Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποσων εβδομαδων ειμαι;

Recommended Posts

Καλησπέρα αν κι εγώ ακόμη δεν είμαι έγκυος,αλλά ελπίζω :(,μου λέτε και μένα με ποιό τρόπο κατααλβαίνουμε πόσων εβδομάδων είμαστε??

Υπολογιζεις τις εβδομαδες με βαση την τελευταια σου περιοδο...!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αν κι εγώ ακόμη δεν είμαι έγκυος,αλλά ελπίζω :(,μου λέτε και μένα με ποιό τρόπο κατααλβαίνουμε πόσων εβδομάδων είμαστε??

Κοριτσάκι μου εμένα ο γιατρός μου είχε πει 2 τρόπους, είτε με βδομάδες (π.χ εγώ τελευταία φορά είχα αδιαθετήσει 6 Απριλίου άρα σήμερα μετρώντας με το ημερολόγιο είμαι 23 εβδομάδων και 1 μέρα) είτε με μήνα ( π.χ τελευταία περίοδο 6 Απριλίου συν 10 μέρες=16 άρα αύριο 16 Σεπτεμβρίου θα γίνω 5 μηνών). Ελπίζω γρήγορα ένα μπεμπάκι στην κοιλίτσα σου <3

Καλησπέρα Ιβαννάκι και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.Εσύ τι συμπτώματα είχες,το κατάλαβες νωρίς.Εγώ επειδή δεν έχω σταθερό κύκλο,έχω μπερδευτεί πολύ.Πάντως χτες ήμουν στην 28η μέρα,σήμερα 29η και συνεχίζουμε...Θα μου έρθει,δε θα μου έρθει...:mad:.Έχω καμιά εβδομάδα πρησμένο στήθος,κατά διαστήματα ενοχλήσεις σαν περιόδου κι από χτες κάτι ψιλοκαφέ υγρά,αλλά όχι συνέχεια.Ουφ Παναγίτσα μου <3 κι όποτε διαβάζω κάτι σχετικό ή βλέπω κάτι δυσάρεστο ή κανένα παιδάκι δώσε διάθεση για κλάμμα!

κοριτσια κοντευω να τρελαθω.εκανα χτεσ την α αυχενικη κ μου ειπανε οτι δε βλεπουνε το ρινικο οστο.ετσι καταληξαμε να την ξανακανουμε την 17 εβδομαδα γιατι λενε πολλεσ φορεσ δε σχηματιζεται αμεσωσ.σασ εχει τυχει κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

κοριτσια κοντευω να τρελαθω.εκανα χτεσ την α αυχενικη κ μου ειπανε οτι δε βλεπουνε το ρινικο οστο.ετσι καταληξαμε να την ξανακανουμε την 17 εβδομαδα γιατι λενε πολλεσ φορεσ δε σχηματιζεται αμεσωσ.σασ εχει τυχει κατι τετοιο?

Πήγαινε να την ξανακάνεις σε άλλο γιατρό άμεσα για να αποκλείσεις την περίπτωση λάθους. Γιατί να την κάνεις στη 17η όταν στην 22η θα κάνεις τη β' επιπέδου? Ψάξτο κοπέλα μου μην το αφήνεις, πάρε κι άλλη γνώμη...

Πήγαινε να την ξανακάνεις σε άλλο γιατρό άμεσα για να αποκλείσεις την περίπτωση λάθους. Γιατί να την κάνεις στη 17η όταν στην 22η θα κάνεις τη β' επιπέδου? Ψάξτο κοπέλα μου μην το αφήνεις, πάρε κι άλλη γνώμη...

τον γιατρο μου τον εμπιστευομαι απολυτα,την εξεταση την εκανα σε νοσοκομειο με εναν ακτινολογο ,το παιδι δεν γυρναγε προφιλ κ απλα εβαλε ρινικο οστο απων.μου ειπε να παω την 17 εβδομαδα κ αν κ τοτε δεν το βλεπουμε θα παμε για αμνιοπαρακεντηση.ο γιατροσ μου που ητανε μεσα μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα να συμβαινει κατι να ειμαι ησυχη.αλλα σκεφτομαι οτι αν συμβαινει κατι τοτε δε θα ειναι αργα?

τον γιατρο μου τον εμπιστευομαι απολυτα,την εξεταση την εκανα σε νοσοκομειο με εναν ακτινολογο ,το παιδι δεν γυρναγε προφιλ κ απλα εβαλε ρινικο οστο απων.μου ειπε να παω την 17 εβδομαδα κ αν κ τοτε δεν το βλεπουμε θα παμε για αμνιοπαρακεντηση.ο γιατροσ μου που ητανε μεσα μου ειπε οτι δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα να συμβαινει κατι να ειμαι ησυχη.αλλα σκεφτομαι οτι αν συμβαινει κατι τοτε δε θα ειναι αργα?

Σου έβαλε ρινικό οστό απών επειδή το μωράκι δεν είχε σωστή θέση??? Μου φαίνεται εγκληματικό... Εφόσον εμπιστεύεσαι το γιατρό σου μίλα μαζί του, πες του ότι ανησυχείς για να σε συμβουλέψει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...