Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυσκολες στιγμες..

elepet

Recommended Posts

Κι εμένα το μυαλό μου στη λοιμώδη μονοπυρήνωση πήγε μόλις διάβασα τα συμπτώματα. Αν όντως ειναι αυτό μην ανησυχείς, δεν είναι τιποτα ανησυχητικό, για την ακρίβεια είναι απλά μια παιδική αρρωστεια, σαν την ιλαρα, την ερυθρά και τα σχετικά. Την ονομάζουν και "ασθένεια του φιλιού" επειδή μεταδίδεται με αυτόν τον τρόπο. Την έχουν περάσει αρκετοί στην οικογένειά μου και ξέρω να σου πω από πρώτο χέρι. Η διόγκωση λεμφαδένων και του ήπατος είναι τα βασικά συμπτώματα, όπως και η μεγάλη αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων. Δεν δίνουν αντιβίωση, δε χρειάζεται να πάρει φάρμακα (μόνο σε πολύ κρισιμες περιπτώσεις χορηγούν κορτιζόνη αν δεν κάνω λάθος) και θέλει απλά πολύ ξεκούραση, ελαφρύ φαγητό (όχι τηγανητά) και να ξεχάσει το αλκοολ για αρκετό καιρό. Εσύ μπορεί και να μην κολλήσεις (εγώ ας πούμε δεν κόλλησα).

Περαστικά και γρήγορα σας εύχομαι!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 256
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elepet

elepet 34 δημοσιεύσεις

• helen18

helen18 20 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 11 δημοσιεύσεις

• Elenia

Elenia 11 δημοσιεύσεις

Εύχομαι περαστικά και γρήγορα και να είναι κάτι απλό που θα περάσει γρήγορα και θα χαμογελάτε πάλι όλοι μαζί!!

Θυμήσου ότι πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο χαρούμενη για το μωράκι σου!!

όλα να σας έρθουν δεξιά!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Απο το πρωι ειμασταν στη κλινικη..τωρα επεστρεψα στο σπίτι.Δεν εχω παει να δω καθολου τη μικρη στη μητερα μου..δε μπορω...κλαιω συνεχεια.Μπορει να σας ακουγομαι υπερβολικη αλλα οντως νιωθω το κοσμο μου να γκρεμιζεται. Νιωθω πως δεν αξιζει να ειμαι εγω εδω και αυτος εκει..νιωθω τυψεις για τις φορες που τσακωνομασταν..που του σπαγα τα νευρα. Τωρα ολα αυτα μου φενονται τοσο μικρα..θελω μονο να ειναι καλα. Οι γιατροι ακόμα δεν εχουν πει κατι,εγιναν ολες οι εξετασεςι,αιματος,υπερηχοι,ακτινογραφιες μεχρι και αξονικη. Αυριο λεει θα βγουν τα αποτελεσματα.

Η κλινικη ενα δραμα...πήραμε δικλινο για να εχει λιγο την ησυχία του και παλι το δωματιο υπολειτουργει..ουτε κλιματισμο δεν εχει. Μπροστα του δειχνω μια χαρα..του λεω και αστεια για να νιωσει καλα...ομως μεσα μου πνιγομαι...δεν επικαλουμε ποτε το θεο γιατι δεν πολυπιστευω...ομως τωρα αισθανομαι την αναγκη απο καπου να κρατηθω..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω είναι πάρα πολύ δύσκολο να νιώσεις διαφορετικά.Οι συμβουλές του τύπου να εισαι δυνατή κτλ. δίνονται εύκολα,στην πραγματικότητα όμως...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σκεφτείς θετικά όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Οι γιατροί δεν σας λένε τίποτα? Κάποια εκτίμηση δεν έχουν κάνει?Γενικά πως το βλέπεις το κλίμα?

Για λοιμώδη μονοπυρήνωση,ούτε λόγος?

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Κατι ειπαν στον υπερηχο..δειχνει πρησμενη σπληνα και συκωτι..οτι μπορει και να ναι αυτο..αλλα παλι ξερω γω..αν ηταν κατι τετοιο δεν θα καναμε εισαγωγη στο νοσοκομειο.Ο ίδιος γιατρος ειχε δει την αδερφη μου οταν ειχε παθει λοιμωδη μονοπυρηνωση και εκανε αμεσως τη διαγνωση.Τωρα τα πραγματα ειναι μπερδεμενα..τον εβαλε να κανει ενα καρο εξετασεις..προφανως κατι αλλο βλεπει και δεν μας λεει αν δεν ειναι σιγουρος.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

elepet, όταν κόλλησε λοιμώδη μονοπυρήνωση ο αδερφός μου (ήταν και φαντάρος τότε) του έκαναν επειγόντως εισαγωγή κι έμεινε καμιά 10ριά μέρες στο νοσοκομείο, σε απομόνωση.

Ακόμα κι αν ο άντρας σου έχει κάτι άλλο, να δεις που θα είναι περαστικά! Μην ανησυχείς... κάποιος ιός είναι, θα τον βρουν και θα τον καταπολεμήσουν!

Περαστικά σας εύχομαι

θα συμφωνησω με τη Lilly. και μενα μου ειχαν κανει εισαγωγη οταν ειχα παθει μονοπυρηνωση.Οχι μετα τη διαγνωση, πριν... Οταν εκαναν τις εξετασεις.

Ειναι και λογικο, σκεψου το. Η λοιμ.μονοπ. εχει ενδειξεις σοβαροτερης ασθενειας, γι αυτο κρατανε τον ασθενη μεσα, μεχρι να σιγουρευτουν οτι ειναι αυτο.Μη τρομαζεις με την εισαγωγη,ετσι γινεται συνηθως

΄Και ΄γω έχω ακούσει οτι στην νόσο αυτή κάνουν εισαγωγή για να σιγουρευτούν για την διάγνωση.Εξαρτάται κι από τον γιατρό.

Αν έβλεπε και κάτι άλλο δεν θα το έλεγε σε σένα τουλάχιστον?

Εύχομαι αύριο τέτοια ώρα να μας έχεις χαρούμενα νέα και να ξεχάσεις τις ώρες αγωνίας που έχεις περάσει.

Και θα δεις που έτσι θα γίνει!

716217ybmeeuyfgz.gif

Διαφημίσεις

Μήπως η αδερφή σου ήταν μικρή ? Η νόσος αυτή είναι πολύ συνηθισμένη στους νέους. Στον άντρα σου που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία θέλει να είναι απολύτος σίγουρος και να μην το ρισκάρει.

Στα παιδάκια 15-16 χρονών είναι κάτι συνηθισμένο, στους μεγαλύτερους όμως θα πρέπει να αποκλίσει άλλες περιπτώσεις. Λογικό δεν ακούγεται?

716217ybmeeuyfgz.gif

Έχετε δικιο...ναι η αδερφη μου το επαθε στα 20. Μακαρι να ειναι οπως τα λετε και να μην ειναι κατι σοβαρο, Το απογευμα θα παω παλι.Αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι η αυριανη μερα που βγαινουν οι εξετασεις....φοβαμαι τι θα ακουσω.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

σχετικά με το πως αντιμετωπίζουν οι γιατροί κάποια θέματα....

ο μπαμπάς μου φέτος στις γιορτές πέρασε ένα μικρό εγκεφαλικό το οποίο δόξα το θεό ξεπέρασε....

όσο όμως ήταν μέσα στο νοσοκομείο, επειδή έχει κι ένα αυχενικό, απ την ξάπλα συνεχώς, τον έπιασε ο αυχένας

θα σου πω ότι σε χρόνο dt τον απομόνωσαν με τον φόβο της μηνιγγίτιδας κι εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις (ενώ τους είπαμε ότι υπάρχει και θέμα αυχενικού)

φυσικά ενώ μας τρομοκράτησαν όλους (εγώ είχα πάθει πανικό γιατί είχα και τον μικρό ουσιαστικά νεογέννητο) ο πατέρας μου έπαθε απλά μια κρίση του αυχενικού του

μας είπαν ότι αυτοί έπρεπε να ξεκινήσουν με δεδομένο τη χειρότερη των περιπτώσεων βάση συμπτωμάτων

άρα... ελπίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ

ευχομαι γρήγορη ανάρρωση!!!!

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι και ψιλοασχετη αλλα τι φανταζεσαι οτι ειναι και ανησυχεις τοσο?

το χειροτερο που μπορει να εχει πιο ειναι? γιατι σε εχει παρει τοσο απο κατω? παντως μπραβο σου που παρολο που εισαι τοσο χαλια μπροστα του εισαι ενταξει! ειναι πολυ δυσκολο να καταφερεις να κρυψεις τοσο δυνατα αισθηματα.

κανε υπομονη και μη βαζεις το χειροτερο στο μυαλο σου!

Το χειροτερο που φανταζομαι να εχει ειναι καρκινο...αλλα δε θελω να το σκεφτομαι οτι θα ειναι ετσι..ελπιζω η ζωη να μην μας εχει παιξει τετοιο παιχνιδι..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Νομιζω πως ειναι λιγο τραβηγμενο....οπως και να εχει αυριο θα ξερεις περισσοτερα! το ξερω οτι σου φαινεται αιωνας αλλα μια μερα ειναι και θα περασει.

να δεις που αυριο θα διαβαζουμε οτι τελικα δεν ηταν τιποτα και αδικα ανησυχουσες!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Από τα λεγόμενα των κοριτσιών πιστεύω κι εγώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Μην σκέφτεσαι τα χειρότερα και σε παίρνει από κάτω. Πολλά συμπτώματα ταιριάζουν μεταξύ τους, δεν σημαίνει όμως ότι είναι και οι ίδιες αρρώστιες.

Όλα να πάνε καλά και να γυρίσει σπιτι σας το συντομότερο ο αντρούλης σου!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Απο το πρωι ειμασταν στη κλινικη..τωρα επεστρεψα στο σπίτι.Δεν εχω παει να δω καθολου τη μικρη στη μητερα μου..δε μπορω...κλαιω συνεχεια.Μπορει να σας ακουγομαι υπερβολικη αλλα οντως νιωθω το κοσμο μου να γκρεμιζεται. Νιωθω πως δεν αξιζει να ειμαι εγω εδω και αυτος εκει..νιωθω τυψεις για τις φορες που τσακωνομασταν..που του σπαγα τα νευρα. Τωρα ολα αυτα μου φενονται τοσο μικρα..θελω μονο να ειναι καλα. Οι γιατροι ακόμα δεν εχουν πει κατι,εγιναν ολες οι εξετασεςι,αιματος,υπερηχοι,ακτινογραφιες μεχρι και αξονικη. Αυριο λεει θα βγουν τα αποτελεσματα.

Η κλινικη ενα δραμα...πήραμε δικλινο για να εχει λιγο την ησυχία του και παλι το δωματιο υπολειτουργει..ουτε κλιματισμο δεν εχει. Μπροστα του δειχνω μια χαρα..του λεω και αστεια για να νιωσει καλα...ομως μεσα μου πνιγομαι...δεν επικαλουμε ποτε το θεο γιατι δεν πολυπιστευω...ομως τωρα αισθανομαι την αναγκη απο καπου να κρατηθω..

AΓΑΠΗΤΗ elepet ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ!! ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΟ!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ!!!

Πολλές πολλές πολλές πολλές ευχές και απέραντη θετική ενέργεια μπήκαν σήμερα σε εναν τεράστιο φάκελο και σου έρχονται!

Ολα θα πάνε καλά!

Πρέπει να φανείς δυνατή μικρή μου!

Κι οτι θες εμείς ήμαστε όλες και όλοι εδώ! Δίπλα σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...