Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανυπαντρη μητερα

ssttaa

Recommended Posts

επισης, εχω αλλη μια ερωτηση!!! Athena,dora,gavrias και οποιος αλλος ειναι ξυπνιος και γραφει τετοια ωρα...... ΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ??? αντε, εγω εχω μια δικαιολογια,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ !!!! εσεις???

και δεν ειναι που ειστε ξυπνιες τετοια ωρα... ειναι που οσο καθεστε, τοσο μασουλατε, ετσι δεν ειναι???!!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 210
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Athena

Athena 28 δημοσιεύσεις

• almak

almak 21 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 18 δημοσιεύσεις

• mamyb

mamyb 14 δημοσιεύσεις

Και φυσικα αναφερθηκες σε εμενα,μην το γυριζεις τωρα.Γιατι επελεξες εμενα να μιλησεις για απιστια γενους θυληκου;;;Το τι εχω κανει ή οχι αφορα εμενα και τον αντρα μου ξερεις

Το επελεξα για να πιασεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ το νοημα και να σταματησεις αυτην την υποκρισια, χωρις να το καταλαβουν ολοι. Μονη σου αποκαλυφθηκες. Φυσικα δεν αφορα μονο εσας τους δυο, αλλά και τη δυστυχη λεχωνα που γινοταν ταρανδος καθε μερα. Και ποιος ξερει την οικογενειακη κατασταση των προηγουμενων εραστων. Κατα τ'αλλα ο γαμος ειναι ιερος κι οι ανυπαντρες μητερες επρεπε να χρησιμοποιουν αντισυλληψη, ε?

Απο το να γινουν "συζυγοι" με κυνισμο κι αναλγησια, αυτες οι γυναικες που τοσο υποκριτικα κατηγορεις ως ανικανες για σωστες σχεσεις, χιλιες φορες να παραμεινουν χωρις γαμο, ετσι ωστε τουλαχιστον το παιδι τους να μεγαλωσει με αρχες κι οχι μεσα στην υποκρισια.

Μπηκατε μονο 2 ατομα μεσα σ'ενα τοπικ και τη διαλυσατε την ΕΓΚΥΟ γυναικα! Κανενα σεβασμο δεν εχετε προς το παιδι που μεγαλωνει μεσα της? Θα το κανατε αυτο σε μια αλλη εγκυο? Ολες οι εγκυες ειναι ιδιες κι ολες οι μητερες ειναι ιδιες! Το υγιες περιβαλλον στο οποιο θα μεγαλωσει το παιδι κι η αγαπη που θα παρει μετρανε, οχι αν οι γονεις του τελικα εμειναν μαζι ή χωρισαν.

Αν επιλέξει να κάνει παιδί χωρίς να είναι ζευγάρι με κάποιον, θα προσπαθήσω να είμαι όσο καλύτερη γίνεται στο ρόλο της μάνας για το παιδί και της γιαγιάς για το εγγόνι μου.

Στο γιό μου πάλι, θα μάθω να σκέφτεται απο νωρίς τις συνέπειες των πράξεων και των λόγων του και τις ζωές των ανθρώπων που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Επίσης είμαι περήφανη που η άρια με όλες τις ιδιότητες που αντιπροσωπέυει είναι φίλη μου.

αυτά.....

Διαφημίσεις

Το επελεξα για να πιασεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ το νοημα και να σταματησεις αυτην την υποκρισια, χωρις να το καταλαβουν ολοι. Μονη σου αποκαλυφθηκες. Φυσικα δεν αφορα μονο εσας τους δυο, αλλά και τη δυστυχη λεχωνα που γινοταν ταρανδος καθε μερα. Και ποιος ξερει την οικογενειακη κατασταση των προηγουμενων εραστων. Κατα τ'αλλα ο γαμος ειναι ιερος κι οι ανυπαντρες μητερες επρεπε να χρησιμοποιουν αντισυλληψη, ε?

Απο το να γινουν "συζυγοι" με κυνισμο κι αναλγησια, αυτες οι γυναικες που τοσο υποκριτικα κατηγορεις ως ανικανες για σωστες σχεσεις, χιλιες φορες να παραμεινουν χωρις γαμο, ετσι ωστε τουλαχιστον το παιδι τους να μεγαλωσει με αρχες κι οχι μεσα στην υποκρισια.

Καλα τοση κακια εχεις μεσα σου;για ποια υποκρισια μιλας;τελικα παρατηρω οτι εισαι πολυ κομπλεξαρισμενη σε πολλα θεματα και περα απο τη μυτη σου ολα ειναι στραβα.Επειδη λοιπον σεεζησα και σε ειδα αυτο μπορω να το πω με σιγουρια.Ξερω ακριβως πως ενιωθες ως ανυπαντρη μητερα και αποκλεισμενη απο ολους και εγω ,μια αγνωστη ημουν διπλα σου απο την αρχη,πριν την γεννηση του παιδιου σου αλλα και κατα τη διαρκεια και μετα.Βοηθησα στο να σε αποδεχτουν οι γονεις σου και ηταν απειρες οι φορες που τους μιλουσα για το ποσο περιφανοι θα πρεπει να νιωθουν που σε εχουν κορη τους.Δεν ξερω γιατι μου γυριζετε την αγωνια μου για ολες εσας και την μετασφραζεται σε κακια-υποκρισια-κυνισμο κλπ.

Ξεχνας ευκολα tasouki και θυμασαι ή διαβαζεις μονο οτι σε βολευει.Στα ιατρικα εισαι αστερι για συμβουλες,στα θεματα σχεσεων σκραπας!Το τι περασα με την σχεση μου αφορα εμενα και σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να αναφερεσε σε εμας μονο με περιστατικα.Ντροπη σου!ετσι σιγουρα δεν θα μπορεσεις να κανεις καποια σχεση αγαπης παρα μονο με συνοικεσιο,αλλα και ετσι δεν εχεις προβλημα φανταζομαι μιας και φαινεσαι τοσο απελπισμενη και τοσο στερημενη.Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο,οτι δωσεις θα παρεις σε αυτη τη ζωη.

θα σε συμβουλευα Athena να παρεις πισω το γραπτο σου συτο....ειναι νομικο ατοπημα η εκθεση πολυ προσωπικων δεδομενων 3ου και η συκοφαντικη δυσθημηση χρηζει μυνησεως....

(δεν περημενα κατι διαφορετικο βεβαια απο εσενα )

Οσο για τα αλλα που μου εγραψες ....δεν εχω να σου πω κατι .... (dora επιασες το μυνημα τα πολλα μυρμιγγια ειναι που με ενοχλουν τελικα ....και τα βιολογικα φαρμακα που βαζω μαλλον δεν κανουν τιποτα)

λεφτερια στην ανυπαντρη μητερα!

Τι να πω τώρα?

Δε θέλω να ανακατεύομαι σε προσωπικές διαμάχες....

Θα πω μόνο πως παρόλο που εγώ ποτέ δεν έκανα έκτρωση ή παιδί εκτός γάμου, ούτε ποτέ απάτησα ή κορόιδεψα κανέναν....καταλαβαίνω απόλυτα και τις άγαμες μητέρες και αυτές που επέλεξαν για κάποιο λόγο να καταφύγουν στη λύση της έκτρωσης....

Εκεί που είμαι απόλυτη και κάθετη είναι στην απιστία και στην κοροιδία...αυτό δεν καταλαβαίνω κι αυτό δε συγχωρώ........

Και μου τη δίνει να κατακρίνουν κάποιοι τον άλλο για το οτιδήποτε από τη στιγμή που έχουν κάνει τα απόλυτα λάθη...εκείνα που ΔΕΝ συγχωρούνται....

Γενικά μιλώντας κι εξηγώντας κατά κάποιο τρόπο στο γιατί η κοινωνία αντιδρά τόσο άσχημα σε κάποια πράγματα που θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με μεγάλη ευαισθησία και σεβασμό.....είναι θέμα υποκρισίας λέμε!!!

Το 1945,μια κοπέλα 19 χρονών βρέθηκε χήρα με 2 παιδιά... γνώρισε ένα συνομήλικό της και ερωτευτήκανε ,έμεινε έγκυος αλλά εκέινος μπήκε στη φυλακή (πολιτικός κρατούμενος) πρίν προλάβουνε να παντρευτουνε και έμεινε εκεί για πολλά χρόνια... δεν παντρευτήκανε ποτέ.Αυτή η μάνα κράτησε το παιδί της και το μεγάλωσε σε μια κοινωνία που τη λιθοβολούσε κι εκείνη και το παιδί της...και μεγάλωσε ένα εκπληκτικό παιδί το οποίο με περνάει 26 χρόνια και έιναι αδερφή μου.

Θαυμάζω τη μάνα της γιατί εκείνη έκανε επανάσταση και την ευγνωμονώ γιατί χάρη στο κουράγιο της έχω μια αδερφή και γιατί όταν τη σκέφτομαι ξέρω ότι η κακία και η μικροπρέπεια μπορεί να νικηθεί...

Επίσης ξέρω ότι απο τον καναπέ και την ωραία μας άνεση κάνουμε την καλύτερη κριτική,στο "κολύμπι" όμως φαίνεται το παλικάρι.

Παρ'όλα αυτά θα μιλήσω στην κόρη μου για αντισύληψη πολύ νωρίς, για να μπορεί να κάνει εκείνη επιλογές και για να φροντίζει εκείνη για τη ζωή της.

Αν επιλέξει να κάνει παιδί χωρίς να είναι ζευγάρι με κάποιον, θα προσπαθήσω να είμαι όσο καλύτερη γίνεται στο ρόλο της μάνας για το παιδί και της γιαγιάς για το εγγόνι μου.

Στο γιό μου πάλι, θα μάθω να σκέφτεται απο νωρίς τις συνέπειες των πράξεων και των λόγων του και τις ζωές των ανθρώπων που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Επίσης είμαι περήφανη που η άρια με όλες τις ιδιότητες που αντιπροσωπέυει είναι φίλη μου.

Τί όμορφο ποστ :D

Και θα συμφωνήσω σε όλα. Ειδικά στο τελευταίο :wink:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Τρικυμία εν κρανίω... με ολίγη από θολό και ξένέρωτο bitching..

όπως επίσης κουτοπόνηροι............και πολλοί άλλοι.

κουτοπόνηρος, -η, -ο επίθετο. Κουτός και συνάμα πονηρός ή ο προσποιούμενος τον κουτό για να ωφεληθεί.

κουτοπονηριά (η) ουσιαστικό. Υποκριτική αφέλεια πονηρού ανθρώπου

Μπορεί στον οικογενειακό προγραμματισμό almak να παίρνεις άριστα αλλά στα ελληνικά σου υπάρχει ένα πρόβλημα... Το εξής: Θολούρα... Ειδικά όταν θες να προσβάλλεις αλλά κανείς να μη μπορεί να πει ότι πρόσβαλες στα ίσα.. Που την είδες την κουτοπονηριά; Αναδύεται απ' τα γραπτά μου?

και την συγγένεια του με το ζωικό βασίλειο

Δεν έχεις ακούσει ποτέ την έκφραση ¨Μη μας λες αρκούδες" ? Φυσικά δε λέω αρκούδα εσένα που γράφεις. Κάπου έπρεπε να πιαστείς όμως. Κάτι έπρεπε να πεις...

Παρακολουθώ το forum εδώ και λίγες μέρες. Όποτε γούσταρα θα έμπαινα. Τι με έκανε να μπω? Πρώτον η απίστευτη μπούρδα περί ευνοϊκών ρυθμίσεων η οποία ναι μεν με έκανε και γέλασα πολύ, ήταν δε κυριολεκτικά εκτός κλίματος στη φάση που ήταν η κουβέντα. (Τρέμετε σύμβουλοι του Αλογοσκούφη...).

Δεύτερον το εξαιρετικό παράδειγμα

Δεν είσαι 20χρονη, είσαι 2 εικοσάρες και θα περίμενε κανείς από σένα οριμότητα ανάλογη αυτών που έχεις δει γύρω σου....τόσα χρόνια
εφαρμογής των ανώτερων μαθηματικών στην ψυχολογία και κατ' επέκταση στα προβλήματα της καθημερινής ζωής. Ευτυχώς που ο Φρόϋντ, ο Παπανούτσος και ο Μπέρτραντ Ράσελ δεν είναι θαμμένοι μαζί γιατί δε θα μπορούσες να περάσεις έξω απ΄το νεκροταφείο χωρίς ωτοασπίδες..Και τέλος το εκ του ασφαλούς, αλλά θολό πάλι κράξιμο της ssttaa για την ατυχία της να είναι κότα ο Θανάσης. Γιατί άν δεν ήταν κότα ο Θανάσης δε θα χρειαζόταν να χάσει τον ύπνο του ο Αλογοσκούφης έτσι δεν είναι?

Διαφημίσεις

το παρόν κλειδώνεται.

η συζήτηση δεν έχει ατμόσφαιρα φιλική ή έστω ευγενική, και έχει γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσεων.

Τα μέλη που επιθυμούν να κάνουν αντιπαράθεση μεταξύ τους μπορούν να το κάνουν και μέσω πμ.

Τα διάφορα θέματα που έχουν τεθεί, δυστυχώς χάνονται μέσα σε αυτές τις δημόσιες αντιπαραθέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν ειρωνία σαρκασμό και έμμεσες / άμεσες προσβολές.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αφαιρεθούν απο τις δημοσιεύσεις ενδεχόμενα προσωπικά του δεδομένα μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς μέσω πμ δίνοντάς μας την ώρα και ημερομηνία δημοσίευσης και το κείμενο που θέλει να αφαιρεθεί.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...