Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες..

elepet

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elepet

elepet 34 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 20 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 11 δημοσιεύσεις

• Elenia

Elenia 11 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τα νέα μου είναι κάπως καλυτερα...ο άντρας μου δεν εχει πυρετο..νιωθει πολυ καλυτερα..βέβαια ειναι εξαντλημενος ακόμα κια κουράζεται ευκολα.Οι εξετάσεις ως τωρα δεν δειχνουν κατι ανησυχητικό..όλα λεει η γιατρός δείχνουν οτι ειναι ιωση και εχει σταλει αιμα στο παστερ για να βρουμε ποιος ιος τα προκαλεσε οοολα αυτα.Το συκωτι του τον ενοχλει ακομα και ειναι αυτο που επηρεαστηκε περισσοτερο απο ολα τα οργανα.Στο σπιτι ειμαστε..δεν εχει παει στη δουλεια ακόμα και ξεκουραζεται.Αυριο εχουμε παλι ραντεβου με τη γιατρο για να τον δει και να μας πει νεοτερα απο αλλες εξετασεις. Όλες όμως οι εξετασεις δεν δειχνουν κατι κακό.Έκανε και μια αξονικη θωράκως και λεμφαδενων για κακοηθεια και βγηκε αρνητικη.Σήμερα πήγε να κουρευτει κιολας..ανακτισαμε δυναμεις και καλοπιζόμαστε!! :D:roll:

Σας ευχαριστω όοοολες για τη θετικη σας ενεργεια και το ενδιαφερον.. :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Ελα βρε κοριτσάκι, καλύτερα πάνε τα πράγματα και αφού αποκλείστηκαν τα χειρότερα που φοβόσουν, εντάξει, ίωση είναι θα περάσει.

Περαστικά, περαστικά, περαστικά και γρήγορα!!!

Όοοοολα καλά! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

1477902wfa3asny8r.gif

Θα περάσει γρήγορα θα δείς :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Μπράβο, κοριτσι μου.. Πολύ χαρηκα με τα νέα σας. Μπράβο και στους δυο σας για την δυναμη και το κουράγιο σας. Να χαίρεστε το φατσουλίνι σας.. Elepet οταν εχεις νεότερα γράψε μας παλι κορίτσι μου να μας πεις..

phzU.jpgwddf.jpg

Διαφημίσεις

Μπράβο, κοριτσι μου.. Πολύ χαρηκα με τα νέα σας. Μπράβο και στους δυο σας για την δυναμη και το κουράγιο σας. Να χαίρεστε το φατσουλίνι σας.. Elepet οταν εχεις νεότερα γράψε μας παλι κορίτσι μου να μας πεις..

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...