Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες..

elepet

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elepet

elepet 34 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 20 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 11 δημοσιεύσεις

• Elenia

Elenia 11 δημοσιεύσεις

Εχω χαρει παρα πολυ με τα νεα σου!

Και εγω οπως και πολλα κοριτσια εψαχνα με αγωνια να δω αν εχεις γραψει....

Περαστικα του και καλη επιστροφη στο σπιτι σας!!!

Καλη ξεκουραση σε σενα γιατι ολη αυτη η αγωνια θα σε εχει κουρασει πολυ!!!

Διαφημίσεις

τι να πω κ εγω? τα ειπαν ολα τα κοριτσια!!!

αχ θα σε σκοτωσω!!!! κατι πιο απλο δε γινοταν να ειναι και το μυαλο σου ετρεχε!! μη σε ξανακουσω να λες τετοια πραγματα!!!!

παντως ξανα μπραβο σου που τον στηριξες!! ξεχνα τα ολα τωρα και μην τα ξανασκεφτεις! απλα να θυμασαι ποσο ασημαντα ειναι καποια πραγματα και ποσο σημαντικο ειναι που εχετε ο ενας τον αλλο! και θελω πισω τη φωτογραφια του αβαταρ!!

ουφ!! και ξανα ουφ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου :) Ελπίζω να είστε όλες καλα....εγώ αν και κουρασμένη πολύ..είμαι όλη μερα στη κλινική..προσπαθώ να είμαι αισιοδοξη.

Το κακό είναι ότι η ιγμορίτιδα που σας έλεγα έχει προχωρήσει πολύ και απαιτήται αμεσα χειρουργείο! Ἀλλα τρεχάματα με το που θα βγούμε απο κει..αλλά δεν πειράζει αρκεί να πανε όλα καλα ως το τέλος.Αυτό θέλω και μόνο..και πάλι ευχαριστω για τα καλα σας λόγια και την αγάπη σας.. :)

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Σας το εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά

που θα πάνε δηλαδή και θα το δεις κι εσύ και μετά από καιρό όλα αυτά

θα είναι μια ανάμνηση και μόνο.

Υπομονή χρειάζεται τώρα και δύναμη για την εγχείρηση.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

ωωωπ!! καλως τη!!! μου εκανες και το χατηρι ε???

μετα θα βαλεις μια με τα τρια σας!! δε πειραζει κουκλα μου. θα ταλαιπωρηθειτε λιγο αλλα να χαιρεσαι!

elepet

μετά από όλα όσα φανταζόσουν, κάτι περαστικό - έστω και με εγχείριση - μοιάζει σαν... μια απλή γρατζουνιά.

Εύχομαι να τα ξεπεράσετε όλα γρήγορα και να δεχθείτε το μπαμπά υγιέστατο στο σπίτι σας!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

γρηγορη αναρρωση και περαστικα κι απο μενα με ολη μου την αγαπη και τη θετικη μου ενεργεια!!

Νομιζω πως ειστε πολυ τυχεροι που εχετε ο ενας τον αλλο και σιγουρα ο αντρας σου θα νιωθει πολυ περηφανος που εισαι γυναικα του! :P

Τελικα οσο και να μας το λενε δε το πιστευουμε αλλα η υγεια μας και των ανθρωπων που αγαπαμε ειναι οτι πιο πολυτιμο εχουμε και πρεπει να το διαφυλαμε σα θησαυρο...

σας ευχομαι να μη σας βρει αλλη ταλαιπωρια απο δω και περα!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!

Δε μας εδωσαν εξιτηριο για σημερα...κοντευω να σκασω...είναι λέει μια λοιμωξη που ακομα δεν εχουν βρει την αιτία.Οι αξονικές δείχνουν διογκωμένη σπλήνα και συκωτι..και μάλλον λέει αυτό είναι συνέπεια της λοιμωξης. Η ιγμορίτιδα που σας έλεγα είναι άλλη υποθεση..αλλά δεν είναι το μοναδικό που έχει.Είμαι να σκάσω :( Δε αντεχω αυτή τη κατασταση...λες και καποιος μου κανει πλακα :cry::cry: Πειτε μου οτι ειναι αστειο...ότι και να μου πειτε ομως δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΧΕΙ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! Του δίνω διαφορα σχήματα αντιβιωσεων για να δουν πως θα ανταποκριθει!Λες και ειναι πειραματόζωο...είναι δυνατόν τοοοοσες μερες να μην εχουν βρει τι διαολο ιος τον εχει καταβάλλει! Να μας πουμε κι εμας να ξερουμε..και ας κατσουμε και 50 μερες μεσα! Πάνω που λέγαμε οτι η ιγμορίτιδα τα έκανε όλα οι αξονικές σήμερα δεν μας άφησαν να φυγουμε..θα τον παρακολουθήσουν λέει γιατι είναι μια σειρά απο ενδειξεις που τους μπερδευουν! Μήπως μας δουλέυουν??? Αύριο του επετρεψαν να ερθει σπίτι για λίγες ώρες να δει τη μικρή...μετά πάλι μέσα :( Σήμερα τα έκανα ανω κάτω εκεί μεσα...φωναζα να μου πουν επιτέλους τι έχει!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ!!!!! Θα τρελαθω... :cry::cry:

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Στεναχωριέμαι πολύ που νιώθεις έτσι... :(

Ξέρεις τι σκέφτομαι; Νομίζω οτι αν ήταν κάτι κακό θα το ήξεραν ήδη. Απλώς είναι πολύ αναλυτικοί και δεν θέλουν να σου δώσουν λάθος πληροφόρηση - βλέπουν και την ευαισθησία σου, και δεν θέλουν να ρισκάρουν.

Να δεις που τα πράγματα θα είναι πολύ απλά - η ψυχική κούραση σε έχει εξοντώσει όμως και είναι δύσκολο να το δεις.

Θα σε σκέφτομαι πολύ.

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Αμάν μωρέ...σας σκάσανε :( όντως μήπως είναι πολύ αναλυτικοί; Πού είστε;

Κουράγιο, κουράγιο, κουράγιο! Έχεις και τη δική μου σκέψη για τα περαστικά σας μαζί με όλων των άλλων... :)

Elepet, είσαι πολύ φορτισμένη ψυχολογικά γι΄αυτό τα βλέπεις έτσι όλα.

Να δεις που ο άντρας σου θα γίνει καλά και του χρόνου τέτοια μέρα θα το συζητάτε μαζί και θα σας φαίνεται πολυ μακρινό.

Αισθάνομαι οτι όλα θα πάνε καλά και ο οργανισμός του θα ανταπωκριθεί στην αντιβίωση και θα γίνουν όλα όπως πρώτα!

Να δεις που αύριο θα σας πουν οτι πάει καλύτερα.

Φιλάκια!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Περαστικα του και συντομα!! Εφοσον οι αιματολογικες ειναι καθαρες μαλλον προκειτε περι ιωσης βρε κουκλα...μισογεματο το βλεπουμε το ποτηρι ε?? Ενα γλυκο φιλακι απο το Μαρικακι μου και υπομονη !!

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...