Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ

Recommended Posts

για τα δέκατα μην ανησυχείτε, φίλη μου είχε ένα χρόνο δέκατα!! και εκτός και εντός εγκυμοσύνης! (μπορεί και να ήταν και λόγο στρες αλλα και ορμόνες) δεν βρήκε άκρη δηλαδή..! είναι όμως μια χαρά τώρα και έκανε και τρίτο παιδάκι!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• cruelty

cruelty 24 δημοσιεύσεις

• Kelly25

Kelly25 11 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• ssidi

ssidi 3 δημοσιεύσεις

εγώ είμαι στον έκτο και οι εφιάλτες τώρα έχουν κάπωσ περιορίστει, έβλεπα απίστευτα πράγματα και πολύ οδυνηρά και επισής ξύπναγα δυο τρεις φορέσ μέσα στη νύχτα. Διάβασα όμως ότι όλα αυτά οφείλονται στισ τυχόν αγωνίες και φόβους που έχουμε για το μώρο ,για την εγκυμοσύνη, για τη σχέση με τον σύντροφο και γενικά ό,τι μας απασχολεί και πωσ είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην εγκυμοσύνη ειδικά το 2ο τρίμηνο που δεν είναι τόσο έντονη η υπνηλία.

:)

Άντζελα δυστυχώς τα όνειρα και ειδικά δη οι εφιαλτές είναι συνήθες φαινόμενο καθ΄όλο την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αρα μην αγχώνεσαι...όταν γεννήσεις θα είναι όλα νορμάλ.

• 2 εβδομάδες μετά...

εγώ σήμερα είχα κάτι νεύρα... :x έτρεχα όλο το πρωί σε υπηρεσίες για δουλειές και τελικά δεν έγινε τίποτα...έχασα τη μέρα μου,την υπομονή μου και δουλειά δεν έγινε.κουράστηκα κιόλας! σαν αποτέλεσμα να με έχει επηρεάσει όλη μέρα...βαριέμαι κι από πάνω.

Διαφημίσεις

Γενικά πιστευω πως βλεπω εφιαλτες επειδη παιζω παιχνιδια στο computer και βλεπω θριλερ.Χτες ειδα ομως πως επαθα αιμοραγια μαλλον θα ειναι μετα-τραυματικο το ονειρο επειδη ηρεμησα πλεον με γιατρους και εξετασεις!

εγώ γενικά δεν μπορώ τα θρίλερ,πόσο μάλλον τώρα...με επηρεάζουν και τα βλέπω κι εγώ στον ύπνο μου.αν σε επηρεάζουν κι εσένα όντως είναι καλύτερα να τα κόψεις για λίγο...ευτυχώς κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια καινούρια μέρα :wink:

Διαφημίσεις

Εγώ Ελίνα πριν μείνω έγκυος ήμουν φανατική των θρίλερ! Από την στιγμή που έμεινα έγκυος δεν μπορούσα να δω ούτε περιπέτειες με λίγη παραπάνω δράση! Αρχικά τα απέφευγα για να μην μου ταράξουν την ψυχολογία και το μωράκι αλλά μετά φοβόμουν κιόλας... :oops: Ακόμη και τώρα τα αποφεύγω....

Καλά, η αλήθεια είναι ότι γενικά με έχει αλλάξει και η εγκυμοσύνη και ο ερχομός του μωρού! Από βράχος έγινα βούτυρο... :lol::lol:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

κι εγω εχω αλλάξει.Κυριως ντυσιμο δε φοραω πια μαυρα,μετα μου ρθε να αλλάξω το σαλόνι να βγαλω κατι πινακες που χα με zombie kai σκελετους,τωρα απο παιχνιδια δεν παιζω τιποτα μονο στο wii το πολυ και παλι οχι με zombie.Μουσική βεβαια δεν έχω αλλάξει αλλά γενικά δεν ξέρω ειναι όπως το φαι εχω αφήσει στην άκρη ασχολίες που παλιά μου άρεσαν τόσο πολύ και τωρα δε με συγκινουν.Οσο για τα θρίλερ τωρα αμα δουμε κανενα με παίρνει ο υπνος δεν ξέρω δεν ξαφνιαζομαι τόσο.Μονο με την εθνική αγχωνομαι οταν βλέπω τους αγώνες!

Ελινάκι μου θα σε κάνω ντά...καλέ να μην αγχώνεσαι...

Εγώ ήμουν φαν των θρίλερ σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν αγχωνόμουν καθόλου...ούτε τρόμαζα..

Διαφημίσεις

τις τελευταίες μέρες υποφέρω από τρομερές ημικρανίες. Καμία συμβουλή πως μπορώ να τις αντιμετωπίσω;

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

ax κι εγω...σε καταλαβαινω.Να σου πω βαζω μια βρεγμενη πετσετα στο κεφαλι και καθομαι ξαπλα μιλαμε σερνομαι.Τωρα εχω διαβασει δεν κανει καφες και αλλα τετοια αλλα ετσι κι αλλιως εμεις δεν πινουμε.Ελπιζω να πιασει το κολπο με τηνπετσετα σε σενα.Περαστικα Ελενάκι

Ισως λιγο μασαζακι στον αυχενα να σου εκανε καλο????Τι να πω!Προσπαθησε να κρατας ζεστο τον αυχενα και περαστικουλια να ειναι!Ρωτα και ρον γιατρο σου καλου κακου αν οι πονοι ειναι αφορητοι τι παυσιπονο μπορεις να παρεις!

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Εγώ αν θυμάμαι καλά μου είχε πει η γιατρός μου τότε, ότι είναι καλύτερα να πάρω κάποιο παυσίπονο παρά πονω. Ο πονος κάνει μεγαλύτερο κακό.

Γιατί και γω δεν τα πάω καλά με τα φάρμακα. Δεν ξέρω ομως καλύτερα πριν πάρεις οτιδήποτε να συμβουλευτείς το γιατρό σου. Το μασάζ όντως βοηθάει, καθώς επισης ένα σκοτεινό και ήσυχο μέρος.

sL7ap2.png

Τα depon Ειναι ασφαλή ,απαγορευται η ασπιρινη αλλά και πάλι καθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά για αυτό πριν χαπακωθούμε καλο ειναι να κανουμε ενα τηλ.στο γιατρο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...