Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Χρειαζόμαι τη βοήθειά σας για το εξής: Φέτος τον Ιούνιο ο γιος μου θα κάνει ένα πάρτυ αποκλειστικά για τους συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο. Ο λόγος είναι ότι τα γενέθλιά του είναι καλοκαίρι, πάντα λείπουμε, τα γιορτάζουμε στις διακοπές και δεν έχει κάνει ποτέ πάρτυ.

Έχω βρει το χώρο και τα σχετικά.

Το θέμα μου είναι το εξής: Θέλω να δώσω στο πάρτυ έναν τόνο αποχαιρετισμού, γιατί με τα παιδάκια αυτά είναι τρία χρόνια μαζί, συναντήθηκαν τρίων χρονών, έζησα αγαπημένα εντός και εκτός σχολείου, οι γονείς κάναμε καταπληκτική παρέα, μοιραστήκαμε όλοι πολλά, και τώρα είναι 6 και θα σκορπίσουν σε διαφορα δημοτικά και φυσικά, όσο και αν θα προσπαθήσουμε οι γονείς να κάνουμε παρέα, είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι.

Ακούω λοιπό ιδέες απλά θέλω να λάβετε υπόψη σας ότι δεν θέλω να κάνω διαφήμηση στο σχολείο, για λόγους καθαρά αρχής. Επομένως, δεν θέλω να αναφέρεται το σχολείο, αλλά να είναι κάτι διακριτικό και συμβολικό.

Κάθε βοήθεια είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη!

Διαφημίσεις

Πολύ μ'αρέσει η κίνησή σου. Τι θα έλεγες για ένα παρτυ - γιορτή αποφοίτησης? Δεν χρειάζεται να αναφερεις το σχολείο μπορείς να το κανεις σαν αποφοίτηση με καπέλα και "πτυχία" και μετά πολύ χορό αποχαιρετηστηριο. Σου κανει πολύ αμερικανιά? Αν σου αρεσει το θεμα πεσμου να σου βρω ιδέες για τις λεπτομέριες.

Μου αρέσει πολύ η ιδέα -καθόλου δεν με ενοχλεί η αμερικανιά, συμβολικά είναι αυτά- αλλά με τον τροπο αυτό, νομίζω οικειοποιούμαι το ρόλο του σχολείου, που έτσι κι αλλιώς θα κάνει κάτι σχετικό.....

• 2 εβδομάδες μετά...

Χμ..... δεν είναι άσχημα. Θέλω όμως να τονίσω το ζήτημα του αποχωρισμού, χωρίς το 'συμβολισμό' της αποφοίτησης, που θα το κάνουν στο σχολείο. Δηλαδή, μία ιδέα είναι να έχω σαν μότο το 'Ευχαριστώ που ήσουν κοντά μου', ή 'φίλοι για πάντα'. Υπερβολικό?

Διαφημίσεις

Μπορείς να τον βάλεις να ζωγραφίσει τους συμμαθητές του, να φωτοτυπήσεις ίσως και να πλαστικοποιήσεις τη ζωγραφιά και να την μοιράσεις στα παιδιά μαζί με το δωράκι. Ή να φτιάξουν μια ομαδική μεγάλη ζωγραφιά στο πάρτυ, που θα ζωγραφίσουν το σχολείο και τον εαυτό τους και να τους την μοιράσεις αργότερα σαν κάρτα (και να γράψεις από κάτω και το "φίλοι για πάντα" ή "πρώτοι φίλοι" ή κάτι τέτοιο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...