Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ

Recommended Posts

Νιώθω άρρωστη εντελώς,δε μπορώ να φάω τπτ δε μπορώ ούτε νερό να πιω ...ναι ξέρω είναι φυσιολογικο αλλα τα χω παίξει λιγάκι.Το χειροτερο είναι πως αύριο πάμε διακοπες και δεν έχω καμια όρεξη.Θελω να μαι σπιτι μου τουλάχιστον να ζαλίζομαι με την ησυχία μου....Με έχουν πιάσει τα κλάματα δεν ξέρω...μου θυμίζει όταν ήμουν πολύ άρρωστη και είναι σαν να επαναλαμβάνεται όλο αυτο.Βέβαια ειναι για ευχαριστο σκοπο αλλά ειλικρινά νιώθω εντελώς σκατα.Με το που μπήκα στην 5η βδομαδα δεν έχω σταματήσει να νιώθω αυτές τις απαίσιες ναυτίες ...μπλιαχ.Εσείς πως νιώθατε ρε κοριτσια?

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

είχα μια γεύση στο στόμα μπλιάχ.

Ότι και να έτρωγα μόλις τελείωνε ερχόταν ξανά αυτή η αηδία. Τι σοκολάτες τι τούρτες τι παγωτά δωκίμασα. Λίγο η τσίχλα με βοήθαγε. Κάθε φορά που πήγαινε ο άντρας μου για ψώνια μου έφερνε τσίχλες ή καραμέλες.

Ακόμα και η οδοντόκρεμα που έβαζα στο στόμα μου έφερνε αναγούλα.

Το καλό ήταν ότι δεν έκανα εμετό. Μόνο μια φορά δηλ. έκανα.

Πάντως μόλις μπήκα στον τέταρτο κόπηκαν όλα μαχαίρι.

Κι εγώ το ίδιο, ηρέμησα όταν μπήκα στον 4ο! Υπομονή cruelty, θα περάσει! Να σκέφτεσαι το μωράκι σου και ότι αξίζει τον κόπο! :wink:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

κορίτσια συγνώμη που σας επρηξα ήμουν και μονη σπιτι καταλαβαίνετε με επιασε πανικός.Βρήκα ένα ψιλοαντίδοτο στην ολη φάση πινω perrie lemoni γιατί νερό δε μπορούσα με τπτ.happy belly μην αγχώνεσαι εσύ μπορεί να μην έχεις τιποτα.πάντως σας ευχαριστώ όλες είστε πραγματικό support!

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειχα εμετους, μονο 3-4 φορες μ' ειχε πιασει μια ανακατωσουρα στο στομαχι, ιδιως οταν ειχα φαι στο φουρνο και μυριζε. Νομιζα οτι θα πεθανω!!! Εκλεινα τις πορτες και περιοριζομουν στην κρεβατοκαμαρα κι ηθελα να με χτυπαει αερας. Με βηθουσε πολυ το λεμονι. Εκοβα ενα και το ειχα στη μυτη συνεχεια και μετα το πιπιλουσα. Καπως καλυτερα ημουν μετα απ' αυτο. Αλλα συνεβη πολυ λιγες φορες, εκει μεταξυ 6 και 8ης εβδομαδας.

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ 2. ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑΥΤΙΕΣ, ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΤΟ, AKOΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, (ΣΟΡΥ) ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΔΥΝΑΜΗ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ (ΤΩΡΑ 11. ΒΔΟΜΑΔΑ) ΣΤΡΩΝΩ! ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΑΙΤ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟ, Π.Χ. ΕΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΙΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ! ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΙΔΗΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ (ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ POWER!

Εμένα τα ξέρεις... Στα είπα... το τι ναυτία πέρασα δε λέγεται... αλλά πάει πέρασε ... ούτε το θυμάμαι καν... θα περάσει κοπελάρα μου θα δεις... Μετά ούτε που θα τα θυμάσαι αυτά

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Εγω ειχα κανα δυο εμετους αλλα κι αυτοι ηταν απο τον σιδηρο και τελικα μου εδωσε αλλο σκευασμα. Ενιωθα ομως μια μονιμη αηδια και κατι ψιλοανακατωσουρες. Δεν μπορουσα ουτε να μυρισω φαγητο!

Με ειχε πιασει ομως μια μελαγχολια κατα τον τριτο-τεταρτο και δεν μου αρεσε τιποτα ουτε ηθελα να παω πουθενα και γενικοτερα δεν ηθελα κανεναν και δεν ενθουσιαζομουν με τιποτα απολυτως.

Περασαν ομως αυτα και με το ζορι τα θυμηθηκα τωρα για να σου τα πω γιατι καθε φορα που με κοιτανε αυτα τα δυο ματακια πονηρα (ναι, ναι απο τωρα ειναι πονηρος παρακαλω, που ειναι 20 ημερων!) ξεχναω τα παντα και τους παντες!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Αγαπητή φίλη δεν μας ενημέρωσες όμως τι έγινε τελικά...

Εύχομαι ολόψυχα να έφτιαξαν τα πράγματα και εσύ ψυχλογικά και συναισθηματικά να είσαι καλύτερα.

Πάντως ένα είναι το σίγουρο: Μόλις κλείσεις και τον τρίτο μήνα θα αισθάνεσαι μια χαρά.

Ακομα δε μπορω να πω πως νιωθω καλά εννοώ σωματικά.Ακόμα ζαλίζομαι κτλ περιμένω να περάσει το 1ο τρίμηνο.Ψυχολογικά καλά είμαι δεν τρωω φρίκες κτλ απλα σωματικά νιώθω άσχημα.Αυτα...αν μου περάσουν οι ζαλάδες θα σας ενημερώσω.Θα κερνάω εκείνη τη μέρα !

υπομονή, πιστεύω πως σύντομα θα περάσουν...

εγώ πάλι νιώθω αδύναμη!... εντελώς όμως και μονίμως κουρασμένη!...

καλό κουράγιο κούκλα μου... να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς...

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι έχω αντίθετη ιστορία. Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης δεν είχα καθόλου ναυτίες, αλλά τεράστια πείνα. Ετρωγα πολύ και συνέχεια, με αποτέλεσμα από 53 κιλά που ήμουν να γίνω 68,5 μέχρι το τέλος του 7ου μήνα.

Όπου ξαφνικά... άλλαξαν τα πάντα! προφανώς λόγω σμίκρυνσης του στομάχου και επίθεσης των ορμονών (?) δεν μπορούσα να φάω σχεδόν τίποτα. Μετά από 2 εβδομάδες, κατά τις οποίες έχασα 3,5 κιλά και έπαιρνα καθημερινά 3-4 αντιόξινα για να ηρεμήσω το στομάχι μου, μέχρι σήμερα και προφανώς μέχρι τέλους, στρογγυλοκάθισα στα 65 (το μωρό συνεχίζει να μεγαλώνει κανονικά εννοείται) και τρώω μόνο light τυροκομικά, κοτόπουλο ή μοσχάρι άπαχο - μόνο βραστά ή ψητά - και ρύζι ή φιδέ!. Ενώ μου άρεσαν όλα αυτά, κοντεύω να τα σιχαθώ!. Α! και πίνω μόνο νεράκι :)

Είχε καμιά σας παρόμοια εμπειρία? Πότε σταματάει όλο αυτό? μετά τη γέννα σε σύντομο χρόνο, ή παίρνει καιρό?

Η μαμά μου ηταν ακριβώς έτσι με μόνη διαφορά πως μετά προσεχε επειδή την κράξανε οι γιατροι.Οι ορμόνες φταινε μας έχουν τρελάνει χεχε εγώ σημερα ξυπνησα 430 επειδή πεινούσα και κάθισα κι έφτιαξα πρωινό.

Η καθεμία έχει διαφορετικό οργανισμό και λογικό είναι να αντιδρά διαφορετικά. Εγώ το πρώτο τρίμηνο είχα ναυτίες αλλά έτρωγα μια χαρά. Στο δεύτερο είχα καούρες και δεν πολύ έτρωγα. Απο όταν μπήκα στον όγδοο άσε μπορεί να έχω πάρει και δέκα κιλά. ΑΛλά δεν με νοιάζει...πρώτον γιατί το κατά ευχαριστιέμαι γιατί πρίν δεν τολμούσα να φάω απαγορευμένα πράγματα, δεύτερον μετά θα προσέξω ένα εξάμηνο και θα επανέλθω-

Κορίτσια μην αγχώνεστε...χαρείτε το τώρα και μετά αυστηρή δίαιτα. Ε είπαμε μην το παρακάνουμε....

Καλημέρα σας κορίτσια, είμαι καινούργια στην παρέα.Είμαι 5 εβδομάδων και 5 ημερών. Αισθάνομαι πολλές φορές να θέλω να κάνω εμετό, αλλά δεν κάνω και χθές το βράδυ είχα 37,3 (δέκατα). Μετά από 1 ώρα όλα πάλι φυσιολογικά, αλλά όλο το βράδυ γύριζα στο κρεβάτι. Έβλεπα κάτι εφιάλτες. Αισθάνομαι χάλια ακόμα και τώρα. Σήμερα έχουμε την πρώτη επίσκεψη στο γιατρό, για να δούμε αν όλα είναι καλά. Λέτε να παίζει αυτό ρόλο?? :roll: Πιστεύω ότι έτσι όπως αισθάνομαι είναι φυσιολογικό, αλλά δεν ξέρω με τα δέκατα τι γίνεται!!!

tzoutzounaki σε καταλαβαίνω κι εγω τον πρωτο καιρο υπεφερα.Αλλα τωρα μου περνάνε σιγα σιγα.Πιστευω παιζουν ολα ρολο και η ηρεμια,η ξεκουραση ,τι διατροφικές συνήθειες εχεις κτλ .Όσο για το σουτιεν το φοραω αλλα δε φοραω με μπανελα αθλητικό φοραω ετσι κι αλλιως 70Β νουμερο φοραω τωρα που μεγαλωσε το στηθος απο την εγκυμοσύνη,

tzoutzounaki, για τα δέκατα ...εγώ τα έχω ακόμα τώρα στα μέσα του 4. μήνα! Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, ίσως να τα έχω και μέχρι τέλους. Κουράγιο, θα νιώσεις παρόλ'αυτά καλύτερα, όταν κοπούν-περιοριστούν οι ναυτίες!

Σας ευχαριστώ cruelty και Αριάδνη για τις απαντήσεις σας. Σήμερα που έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό έχω γράψει σε ένα χαρτί όλες τις απορίες (ερωτήσεις) που έχω για να με ενημερώσει μέχρι πχ. τι καθαριστικά μπορώ να βάζω για να κάνω δουλειές στο σπίτι και αν μπορώ να βάζω, ή εκτός αν μπορώ να βάζω ξύδι, σόδα κλπ. Θα τον ζαλίσω.... :wink:

Ελπίζω να μην με πετάξει με τις "κλωτσιές" από το ιατρείο του ..... :lol:

Αν θέλετε θα σας ενημερώσω αύριο περι απαντήσεων του ερωτηματολογίου που έχω φτιάξει..... :idea:

κοριτσια γεια,

κι εγω νιωθω χαλια! ειμαι όλη μερα σπιτι και δεν κανω τιποτα!!!!!καποιες που δουλευουν θα με βρισουν και με το δικιο τους μα εγω δεν αντεχω!αχ!τι θα κανω?λειπουν και όλοι τα πρωινα συν το ότι οι περισσότεροι τωρα γυριζουν απο διακοπες!ευτυχως που υπαρχετε και εσεις!ειστε ωραια παρεουλα αν και εγω ειμαι καινουργια