Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ....?

Recommended Posts

ήταν μία κοπέλα που έιχε κάνει μετά από εξ. και είχε μείνει έγγυος αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της...και εγώ το σκέφτομαι...έχω κάνει 2 εξ. και δεν έχουν πετύχει αλλά το σπέρμα μας είναι καλό...σε ποιο Δημόσιο είναι δωρεάν?για Αθήνα μιλάτε?Γιατί στο Αρεταίειο μου είχαν πει 150 αν θυμάμαι καλά...

δυστυχως κοριτσι δεν αναφερομαστε για αθηνα αλλα για πανεπιστημιακο στην επαρχια. τωρα που το σκαφτομαι ομως εχω μια απορια!!! εχω διαπιστωσει απο εδω απο το φορουμ οτι καποιες ιατρικες πραξεις ενω σε νοσοκομεια στην επαρχια γινονται δωρεαν, σε αθηνα και θεσ/κη πληρωνονται. γιατι;;;;;

το αρεταιειο δεν ειναι δημοσιο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 176
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Έκανα πρόσφατα σπερματέγχυση και την Παρασκευή θα κανω την χωρική!

Έχω πολυ αγωνία! Πονάει το στήθος μου αλλα μπορεί να μην είναι σημάδι εγκυμοσύνης. Καμία που να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση; Δύσκολη η αναμονή..

δυστυχως κοριτσι δεν αναφερομαστε για αθηνα αλλα για πανεπιστημιακο στην επαρχια. τωρα που το σκαφτομαι ομως εχω μια απορια!!! εχω διαπιστωσει απο εδω απο το φορουμ οτι καποιες ιατρικες πραξεις ενω σε νοσοκομεια στην επαρχια γινονται δωρεαν, σε αθηνα και θεσ/κη πληρωνονται. γιατι;;;;;

το αρεταιειο δεν ειναι δημοσιο;

Δημοσιότατο και Πανεπιστημιακό παρακαλώ. Γιατί ρε γαμώτο πληρώνουμε τόσα??εγώ έδωσα 750 μέχρι την ωοληψία και 1100 θα ήταν αν έκανα και την εμβρυομεταφορά...

Καλημέρα!

Έκανα πρόσφατα σπερματέγχυση και την Παρασκευή θα κανω την χωρική!

Έχω πολυ αγωνία! Πονάει το στήθος μου αλλα μπορεί να μην είναι σημάδι εγκυμοσύνης. Καμία που να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση; Δύσκολη η αναμονή..

εγώ θα κάνω το Σάββατο..δεν αισθάνομαι όμως τίποτα :(

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

εγώ θα κάνω το Σάββατο..δεν αισθάνομαι όμως τίποτα :(

Μακάρι να είναι και για τις δύο μας θετικό το αποτέλεσμα! Πόσο σου κόστισε; Σε ποιό κέντρο; Δεν είχες κανένα σύμπτωμα όλες αυτές τις μέρες ;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες

Αρχίζει να μπαίνει στο μυαλό μου η ιδέα της σπερματένχυσης

και πάλι . . . . .

στο τσακ δεν την έκανα στο πρώτο μου παιδί

και θα ήθελα όποια μπορεί και θέλει να μου δώσει τα φώτα της.

GieKp3.png?sVSCIgJioSCIp3.png?z7wphJAV

Καλησπέρα σε όλες

και πάλι . . . . .

Καλησπέρα σε όλες

και πάλι . . . . .

Καλησπέρα Λίζα! Γιατί να κανείς σπερματέγχυση αφού και την πρώτη φορά δεν χρειάστηκε;

Μακάρι να είναι και για τις δύο μας θετικό το αποτέλεσμα! Πόσο σου κόστισε; Σε ποιό κέντρο; Δεν είχες κανένα σύμπτωμα όλες αυτές τις μέρες ;

Μακάρι να είναι ΘΕΤΙΚΟ το αποτέλεσμα για όλες μας!!! κανένα απολύτως..σήμερα είχα κάτι πονάκια και πολύ το φοβάμαι..εσύ?πως είσαι?

Αγία μου Άννα κάνεμε μάνα

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος να μας βοηθήσει όλες να γίνουμε μανούλες

Μακάρι να είναι ΘΕΤΙΚΟ το αποτέλεσμα για όλες μας!!! κανένα απολύτως..σήμερα είχα κάτι πονάκια και πολύ το φοβάμαι..εσύ?πως είσαι?

Έχω ακόμη πόνο στο στήθος και λίγα πονάκια. Μακάρι να μπορούσαμε να καταλάβουμε! Όλα θα πάνε καλά! Εννοείται ότι περιμένω να μου πεις και το δικό σου αποτέλεσμα!

Διαφημίσεις

ο ζηκοπουλος......

καλησπερα διαβασα την ιστορια σου και λυπαμαι πολυ που δεν ειχες θετικα αποτελεσματα..σκεφτομαι κι εγω να επισκεφθω τον Ζ...προσπαθουμε αρχισαμε τις προσπαθειες πριν 7 μηνες αλλα στην πορεια ανακαλυψαμε ολιγοασθενοτερατοσπερμια αλλα με τη βοηθεια 2 ουρολογων τωρα εχουμε φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να περιμενω αλλο και ετσι σκεφτηκα την λυση της εξωσωματικης μου το ειχε προτινει και ο γυναικολογος μου εξ αρχης αλλα εγω τοτε ειπα να παρουμε και μια γνωμη απο ουρολογο τωρα ομως δεν θελω να περιμενω αλλο...δεν γνωριζα βεβαια οτι ο Ζ..κανει σπερματεγχυση και θα ηθελα να μαθω την διαδικασια και το κοστος??? συγνωμη για το μεγαλο μου μυνημα!!!

κοριτσια καλησπερα σε ολες! χαιρομαι που μπορω να μοιραστω μαζι σας την αγωνια κ την εμπειρια μου

ειμαι 31 ετων κ 3 χρονια προσπαθουμε για εγκυμοσυνη αλλα χωρις αποτελεσμα.

εχω κανει 2 σπερματεγχυσεις με αποτυχια. οι εξετασεις εδειξαν τοι ειμαστε κ οι 2 φυσιολογικοι κ η διαγνωση ειναι ανεξιγητη υπογονιμοτητα! η τελευταια σπερμ/ση ηταν πριν απο 1 χρονο κ τωρα σκεφτομαι να προχωρησω κ στην 3η , το σημειο που "σκονταφτω" ειναι να συνεχισω με τον ιδιο γιατρο ή να παρω κ μια 2η γνωμη; ο γιατρος μου ειναι ονομα στην υποβοηθουμενη κ με ξερει 13 χρονια αρα εχει ολο μου το ιστορικο (ενδομητριωση-συμφυσεις στα 18 , λαπαροσκοπικη χειρουργικη απο τον ιδιο με επιτυχια 100%)

θα ηθελα την γνωμη σας γιατι θεωρω οτι η ψυχολογια για ολες μας ειναι λιγο πολυ η ιδια,οποτε μπορειτε να καταλαβετε την αγωνια μου!

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Καλησπέρα Nikoletta σ΄ευχαριστώ που απάντησες.

Είχα για χρόνια άστατο κύκλο και πάντα έπαιρνα χάπια για να έρθει στην αρχή αντισυλιπτικά και μετά serpafar και έτσι έκανα τον μικρό μου.

Πίστευα μετά την γέννα να έστρωνε αλλά τίποτα . . .

οπότε μια από τα ίδια, ξεκίνησα serpafar και απ' ότι μου είπε ο γιατρός αν δεν έρθει εγκυμοσύνη μέχρι και τον Σεπτέμβριο, τον Δεκέμβριο θα κλείσω χρόνο που τα παίρνω, θα πάμε σε σπερματένχυση. . . .

Σ΄ευχαριστώ και πάλι που έστειλες και ότι καλύτερο για σένα γρήγορα να δεις ένα μεγάλο "ΕΓΚΥΟΣ"

κοριτσια καλησπερα σε ολες! χαιρομαι που μπορω να μοιραστω μαζι σας την αγωνια κ την εμπειρια μου

ειμαι 31 ετων κ 3 χρονια προσπαθουμε για εγκυμοσυνη αλλα χωρις αποτελεσμα.

εχω κανει 2 σπερματεγχυσεις με αποτυχια. οι εξετασεις εδειξαν τοι ειμαστε κ οι 2 φυσιολογικοι κ η διαγνωση ειναι ανεξιγητη υπογονιμοτητα! η τελευταια σπερμ/ση ηταν πριν απο 1 χρονο κ τωρα σκεφτομαι να προχωρησω κ στην 3η , το σημειο που "σκονταφτω" ειναι να συνεχισω με τον ιδιο γιατρο ή να παρω κ μια 2η γνωμη; ο γιατρος μου ειναι ονομα στην υποβοηθουμενη κ με ξερει 13 χρονια αρα εχει ολο μου το ιστορικο (ενδομητριωση-συμφυσεις στα 18 , λαπαροσκοπικη χειρουργικη απο τον ιδιο με επιτυχια 100%)

θα ηθελα την γνωμη σας γιατι θεωρω οτι η ψυχολογια για ολες μας ειναι λιγο πολυ η ιδια,οποτε μπορειτε να καταλαβετε την αγωνια μου!

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Καλησπέρα

Επειδη η καλή ψυχολογία σε τέτοιες καταστάσεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν ήμουν στην θέση σου και αν πίστευα ότι θα έννοιωθα πιο αισιόδοξα αν άλλαζα γιατρό ΝΑΙ θα το έκανα . . .

Όπότε η γνώμη μου είναι να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη . . .

μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα . . . .

Σου εύχομαι ότι καλύτερο και να πετύχη η 3 . . .

στην πόλη μου λέμε "η 3η φορά η τυχερή φορά"

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Nikoletta σ΄ευχαριστώ που απάντησες.

Είχα για χρόνια άστατο κύκλο και πάντα έπαιρνα χάπια για να έρθει στην αρχή αντισυλιπτικά και μετά serpafar και έτσι έκανα τον μικρό μου.

Πίστευα μετά την γέννα να έστρωνε αλλά τίποτα . . .

οπότε μια από τα ίδια, ξεκίνησα serpafar και απ' ότι μου είπε ο γιατρός αν δεν έρθει εγκυμοσύνη μέχρι και τον Σεπτέμβριο, τον Δεκέμβριο θα κλείσω χρόνο που τα παίρνω, θα πάμε σε σπερματένχυση. . . .

Σ΄ευχαριστώ και πάλι που έστειλες και ότι καλύτερο για σένα γρήγορα να δεις ένα μεγάλο "ΕΓΚΥΟΣ"

Καλημέρα Λίζα! Μου βγήκε αρνητικό δυστυχώς :( με το serpafar παράγεις πιο πολλα ωοθηλάκια τον μήνα. Η σπερματέγχυση είναι κάτι σαν προγραμματισμένη επαφή. Τι ηλικία έχεις; Εμένα μου κόστισε 300 ευρώ χωρίς απόδειξη σε κέντρο. Εσύ που θα την κανείς;

Καλημέρα Λίζα! Μου βγήκε αρνητικό δυστυχώς :( με το serpafar παράγεις πιο πολλα ωοθηλάκια τον μήνα. Η σπερματέγχυση είναι κάτι σαν προγραμματισμένη επαφή. Τι ηλικία έχεις; Εμένα μου κόστισε 300 ευρώ χωρίς απόδειξη σε κέντρο. Εσύ που θα την κανείς;

Καλησπέρα Nikoletta!

Πρόσπαθώ να σου γράψω κάτι αλλά ότι και να γράφω δεν μου αρέσει . . .

λυπάμε πολύ, με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι γρήγορα να έρθει το μωράκι . . .

Θα την κάνω στον γιατρό μου, θα μου κοστίσει τα διπλά απ' ότι γράφεις αλλά δεν θέλω να πάω αλλού. Όσο για την ηλικία μου είμαι 31

Α! δηλαδή παρακολουθείς τον κύκλο και όταν είναι οι γόνιμες μέρες την κάνεις και μετά περιμένεις !!!!

και απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είμαι πολύ τυχερή για να τύχη με την πρώτη . . .

Μετά αν χρειαστεί δεύτερη είναι ίδια τιμή;

Καλησπέρα Nikoletta!

Πρόσπαθώ να σου γράψω κάτι αλλά ότι και να γράφω δεν μου αρέσει . . .

λυπάμε πολύ, με όλη μου την καρδιά σου εύχομαι γρήγορα να έρθει το μωράκι . . .

Θα την κάνω στον γιατρό μου, θα μου κοστίσει τα διπλά απ' ότι γράφεις αλλά δεν θέλω να πάω αλλού. Όσο για την ηλικία μου είμαι 31

Α! δηλαδή παρακολουθείς τον κύκλο και όταν είναι οι γόνιμες μέρες την κάνεις και μετά περιμένεις !!!!

και απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είμαι πολύ τυχερή για να τύχη με την πρώτη . . .

Μετά αν χρειαστεί δεύτερη είναι ίδια τιμή;

Καλημέρα Λίζα,σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Νομίζω ότι τα δίπλα που λες είναι πολλά! Μήπως περιλαμβάνει και κάτι άλλο; Σε κέντρο δεν θα την κανείς; Παρακολουθείς την ωορηξία και κανείς κ μια ένεση 36 ώρες πριν την σπερματέγχυση. Όσο για την δεύτερη φορά που λες λογικά είναι ίδια τιμή,ανάλογα και απο τον γιατρό φυσικά! Σήμερα έμαθα ότι το serpafar μπορείς να το πάρεις μέχρι 6 φορές το πολύ! Εγω είμαι 27 και μου είπε ο γιατρός γενετικής ότι μέχρι τα 33 ανήκεις στην ίδια "ομάδα". Πότε σκέφτεσαι να την κανείς; Μακάρι να ξεμπερδεύεις με την πρώτη!!

Καλημέρα Λίζα,σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Νομίζω ότι τα δίπλα που λες είναι πολλά! Μήπως περιλαμβάνει και κάτι άλλο; Σε κέντρο δεν θα την κανείς; Παρακολουθείς την ωορηξία και κανείς κ μια ένεση 36 ώρες πριν την σπερματέγχυση. Όσο για την δεύτερη φορά που λες λογικά είναι ίδια τιμή,ανάλογα και απο τον γιατρό φυσικά! Σήμερα έμαθα ότι το serpafar μπορείς να το πάρεις μέχρι 6 φορές το πολύ! Εγω είμαι 27 και μου είπε ο γιατρός γενετικής ότι μέχρι τα 33 ανήκεις στην ίδια "ομάδα". Πότε σκέφτεσαι να την κανείς; Μακάρι να ξεμπερδεύεις με την πρώτη!!

Καλησπέρα Nikoletta!

Απ' ότι θυμάμαι στην τιμή αυτή είναι η πληρωμή του κέντρου που θα δώσει το σπέρμα ο άντρας μου και θα μας το ξαναδώσουν και ότι έχει να κάνει με την όλη διαδικασία, δηλ οι υπέρυχοι και ότι άλλο χρειάζεται το οποίο δεν ξέρω τι είναι ακριβώς . . . :rolleyes:

Όχι δεν θα την κάνω σε κέντρο μάλλον στο ιατρείο του ή στην κλινική που είναι.

Τώρα όλα αυτά τα θυμάμαι από παλιά που όπως σου είπα δεν την έκανα γιατί έμεινα έγκυος.

Τώρα το πότε θα γίνει δεν ξέρω ακριβώς μάλλον από τον Σεπτέμβρη,

στην αρχή θα κάνει σπερματογράφημμα και μετά λογικά θα είναι το επόμενο βήμα :(

Για τα seprafar όταν λες μέχρι 6 φορές εννοείς το πολύ για 6 μήνες ή για 6 εγκυμοσύνες; Μάλλον για 6 μήνες!!!:?

Τώρα όσο για τα χρόνια δεν ξέρω δεν μου έχει πει κάτι ίσως επειδή ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει ότι θα γίνει ακόμα ελπίζω :). . . .

Τι να πω . . . .

Σ' ευχαριστώ για την ευχή και σε σένα κοπέλα μου ότι καλύτερο και μην απελπίζεσαι είσαι μικρή ακόμα θα δεις όλα θα πάνε καλά :lol::lol::lol:

Καλησπέρα Nikoletta!

Απ' ότι θυμάμαι στην τιμή αυτή είναι η πληρωμή του κέντρου που θα δώσει το σπέρμα ο άντρας μου και θα μας το ξαναδώσουν και ότι έχει να κάνει με την όλη διαδικασία, δηλ οι υπέρυχοι και ότι άλλο χρειάζεται το οποίο δεν ξέρω τι είναι ακριβώς . . . :rolleyes:

Τώρα όλα αυτά τα θυμάμαι από παλιά που όπως σου είπα δεν την έκανα γιατί έμεινα έγκυος.

Καλησπέρα Λίζα

Για τα seprafar όταν λες μέχρι 6 φορές εννοείς το πολύ για 6 μήνες ή για 6 εγκυμοσύνες; Μάλλον για 6 μήνες!!!:?

Και πάλι τα λεφτά είναι πολλά! Όσο για το serpafar είναι 6 φορές σε όλη σου την ζωή! Άσχετα αν είναι συνεχόμενες ή όχι! Εμένα μου πρότεινε 3-4 το πολύ! Θες να σου εξηγήσω όλη την διαδικασία της σπερματέγχυση που ακολούθησα εγώ; Γιατί πραγματικά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά!

κοριτσια καλησπερα,κ απο μενα ειμαι στη φαση που μολις χθες 19/05/12 εκανα για πρωτη φορα σπερματεγχυση κ θα περιμενω τα αποτελεσματα.ο γιατρος μου ειπε δεκα ημερες μετα μπορω να κανω β-χοριακη για να δω τι γινετε.εχω τρελη αγωνια κ καμια μα καμια ενοχληση.την εκανα σε φυσικο κυκλο με τη βοηθεια μιας pregnil.καλη επιτυχια σε ολες σας.

Καλησπέρα Nikoletta!

Καλησπέρα Λίζα

Και πάλι τα λεφτά είναι πολλά! Όσο για το serpafar είναι 6 φορές σε όλη σου την ζωή! Άσχετα αν είναι συνεχόμενες ή όχι! Εμένα μου πρότεινε 3-4 το πολύ! Θες να σου εξηγήσω όλη την διαδικασία της σπερματέγχυση που ακολούθησα εγώ; Γιατί πραγματικά μου φαίνονται πολλά τα λεφτά!

Καλημέρα Nikoletta

Σόρυ που άργησα να απαντήσω αλλά είχε ένα θέμα το internet :mad::mad:

Αν είναι μόνο για 6 φορές σε όλη την ζωή !!!! καταλαβα !!!!!

Αν μπορείς ναι θα ήθελα πολύ να μου πεις ήτε εδώ ήτε με προσωπικό μήνυμα.

Και αν μπορείς να μου πεις και που την έκανες.

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή σου μέρα

κοριτσια καλησπερα,κ απο μενα ειμαι στη φαση που μολις χθες 19/05/12 εκανα για πρωτη φορα σπερματεγχυση κ θα περιμενω τα αποτελεσματα.ο γιατρος μου ειπε δεκα ημερες μετα μπορω να κανω β-χοριακη για να δω τι γινετε.εχω τρελη αγωνια κ καμια μα καμια ενοχληση.την εκανα σε φυσικο κυκλο με τη βοηθεια μιας pregnil.καλη επιτυχια σε ολες σας.[/QUO

Όλα να πάνε καλά !!!!!

Και γρήγορα να ακούσουμε τα ευχάριστα :P:p:p

κοριτσακια καλησπερα και παλι,θα ρωτησω κ εγω παλι σαν χαζη....οπως εγραψα προχθες το Σαββαρο εκανα την σπερματεγχυση και ολα πηγαν καλα σα διαδικασια.δυο ημερες μετα την Δευτερα κατα το σκουπισμα ειδα λιγα καφετια τα κλασικα..ξερετε..λιγο ομως στο σκουπισμα και στο σερβιετακι μου,σορυ για την αναλυση γεγονοτων!επειδη δεν μου εχει ξανατυχη,ελεγα μηπως θα μπορουσε να ηταν η εμφυτευση?? η απλα κανω ονειρα??δηλ. θα μπορουσε μεσα σε δυο μερες να γινοταν εμφυτευση??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...