Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ

Recommended Posts

νιωθω οτι αντι για στομαχι, εχω τη μαυρη τρυπα του συμπαντος!! αρχιζω να ξαναπειναω ενα δευτερολεπτο πριν καταπιω τη τελευταια μπουκια του προηγουμενου γευματος μου.

Αν δε γεννησω συντομα εχω την αισθηση οτι θα με φορολογησει ξεχωριστα απο τον αντρα μου ο Αλογοσκουφης φετος!Σου λεει, σπιτια με εμβαδο πανω απο 120 τμ φορολογουνται...Εσυ κυρα μου με κοιλια σαν τριοροφη μαιζονετα με πισινα και γηπεδο του γκολφ, που πας??πληρωσε τωρα, να μαθεις αλλη φορα να τρως βαφλες και μπραουνις για πρωινο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol: Sorry που γελάω βρε κορίτσια αλλά οι περιγραφές είναι απίστευτες!!

Παρεπιπτώντως, μην ακούω αηδίες για κιλά γιατί εγώ χωρίς να είμαι έγκυος είμαι 75 κιλά από μόνη μου και έχω χάσει και 13. Με ύψος 1.60. Δηλαδή αν μείνω έγκυος τώρα όχι με βυτιοφόρο αλλά τουλάχιστον με το Ποτέμκιν θα πρέπει να με παρομοιάζουν. Αν και εδώ που τα λέμε, ξέρω έναν που θα το κάνει ευχαρίστως...!!

Αν δε γεννησω συντομα εχω την αισθηση οτι θα με φορολογησει ξεχωριστα απο τον αντρα μου ο Αλογοσκουφης φετος!Σου λεει, σπιτια με εμβαδο πανω απο 120 τμ φορολογουνται...Εσυ κυρα μου με κοιλια σαν τριοροφη μαιζονετα με πισινα και γηπεδο του γκολφ, που πας??πληρωσε τωρα, να μαθεις αλλη φορα να τρως βαφλες και μπραουνις για πρωινο

Να' σαι καλα με εκανες και γελασα!

Με το καλο κοπελα μου να γεννησεις.

Υπομονη. :D

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

ωραια εγω ειμαι 73 αντε να σε κανω να αισθανθεις καλυτερα!!! Και ξεκινησα γυρω στα 58 :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Νομιζα οτι ημουν η μονη :lol::lol: Μονο που εγω εχω περισσοτερο δρομο μπροστα μου αρα περισσοτερα + κιλα στο τελος. :oops::oops:

Στο Βασιλη δεν ηθελα να με βγαζουν φωτογραφιες και με ειχε βγαλει μια μονο καποιος φιλος και του φωναζα να την σβησει. Ειχα γινει ντουλαπα. Μετα την γεννα 2 χρονια που ειχα χασει ολα τα κιλα τον ευχαριστουσα που δεν την εσβησε και του την ζητησα κι ολας. Οταν θα μεγαλωσει ο Βασιλης θα του την δειχνω οπως και η μαμα μου εκεινη την 1 και μοναδικη που ημουνα στην κοιλια της.

Τωρα ειμαι παλι ενας μπογος. Ο κολος μου :oops: ειναι τεραστιος (σε αντιθεση με την κοιλια μου). Εχω τρομερο αγχος αν θα επανερθω. Παρολο που η διατροφη μου ειναι ιδια περνω κιλα σαν σφεντονα (περασα και ενα πασχα και ενα καλοκαιρι περιοδοι που παντα ετρωγα πολυ αλλα μετα τα εχανα με διαιτα).

Πρωτα απο ολα ευχομαι να ειναι γερο το μωρακι μου και 2ο να ξανακαμαρωσω τα οπισθια μου με κολαν .... α και τα μπουτια επισης.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Καλό μου φυστικάκι, μην τα βλέπεις όλα μαύρα!Καταρχάς πρέπει να σου πω ότι έχεις πολύ χιούμορ και γέλασα πολύ με τα λεγόμενα σου και γενικά θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν χιούμορ!Δεύτερον, γέλασα πάρα μα πάρα πολύ όμως με τα κορίτσια που έστειλαν φωτο με τις διασημότητες!Πολύ καλό!Βλέπεις κι εσύ ότι αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις δεν ισχύουν και πολύ.Και αν έβλεπες της Ατζελίνα Τζολί 9 μηνών πώς είναι μέσα στο σπίτι της δεν νομίζω να σου πολυάρεσε ούτε εσένα. Αν κι εσύ είχες 10 διατροφολόγους στο σπίτι σου (έτσι ώστε να μην πάρεις κιλά), 10 ψυχολόγους να σε εμψυχώνουν (έτσι ώστε να έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς), 10 κομμωτές, μακιγιέζ,στυλίστες όπου με τα κατάλληλα ρούχα θα έκρυβαν τα κιλά της εγκυμοσύνης, αν είχες και εσύ κάμερα και υπολογιστές όπου αλλάζουν κάποια 'πραγματάκια'...εεε... τότε εσύ θα έβγαινες πολύ πιο όμορφη από την Ατζελίνα στον 9 μήνα.Εγώ πραγματικά δεν τις ζηλεύω γιατί ξέρω ότι δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν αμακιγιάριστες και έχουν τρελά κόμπλεξ και ανασφάλειες. Και αφού λύσαμε το θέμα με τις διασημότητες, ας έρθουμε στο προκείμενο.Αν σε ενοχλούν οι φωτό που σε έβγαλε ο άντρας σου κρύψτες, θάψτες, σχίστες κάνε ότι θες,μονάχα μην τις βλέπεις.Τόνωσε την αυτοπεποίθηση σου, βάψου, αγόρασε ωραία ρούχα εγκυμοσύνης, χτένισε τα μαλλιά σου, φόρα κοσμήματα, πήγαινε σε κανα σπα κτλ.κτλ.Πείσει τον εαυτό σου ότι δεν πεινάς όλη την ώρα. Φάε αυτό που είναι να φας και μετά σκέψου..άντε καλέ αφού μόλις τώρα έφαγες..Κάνε διάφορα πράγματα μέσα στην μέρα έτσι ώστε να ξεχνιέσαι και να μην σκέφτεσαι συνεχώς το φαγητό.Ειλικρινά σου μιλάω είναι ψυχολογικό.Εγώ μέχρι που έμεινα έγκυος κάπνιζα πολύ 1.5 πακέτο την ημέρα και δεν μπορούσα με τίποτα να το κόψω..όταν ο γιατρός μου είπε ότι είμαι έγκυος, σαν να γύρισε ένας διακόπτης στο κεφάλι μου και από τότε δεν ξανακάπνισα, και το τρελο...ούτε και μου λείπει.Γιατί έπεισα τον εαυτό μου (δεν ξέρω πώς έγινε) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις αυτό!!Και όσον αφορά τον καημένο τον αντρούλη σου στενοχωριέται να σε βλέπει έτσι..Μην του το κάνεις αυτό, είναι κρίμα..Έλα γέμισε με θετική σκέψη το μυαλό σου, με αισιοδοξία,κάθε φορά που θα πας να σκεφτείς την κυτταρίτιδα, σκέψου το μωράκι σου και χαμογέλασε!!Γενικά μην μπαίνεις στο τρυπάκι των άσχημων σκέψεων, με το που πας να μπεις κάνε πράγματα που σε κάνουν να περνάς όμορφα.Γέλα, δώσε ένα φιλί στον αντρούλη σου, ασχολήσου μα το δωμάτιο του μωρού..Ελπίζω λίγο να σε βοήθησα και εγώ..Και στο κάτω κάτω σε λίγο καιρό γεννάς, τελειώνουν όλα αυτά..Με το καλό να έρθει το μωράκι σου..

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην απογοητεύεστε τα μωράκια μας να είναι καλά και τα κορμιά σουλουπώνονται, άλλοτε με περισσότερο και άλλοτε με λιγότερο κόπο για τις πιο τυχερές.... Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα +25 κιλά, ο γιατρός μου φώναζε σε καθε επίσκεψη αλλά εγώ συνέχιζα ακάθεκτη ( και να φανταστείτε κρατιόμουν υποτίθεται και δεν έτρωγα και όσο θα ήθελα :lol: )Σας πληροφορώ ότι το σώμα μου επανήλθε πλήρως μέσα σε ένα χρόνο, ούτε ραγάδες ούτε τίποτα, χωρίς γυμναστική και εξαντλητικές δίαιτες αλλά με προσεγμένη διατροφή και το καθημερινό τρέξιμο με το μωρό. Σε αυτή την εγκυμοσύνη με βλέπω να ξεπερνώ τα + 30 έτσι πως είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι όλη μέρα, αλλά πάλι δεν θα σκάσω, ας είναι το μωράκι μου καλά και εγώ θα ζοριστώ λίγο παραπάνω και θα τα χάσω.

Εννοείται πως όσα λιγότερα κιλά καταφέρει να πάρει κάποια τόσο πιο εύκολο είναι το μετά αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας ....

Οι φωτό με τις celebrieties απαιχτες!!! Μου ανέβασαν το ηθικό στα ύψη, να στε καλά!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΗΜΑΙΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΠΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΘΟΥΡΑΚΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ!

ΕΧΩ ΠΑΧΥΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΠΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!

ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΥ!

ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΜΟΥ ΓΟΒΕΣ!

ΣΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!

ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!(ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ,ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ)

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ,ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ ,ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ,ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΤΟΥΛΑΠΑ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΩΚΙΑ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΖΑ ,ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ...ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΤΥΛΑΚΙ ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......,ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ........... :lol:

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

cristin, σε οτι λες συμφωνω και επαυξανω!!! και συνηθως γελαω με τη παρτη μου και κανω πλακα με τα χαλια μου και τη διαθεση μου που ειναι ασανσερ πανω κατω... αλλα η αληθεια ειναι, πως.... ο καθρεφτης και οι φωτογραφιες ειναι πολυ σκληροι κριτες!!

θα μου πεις... τι θα προτιμουσες να εισαι?? Θεα, με αψογες αναλογιες, αψεγαδιαστο προσωπο και υπεροχο πωπω αλλα οχι εγκυος ή ο κουασιμοδος σε ενδιαφερουσα, που εχω καταντησει...??

μμμμμμμμμμμμ........... κουρτινα 3???

Stin proti mou egymosini apo 6 minon den evgaza fotografies, oute me to moro neogennito, eniotha ena teras. Pira 26 kila, se katalavaino apolita, meta omos ta exasa ola kai h mitrotita me edeixne kaliteri kai pio iremi apo prin. h lampsi tis manas einai allo pragma... Me to kalo...

Διαφημίσεις

Για να σας ανεβάσω κι εγώ (παρότι δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος) να σας πω ότι η κολλητή μου, μετά από 2 εγκυμοσύνες έχασε όλα τα περιττά κιλά της (ακόμα και τα προ-εγκυμοσύνης περιττά κιλά που ήταν αρκετά) με διατροφή. Είναι πιο αδύνατη και πιο λαμπερή στο πρόσωπο από ποτέ, παρότι ξέρω ότι είναι συνεχώς κουρασμένη. Κούκλα είναι η άτιμη!

Άλλη κοπελιά, με αναλογίες μοντέλου, (1,73 και 50 κιλά) πήρε 6-7 κιλά, που φυσικά έφυγαν αμέσως. Της έμεινε λίγη χαλάρωση βέβαια στην κοιλίτσα (που αν κάνει λίγη γυμναστική θα φύγει), και στο πρόσωπο η μητρότητα την ομόρφυνε απίστευτα. Μη σας πω και στον χαρακτήρα. Και παρότι ήταν από πριν όμορφη κοπελίτσα, τώρα έχει και μια γλυκύτητα άλλο πράγμα. Αυτά! :)

it's never too late to start all over again

να δω αν η μουρη μου, που εχει γινει σα πιατελα σερβιρισματος πολυτελειας απο τα κοστα μποντα (ξερετε, οι τεραστιες για κρεας και ψαρι), αν θα ξαναγινει ποτε μουρη πιατακι ορεκτικου... (αντε, πιατο σουπας μαξιμουμ)

• 4 months later...

μπράβο φυστικάκι! Μου δίνεις κουράγιο! (τώρα που μιλάμε έχω διάμετρο κοιλιάς 1,20 :lol: )

η κόρη σου μάλλον πηρε όλη την ομορφιά και δεν άφησε τιποτα για σένα :lol::lol::lol:

Πάντως για να σοβαρευτούμε το βασικό είναι πως αισθανόμαστε. Λίγο θέληση θέλει και υψηλό ηθικό :D

ssttaa

ε, οχι τη κοιλια μου δεν την ειχα μετρησει!!! (γι αυτο ζω, αλλωστε!! θα χα φουνταρει!!!)

βασικα δε θελει μονο θεληση κοπελια... θελει και συμπαρασταση και βοηθεια απο τους αλλους... αλλα αυτο ειναι μια αλλη πικρη ιστορια... :(

Διαφημίσεις

Εγω το περναω τωρα αυτο. Χθες ειδα το βιντεο απο μια βαφτιση πυειχαμε παει και τα έχασα απο την ασχημια. Και να φανταστεις οτι ολοι μου λενε 'τι γλυκια που εχεις γίνει' και τετοιο. Ο αντρας μου λέει να μη βαφομαι γιατι λαμπω και δεν το χρειαζομαι κι εγω αναρωτιεμαι...'καλα στραβοι ειναι όλοι τους?' Κι εχω και κατι φίλες να μου λένε ότι στην εγκυμοσυνη τους ενιωθαν πιο ομορφες απο ποτε. Τι γινεται βρε παιδια? fistikaki ελπιζα οτι θα σταματησω να νιωθω έτσι μετα την εγκυμοσυνη αλλα μου τα γκρεμισες ολα τωρα...ΟΥΦ!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

fistikaki ελπιζα οτι θα σταματησω να νιωθω έτσι μετα την εγκυμοσυνη αλλα μου τα γκρεμισες ολα τωρα...ΟΥΦ!

οκ, για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα... σου εγγυομαι οτι για αρκετο καιρο μετα τη γεννα.... το τελευταιο που θα σε νοιαζει θα ειναι η φατσα σου και το σωμα σου!!! τετοιες εννοιες θα ειναι πολυτελεια!!!!

νιωθεις καλυτερα τωρα??? :lol::lol:

fistikaki ελπιζα οτι θα σταματησω να νιωθω έτσι μετα την εγκυμοσυνη αλλα μου τα γκρεμισες ολα τωρα...ΟΥΦ!

οκ, για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα... σου εγγυομαι οτι για αρκετο καιρο μετα τη γεννα.... το τελευταιο που θα σε νοιαζει θα ειναι η φατσα σου και το σωμα σου!!! τετοιες εννοιες θα ειναι πολυτελεια!!!!

νιωθεις καλυτερα τωρα??? :lol::lol:

Ξηροκαρπι αν ποτε βρεθω στο χειλος ταρατσας ετοιμη να πηδηξω σε παρακαλω μην σπευσεις να με μεταπεισεις... Μπορω και χωρις εσενα...να φουνταρω!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Πλακα μου κανετε κι εγω που νομιζα οτι ειμαι η μονη ασχημη εγκυος σε ολη την ελλαδα! Αν και δεν εχω πρηστει στο προσωπο παρα μονο στα μπουτια και στον πωπω (αυτα πανε σετ με την κοιλια) Με βλεπω στον καθρευτη και ενω προτεινως ελεγα φτου σου κοπελα μου τωρα βαζω τα χερια μου μπροστα και ανοιγω σιγα σιγα τα δαχτυλα για να μη τρομαζω!!!! Καλε ειμαι ασχημη και ενω ειμαι 24 χρονων και θα επρεπε να λαμπω θυμιζω κακοφορμισμενη 40αρα που εχει να δει αντρα απο την εποχη της κατοχης!!!! Συγνωμη αλλα η Βανδη γιατι ηταν ομορφη στις εγκυμοσυνες της???

Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ειμαι λογιστρια μιας πολυ γνωστης ξανθιας γυμανστηρια-μοντελο-τραγουδιστριας η οποια ειναι παντρεμενη με πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη (ονοματα δε λεμε αλλα πιστευω καταλαβατε......) Η οποια γεννησε πριν λιγο καιρο και εχει γινει σα μπαουλακι.... μη μιλησω για το προσωπο της!!! Αλλα ενω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ηταν χαλια τωρα γλυκανε λιγακι παλι...

Ελπιζω να μη μου μεινει εμενα....... :shock:

Μα αυτη η Αντζελινα Ζολι, πως ειναι δυνατον να ηταν τοσο ομορφη στον 9ο?Και σε διδυμα κι ολας!!

Aν ΕΊΧΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ Pit ε ... οσο να 'ναι ολο και κατι παραπάνω θα πρόσεχα την εμφανιση μου...

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Κορίτσια, χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, το 'κατά τη διάρκεια' δεν συγκρίνεται με το 'μετά'. Όταν είσαι έγκυος δεν μπορείς να υπολογίσεις το μέγεθος της καταστροφής. Είναι η κοιλιά που ξεγελάει, είναι το συνολικό πρήξιμο... εγώ τουλάχιστον δεν είχα αίσθηση της κατάστασης κι ας πήρα συνολικά 13 κιλά, όχι 20 και 25 που μπορεί να πάρει καμια...Ε, δύο μήνες μετά τον τοκετό η κατάσταση είναι απελπιστική. Δεν χωράω σε κανένα ρούχο κι ας μου έχουν μείνει μόνο 3 κιλά! Τα πόδια μου παρέμειναν περίπου όσο ήταν και όταν ήμουν έγκυος, η λεκάνη μου έχει ανοίξει, η κοιλιά εξέχει αρκετά και γενικά δεν βλέπομαι! Ειλικρινά δεν ξέρω αν ποτέ θα φτάσω σε ικανοποιητική κατάσταση! Τουλάχιστον το καλοκαίρι είναι μακριά ακόμα, γιατί ακόμα και τα μπράτσα μου δεν μπορούν να βγουν σε δημόσια θέα! Είναι μετά να μην πέφτεις ψυχολογικά???

Κορίτσια, χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, το 'κατά τη διάρκεια' δεν συγκρίνεται με το 'μετά'. Όταν είσαι έγκυος δεν μπορείς να υπολογίσεις το μέγεθος της καταστροφής. Είναι η κοιλιά που ξεγελάει, είναι το συνολικό πρήξιμο... εγώ τουλάχιστον δεν είχα αίσθηση της κατάστασης κι ας πήρα συνολικά 13 κιλά, όχι 20 και 25 που μπορεί να πάρει καμια...Ε, δύο μήνες μετά τον τοκετό η κατάσταση είναι απελπιστική. Δεν χωράω σε κανένα ρούχο κι ας μου έχουν μείνει μόνο 3 κιλά! Τα πόδια μου παρέμειναν περίπου όσο ήταν και όταν ήμουν έγκυος, η λεκάνη μου έχει ανοίξει, η κοιλιά εξέχει αρκετά και γενικά δεν βλέπομαι! Ειλικρινά δεν ξέρω αν ποτέ θα φτάσω σε ικανοποιητική κατάσταση! Τουλάχιστον το καλοκαίρι είναι μακριά ακόμα, γιατί ακόμα και τα μπράτσα μου δεν μπορούν να βγουν σε δημόσια θέα! Είναι μετά να μην πέφτεις ψυχολογικά???

Θα συνέλθεις καλή μου να είσαι σίγουρη. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εγώ είχα πάρει 26 κιλά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Η αλήθεια είναι πως το πείσμα για να τα χάσω με έβαλε σε πρόγραμμα διατροφής, τζογκινγκ(μέχρι τότε το βαριόμουνα) και τελικά στον 1,5 χρόνο μετά την γέννα είχα χάσει τα κιλά +6 ακόμα. Απο τέρας που ήμουν μου έλεγαν καλέ εσύ έχεις γεννήσει κιόλας? Θέλει πρόγραμμα πάντως καθημερινό και επειδή ο χρόνος είναι λίγος θα σου πρότεινα να πάρεις ένα στεππερ και βαράκια και να αφιερώνεις κάθε μέρα ένα 45λεπτο και μόλις φτιάξει ο καιρός το καρότσι κι έξω βόλτες....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...