Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποσων εβδομαδων ειμαι;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω..τελευταια περιοδο ειχα 3/1..ποσων εβδομαδων ειμαι;και καθε ποτε αλλαζω μηνα;εχω μπερδευτει....

Ποτε ειναι η πητ σου??? εμενα πχ ειναι 3/6 καθε 3 τ μηνα αλλαζω μηνα....πχ τωρα 3 μαρτιου μπηκα στον 7ο;)

Εισαι 9 εβδομαδων και 4 ημερων με τ καλοοοοοο!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

• 11 months later...

καλησπερα!!!!η τελευταια μου περιοδος ηταν 23/1 και εχω καθυστεριση 3μερες και δεν ξερω ποσων εβδομαδων η μηνων ειμαι αν βεβαια εχω μπει σε μηνα τα εχω μπερδεψει :oops:

καλησπερα!!!!η τελευταια μου περιοδος ηταν 23/1 και εχω καθυστεριση 3μερες και δεν ξερω ποσων εβδομαδων η μηνων ειμαι αν βεβαια εχω μπει σε μηνα τα εχω μπερδεψει :oops:

Καλησπερα κοπελα μου!!!

Λογικα εισαι εγκυος,ετσι?

Πρεπει να εισαι περιπου 4,5 με 5 εβδομαδων!

Με το καλο κοριτσι!!!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Αν έχεις κύκλο 28 ημερών είσαι ακριβώς 5 εβδομάδων. Αυριο θα εισαι 5+1 ημερα που σημαίνει ότι διανύεις την 6 εβδομάδα εγκυμοσύνης σου.:D

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

• 3 weeks later...

κοριτσια καλημέρα,

θελω να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου πως μετριούνται οι εβδομάδες γιατί έχω αγχωθεί. Τελευταία περίοδος ήταν στισ 28/01/2013. Έίμαι σύμφωναν με το γιατρό μου 7 εβδομάδων. Έχω κάνει 3 υπέρηχους που στον 1 φαινόταν μόνο ο σάκος στο δεύτερο μετά από 5 μερες 1 άσπρη κουκίδα και στο τελευταίο 1 άσπρη γραμμή κάπως περίεργη. Ο γυναικολόγος μου λέει πως δεν είναι φυσιολογικό για τις 7 εβδομάδες αλλά θα μπορούσε να είναι ενας υπέρηχος των 6 εβδομάδων ή ότι δεν υπάρχει μωρό στο σάκο. Πρέπει να περιμένω μια εβδομάδα για άλλο υπέρηχο να δούμε τι γινεται...

μπορεί να συμβαίνει αυτό ???

'Εχω τρελαθεί από την αγωνία μου

• 4 months later...

Κοριτσακια μου καλησπέρα.

Τι κάνετε?

Δεν ξέρω ανα γράφω στο σωστό θεμα αλλα ήταν το πιο κοντινό στην απορια μου. Έκανα πρώτο υπερηχο 24/7 όπου η μέτρηση του μηχανήματος του γιατρού ήταν 4 βδομάδες και 6 μερες. Μου ειπε ήθελε να με δει δυο βδομάδες μετα για να ακούσουμε καρδουλΑ όπως και έγινε και ακούσαμε τικ Τάκ. Απλά ενώ η μέτρηση θα έδειχνε 6 βδομάδες και 6 μερες δυο βδομάδες μετα έδειξε 7βδομαδες και 6 μερες .. Μπορεί σε δυο βδομάδες να γίνει εξέλιξη τρέιων βδομαδων. .? ελπίζω να μην σας τρελανα

NDMNp3.png5oZhp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπέρα.

Τι κάνετε?

Δεν ξέρω ανα γράφω στο σωστό θεμα αλλα ήταν το πιο κοντινό στην απορια μου. Έκανα πρώτο υπερηχο 24/7 όπου η μέτρηση του μηχανήματος του γιατρού ήταν 4 βδομάδες και 6 μερες. Μου ειπε ήθελε να με δει δυο βδομάδες μετα για να ακούσουμε καρδουλΑ όπως και έγινε και ακούσαμε τικ Τάκ. Απλά ενώ η μέτρηση θα έδειχνε 6 βδομάδες και 6 μερες δυο βδομάδες μετα έδειξε 7βδομαδες και 6 μερες .. Μπορεί σε δυο βδομάδες να γίνει εξέλιξη τρέιων βδομαδων. .? ελπίζω να μην σας τρελανα

Καλημερα κοπελα καλη και τειομηνη εγγυμοσυνη να εχεις!

δεν αλλαξε η εξελιξη απλα τα μηχανηματα ειναι ρυθμισμενα με καποιες παραπμετρους και συμφωνα με αυτες δινουν ηλικια κυησης εσυ θα πηγαινεις συμφωνα μα την τελευταια σου περιοδο (Τ.Ε.Ρ.)με αυτη σε υπολογιζουν και οι γιατροι ,τα εμβρυα εχουν καμπυλες αναπτυξης και απλα το δικο σου συμφωνα με τις μετρησεις του ειναι μεγαλυτερο απο οτι υπολογιζουν με την Τ.Ε.Ρ.

καλο ειναι αυτο αλλα δεν σημαινει οτι θα ειναι ετσι σε ολη την κυηση μπορει να αυξηθει η διαφορα ή να μειωθει!

Οποτε για να μην σε μπερδευω το εμβρυο σου ειναι "μεγαλυτερο" απο οτι κπ αλλο καποιας αλλης κοπελας με ιδια Τ.Ε.Π

Γεια σε όλους.... πρώτη φορά γράφω στο forum... πρόκειται για την πρώτη μου εγκυμοσύνη και θέλω τη βοήθειά σας. Τελευταία φορά αδιαθέτησα στην 1η Ιουλίου 2013 και μετά από θεραπεία με το γιατρό μου καταλήξαμε να κάνουμε σπερματέγχυση στις 19 Ιουλίου. Κύκλο συγκεκριμένο δεν έχω αλλά ξέρω την ημερομηνία σπερματέγχυσης τουλάχιστον. Φαντάζομαι οτι η σύλληψη έγινε είτε εκείνη τη μέρα είτε την επόμενη μιας και η σπερματέχυση γίνεται πριν την ωορρηξία. Έκανα 2 μετρήσεις χοριακής: την πρώτη στις 2 Αυγούστου 119 μονάδες και τη δεύτερη στις 5 Αυγούστου 504 μονάδες. Μπορείτε να με βοηθήσετε να υπολογίσω την εβδομάδα που βρίσκομαι, έχω μπερδευτεί... Ακόμα δεν έχω πάει για υπέρηχο και δεν εχω feedback απο γιατρό για το που βρίσκομαι...

Γεια σε όλους.... πρώτη φορά γράφω στο forum... πρόκειται για την πρώτη μου εγκυμοσύνη και θέλω τη βοήθειά σας. Τελευταία φορά αδιαθέτησα στην 1η Ιουλίου 2013 και μετά από θεραπεία με το γιατρό μου καταλήξαμε να κάνουμε σπερματέγχυση στις 19 Ιουλίου. Κύκλο συγκεκριμένο δεν έχω αλλά ξέρω την ημερομηνία σπερματέγχυσης τουλάχιστον. Φαντάζομαι οτι η σύλληψη έγινε είτε εκείνη τη μέρα είτε την επόμενη μιας και η σπερματέχυση γίνεται πριν την ωορρηξία. Έκανα 2 μετρήσεις χοριακής: την πρώτη στις 2 Αυγούστου 119 μονάδες και τη δεύτερη στις 5 Αυγούστου 504 μονάδες. Μπορείτε να με βοηθήσετε να υπολογίσω την εβδομάδα που βρίσκομαι, έχω μπερδευτεί... Ακόμα δεν έχω πάει για υπέρηχο και δεν εχω feedback απο γιατρό για το που βρίσκομαι...

6 εβδομαδες περιπου???? απο αυτα που λες καπου εκει!!

• 4 weeks later...

Kαλημέρα! έχω κλείσει την 6η εβδομάδα αλλά συμπτώματα έντονα δεν έχω...άναγουλες, ή φουσκώματα..παρα μόνο κάτι ζαλάδες λίγο πριν ανακαλύψω την εγκυμοσύνη.

Υπάρχει κάποια κοπελα που της εφανιστηκαν τα συμπτώματα στην 7η ή και στην 8η εβδομάδα?? ή ακόμα και πιο μετά?

ή απο την στιγμή που δεν έχω τίποτε, δεν θα εμφανιστεί και τίποτε απο εδω και στο εξής? γιατι λένε ότι στην αρχή εφανιζονται όλα. πολυ αρχή.

Διαφημίσεις

Γεια σου ntinti εγώ είμαι στην τεταρτη εβδομαδα και επίσης δεν νιωθω τιποτα εκτος απο μερικα πονακια... Ειναι πολλες γυναικες που δεν εχουν εντονα συμπτωματα από εμετους και ζαλαδες!! ισως ειμαστε απο τις τυχερες!!!!

preg.png

μακάρι μακάρι....αλλά ξερεις δεν είμαι συνηθισμένη να μην έχω τιποτε, στις 2 προηγουμενες είχα έντονα συμπτώματα χωρίς να κάνω εμετους αλλά είχα έντονα και πολλά...και το "Τιποτε" τωρα με τρομάζει ότι κάτι δεν πάει καλά...μόνο πονο έχω σαν περιόδου και τα μαλλιά μου γίνονται πολύ λιπαρά. στην αρχή είχα ίλιγγο αλλα τέλος και αυτό.

μακάρι μακάρι....αλλά ξερεις δεν είμαι συνηθισμένη να μην έχω τιποτε, στις 2 προηγουμενες είχα έντονα συμπτώματα χωρίς να κάνω εμετους αλλά είχα έντονα και πολλά...και το "Τιποτε" τωρα με τρομάζει ότι κάτι δεν πάει καλά...μόνο πονο έχω σαν περιόδου και τα μαλλιά μου γίνονται πολύ λιπαρά. στην αρχή είχα ίλιγγο αλλα τέλος και αυτό.

Εγω ειχα μονο ζαλαδες και τιποτα αλλο στους 3 πρωτους μηνες....!!!!!!

Σε καποια φαση παω στο γιατρο εκτακτωσ και του λεω: γιατρε ηρθα γιατι δεν ειμαι καλα...!!!!! Μου λεει εκεινος, γιατι τι εχεις.....???? του λεω τιποτα, δεν νιωθω τιποτα, δεν εχω κανενα συμπτωμα παρα μονο κατι ζαλαδες και φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα.....μου απανταει....καλα ηρθες μεχρι εδω για να μπυ πεις στην ουσια οτι εισαι καλα....?????? τσακισου φυγε απο εδω.....!!!!!! Και εφυγα κακην κακως.....!!!!! Μετα απο κανενα διμηνο τον επαιρνα τηλ για να μου δωσει κατι να ανακουφιστω απο τις καουρες......!!!!!!!! Ε μου λεει τα ηθελε ο οργανισμος σου.....!!!!!

Τωρα η κορουλα μου ειναι 13 μηνων......,!!!!!!!

Με το καλο σε ολες σας....!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

αχ λες να ερθουν αργοτερα?? εγω ετοιμαζω και γαμο σε ενα μηνα και θα ειναι δυσκολο, αλλα αξιζει τον κοπο για το σπορακι!!!! κοριτσια ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη και λιγα πραγματα ξερω! με χοριακη 191 στην 30η μερα και 1125 στην 33η μερα του κυκλου παω καλα????? για υπερηχο ποτε να παω;;;

preg.png

Κορίτσια μην αγχώνεστε τα συμπτώματα διαφέρουν... Εγώ μέχρι την 8η εβδομάδα ήμουν πολύ καλά και έλεγα ότι τη γλίτωσα. Από την επόμενη εβδομάδα και για 1-1.5 μήνα είχα 24 ώρες αναγούλες και συχνά εμετούς. Μετά σταμάτησαν όλα, ούτε καούρες ούτε τίποτα. Το αν πηγαίνουν όλα καλά δεν εξαρτάται από τα συμπτώματα αυτά, ηρεμήστε και όλα θα πάνε καλά!!!!

κοριτσια καλησπερα.εχω κ γω μια απορια.ειμαι 11 εβδομαδων κ ολα πανε καλα.εχω δυο μερεσ που ποναει η κοιλια μου κατι σαν τυμπανισμοσ φουσκωμα δε ξερω ,λετε να φταιει το σιδηρο?

Εάν έχεις και δυσκοιλιότητα σίγουρα φταίει το σίδηρο, όμως γενικά να ξέρεις ότι είναι συνηθισμένα τέτοια συμπτώματα, αρκεί να μην υποφέρεις από πόνους. Τότε πρέπει να δεις το γιατρό σου.

οχι δεν εχω πονουσ εντονουσ,απλα ενοχλησεισ στην κοιλια κ με ανυσηχουν γιατι φιλεσ μου δε ποναγανε καθολου οποτε ειναι κ η πρωτη μου φορα κ καταλαβαινεισ...εχω που εχω τουσ εμετουσ κ τισ ζαλαδεσ κ οι πονοι μου ελειπαν .ευχαριστω για την απαντηση.

οχι δεν εχω πονουσ εντονουσ,απλα ενοχλησεισ στην κοιλια κ με ανυσηχουν γιατι φιλεσ μου δε ποναγανε καθολου οποτε ειναι κ η πρωτη μου φορα κ καταλαβαινεισ...εχω που εχω τουσ εμετουσ κ τισ ζαλαδεσ κ οι πονοι μου ελειπαν .ευχαριστω για την απαντηση.

Αν πονάς δεξιά και αριστερά χαμηλά τότε είναι οι σύνδεσμοι της μήτρας που ανοίγουν. Σε κάθε περίπτωση πόνοι που διαρκούν χωρίς μείωση έντασης για πάνω από μισό-ένα λεπτό θα πρέπει να ελέγχονται. Μη συγκρίνεσαι με άλλες κοπέλες και μη φοβάσαι να ενοχλείς το γιατρό σου κορίτσι μου, αρκεί να νιώθεις καλά. Κουράγιο με τους εμετούς σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα περάσουν σύντομα.