Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?

Recommended Posts

Τώρα που το σκέφτομαι..ο σύζυγος μου είναι στρατιωτικός,μήπως παίρνει έτσι & αλλιώς εκείνος κάποιο επίδομα για το παιδί στον μισθό του και άρα δεν μπορώ να κάνω χαρτιά?Πρέπει να τον ρωτήσω..

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που το σκέφτομαι..ο σύζυγος μου είναι στρατιωτικός,μήπως παίρνει έτσι & αλλιώς εκείνος κάποιο επίδομα για το παιδί στον μισθό του και άρα δεν μπορώ να κάνω χαρτιά?Πρέπει να τον ρωτήσω..

oneiraki,,,EAN ΕΧΕΥΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΒΕΣ Η ΕΠΕΡΝΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΙΝΕΣ ΤΑΜΙΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΣΙΖΗΓΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΣΟ ΜΙΣΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΙΝΑ.ΑΒΤΟ ΕΙΝΑΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.........ΚΑΥ ΜΕ ΤΑ 1000 ΖΟΡΙΑ.

oneiraki,,,EAN ΕΧΕΥΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΒΕΣ Η ΕΠΕΡΝΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΙΝΕΣ ΤΑΜΙΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΣΙΖΗΓΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΣΟ ΜΙΣΤΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΙΝΑ.ΑΒΤΟ ΕΙΝΑΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.........ΚΑΥ ΜΕ ΤΑ 1000 ΖΟΡΙΑ.

Όχι δεν ήμουνα άνεργη,Ίσως να έχω μπερδευτεί εγώ?Γιατί κάθε χρόνο μας στέλνουν από την δουλειά ανακοίνωση για να κάνουμε χαρτιά για ένα επίδομα τέκνων,δεν είναι τό ίδιο??:confused::confused::confused:

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Ρώτα τον, πάντως δεν είναι για ανέργους επίδομα είναι οικογενειακό επίδομα εφόσον δεν το λαμβάνεις από τον εργοδότη. Άλλωστε πρέπει να καταθέσεις και βεβαίωση εργοδότη, πως θα ήταν για ανέργους?

Oneiraki μπορείς μέχρι 31/12/12 να καταθέσεις τα χαρτιά στον ΟΑΕΔ που ανήκεις.

Χρειάζονται:

Βεβαίωση εργοδότη (ειδικότητα και με ποια σύμβαση εργάζεσαι)

Το άμκα σου

Βιβλιάρια Υγείας

ΑΦΜ και των δύο συζύγων

Υπεύθυνη δήλωση του συζύγου σου ότι θα πάρεις εσύ το επίδομα

Φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας (να είσαι εσύ το πρώτο όνομα)

Κάποια έντυπα εάν μπεις στο site του ΟΑΕΔ υπάρχουν και έτοιμα και μπορείς να τα συμπληρώσεις.

ειναι μεχρι 31/01/2013 η καταθεση των αιτησεων

απο τον αντρα σου θα παρεις ενα χαρτι οτι εκεινος το παιρνει το επιδομα των παιδιων

εσυ τωρα που βρισκεσαι σε αδεια μητροτητας θα παρεις μεσα απο την σελιδα του οαεδ την βεβαιωση τοπυ εργοσοτη και θα τους την πας να στην συμπληρωσουν συν ολα τα παραπανω που γραφει η alexele συν το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης γιατι η οικογενειακη σου κατασταση αλλαξε και αυτο πρεπει να μπει στο φακελο σου μεσα

Διαφημίσεις

δεν ξερω το ειπατε αλλα θελω να ρωτησω...πρεπει να ειναι ασφαλισμενα τα παιδια στο δικο μας βιβλιαριο? γιατι ο γιος μου ειναι στο βιβλιαριο του αντρα μου...

δεν ξερω το ειπατε αλλα θελω να ρωτησω...πρεπει να ειναι ασφαλισμενα τα παιδια στο δικο μας βιβλιαριο? γιατι ο γιος μου ειναι στο βιβλιαριο του αντρα μου...

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ασφαλισμενο σ εσενα ... αλλα θα καταθεσεις και το βιβλιαριο του πατερα και του παιδιου σ φωτοτυπιες

• 2 months later...
Γεια σας.περιμένουμε οικογενειακό επίδομα για οκτώ παιδιά και δεν έχουμε κανένα νέο.

ποτε εκανες την αιτηση? εκλεισε το συστημα 31/1/2013 οι πληρωμες ακομα δεν εχουν γινει για καποιες αιτησεις. αναμονη

• 2 εβδομάδες μετά...

Agkiolina,έκανα τα χαρτιά για ένα παιδί στις 26/11/2012.Γνωρίζεις πότε θα πιστωθούν τα χρήματα ή έχουν πιστωθεί και για κάποιον λόγο εμένα με έχουν κόψει?Αν και μου είχανε πει πως δεν έχω πρόβλημα...

Διαφημίσεις

Agkiolina,έκανα τα χαρτιά για ένα παιδί στις 26/11/2012.Μήπως γνωρίζεις πότε θα πιστωθούν τα χρήματα?Ή έχουν μπει και απλά εγώ έχω πρόβλημα?Αν και μου είχανε πει τότε πως είμαι εντάξει...

Επεξεργάστηκαν by deboula
διπλή καταχώριση

Agkiolina,έκανα τα χαρτιά για ένα παιδί στις 26/11/2012.Μήπως γνωρίζεις πότε θα πιστωθούν τα χρήματα?Ή έχουν μπει και απλά εγώ έχω πρόβλημα?Αν και μου είχανε πει τότε πως είμαι εντάξει...

καλημερα...

που τα κατεθεσες?

εαν εκανες την καταθεση σε ΚΕΠ θα περιμενεις, αλλιως κανε μια βολτα απο τον οαεδ ππυ ανηκεις να ρωτησεις τι εχει γινει με την αιτηση σου ...

εμεις οταν ειναι και εκρεμμει καποιο δικαιολογητικο το στελνουμε πισω στα κεπ και τα κεπ ενημερωνουν τον ασφαλισμενο.Αν ειναι στην υπηρεσια μας επειδη γινεται επι τοπου η αιτηση λεμε εαν λειπει κατι δεν κανουμε την αιτηση σου δινουμε την αποφαση και μετα δεν γινεται η πιστωση.

Εαν θελεις στειλε μου το ΑΦΜ σου σε πμ να δω εαν εχει γινει η αιτηση και ποτε να σου πω και σε τι σταδιο ειναι εαν ειναι περασμενο. εαν εκρεμμει πιστωση του ποσου στο λογαριασμο σου θα στο πω και θα πρεπει να πας στον οαεδ σου να το πιστωσουν.

περιμενω να μου πεις

ποτε εκανες την αιτηση? εκλεισε το συστημα 31/1/2013 οι πληρωμες ακομα δεν εχουν γινει για καποιες αιτησεις. αναμονη

εκανα την αιτηση οκτωβριο 2012.πιστεύεις να τα πάρουμε μέχρι τον απρίλιο?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...