Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπάθεια Σύλληψης και Πεθερά

Recommended Posts

κοιταξε να δεις... η αληθεια ειναι οτι εισαι λιγο μικρουλα...

οχι οτι δεν θα τα καταφερεις αν κανεις παιδακι τωρα, μια χαρα θα τα πας και μαλιστα ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι και καλυτερη απο εμενα, που εκανα παιδι στα 33

αλλα..

αν ημουν μαμα σου, μεσα μου θα ευχομουν λιιιιιιιγο ακομα να χαρεις την ελευθερια σου... να βγεις με τον αντρα σου, με τις φιλες σου.. να ξενυχτησεις.. να χαρεις το σεξ, ΤΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΤΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοπελιααααααααααα ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ:lol:

μην βιαζεσαι, παρε το χρονο σου......

(ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!)

Ακριβώς γι' αυτό σε ρώτησα κι εγώ κι όχι για να θίξω θέμα ανωριμότητας ή κάτι τέτοιο.

Βέβαια, ο τρόπος της πεθεράς σου δεν δικαιολογείται με τίποτα όσα ναρκωτικά και να 'χεις πάρει και να αγαπάς όλο τον κόσμο! Οπότε ξέκοψέ το. Ήσυχα κι ωραία, δεν είναι ανάγκη να γίνεις αγενής ή ασεβής και να δημιουργήσεις πρόβλημα με τον άντρα σου μετά. Όταν ανοιχτεί τέτοια συζήτηση απλά πες "δεν θέλω να συζητήσουμε τέτοια θέματα. ΜΕ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!"

Κι επειδή από λόγια δεν παίρνουνε πολλές με το νάζι σου και τον τρόπο σου όταν θα είστε οι δυό σας χτύπα και την κουδούνα στον άντρα σου για το "πόσο άβολα νιώθεις όταν η μαμά θίγει τέτοια θέματα. Σε παρακαλώ μαμούνι μου πες της κι εσύ κάτιιιιι". Κι άσε να βγάλει εκείνος το βασικό φίδι από την τρύπα.

Καλή επιτυχία και να σου πάνε όλα όπως τα θες.

8OgYp3.png

Διαφημίσεις

Κοιτα, θα συμφωνήσω με όλες τις άλλες κοπέλες που σου είπαν ότι η πεθερά σου δεν έχει καμια θέση στό κρεβάτι σου ούτε χρειάζεται να ξέρει τοσο προσωπικά θέματα όσο οι προσπάθειες συλληψης ή τα αντισυλληπτικά.

Μπορεί παρόλα αυτά η πεθερά σου να έχει τις καλύτερες των προθέσεων και επειδή είστε νέοι να θέλει να χαρείτε την ελευθερία σας λίγο ακομα.

Αλλά η προσωπική μου εμπειρία είναι η εξής: όσο δεν έχουμε κανει παιδια είμαστε απλά άλλη μια γκομενα του γιού τους. Καλή κακή δεν έχει σημασία. Ειμαστε παροδικές. Ακόμα και παντρεμένες αν προκύψει ενα διαζύγιο, όπως ήρθαμε θα φυγουμε.

Αν όμως υπάρχει παιδί τότε ειμαστε εκει για πάντα!! Ακόμα και χωρισμένες ειμαστε οι μαναδες των εγγονιών τους. Δεν μας ξεφορτώνονται ΠΟΤΕ. Και τότε είναι που συνειδητοποιούν για τα καλά ότι δεν είναι πια αυτές η οικογένεια του γιού τους αλλά εμεις και τα παιδια΄μας.

Και αυτό τις περισσότερες φορές ΠΟΝΑΕΙ.

Καλή τύχη και να σου πανε όλα όπωε τα θες.

Εγώ απορώ γιατί το αναλύετε μαζί της το θέμα.

Θεωρώ οτι δεν υπάρχει λόγος. Το παιδί είναι υπόθεση του ζευγαριού και η γνωμη των άλλων περισσεύει.

Κάντε τις προσπάθειες σας και μη λέτε τίποτα και οταν με το καλό έρθουν τα χαρμόσυνα νεα της το ξεφουρνιζεττε και δεν θα μπορεί να πει και τίποτα. Στο κάτω κάτω ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ!

sj3dp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια! με ξεξυπνήσατε! Ναι είμαι του 92 γεννηθής και είμαι ήδη 1 χρόνο παντρεμένη.

Η πεθερά μου δεν χώνεται σε άλλα θέματα, μόνο σε αυτό. Και αυτό είναι που με στεναχώρεσε γιατί σε γενικές γραμμές έχουμε καλές σχέσεις.

Θα μιλήσω με τον άντρα μου και θα κάνω ότι μπορώ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και για αργότερα!

μήπως δεν σας βλέπει σαν αρκετά στέρεο ζευγάρι για παιδί?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Εγω σκεφτομαι οτι μπορει και επειδη εισαι μικρη απ'οτι ειδα να μην εισαι ''αξια'' για τον γιοκα της!Η μηπως φοβαται κατι αλλο η κατι δεν της αρεσει σε σενα....υποθετω απλα ετσι.Γιατι και εγω μικρη παντρευτηκα και γεννησα ('91 εγω) και μου λεγανε γονεις,φιλοι κτλ οτι ενταξει να μην βιαζομαστε,να ζησουμε λιγο οι δυο μας κτλ τετοια πραγματα,απλες συμβουλες οχι σαν την πεθερα σου που λες οτι σε πιεζει.Αν οντως το ελεγε για εσας θα στο ελεγε με πιο μαλακο τροπο,γιατι ετσι διχνει (σε μενα τουλαχιστον) οτι μαλλον δεν θελει εσενα για νυφη...

aRjHp3.pngiD6Np3.png

κοιταξε να δεις... η αληθεια ειναι οτι εισαι λιγο μικρουλα...

οχι οτι δεν θα τα καταφερεις αν κανεις παιδακι τωρα, μια χαρα θα τα πας και μαλιστα ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι και καλυτερη απο εμενα, που εκανα παιδι στα 33

αλλα..

αν ημουν μαμα σου, μεσα μου θα ευχομουν λιιιιιιιγο ακομα να χαρεις την ελευθερια σου... να βγεις με τον αντρα σου, με τις φιλες σου.. να ξενυχτησεις.. να χαρεις το σεξ, ΤΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΤΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοπελιααααααααααα ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ:lol:

μην βιαζεσαι, παρε το χρονο σου......

(ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!)

Θα συμφωνησω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω αμα ειναι αμαρτια που τα σκεφτομαι καμια φορα,λατρευω και αγαπαω το παιδακι μου οσο τιποτα αλλο στον κοσμο αλλα ωρες ωρες θα ηθελα να γυρνουσα τον χρονο πισω και να μην εκανα οικογενεια τοσο νωρις.Αλλαζει πραγματηκα ολη σου η ζωη

aRjHp3.pngiD6Np3.png

παντως νομιζω πως αν θελουν οι δυο τους να γινουν γονεις δεν πεφτει λογος σε κανεναν αλλο.και ποσο μαλλον στην πεθερα.και μενα οι γονεις μου μ'εκαναν σε μικρη ηλικια και εχουμε μια χαρα σχεσεις τωρα που ειναι ακομα μικροι!:P

κοπελιτσα μου γλυκια μην αφηνεις την πεθερα σου να σου παιρνει τον αερα.στο λεω επειδη εισαι μικρη γι'αυτο μπορουν να σε καβαλησουν.βαλτη στη θεση της οσο ειναι νωρις,οχι μονο την πεθερα αλλα και ολους αυτους που ασχολουνται με το γαμο σου χωρις να τους εχεις δωσει το δικαιωμα.

αρχικα μαλλον καλο ειναι να το συζητησεις με τον αντρα σου και να το ξεκοψει αυτος.μετα αν δεν αλλαξει κατι ΜΙΛΑ εσυ!

η δικια μου πεθερα μπορει να εχει άλλα θεματα,αλλα τουλαχιστον ειναι σπιτι της και δεν μπλεκεται στο δικο μου και μια φορα που πηγε να σχολιασει ενα θεμα που αφορουσε εμενα και τον αντρα μου της το ξεκοψα και δεν ξαναασχοληθηκε εκτοτε.το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους γονεις μου.

σου ευχομαι τα καλυτερα;)

Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη και θέλω πολύ τη βοήθειά σας! Ιδιαίτερα όσες έχετε ή είχατε παρόμοιο πρόβλημα.

Λοιπόν ξεκινάω..

Ο άντρας μου κι εγώ θέλουμε πολύ ένα μωράκι. Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η στάση της πεθεράς μου. Συνήθως οι πεθερές σε κυνηγάνε να τις κάνεις εγγονάκι. Όμως η δικιά μου είναι του άλλου άκρου. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ! Είναι απίστευτο! Κάθε φορά που έρχεται η συζήτηση για μωρό, εκείνη μας λέει ότι δεν είναι εποχή για μωρό και αν κάνεις θα χάσετε την ελευθερία σας και τέτοια. Το κακό είναι ότι αυτό επηρεάζει πολύ αρνητικά τον άντρα μου. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παιδιά τρέμω στην ιδέα όταν θα μείνω έγκυος, πώς θα της το πω! Με πιέζει απίστευτα να πάρω αντισυλληπτικά και λέει στον άντρα μου να προσέχει γιατί θα φάει το κεφάλι του!

Το έχω συζητήσει με τον άντρα μου αλλά λέει πως το κάνει από ενδιαφέρον.

Δεν ξέρω τι να κάνω! Περιμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ.

Ειλικρινά,δεν μπορώ να την καταλάβω..

Εσείς κάν' τε αυτό που θέλετε & αφήστε την να λέει!

Προσπαθείστε να μην επιρεάζεστε.

Με το καλό!!:wink:

<<Απ' ό,τι ζήτησα & απ' ό,τι θα ζητήσω,μέσα μου για πάντα θα σ' έχω σαν ένα μικρό φυλαχτό!..>>

Εφοσον δεν εξαρταστε οικονομικα απο αυτην (οπως φανταζομαι οτι ειναι) δεν της πεφτει λογος για το τι θα κανετε! Μπορει να ειναι η αποψη της, αλλα να την κρατησει για τον εαυτο της καλυτερα!!! Ειστε νεο ζευγαρι, αν εσυ και ο αντρας ειστε καλα χωρις πολλα προβληματα, θα ελεγα οτι δεν εχει σημασια τπτ αλλο.. ουτε να επιραστειτε απο τους δυσκολους καιρους που ζουμε! Δεν θα σταματησουμε την ζωη μας εξαιτιας αυτου δλδ, προς θεου !!!!!! Να μην της αναφερετε τιποτα αφου δεν θελει και πολυ εγγνακι, καντε την ζωη σας , πιαστε παιδακι με το καλο, και οταν της το ανακοινωσετε, να δουμε αν η κυρια θα εξακολουθει να εχει την ιδια αποψη επι του θεματος!!! Με το καλο κουκλα μου !!!! Στο ευχομαι απο την καρδια μου!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλά κάτσε να κάνεις με το καλό μωράκι κ εκει να δεις πως θα αλλάξουν τα πράγματα....δεν έχει κανενα λόγο να ανακατεύεται σε εσενα κ στον αντρα σου...-εμενα παλι η δικιά μου πεθερά σχέση είχα με τον άντρα μου ακόμα κ μας έπρηζε για μωρό κ τσιτωνομουν που ανακατευεται.... σου εύχομαι σύντομα να κρατας στην αγκαλιά σου ενα μικρό μικρό πλασματάκι!!!!!

ntRCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...