Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυτικές λοσιόν κρέμες λάδια για νεογνά/μωρά (πχ weleda)

Recommended Posts

Και το αλλο μειονεκτημα το ντουζ για το σωμα ειναι τοσο ρευστο που με την συχνοτητα που κανουμε μπανιο στα μωρα θελουμε 2 τετοια τον μηνα(δεν κανει και αφρο).

Ποιο προϊόν χρησιμοποίησες?

Γιατί το washlotion & shampoo που πήραμε εμείς είναι αρκετά παχύρρευστο κ κάνει "σαπουνάδα" οπότε με μια μικρή ποσότητα καλύπτεις όλο το σώμα.

Αυτό είναι που μας είχε κάνει και εντύπωση όταν το δοκιμάσαμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα να ΣΕ πω την αληθεια δεν θυμαμαι ονομασια αλλα ηταν τοσο νερουλο που ισχυει αυτο που σου πα πηγαινες να ριξεις λιγο στο σφουγγαρι και ετρεχε πολυ!!Ενω το γαλακτωμα για το σωμα και το λαδακι ειναι πολυ παχυρευστα οντως. Τωρα η αληθεια ειναι οτι αυτα τα ειχα παραγγειλει απο γεμρανια και μου τα εφεραν δεν πηγα μονη μου να διακελξω και να περιεργαστω. Ειχα διαλεξει απο ιντερνετ και ειπα θελω αυτα και αυτα και μου τα φερα οι ανθρωποι. Τωρα βεβαια θα δω και αυτο που λες!!Επισης με εκνευριζει που δεν κανει και πολυ αφρο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ.

Ρε γαμώτο τελικά αυτή η ωραία μωρουδίλα ειναι χημική :(:(

Κρίμα...αλλά δεν θα το ποτισω χημικά για να μου μοσχομυρίζει

Και ομως δεν ειναι!Θα το καταλαβεις οταν το παρεις στην αγκαλια σου με το καλο! :wink:

Διαφημίσεις

Και ομως δεν ειναι!Θα το καταλαβεις οταν το παρεις στην αγκαλια σου με το καλο! :wink:

Καμια σχέση ! Εμένα η κουκλιτσα μου μοσχομυρίζει φυσικη μωρουδιλα , τη δικη της μυρωδιά οχι τεχνητές . Τα προιοντα weleda δεν αφηνουν μυρωδια έντονη . Το πρωι που ξυπναει και χωνω την μυτη μου στο λαιμουδακι και παντου μοσχομυριζει το κορμάκι της μωρουδιλα ..δερμα φυσικό και οχι λεβαντες και λουλουδια !

VgL7.jpgIgLdp2.png

Καμια σχέση ! Εμένα η κουκλιτσα μου μοσχομυρίζει φυσικη μωρουδιλα , τη δικη της μυρωδιά οχι τεχνητές . Τα προιοντα weleda δεν αφηνουν μυρωδια έντονη . Το πρωι που ξυπναει και χωνω την μυτη μου στο λαιμουδακι και παντου μοσχομυριζει το κορμάκι της μωρουδιλα ..δερμα φυσικό και οχι λεβαντες και λουλουδια !

Συμφωνω Λαμπρινη μου!!!

Και δεν μπορω να καταλαβω τις μαμαδες που προτιμουν προιοντα που δεν ειναι φυτικα μονο και μονο για να μυριζουν... :?

εγώ τα έχω λατρέψει, και η μυρωδιά τους ,ειδικά η κρέμα αλλαγης πάνας μυρίζει βότανα πολύ ωραία!!!!

Αυτη τη μπουμπού που ειναι σαν το μωράκι της michelin όλο θέλω να τη δαγκώσω όποτε γραφεις σε θέμα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ασχετο αλλα δεν άντεξα!

εγώ τα έχω λατρέψει, και η μυρωδιά τους ,ειδικά η κρέμα αλλαγης πάνας μυρίζει βότανα πολύ ωραία!!!!

Ναι, κι μενα μου αρεσουν πολυ,δεν ξερω αν ειναι επειδη τα συνηθισα αλλα μου αρεσουν...

Διαφημίσεις

παρηγγειλα τα εξης απο http://www.bce-europe.com/

1 x Weleda Sea Buckthorn (Sanddorn) Hand cream - 50 ml (792134) = 5.95EUR

1 x Weleda Everon Lip Balm - 4.8 g (820091) = 3.95EUR

1 x Weleda Calendula Children Face Cream - 50 ml (760959) = 5.95EUR

3 x Weleda Calendula Baby Creme - 75 ml (760904) = 14.25EUR

2 x Weleda Calendula Wash Lotion & Shampoo (Baby & Children) - 200 ml (749968) = 12.90EUR

2 x Weleda Calendula Plant Soap 100 g (790165) = 6.90EUR

------------------------------------------------------

Sub-Total: 49.90EUR

Delivery Best Way : (Shipping to GR : 1.386 (1 x 1.386 )): 12.90EUR

Discount Coupons:bdc301: -5.00EUR

Total: 57.80EUR

Incl. 19% MwSt.: 10.03EUR

συνολο 57,80 με φπα και μεταφορικα απο γερμανια και εδω βγαινουν 98 ευρουλακια τα περιμενω την αλλη βδομαδα

παρηγγειλα τα εξης απο http://www.bce-europe.com/

1 x Weleda Sea Buckthorn (Sanddorn) Hand cream - 50 ml (792134) = 5.95EUR

1 x Weleda Everon Lip Balm - 4.8 g (820091) = 3.95EUR

1 x Weleda Calendula Children Face Cream - 50 ml (760959) = 5.95EUR

3 x Weleda Calendula Baby Creme - 75 ml (760904) = 14.25EUR

2 x Weleda Calendula Wash Lotion & Shampoo (Baby & Children) - 200 ml (749968) = 12.90EUR

2 x Weleda Calendula Plant Soap 100 g (790165) = 6.90EUR

------------------------------------------------------

Sub-Total: 49.90EUR

Delivery Best Way : (Shipping to GR : 1.386 (1 x 1.386 )): 12.90EUR

Discount Coupons:bdc301: -5.00EUR

Total: 57.80EUR

Incl. 19% MwSt.: 10.03EUR

συνολο 57,80 με φπα και μεταφορικα απο γερμανια και εδω βγαινουν 98 ευρουλακια τα περιμενω την αλλη βδομαδα

Είναι πολύ καλή τιμή!!

Ωστόσο για το Everon lip balm δεν ξέρω τιμή

αλλά όλα τα υπόλοιπα τα πήρα στέλνοντας email sτο [email protected] και μου κόστισαν 58,50. Μένω Αθήνα και μου τα έφεραν δωρέαν στο σπίτι 2 μέρες μετά.

Για θεσσαλονίκη υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 3,5€ νομίζω. Αλλά σε 3 μέρες τα έχεις με το ταχυδρομείο.

:wink:Η καλή τιμή υπάρχει και στην Ελλάδα :wink:

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Η κρέμα για την αλλάγη της πάνας είναι μία:

Προστατευτική κρέμα για την αλλαγή της πάνας

Παρέχει τη γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση για το σύγκαμα από πάνες. Προστατευτικό βάλσαμο με οξείδιο ψευδάργυρου, που βοηθά ώστε η ερυθρότητα και τα ευαίσθητα υγρά σημεία γύρω από την περιοχή της πάνας να ηρεμήσουν και να θεραπευτούν. Μια αποκλειστική σύνθεση με εκχύλισμα καλέντουλας, μελισσοκέρι, νερό πηγής, χαμομήλι και φυσικά αιθέρια έλαια. (Συσκευασία 75 ml.

:) Το σωστό είναι να την βάζουμε σε κάθε αλλάγη πάνας γιατί τα μωρά δε συγκαίγονται επειδή κάποιος δεν τα αλλάξε ( :o ποια μαμά δεν φροντιζει το μωρό της) μέσα σε μισή ώρα μπορεί να κοκκινήσει το πωπουδάκι τους και να κάνει μέχρι και πληγούλα :cry: .

Η κρέμα αυτή είναι 100% φυσική, δεν βλάπτει και προλαμβάνει τα χειρότερα.

Διαφημίσεις

Α, οκ :wink: Αρα δεν ειναι η Weleda Calendula Baby Creme ? Αυτη σε τι χρησιμευει ?

:lol::lol::lol: Αυτή είναι, απλά στα ελληνικά έχει μεταφραστεί με αυτό τον τρόπο δλδ προστατευτική κρέμα για την αλλαγή της πάνας.

Στα αγγλικά site αναφέρεται και ως nappy cream.

Δεν το χάνεις είναι η μόνη που βγαίνει σε συσκευασία 75ml.

Υπάρχει και η βρεφική κρέμα calendula (προσώπου /σώματος) αλλά βγαίνει σε συσκευασία 50ml.

Πω πω τα έχω σπουδάσει η άτιμη!!!! :lol::lol:

Tωρα το ξεκαθαρισα!! Θενκς!!

:)

Αρα, ανακεφαλαιωση, για μωρο χρειαζεται κανεις :

- Σαμπουαν και αφρολουτρο

- Κρεμα για αλλαγη πανας

τιποτα αλλο που ειναι απαραιτητο της weleda, ακομα και για την μαμα ?

ΤΑ ΠΑΝΤΑ :lol::lol::lol:

για το μωράκι μου τώρα που είναι κρύο της κάνω μασάζ με το λαδάκι της καλεντούλας...

εγω χρησιμοποιώ κρέμα και γαλάκτωμα αμυγδάλου για το πρόσωπο, έχει πολλά πράγματα... πρέπει να το ψάξεις.

πήγαινε κοίτα στο σάιτ της weleda και θα βρείς πολλλλλά προϊόντα...

να σου πώ εγώ χρησιμοποιώ το σάιτ

http://usa.weleda.com/index.aspx

τα αναλύει πιο καλά...

Επειδή τα έχω σπουδάσει όπως είπα και πιο πάνω :wink:

Θα την πω την άτιμη την γνώμη μου (όχι που θα κρατιόμουνα) :lol:

1)Για το μωρό το νεογέννητο (των πρώτων ημερών) θα σύστηνα το Βρεφικό κρεμόλουτρο ή το βρεφικό βοτανόλουτρο που το βάζεις και σε ένα βρεγμένο πανάκι και περνάς το μωρό τις πρώτες μέρες που δεν κάνει να μπεί στο μπανιεράκι για να μην βραχεί ο αφαλός που δεν έχει πέσει. Και καθαρίζει το δερματάκι και δεν χρείαζεται ξέβγαλμά και θρέφει και το δέρμα. Μετά που θα κάνει μπάνιο του βάζεις μια μεζούρα (κουταλιά της σούπας) μέσα στο νερό. (δεν κάνει αφρό)

2)Παράλληλα και το αφρόλουτρο και σαμπουάν για το πωπό του νεογεννητου που κάνει αφρό και ξεπλένει τέλεια. Μετά τους 3 μήνες που το μωρό θα κάνει μεχρί και βουτιές νομίζω είναι το καλύτερο για το μπάνιο. Θα έχει και μαλλάκια και θα είναι ότι πρέπει.

3) κρέμα για την αλλαγή της πάνας οπωσδήποτε (τα έχουμε ξαναπεί)

4)βρεφικό λαδάκι ή βρεφική κρέμα καλέντουλας για μετά το μπάνιο για μασαζάκι που θρέφει το δέρμα και το κάνει για φίλημα και επίσης το σωζει από συγκαματα στο λαιμουδάκι ή στις μασχαλίτσες που μπορεί από τις βρεφικές "δίπλες" να κρατήσουν υγρασία.

Επίσης όλα αυτά τα παραπάνω θα σε βγάλουν για 2-2,5 μήνες με καθημερινή χρήση.

Για την νέα μαμά:

Αν θηλάσεις υπάρχει το τσάι θηλασμού που βοηθάει περιέχει τριγωνέλα και μάραθο που είναι γαλακτογόνα. και, ναι, έχει ωραία γεύση!

Εγώ χρησιμοποιώ το peeling και το λάδι σημύδας που κάνει θαυματα!!! :shock: στην σύσφιξη και στην κυτταρίτιδα. Επίσης τα αφρόλουτρα με ιπποφαές και κίτρο.

Επίσης στην μεγάλη κόρη μου 2,5 χρονών βάζω μετά το μπάνιο το λαδι με λεβάντα :idea: και κοιμάται ήρεμα σαν άγγελος.

Μπερδεύτηκα ξανα

Η κρεμα για συγκαματα ( μετα την αλλαγη ) ειναι αυτη?

http://www.bce-europe.com/product_info.php?products_id=767

1)Για το μωρό το νεογέννητο (των πρώτων ημερών) θα σύστηνα το Βρεφικό κρεμόλουτρο ή το βρεφικό βοτανόλουτρο που το βάζεις και σε ένα βρεγμένο πανάκι και περνάς το μωρό τις πρώτες μέρες που δεν κάνει να μπεί στο μπανιεράκι για να μην βραχεί ο αφαλός που δεν έχει πέσει. Και καθαρίζει το δερματάκι και δεν χρείαζεται ξέβγαλμά και θρέφει και το δέρμα. Μετά που θα κάνει μπάνιο του βάζεις μια μεζούρα (κουταλιά της σούπας) μέσα στο νερό. (δεν κάνει αφρό)

Αυτο το χρησιμοποιομε αντ για μωρομαντιλα ( που δεν θελω καθολου τα μωρομαντιλα της αγορας)? Αυτο ειναι ή allo?

http://www.bce-europe.com/product_info.php?cPath=280_24_182&products_id=1099 :oops::?:?

Μπερδεύτηκα ξανα

Η κρεμα για συγκαματα ( μετα την αλλαγη ) ειναι αυτη?

http://www.bce-europe.com/product_info.php?products_id=767

YES, YES

Αυτο το χρησιμοποιομε αντ για μωρομαντιλα ( που δεν θελω καθολου τα μωρομαντιλα της αγορας)? Αυτο ειναι ή allo?

Αυτό είναι για να καθαρίζεις το βρέφος "στεγνά"(ας πουμε σαν "μωρομάντηλα" και να το πλένεις το βράδυ πριν τον ύπνο, το μωρό βάζοντας το στο μπανιεράκι με νερό.

http://www.bce-europe.com/product_info.php?cPath=280_24_182&products_id=1099 :oops::?:?

Αυτό είναι το λαδάκι που θα του βάζεις μετά για ενυδατώσεις το τρυφερό του δερματάκι και να το προστατεψεις από την υγρασία (το νεράκι) που μπορεί να εισχωρήσει στις "διπλες" που κάνουν τα βρέφη σε λαιμό και μασχαλίτσες. Γι αυτό και σε συμβουλέυουν όταν πλένεις το μωρό να το σκουπίζεις πολύ πολύ καλά.

Για τη γέννα υπάρχει και ένα λαδάκι για μασάζ στο περίνεο που το χρησιμοποιείς μετά τον 9ο μήνα (ο σύζυγος βοηθάει στην καλύτερη περίπτωση γιατί η κοιλιά είναι μεγάλη). Θεωρείται οτι κάνει το δέρμα πιο ελαστικό (που χρειάζεται φυσικά μήπως και γλιτώσετε από τομή ή σκίσιμο).

Εμένα μου χρησίμευσε παρόλο που γέννησα τελικά με καισαρική. Το έβαλε η γυναικολόγος μου στα γάντια που φορούσε για να εξετάσει τη διαστολή και εξάλειψη του τραχήλου τέσσερεις φορές !

Όσο για όλα αυτά τα προϊόντα που γράφετε για την περιποίηση των μωρών, εγώ χρησιμοποιώ μόνο αφρόλουτρο (μια-δυο σταγόνες) και σαμπουάν (μια σταγόνα) στο μπάνιο. Το ίδιο αφρόλουτρο χρησιμοποιώ όταν την πλένω τοπικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτά κοστίζουν 10 ευρώ και δεν είναι της μάρκας που συζητάμε.

Δεν βάζω καμία κρέμα ούτε γαλάκτωμα ούτε άρωμα, και δεν βλέπω να χρειάζεται κιόλας.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Παρέλαβα σήμερα κι εγώ τα πραγματάκια μου!

Συγκεκριμένα:

1 βρεφική κρέμα σώματος 13 ευρώ

2 βρεφικά αφρόλουτρα χ 8 ευρώ

3 κρέμες για την πάνα χ 6,50 ευρώ

σύνολο μαζί με τα μεταφορικά:52 ευρώ.

Και χωρίς να μπλέξω με ξένες σελίδες,

μιλώντας με την ευγενέστατη madrettera

που μου τα έστειλε άμεσα και με διάφορα δωράκια μέσα!

Ευχαριστώωωω!!

Υ.γ=αυτή τη στιγμή απολαμβάνω ένα γευστικότατο τσάι θηλασμού! :lol:

και να προσθέσω ότι με καθημερινή χρήση δεν κρατάνε μόνο 2 μήνες...πολύ παραπάνω ειδικά το αφρόλουτρο και το λαδάκι...η κρέμα κάπου εκει κρατάει και την εβαζα σε καθε αλλαγη πανας!!!!Η πεθερά μου μου έφερε από γερμανία τον αυγουστο και ακόμα όυτε στο μισό δεν εχει παει...

Εγώ έχω και το λαδάκι και της βάζω για μασαζάκι μετα το μπανιο, γιατι ειναι και χοντρούλα και θέλει οπωσδηποτε στις μασχαλες και κατω από το λαιμό...και γενικά στις διπλες!!!! :lol::lol:

Το τσαι ειναι οντως νόστιμο...με μέλι το προτιμώ και το τσακίζω!!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...