Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γαμος και βαπτιση???? ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Recommended Posts

εγω εχω τυψεις που δε βρηκα τον ανθρωπο μου νωριτερα και ο παππους μου εφυγε με το παραπονο που δε προλαβε να κρεμασει στο σαλονι μια φωτογραφια του αγκαλια με μενα νυφουλα :-(:-(:-( .

και μενα ο παππους μου θα το ηθελε αλλα δυστυχως αυτα εχει η ζωη.ειμαι σιγουρη ομως οτι θα μας βλεπουν και θα ειναι πολυ ευτυχισμενοι με τη χαρα μας:P

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

κι εμεις θα κανουμε γαμο και βαφτιση μαζι.εχουμε συνεννοηθει με τον αντρα μου οτι θα καλεσουμε αυτους που θελουμε εμεις να τιμησουμε και γενικα αυτους με τους οποιους ταιριαζουμε και οχι ολο το σοι...!γι'αυτο και δουλευουμε σαν τα σκυλια για να τα κανουμε ολα μονοι μας και να μην εχουμε αναγκη κανεναν αλλα και να μη μας πρηζει και κανεις οτι μας εκανε τον γαμο.

οπως ειπε και η αλλη κοπελα αν θες απλο γαμο καντο,αν θες υπερπαραγωγη καντο κι αυτο.αλλες το ονειρευονται χρονια,αλλες ουτε που το σκεφτονται.προσωπικα θελω να κανω θρησκευτικο για να ειναι και η μπεμπουλα μαζι μας στις φωτογραφιες!!!

ο καθενας με την τρελα του:P

ΕΥΓΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΥΓΕ! ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ''ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ'' Η ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΚΕΙΝΟ...'' !ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ(ΕΙΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ)ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΟΙΤΑΩ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ?ΝΑΙ.ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΙ ΕΡΘΕΙ(ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!)ΟΥΦ!:oops:

έτσι καναμε εμείς!

Θρησκευτικός γάμος με γονείς και αδέρφια... 7 άτομα σύνολο:!:

Κάτι πήγε να πει η μανούλα μου τότε και η απάντηση που έλαβε ήταν οτι αν δε συμφωνει να μην έρθει.

Το γάμο μας τον κάνουμε εμείς όπως θέλουμε γιατί παντρευόμαστε εμείς.

Ο γάμος αλλά και η βάπτιση είναι μυστήριο, δεν μπορώ προσωπικά να το δω διαφορετικά.

(στη βάπτιση τα δώσαμε όλα ... 29 καλεσμένοι :lol:)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΛΕΕΙ !!ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΚΑΙ 29 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΜΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:-P) ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΕΠΕΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΕΛΟΣ!:o:wink::shock:

Και σας απαντω. ε ναι λοιπον, ο γαμος γινεται για τους γονεις. και πληρωνομουμε και εμεις.

εμεις καναμε γαμοβαφτιση. μου τα θυμησατε και συγχυστηκα βραδιατικα η γυναικα. θυμηθηκα ολη αυτη την πιεση απο τα πεθερικα μου, ολο αυτο το χωσιμο, και εννοειται οτι στο τελος μαλωσαμε χοντρα... και τ απληρωναμε ολα εμεις.

για να μη σας τα πολυλογω και συγχυζομαι, εκανα σε γενικες γραμμες αυτο που ηθελα. το νυφικο δεν το γλιτωσα βεβαιαως βεβαιως. και εγω ω ναι, να βαφτισω το μωρο ηθελα και μια που ημασταν εκει να βαζαμε και τα στεφανα στο κεφαλι μας και να περναμε και την ευλογια του παπα. ενα ρημαδι φορεα ηθελα να βαλω οικονομικο και κομψο. ηθελα να κανω ενα καλο τραπεζι στους φιλους και τους συγγενεις γιατι ετσι ενιωθα και ετσι το ειδα.

καναμε πολυ καλο τραπεζι οντως, δεν το μετανιωσαμε ουτε εγω ουτε ο αντρας μου. βρηκα πολυ οικονομικες μπομπο, γλυκο δεν εδωσα, ηταν ουσιαστικα οι μπομπο του μωρου, οι οποιες μου βγηκαν και οι δυο μαζι 1,10 ευρω. δεν χρειαζοταν αλλωστε γλυκο εφοσον ηταν γαμος.το τι ακουσα που δεν ηθελα να δωσω νταλα καλοκαιρι παστακια για τη βαφτιση να εχουν πανω το ονομα μην τυχον και κανενας δεν καταλαβει οτι το βγαλαμε στον πεθερο δεν περιγραφεται. εκλεισα και οικονομικο πακετο φωτογραφισης, 1400 2 αλμπουμ και 250 φωτο στο χερι και 2 μεγαλες. προσκλητηρια εκανα στο φωτογραφειο πολυ πρωτοτυπα και κομψα με 1 ευρω.

και στολισμο εκανα με 300 ευρω το συνολο, γαμος, αυτοκινητο, βαφτιση.

παντως θα βγαλετε και απο τα δωρα αρκετα απο τα εξοδα του γαμου.

αλλα το γαμο στο τελος τον ευχαριστηθηκα παρα την κουραση ακι τωρα τον θυμαμι ωραια αν εξαιρεσουμε την πιεση που ειχα δεχτει και το μαλωμα που ακολουθησε. γιατι ποσες φορες να εξηγησεις ευγενικα και να σε πιεζουν για τα αυτονοητα για τα οποια δεν πληρωναν;

η συμβουλη μου εινια γενικα να κανετε αυτο που θελετε, οπως το θελετε. καντε και καμια υποχωρηση. μπορειτε επισης να λετε ναιναι ναι και να κανετε το δικο σας στο τελος. πολλα μπορει να εινια πεταμενα λεφτα. καλεστε οποιον θελετε οπως θελετε, στο τραπεζι η μονο στην εκκλησια, μην κανετε καθολου στολισμο, μην φορατε νυφικο αν δεν γουσταρετε. εξαλλου με το μωρο αγκαλια δεν εινια και ο,τι πιο ευκολο. και ο,τι θελετε ρωτατε. εχει πολλα τοπικς το φορομ για το θεμα γαμοβαφτιση.

επισης αν ψαξετε μπορειτε να βρειτε πολυ οικονομικα πραγματα και πολυ ωραια.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ!ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΜΕ 5 ΚΟΥΦΕΤΑ 0.80.ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ 0.45(ΕΤΟΙΜΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ).ΝΥΦΙΚΟ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ 400-700 ΕΥΡΩ(ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ) ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 30 ΕΥΡΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΑΖΙ.ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ 300 ΕΥΡΟ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ?ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ Σ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ?ΩΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΨΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ.ΘΕΣ?ΚΑΛΩΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΓΕΛΑΝΕ? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ:?

Α!ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ (ΣΠΙΤΙ ΝΥΦΗΣ & ΓΑΜΠΡΟΥ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΩΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ-ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΧΩΡΟΣ)500 ΕΥΡΟ!!!! ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ

Διαφημίσεις

• 9 months later...

Διαβασα το σχολιο σου και πραγματικά έμεινα άφωνη.

Όπως άφωνη έμεινα ότα είδα ότι υπάρχουν εκκλησίες που ανηκουν σε σωματεια και ζητανε 800 ευρω για να κανουν γάμο και βαφτιση

Μιλαω για την Αγια Σοφια Ακροπολεως που οπως καταγγελει κοπελα πριν τρια χρονια της ειχαν ζητησει 800 ευρω για να κανει τον θρησκευτικο της γαμο και μετα την βααφτιση του παιδιου της

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=24&t=218148

Τι να πω.. Απλα αίσχος

• 2 εβδομάδες μετά...
Διαβασα το σχολιο σου και πραγματικά έμεινα άφωνη.

Όπως άφωνη έμεινα ότα είδα ότι υπάρχουν εκκλησίες που ανηκουν σε σωματεια και ζητανε 800 ευρω για να κανουν γάμο και βαφτιση

Μιλαω για την Αγια Σοφια Ακροπολεως που οπως καταγγελει κοπελα πριν τρια χρονια της ειχαν ζητησει 800 ευρω για να κανει τον θρησκευτικο της γαμο και μετα την βααφτιση του παιδιου της

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=24&t=218148

Τι να πω.. Απλα αίσχος

Από πολλές γνωστες και φίλες έχω ακούσει παρόμοια παράπονα. Μάλιστα μου είπαν ότι μία έκανε καταγγελία στην Αρχιεπισκοπή και της είπαν ότι η Αγια Σοφια Ακροπολεως δεν είναι στην δικη τους αρμοδιοτητα μιας και είναι ιδιωτικός ναός. Πάντως από όλες ακούω παράπονα τόσο για την ταρίφα, αλλά κυρίως για το ότι ξεπετάνε τα μυστήρια και είναι αγενείς. Τελικά όλες καταλήγουν στον Αγιο Δημήτριο το Λουμπαρδιάρη που είναι λίγο παρακάτω από την Αγια Σοφια Ακροπολης, έχει φανταστική θέα στον Παρθενωνα, είναι μέσα στο πράσινο, και το πιο σημαντικό ΔΕΝ ζητάει χρήματα για την βάφτιση. Αν εχεις κι όσα έχεις !!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...