Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσπάθεια Σύλληψης και Πεθερά

Recommended Posts

Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί είμαι λίγο μπερδεμένη και θέλω πολύ τη βοήθειά σας! Ιδιαίτερα όσες έχετε ή είχατε παρόμοιο πρόβλημα.

Λοιπόν ξεκινάω..

Ο άντρας μου κι εγώ θέλουμε πολύ ένα μωράκι. Εδώ και δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι η στάση της πεθεράς μου. Συνήθως οι πεθερές σε κυνηγάνε να τις κάνεις εγγονάκι. Όμως η δικιά μου είναι του άλλου άκρου. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ! Είναι απίστευτο! Κάθε φορά που έρχεται η συζήτηση για μωρό, εκείνη μας λέει ότι δεν είναι εποχή για μωρό και αν κάνεις θα χάσετε την ελευθερία σας και τέτοια. Το κακό είναι ότι αυτό επηρεάζει πολύ αρνητικά τον άντρα μου. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παιδιά τρέμω στην ιδέα όταν θα μείνω έγκυος, πώς θα της το πω! Με πιέζει απίστευτα να πάρω αντισυλληπτικά και λέει στον άντρα μου να προσέχει γιατί θα φάει το κεφάλι του!

Το έχω συζητήσει με τον άντρα μου αλλά λέει πως το κάνει από ενδιαφέρον.

Δεν ξέρω τι να κάνω! Περιμένω τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

μπορει να βλεπει το ποσο δυσκολα ειναι πλεον τα οικονομικα κ να το σκεφτεται ετσι.αν εχει κ αλλο εγγονι εχει καλυψει την αναγκη της.ουτε τη δικια μας την ειδα να ενθουσιαζεται οταν ανακοινωθηκε η εγκυμοσυνη μου.βεβαια ηταν η τριτη οποτε τη δικαιολογω.οι σχεσεις σας γενικοτερα ειναι καλες?

NRNSp2.pngsMstp2.png

τα ίδια έλεγε κι η δική μου πεθερά όταν,ενω είμασταν αρραβωνιασμένοι,ήταν έγκυος η γυναίκα του αδερφού του...όταν έχασε το μωρό στον 8ο μήνα κύησης μετά μας κυνήγαγε....."μην φτιάξετε τίποτα...όλα φτιάχνουν με τον καιρό...να κάνετε παιδιά να γεμίσει το σπίτι..."

φοβόταν η καημένη επειδή εγω μόλις είχα απολυθεί και το οικονομικό μας κυνήγαγε...μήπως φοβάται κι η δικιά σου κάτι τέτοιο;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Εγω θα την ξεχεζα προσωπικα τι παει να πει με πιεζει να παρω αντισυλλιπτικα??:evil::evil:ελεος δεν θα πρεπε να χωνεται σε τετοιο θεμα....εκτος και αν σας συντηρει εκεινη οικονομικα......και δεν μπορει να τα βγαλει περα αλλιως δεν βρισκω τον λογο!

θΑ επρεπε να το ειχατε κοψει....Δεν εχει καμμια δουλεια να μπλεκεται σε κατι τοσο προσωπικο!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Για τα αντισυλληπτικά έπρεπε να της το πω ίσως πιο απότομα. Δεν ξέρω. Δεν ήθελα να την προσβάλω ίσως. Δεν μας συντηρεί οικονομικά. Δεν έχει άλλο εγγόνι. Πιστεύω ότι είναι αδικαιολόγητο αυτό που κάνει.

Διαφημίσεις

Για τα αντισυλληπτικά έπρεπε να της το πω ίσως πιο απότομα. Δεν ξέρω. Δεν ήθελα να την προσβάλω ίσως. Δεν μας συντηρεί οικονομικά. Δεν έχει άλλο εγγόνι. Πιστεύω ότι είναι αδικαιολόγητο αυτό που κάνει.

Φυσικα και ειναι πλακα κανεις???αν εσεις το εχετε σκεφτει και το θελετε ποιο το προβλημα της???ξεκοψε το κοριτσι μου η εσυ η καλυτερα ο αντρας σου....γιατι αν χωνεται σε κατι τοσοοοο προσωπικο θα χεις χοντρο προβλημα!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Φυσικα και ειναι πλακα κανεις???αν εσεις το εχετε σκεφτει και το θελετε ποιο το προβλημα της???ξεκοψε το κοριτσι μου η εσυ η καλυτερα ο αντρας σου....γιατι αν χωνεται σε κατι τοσοοοο προσωπικο θα χεις χοντρο προβλημα!!

Το χειρότερο είναι ότι ο άντρας μου, μερικές φορές μου πετάει: Μήπως είναι καλύτερα να το αφήσουμε;

Είναι τρομερό να έχεις μπεί στη διαδικασία να κάνεις παιδί και να βάζει λόγια και να στο χαλάει!

Το χειρότερο είναι ότι ο άντρας μου, μερικές φορές μου πετάει: Μήπως είναι καλύτερα να το αφήσουμε;

Είναι τρομερό να έχεις μπεί στη διαδικασία να κάνεις παιδί και να βάζει λόγια και να στο χαλάει!

Εγω στην θεση σου θα καθομουν να μιλησω με τον αντρα μου θα τ ελεγα να το ξεκοψει στην μαμα του και αν ειναι σιγουρος τοτε να προχωρησουμε χωρις να κανουμε πισωγυρισματα...και στην τελικη δεν ξερετε και ποτε θα ερθει.....

Εγω ευχομαι με το καλο....και μην δινεις σημασια στην πεθερα...απλα ξεκοψτε το

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Σε συμπαθει η πεθερα σου?

Απαραδεκτο να σε πιεζει για αντισυλληπτικα,δεν της πεφτει κανενας λογος. Και αν εκεινη νιωθει οτι εχασε την ελευθερια της με τα παιδια ας μην τα εκανε....

Το μονο ουσιαστικα κακο που βλεπω εγω ειναι οτι ο αντρας σου επηρεαζεται.. τον επηρεαζει και σε αλλα θεματα? Λες οτι θελετε και οι δυο πολυ ενα μωρακι, αρα πως γινεται να τον πειθει με τετοια ανοητα επιχειρηματα? Πρεπει οι δυο σας να παρετε την αποφαση για το αν θα προσπαθησετε για μωρακι ή οχι, απο κει και μετα δεν πεφτει λογος σε κανεναν ουτε χρειαζεται να το συζητατε. Οταν με το καλο ερθει τοτε το λετε.

Διαφημίσεις

Διαβάζω και φρίττω ειλικρινά...πρώτον γιατί εγώ δε θα συζητούσα ποτέ με την πεθερά μου (ούτε με τη μάνα μου ή την αδερφή μου) ότι κάνω προσπάθειες. Είναι θέμα προσωπικό και δεν ξέρεις και πόσο καιρό θα σου πάρει. Δεύτερον, κάνοντας τέτοιες συζητήσεις είναι σαν να ζητάς τη γνώμη της και στην προκειμένη στην είπε οπότε δεν έχεις λόγο τώρα να της την πεις!

Το πότε ένα ζευγάρι -οικονομικά ανεξάρτητο από όλους, αποφασίζει να ξεκινήσει για παιδί είναι θέμα δικό του.

Αυτό που εμένα θα με ανατρίχιαζε είναι αν ο άντρας μου επηρεαζόταν ακόμα από τη μάνα του για τον οποιοδήποτε λόγο. Αύριο, μεθαύριο θα τον επηρεάζει και για την ανατροφή του παιδιού και πότε θα το κάνετε και γιατί αυτό και γιατί εκείνο.

Από τη στιγμή που επέτρεψες να χωθεί σε κάτι τόσο προσωπικό σας (αυτό με τα αντισυλληπτικά δεν ξέρω από πού να το πιάσω ειλικρινά!!!) έχασες το μισό παιχνίδι.

Κόψε τις πολλές κουβέντες για θέματα που δεν την αφορούν (όλα σας τα προσωπικά) και μίλα μόνο με τον άντρα σου. Προσπάθησε να καθησυχάσεις τους φόβους του και τις ανησυχίες και μην ξανακάνεις τέτοια κουβέντα μαζί της. Άμα πάει να σας ανοίξει τέτοια κουβέντα πες απλά "δε θέλω να το συζητήσω".

Να ρωτήσω κάτι άσχετο πάντως; Το 92 υποδηλώνει την χρονολογία γέννησής σου;Τι ηλικίες είστε με τον άντρα σου;(αν επιτρέπεται και αν θες μου απαντάς)

8OgYp3.png

Φαντάζομαι οτι το 92 δηλώνει το έτος γέννησής σου.

Μήπως η πεθερά σου φοβάται οτι είσαστε αρκετά μικροί ακόμη για να πάρετε μια τέτοια απόφαση?

Μήπως σας βλέπει λίγο ανώριμους και την επιθυμία σας για παιδί μια επιπόλαια κίνηση?

Απο την άλλη, πώς έμαθε η πεθερά σου οτι θέλετε να ξεκινήσετε προσπάθειες για παιδί? Έχετε τόσο φιλική σχέση ώστε να συζητάς τα πάντα μαζί της ή το είπε ο σύζυγός σου?

Ενταξει και ετσι να ειναι και να τους θεωρει μικρους για παιδι απο τη στιγμη που παντρευτηκαν προφανως δεν στεκει ενα τετοιο επιχειρημα. Για να μην μεινανε απλα στο σταδιο της σχεσης και να προχωρησανε σε γαμο σημαινει οτι θελουν οικογενεια, αρα η αποκτηση παιδιων επρεπε να ειναι αναμενομενη και ας ειναι μικροι σε ηλικια.

Οπως το είπες...το χειρότερο είναι ο αντρας σου.Μα ποιος της είπε τι κάνετε στο κρεβάτι σας???Από την στιγμή που ξέρει όλα αυτά ...και δεν θελει εγγονι, λογικό το βρίσκω να σου μιλάει για αντισυλληπτικα κτλ.Η κατάσταση είναι αρρωστημένη...οχι μόνο απο την δική της την πλευρά αλλά και από την δική σας σαν ζευγάρι.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Έχουν δίκιο τα κορίτσια. Δεν είναι κατ'αρχήν η πεθερά σου αρμόδια να αποφασίσει. Εκτός και αν γενικά μπλέκεται στην ζωή σας και στις αποφάσεις σας.Ποτέ δεν θα είναι η κατάλληλη εποχή για παιδί. Ποτέ τα πράγματα δεν θα είναι τέλεια ρυθμισμένα, ώστε να βολεύονται όλοι. Μην την αφήνεις να επεμβαίνει. Στο κάτω κάτω αυτή τα παιδιά της όποτε ήθελε δεν τα έκανε? 'Η πήρε την άδεια από την μάνα της πρώτα?:mad:

Διαφημίσεις

Διαβάζω και φρίττω ειλικρινά...πρώτον γιατί εγώ δε θα συζητούσα ποτέ με την πεθερά μου (ούτε με τη μάνα μου ή την αδερφή μου) ότι κάνω προσπάθειες. Είναι θέμα προσωπικό και δεν ξέρεις και πόσο καιρό θα σου πάρει. Δεύτερον, κάνοντας τέτοιες συζητήσεις είναι σαν να ζητάς τη γνώμη της και στην προκειμένη στην είπε οπότε δεν έχεις λόγο τώρα να της την πεις!

Το πότε ένα ζευγάρι -οικονομικά ανεξάρτητο από όλους, αποφασίζει να ξεκινήσει για παιδί είναι θέμα δικό του.

Αυτό που εμένα θα με ανατρίχιαζε είναι αν ο άντρας μου επηρεαζόταν ακόμα από τη μάνα του για τον οποιοδήποτε λόγο. Αύριο, μεθαύριο θα τον επηρεάζει και για την ανατροφή του παιδιού και πότε θα το κάνετε και γιατί αυτό και γιατί εκείνο.

Από τη στιγμή που επέτρεψες να χωθεί σε κάτι τόσο προσωπικό σας (αυτό με τα αντισυλληπτικά δεν ξέρω από πού να το πιάσω ειλικρινά!!!) έχασες το μισό παιχνίδι.

Κόψε τις πολλές κουβέντες για θέματα που δεν την αφορούν (όλα σας τα προσωπικά) και μίλα μόνο με τον άντρα σου. Προσπάθησε να καθησυχάσεις τους φόβους του και τις ανησυχίες και μην ξανακάνεις τέτοια κουβέντα μαζί της. Άμα πάει να σας ανοίξει τέτοια κουβέντα πες απλά "δε θέλω να το συζητήσω".

Να ρωτήσω κάτι άσχετο πάντως; Το 92 υποδηλώνει την χρονολογία γέννησής σου;Τι ηλικίες είστε με τον άντρα σου;(αν επιτρέπεται και αν θες μου απαντάς)

από το στόμα μου το πήρες..από πού κι ως πού να ξέρει η πεθερά-ούτε η ίδια μου η μάνα-τι κάνω στο κρεβάτι μου? εδώ ισχύει το περίφημο δώσε θάρρος στον χωριάτη..ξέκοψέ της το..ορθά κοφτά..;)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια! με ξεξυπνήσατε! Ναι είμαι του 92 γεννηθής και είμαι ήδη 1 χρόνο παντρεμένη.

Η πεθερά μου δεν χώνεται σε άλλα θέματα, μόνο σε αυτό. Και αυτό είναι που με στεναχώρεσε γιατί σε γενικές γραμμές έχουμε καλές σχέσεις.

Θα μιλήσω με τον άντρα μου και θα κάνω ότι μπορώ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και για αργότερα!

Σα δεν ντρεπεται λεω εγω.Εμενα επρεπε να ειχε νυφη να δεις τι θα ελεγα.Τεσπα μην τα συζητας με κανεναν τετοια θεματα.Νομος και γενικα στη ζωη σου και με τους υπολοιπους ανθρωπους.γλιτωνεις πολλα πιστεψε με.Εφτασε σε αυτο το σημειο ο αντρας σου γιατι λεγε-λεγε ολοι θα φταναμε που λεει ο λογος.Εμενα η συνυφαδα μου με ρωτησε περυσι αν προσπαθουμε και μου κακοφανηκε αλλα απαντησα κοφτα ναι.Και καποια στιγμη με ρωτησε η πεθερα τωρα που ειμαι εγκυος αν ερχομαστε σε επαφη και ειπα κοφτα δεν κανει να τελειωνω γιατι απλα δεν μου αρεσε αυτη η ερωτηση και λεω τι την ενδιαφερει.περιεργεια φουλ ακομα και στο κρεβατι μας.ελεος

lo5lp3.pngtumhp3.png

η πεθερά καλά θα κάνει να ξανασχοληθει με τα ερωτικά σας όταν με το καλό φτάσεις 4μηνών έγκυος. μέχρι τότε ας ασχοληθεί με κάτι άλλο....

Από την άλλη κάνε μια συζήτηση με τον άντρα σου, πάτα και λίγο πόδι και ξεκαθάρισε τί θέλει εκείνος και όχι η μάνα του. Αν αρχίσετε από τώρα τέτοια μετά τί θα γίνει??

με κατι τετοιες πεθερες που χωνουν παντου τη μυτη τους ακομα και σε τοσο προσωπικα θεματα εκνευριζομαι:evil: τι στο καλο θελουν να της εχουμε και στο κρεβατι.

κοριτσακι μου μιλησε με τον αντρα σου και ασε τους υπολοιπους να λενε οτι θελουν, σου ευχομαι συντομα με φουσκωμενη κοιλιτσα!

8HiKp2.png

Κοριτσια μου να ξεκαθαρίσω ότι η πεθερά μου ΔΕΝ ξέρει καν ότι προσπαθούμε.. Εννοείται πως δεν την έβαλα εγώ σε αυτή την κουβέντα. Μόνη της πήρε την πρωτοβουλια να πει την άποψή της για αυτό. Το κακό είναι ότι το λέει κάθε φορά που μένουμε εγώ και ο άντρας μου. Πιστεύω ότι αν το μάθει - που δεν υπάρχει λόγος - θα φρικάρει!

Να σου πω τι μου είπε η πεθερά μου όταν παντρευόμασταν;¨Κράτα τα πόδια σου κλειστά μη σκαρώσετε κάνα παιδί¨:rolleyes:.Όταν της ανακοινώσαμε πως είμαι έγκυος με πήρε αγκαλιά και με φίλησε:confused:...Άντε βγάλε συμπέρασμα:rolleyes:.Αν εσείς θέλετε και το έχετε σκεφτεί και αποφασίσει τότε με το καλό ο/η απόγονος;)!

κοιταξε να δεις... η αληθεια ειναι οτι εισαι λιγο μικρουλα...

οχι οτι δεν θα τα καταφερεις αν κανεις παιδακι τωρα, μια χαρα θα τα πας και μαλιστα ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι και καλυτερη απο εμενα, που εκανα παιδι στα 33

αλλα..

αν ημουν μαμα σου, μεσα μου θα ευχομουν λιιιιιιιγο ακομα να χαρεις την ελευθερια σου... να βγεις με τον αντρα σου, με τις φιλες σου.. να ξενυχτησεις.. να χαρεις το σεξ, ΤΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΤΟΝ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοπελιααααααααααα ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ:lol:

μην βιαζεσαι, παρε το χρονο σου......

(ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!)