη Σύμβασή του με την Ε.Ε.Τ.Α.Α., χωρίς τη δυνατότητα αναπλήρωσης της θέσης.

Για την υπογραφή της Σύμβασης, ο Φορέας οφείλει να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, όπως αυτά περιγράφονται στο 2.6.2 της παρούσας, καθώς και εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, η οποία θα ανέρχεται στο 5% επί του ετήσιου προϋπολογισμού της Σύμβασης.

Η εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης θα πρέπει να έχει ισχύ μέχρι την επιστροφή της (αόριστη διάρκεια) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ο προϋπολογισμός της Σύμβασης θα προκύπτει από το εγκεκριμένο ανά έτος κόστος παροχής ανά κατηγορία θέσης, πολλαπλασιαζόμενο επί του αριθμού των θέσεων που θα καλυφθούν.

Η εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της Σύμβασης θα πρέπει να συντάσσεται σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα του Παραρτήματος 3 της παρούσας και θα επιστρέφεται στον Ανάδοχο μετά την οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή και την εκκαθάριση του συνόλου των απαιτήσεων από τους δύο συμβαλλόμενους.

Η Σύμβαση θα περιλαμβάνει, τον αριθμό των παρεχόμενων θέσεων και τη διάρκεια παροχής υπηρεσιών εκ μέρους του κάθε Αναδόχου (αναλυτική λειτουργία ετησίως),το ωράριο λειτουργίας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες ανά θέση, τον τρόπο καταβολής αντιτίμου των παρεχόμενων υπηρεσιών, την υποχρέωση του Αναδόχου να μην εισπράττει από τις ωφελούμενες οποιοδήποτε ποσό είτε ως τροφεία είτε ως άλλης μορφής διδάκτρων, ποινικές ρήτρες και κάθε άλλη λεπτομέρεια που κριθεί αναγκαία.

Ειδικά, για τους Αναδόχους που λειτουργούν με τη νομική μορφή του Ν.Π.Δ.Δ. ή ανήκουν σε Ο.Τ.Α. και που σε κάθε περίπτωση λαμβάνουν χρηματοδότηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους( Κ.Α.Π.), το άθροισμα των εσόδων που προέρχονται από την παραπάνω χρηματοδότηση, από τροφεία που καταβάλλονται από μη ωφελούμενο γονέα, καθώς επίσης και από τα αντίτιμα των παρεχόμενων υπηρεσιών βάσει των «εντολών τοποθέτησης», θα πρέπει να ισοσκελίζεται με το κόστος λειτουργίας τους.

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

εγω παντως εχω μολις 20.84 μορια(με εκαθαριστικο 19000 ευρω απο τον συζυγο) και γω ανεργη,οπως ειπα πιστευω πως μας εχουν παρει επειδη μονο 7 μανουλες ακομα εκαναν τα χαρτια τους μεσω ΕΣΠΑ στον νομο(Ευρυτανια) και ο ΕΣΠΑ καλυπτε 25 θεσεις στον παιδικο.Παιζει ρολο και ο νομος που κανουμε τα χαρτια γιατι ας πουμε αν τα εκανα στην Αττικη μονο την εξωπορτα του παιδικου θα βλεπαμε!!εννοειται πως στις περιοχες με μεγαλο πληθυσμο και μεγαλυτερη ζητηση ειδικα οι ανεργες μενουν απεξω..

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Επειδη εργάζομαι πάνω στη διαχείριση προγραμμάτων εσπα

ότι μα ότι περισσέψει και δνε ξοδευτεί στο χρονικό περιθώριο που έχει οριστεί, πάντα επιστρέφει στην ΕΕ. Τώρα αν αν το πρόγραμμα πάρει παράταση για του χρόνου θα υπάρξει νέα χρηματοδοτηση. Πάντως πραγματικά έχουν επιστραφεί πάρα πολλά χρήματα στην ΕΕ που δεν χρησιμοποιούνται από τη χώρα μας και πάνε χαμένα.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες. Με αφορμή αυτό ήθελα να προσθέσω κι εγώ ότι δύο περιφέρειες είχαν σοβαρό πρόβλημα γιατί ξόδεψαν τα χρήματα όμως θα απορροφήσουν τα κονδύλια από άλλες περιφέρειες οπότε τα λεφτά του συγκεκριμένου προγράμματος δεν θα πάνε χαμένα.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

ναι περιμενε ,,,,,,

καταρχην ειναι ενημερωμενοι οι σταθμοι γιατι υπογραφουν και υπευθυνη δηλωση,,,,,και στη προκυρηξη-προσκληση δομων γραφει μεσα επισης αυτα

Στα ανωτέρω ετήσια ανώτατα όρια δαπάνης σε Ευρώ (?) περιλαμβάνονται και οι δαπάνες για γραφική ύλη αξίας 100?.

Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών, πλην της μετακίνησης για τις Δομές των περιπτώσεων Α1.1, Α1.2, Α2, Β1 και Β2, ανά θέση και ως εκ τούτου, ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου από τις ωφελούμενες (όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής) ή δαπάνες διοργάνωσης εκδηλώσεων στο πλαίσιο των θρησκευτικών εορτών ή εθνικών επετείων.

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες (π.χ. κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή άλλων παραστάσεων, εκδηλώσεων κ.ά.) που παρέχονται από τις Δομές και είναι προαιρετικές, εφόσον τις επιλέξουν οι ωφελούμενες θα επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες.

εδω λεει για την υπευθυνη δηλωση που υπογραφουν οποτε ξερουν οτι υπαρχουν κυρωσεις KAI πιο κατω διαβαστε να δειτε τι υπογραφουν στη συμβαση,,,,με λιγα λογια τα ξερουν ολα και μαλιστα δινουν και εγγυητικη επιστολη και ξερουν και τις κυρωσεις

. Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα αποδέχεται ότι, σε περίπτωση που υπάρχει βάσιμη καταγγελία μητέρας ότι δεν τηρεί τις υποχρεώσεις που αναφέρονται στην παρούσα και στην αίτησή του, αυτοδικαίως θα αφαιρείται το αντίστοιχο ποσό της επιδότησης που αναγράφεται στη Σύμβασή του με την Ε.Ε.Τ.Α.Α., χωρίς τη δυνατότητα αναπλήρωσης της θέσης.

Για την υπογραφή της Σύμβασης, ο Φορέας οφείλει να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, όπως αυτά περιγράφονται στο 2.6.2 της παρούσας, καθώς και εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, η οποία θα ανέρχεται στο 5% επί του ετήσιου προϋπολογισμού της Σύμβασης.

Η εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης θα πρέπει να έχει ισχύ μέχρι την επιστροφή της (αόριστη διάρκεια) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ο προϋπολογισμός της Σύμβασης θα προκύπτει από το εγκεκριμένο ανά έτος κόστος παροχής ανά κατηγορία θέσης, πολλαπλασιαζόμενο επί του αριθμού των θέσεων που θα καλυφθούν.

Η εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της Σύμβασης θα πρέπει να συντάσσεται σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα του Παραρτήματος 3 της παρούσας και θα επιστρέφεται στον Ανάδοχο μετά την οριστική ποιοτική και ποσοτική παραλαβή και την εκκαθάριση του συνόλου των απαιτήσεων από τους δύο συμβαλλόμενους.

Η Σύμβαση θα περιλαμβάνει, τον αριθμό των παρεχόμενων θέσεων και τη διάρκεια παροχής υπηρεσιών εκ μέρους του κάθε Αναδόχου (αναλυτική λειτουργία ετησίως),το ωράριο λειτουργίας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες ανά θέση, τον τρόπο καταβολής αντιτίμου των παρεχόμενων υπηρεσιών, την υποχρέωση του Αναδόχου να μην εισπράττει από τις ωφελούμενες οποιοδήποτε ποσό είτε ως τροφεία είτε ως άλλης μορφής διδάκτρων, ποινικές ρήτρες και κάθε άλλη λεπτομέρεια που κριθεί αναγκαία.

Ειδικά, για τους Αναδόχους που λειτουργούν με τη νομική μορφή του Ν.Π.Δ.Δ. ή ανήκουν σε Ο.Τ.Α. και που σε κάθε περίπτωση λαμβάνουν χρηματοδότηση από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους( Κ.Α.Π.), το άθροισμα των εσόδων που προέρχονται από την παραπάνω χρηματοδότηση, από τροφεία που καταβάλλονται από μη ωφελούμενο γονέα, καθώς επίσης και από τα αντίτιμα των παρεχόμενων υπηρεσιών βάσει των «εντολών τοποθέτησης», θα πρέπει να ισοσκελίζεται με το κόστος λειτουργίας τους.

καλη μου κοπελα τι γινετε αν παρουν το παιδι μου σε εναν απο τους 2 παιδικους που εχω δηλωσει εκ των οποιων ο ενας μου ζητησε 325ε για τον αυγουστο ενω δεν τον χρειαζομαι...και ο αλλος 150ε για γραφικη υλη?

τοτε τους ειχα πει οτι στην προσξληση γραφει οτι δεν χρεωνομαστε κατι και με εβγαζαν τρελη...:mad::-x:-x

να τους πεις αυτό που διάβασες εδώ και αν σου πούνε μα και μου πες

"καλά θα πάρω να ρωτήσω και στην ΕΕΤΑΑ μήπως εγώ δεν κατάλαβα καλά":lol::lol::lol: να δούμε τι θα σου πούνε

καλησπερα,,,,θα πεις κατευθειαν μισο λεπτο να παρω την εεταα γιατι η προκυρυξη και εχετε δωσει εγγυητικη για αυτο και εχετε υπογραψει κιολας λεει αλλα,,,,και αν επιμενει παρτε την εεταα μαζι,,,απο το τηλεφνο σου βεβαια,,,,γιατι αυτοι ειναι ικανοι να κανουν οτι παιρνουν τηλεφωνο,,,,δε μπορει να σου ζητανε τετοιο πραγμα γιατι εχουν και κυρωσεις,,,να κυνηγησεις το δικιο σου και εχε στο νου σου να κανετε κυκλο ολες τις εεταα οι μαναδες γιατι αλλο μια και αλλο εικοσι να απειλουν με καταγγελια για τα αυτονοητα,,,,αυτος για 300 ευρω τωρα σου κανει τετοιο θεμα γιατι μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι μπορει να χασει τα 3000 της θεσης σους,,,,,:evil::evil::evil::evil::evil:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καλη μου κοπελα τι γινετε αν παρουν το παιδι μου σε εναν απο τους 2 παιδικους που εχω δηλωσει εκ των οποιων ο ενας μου ζητησε 325ε για τον αυγουστο ενω δεν τον χρειαζομαι...και ο αλλος 150ε για γραφικη υλη?

τοτε τους ειχα πει οτι στην προσξληση γραφει οτι δεν χρεωνομαστε κατι και με εβγαζαν τρελη...:mad::-x:-x

Ο Αύγουστος νομίζω πληρώνεται σε όλους τους παιδικούς. Αν δεις την λίστα (στη Θεσσαλονίκη έτσι είναι) οι δομές δηλώνουν μήνες που λειτουργούν. Οι πιο πολλοί είναι για 11 μήνες τον χρόνο. Και σε μας έτσι, δεν πληρώσαμε μέχρι και τον Ιούλιο και ο Αύγουστος ήταν προαιρετικός.

Τότε μάλλον ο κάθε δήμος έχει τη δυνατότητα να βάζει τις δικές του προυποθέσεις και δυστυχώς είσαι άτυχη. Από ότι κατάλαβα δεν έχεις τις αντοχές να τρέξεις να το ψάξεις πιο βαθιά (αν επιτρέπεται να το κάνουν από πλευράς νόμων κ.λ.π.), οπότε απλά σου εύχομαι καλη επιτυχία με το έσπα- να πάει το παιδάκι σχολείο.

Όσο για τα όρια, όταν υπάρχουν όρια, πάντα κάποιος δεν τα πληρεί παρά τρίχα. Πόσοι δεν πέρασαν στο πανεπιστήμιο για ένα μόριο, πόσοι άλλαξαν φορολογική κλίμακα για 10 ευρώ....

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως ακόμα και λίγο εκτός αν είναι κανείς, είναι εκτός και να μάθει να "χάνει" με αξιοπρέπεια.

Για τα αντικειμενικά προβλήματα που εντοπίζει η κάθεμία δεν αμφιβάλλω, απλά όταν έχεις να κάνεις με χιλιάδες ανθρώπους αναγκαστικά βάζεις όρια και κανόνες για να επεξεργαστείς το όγκο δεδομένων.

Σε ευχαριστώ πολύ. Και χθες που πέρασα από τον βρεφικό, είδα την νέα ανακοίνωση που λέει ότι όσες μανούλες έκαναν αίτηση και δεν θα επιλεχτούν από το ΕΣΠΑ, μπορούν να κάνουν αίτηση στο δήμο από 6-8/8. Καλή τύχη σε όλες...

εγω παντως το εγραψα και στο καφε το γραφω και εδω,,,,αν χασω θεση απο μανα που ειχε εισοδημα ανω των 40000 θα κανω ενσταση γιατι τοτε το ολο προγραμμα καταρρεει,,,,,,,,,ασε που δε θα ειναι δικαιο και για οσες εναι δημοσιου και αυτες τοτε θα πρεπει να μπουνε με ενσταση και οσες με ανω των σαραντα που σεβαστηκανε την προκυρηξη και δε μπηκαν στο κοπο να κανουν κατι ,,,τοτε δε μιλαμε για δικαιο αλλα για μπατε σκυλοι αλεστε

Είναι εύκολο να έχω εδώ ή σε πμ το link από αυτό το "καφέ" που λες; Που είναι που συζητάτε αυτό το θέμα και εξήγησε και κάποια κοπέλα πως γίνεται η επεξεργασία του αρχείου με nero reader;

Το είπα σε έναν συνάδελφο που έχει επίσης κάνει αίτηση, και δεν μπόρεσε να το κάνει.. Δουλεύει μόνο στα αγγλικά η εύρεση.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...