Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυτικές λοσιόν κρέμες λάδια για νεογνά/μωρά (πχ weleda)

Recommended Posts

bimba σου έχω ήδη απαντήση στο πμ που μου έστειλες και μίλησα με την Βάσω αλλά στο email [email protected] δεν έχει λάβει τίποτα σχετικό.

Ωστόσο αν δεν έχεις email για να σου στείλουν τον κατάλογο ηλεκτρονικά θα σου τον ταχυδρομήσουν στα στοιχεία που μου έστειλες.

Σε λίγες μέρες θα είναι στην πόρτα σου :wink:

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι διάβασε αυτό...

http://www.epinions.com/review/Pampers_Baby_Dry_with_Quick_Grip_Diapers/kifm-review-1744-11006155-395676E7-prod5

εγω χρησιμοποιώ babylino... δεν περιέχουν ή τουλάχιστον στο βαθμό που περιέχουν τα pampers την γέλη για καλύτερη αποροφητικότητα...

δυστυχώς στον γιόμου δεν γνώριζα... :cry:

απιστευτο :shock: για τα λιμπερο τι εχεισ να πεισ ειναι καλυτερα?
.png40145a8546f30db01.gif

Διαφημίσεις

Βρήκα στο diapers.com πάνες χωρίς τοξικά, χωρίς χλωρίνη και χωρίς TBT. Λέγονται seventh generation. Στην ίδια τιμή με τα pampers. Τις έχει δοκιμάσει κάποιος?

δεν τα γνωρίζω καν... υπάρχουν στην ελλάδα; αν θες οικολογικές σε καταστληματα με οικολογικά είδη πάρε της εταιρέιας moltex... τις έχω πάρει αρκετές φορές... είναι πολύ καλές

http://www.yellowman.dk/index.php?main_page=product_info&products_id=6700&language=en

τις βρίσκεις και εδω

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω.

Το τσάι της εταιρίας το έχετε πάρει στην διάρκεια της εγκυμοσύνης; που προετοιμάζει για τον θηλασμό; αν ναι σε ποια βδομάδα ξεκινήσατε;

To βιολογικό τσάι θηλασμού δεν είναι τσάι (δεν περιέχει καφείνη ή τείνη) αλλά ένα ρόφημα /αφέψημα με βότανα όπως η τριγωνέλα, γλυκάνισο, μάραθο, κύμινο και μοσχοσίταρο που παραδοσιακά είναι γαλακτογόνα και βοηθάνε στον αρμονικό θηλασμό και με την lemon verbena αποκτά μια ευχάριστη γεύση. Μπορείτε να το πίνεται από την 37 εβδομάδα και καθ' όλη την διάρκεια των μηνών της γαλουχίας. (1 φλυτζάνι την μέρα πριν τον τοκετό και 2-5 φλυτζάνια μετά)

Καλησπερα κι απο εμενα!!! :D

Μηπως ξερει καμια σας αν υπαρχει κανενα μαγαζι στην Κιφισια που να εχει προϊοντα weleda??Και αν ναι, που ειναι??

Οσο για τις πανες,εγω εχω Libero εχετε ακουσει τιποτα γι΄αυτα??

Τα pampers τα δοκιμασα αλλα ολο τα τσισακια μας και τα κακακια μας εβγεναν απ΄εξω.τις βιολογικες πανες που εχει στο Λητω τις εχει δοκιμασει καμια??

Ουφ!!!ορρυ για τις πολλες ερωτησεις!!! :oops::D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

και γω πήρα weleda τελικά (αν και ήμουν μεταξύ lavera & weleda) στέλνοντας email στη Βάσω [email protected] ~χωρίς να μπλέξω με ξένες σελίδες~ η οποία μου τα έστειλε άμεσα και με διάφορα δωράκια μέσα (και δίχως να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου)! άντε το μόνο που έμεινε είναι να έρθει και η μικρή για να δω πως θα τα "πάει" και αυτή με τα καλούδια της! :D

Ευχαριστώ πολύ!!

l8gxp3.png 7SGKp3.png

Ριξτε και μια ματια εδω μιας και επεσα πανω του με αφορμη απο αλλο θέμα.

http://www.cosmeticsdatabase.com/product.php?prod_id=24623

Τελικα δεν ειναι ολα τοσο αθωα. Λυπηρο αυτο αλλα και λογικο.

πάντως στο http://www.biodizionario.it που είχα κοιτάξει το για την προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας το μοναδικό στοιχείο που έβγαινε με 1 κίτρινο ήταν το οξειδιο του ψευδαργύρου (Zinc oxide) που όπως και να έχει είναι αυτό που προλαμβάνει και που βοηθάει να επουλωθεί το σύγκαμα αν παρουσιαστεί. Ολα τα άλλα στοιχεία είναι πράσινα δλδ τελείως ακίνδυνα.

(2κοκκινα = πάρα πολύ επικίνδυνο, 1 κοκκινο = επικίνδυνο, 2 κίτρινα = οχι εξακριβωμένα επικίνδυνο, 1 κίτρινο=από τα λιγότερο επικίνδυνα ή μη εξακριβωμένα κατόπιν έρευνας, πράσινο = ακίνδυνο)

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock:

Καλα τωρα σοβαρα???μα τελικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις...... :?

Ειναι τότε τα πιο αθώα απ' όλα :)

Το μόνο αγνό ειναι το νεράκι απο την πηγή και το χαμομηλάκι που φυτρώνει στα βουνά...αμα βρεις πλέον καθαρή πηγη!

Ειναι τότε τα πιο αθώα απ' όλα :)

Το μόνο αγνό ειναι το νεράκι απο την πηγή και το χαμομηλάκι που φυτρώνει στα βουνά...αμα βρεις πλέον καθαρή πηγη!

Μαλλον κατι τετοιο ισχυει...Ολα ταλλα ειναι...(να μην πω ετσι??)

Ομως ειναι λογικο αυτο γιατι πως θα συντηρηθουν ολα αυτα αν δεν βαλει και η χημεια λιγο το χερακι της...Και η lotion για το σωμα εχει επιβλαβη στοιχεια αποτι ειδα ενω το λαδακι καθολου γιατι το λαδι δεν χρειαζεται συντηρηση οποτε τα φυσικα συστατικα δεν εοχυν προβλημα. Τι να κανουμε!Εγω απλα πηρα την αποφαση οτι απλως θα προσπαθω να μειωσω την χρηση των επιβλαβων οσο το δυνατον λιγοτερο.

ας μην κάνουμε λάθη και παραπληροφορούμε τον κόσμο... εαν γράφαμε και τα χημικά που περιέχονται στο χαμομήλι στο cosmetic database θα μας έβαζε οτι κάποια δημιουργούν στον οργανσιμό προβλήματα...

το οτι έχει 2 σαν hazard δεν σημαίνει τίποτα... δεν υπάρχει χημικό που ίσως σε κάποιους ανθρώπους να μην δημιουργεί αλλεργία... εγώ π.χ δεν είμαι αλλεργική στο πεύκο, ενώ ο άντρας μου είναι... συνεπώς μην γινόμαστε υστερικοί και μην ξεχνάμε οτι είμαστε και εμείς φτιαγμένοι απο χημικά μόρια...

τώρα αν κάτι σας φόβησε ήτανε η λανολίνη στο προϊόν, αλλά διαβάστε και αυτό...

Lanolin - Lanolin is a common allergen and because of this has been replaced in many products. But there is another reason to be cautious about lanolin. Lanolin is derived from sheepʼs wool. It may contain residues of insecticides into which sheep are dipped to control external parasites. These insecticides are fat-soluble. Dr. Samuel Epstein, chairman of the Cancer Prevention Coalition, says these chemicals are likely to migrate through the skin and into the bloodstream. However, some sheep producers now control parasites by injecting sheep with insecticides, which work by circulating through the animalʼs bloodstream. The best way to know if the lanolin in a personal care product is free of insecticide is to look for a certified organic product. Uncontaminated lanolin is perfectly safe, although it can cause contact dermatitis in some people. Lanolin oil, a more refined product, has been found to have little insecticide residue. Purified lanolin oil is a healthy product, as long as you aren't allergic to it.

νομίζω οτι με την εταιρεία αυτή δεν πρέπει να ανησυχείτε τόσο πολύ...

έχω ψάξει πάρα πολύ τα προϊόντα που υπάρχουνε στην αγορά... δεν έχω κανένα κέρδος στο να αγοράσετε ή όχι απο την weleda, αλλά πιστεύω οτι είναι μια χαρά για τα μωρά μας... είμαι βιοχημικός και γενικά τα ψάχνω πάααααρα πολύ... τα χημικά μόρια δεν πρέπει να τα φοβόμαστε αλλά να τα γνωρίζουμε....

το οτι έχει 2 σαν hazard δεν σημαίνει τίποτα... δεν υπάρχει χημικό που ίσως σε κάποιους ανθρώπους να μην δημιουργεί αλλεργία... εγώ π.χ δεν είμαι αλλεργική στο πεύκο, ενώ ο άντρας μου είναι... συνεπώς μην γινόμαστε υστερικοί και μην ξεχνάμε οτι είμαστε και εμείς φτιαγμένοι απο χημικά μόρια...

τώρα αν κάτι σας φόβησε ήτανε η λανολίνη στο προϊόν, αλλά διαβάστε και αυτό...

Φανταζομαι οτι καταλαβαινεις οτι δεν προκειται να παραπληροφορησω κανεναν. Απλα σχολιασα!Γιατι οταν λες οτι κατι ειναι φυσικο περιμενεις να μην περιεχει καθολου χημεικα στοιχεια. Γιαυτο και ανεφερα και για το λαδακι αλλωστε. Ουτε κανενας αμφισβητησε οτι ειμαστε φτιαγμενοι απο χημικα μορια...Οπως επισης ουτε ηθελα να θιξω τις κοπελες που αγοραζουν τα συγκεκριμενα προϊόντα, ούτε και την ερευνα που εχεις κανει.Όπως επισης δεν αμφισβητουμε τις γνωσεις σου ως βιοχημεικο.Όσο δε για το υστερικοι βρηκες σιγουρα το πιο ακαταλληλο ατομο να παραθεσεις. Ενα απλο σχολιο εκανα.

Και τελος να σου πω οτι εσυ(και γενικα ολες οι μαμαδες) θα προτιμησουμε ενα προϊόν με βαθμολογια 0 και οχι 2 , γιατι μαυτην την λογικη που λες δεν θα μας πειραζε και το 5,6,7,8.

Ουτε να κάνω την έξυπνη θέλω ουτε τίποτα. Δες αυτό...

http://www.cosmeticsdatabase.com/ingredient.php?ingred06=700079

σου λέει επικινδυνότητα 4, άρα δεν πρέπει με τίποτα να το βάλουμε στο σώμα μας...

λοιπόν αυτό είναι το οξύ που υπάρχει στο ξύδι... το ξύδι που βάζουμε στο πιάτο μας περιέχει οξικό οξυ (acetic acid)...

εγω άφοβα τα χρησιμοποιώ τα εν λόγο καλλυντικά... ο καθένας βέβαια είναι ελεύθερος να κάνει οτι θελει...

επίσης αν θέλει κάποια κοπέλα να με ρωτήσει κάτι παραπάνω για κάποιο συστατικό ή προϊον μετα χαράς θα την ακουσω....

πάντως μην το παίρνεις προσωπικά...

πιο υστερική απο εμένα στα χημικά δεν υπάρχει... :wink:

Γιατι οταν λες οτι κατι ειναι φυσικο περιμενεις να μην περιεχει καθολου χημεικα στοιχεια.

Αυτό που γράφεις δεν είναι δυνατόν να συμβεί... όλα, και το νερό που πίνουμε αποτελείται απο χημικά στοιχεία... απλά πρέπει να γνωρίζουμε πια είναι τα συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα και απο που προέρχονται οι πρώτες ύλες...

Elenia ευχαριστουμε πολυ!!!

Βιοχημικος ε?Θα σε εχω υποψην μου,εχω παντα διαφορες αποριες τετοιου τυπου και ειμαι εντελως ασχτεη απο αυτα!

Τα προιοντα που εγραψα πιο πανω τα ειδες?Τα ξερεις?Τα LineaBimbi λεω!

Elenia ευχαριστουμε πολυ!!!

Βιοχημικος ε?Θα σε εχω υποψην μου,εχω παντα διαφορες αποριες τετοιου τυπου και ειμαι εντελως ασχτεη απο αυτα!

Τα προιοντα που εγραψα πιο πανω τα ειδες?Τα ξερεις?Τα LineaBimbi λεω!

γραψε μου τα συστατικά εκτος αν τα αναφερει το σαιτ... πρόσεχε όμως να τα αναφέρει ΟΛΑ διοτι πολλές φορές στις διαφημήσεις δεν αναγράφουν παρα μόνο τα φυσικά συστατικά... τα άλλα γαργαρα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...