Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαιευτήρια γυναικολόγοι κλινικές

Recommended Posts

Οι τιμούλες αυτές είναι για φυσιολογικό τοκετό. Για καισαρική να υπολογίζεις 400 Ευρώ παραπανω.

Το rooming-in είναι όταν έχεις το μωράκι στο δωμάτιο συνέχεια μαζί σου και δεν σου το παίρνουν στον θάλαμο νεογνών (εκτός εάν το ζητήσεις)

Ευχαριστώ πολύ. Τέλεια να έχω το μωράκι μου στο δωμάτιο! Ήθελα να το ζητήσω αλλά δεν ήξερα αν γινόταν...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 618
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως δεν κάνεις ΡΑΡΡ Α και κάνεις μόνο αυχενική διαφάνεια???? Εμάς πάντως αυτά μας χρέωσαν και δεν νομίζω να έχει σχέση ποιός γιατρός σε στέλνει.....

και για τα 2 εκλεισα ραντεβου... τεσπα! θα εχω μαζι μου παραπανω χρηματα μη γινουμε και ρεζιλι.....

ZOrwp3.png

Ναι, φυσικά και μπορεί, όπως άλλωστε και σε όλες τις ιδιωτικές κλινικές.

Εάν είσαι στο μονόκλινο, εκτός απο το μωράκι σου, μπορείς να έχεις και τον αντρούλη σου μαζί στο δωμάτιο, έχει έξτρα κρέβάτι.

KVQKp3.png5gpbp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Sofakipap, εγω γεννησα Διαβαλκανικο οπως και η ξαδερφη μου και η κολλητη μου και μειναμε ολες πολυ ευχαριστημενες. Το μονο παραπονο που εχω ειναι οτι οι μαιες ηταν λιγο ασχετες με το θηλασμο. Εμεισ ολες ζητησαμε αποκλειστικο θηλασμο και ετσι οποτε το μωρο έκλαιγε μας το εφερναν. Για το θηλασμο ειχαμε συμβουλευτει μαια ειδικη πριν μπουμε.

Βεβαια αυτο που μου χτυπησε λιγο ασχημα ειναι το γεγονος οτι για τη ληψη και μονο των βλαστοκυτταρων μας χρεωσαν 140 ευρω. Εννοω οτι το κιτ το ειχαμε παει εμεις αυτοι δεν εβαλαν κατι.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

[

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σχετικα με αυτο το προγραμμα. δεν ειχα ιδεα ειναι πολυ ενδιαφερον. μηπως μπορεις να πεις το ονομα του γιατρου σου? αν φυγεις 2 ωρες μετα τον τοκετο ποια ειναι η χρεωση?:P

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΙΚΤΕΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΗΝΟ 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ Η ΜΑΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΚΤΕΡΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΙΚΤΕΡΟΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΙΚΤΕΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΩ . Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ( ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΔΗΛ. ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1500 ΕΥΡΩ ) ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες δεν ειχα ιδεα για αυτο το προγραμμα. ειναι αυτο που ζητουσα!:Pαληθεια ποση ειναι η διαφορα αν φυγεις την ιδια μερα απο το αν φυγεις την επομενη? το προσωπικο πως σε αντιμετωπιζει? η αμοιβη του γιατρου σου θα ηταν διαφορετικη αν γενουσες σε αλλη κλινικη(δεδομενου οτι σε παρακολουθησε μονο 1 μερα)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΓΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΝΟΕΣ,ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΑΣΤΕΙ.

Η σύζυγος γέννησε στον Αγιο Λουκά και μπορώ να πώ σαν 2ο "ματι" και ίσως πιο "εξονυχιστικό" οτι το προσωπικό ήταν άψογο τόσο σε συμπεριφορά όσο και σε εξυπηρέτηση. Για μένα εκνευριστικό τότε το γεγονός του αυστηρού ωραρίου (ήθελα να βλέπω σύζυγο και κόρη πολύυυυυυυ περισσότερο), αλλά τώρα πιο κάλμα σκέφτομαι οτι ήταν απόλυτα σωστό (ηρεμία και ασφάλεια των 2).

Μεγάλο ατού το parking ώστε εύκολα μπορούσα να πάω χωρις εκνευρισμούς, αλλά και οταν φύγαμε με το παιδί δεν "βγήκε" έξω παρα μόνο απο το ασανσέρ στο ΙΧ. Μεγάλη άνεση και ευκολία στα χαρτιά στην γραμματεία, ενώ άμεση εξυπηρέτηση στο θέμα μονόκλινο (οχι λίστες κτλ).

Παραφωνία το θέμα ασανσέρ και πρόσβαση στον 5ο (μαιευτική) που αναγκαστικά κάποιος διέβαινε το καρδιολογικό :-( Τώρα σε πρόσφατη επίσκεψη μας (γυναικολόγο) στην κλινική είδα οτι κάτι κάνουν με το θέμα αυτό.

Διαφημίσεις

koritsia mou na sas po kai go tin empeiria mou apo tin GENIKI KLINIKI.Gia mena prosopika i kaliteri.Φοβερά τα κορίτσια στην αιθουσα τοκετων.Με βοηθησαν πολυ!Ψαξτε για τη Λια, Μαρια και Ελενα.Έγω αυτες ειχα.Στο τμημα που νοσηλευομουν μετα πολυ εξυπηρετικα τα κοριτσια με το θηλασμό, με την περιποιηση νεογνου και απο οτι ειδα ειχα μονοκλινο που κοιτουσε την παραλια, τα δωματια ειναι ανακαινισμένα.Το φαγητο η αληθεια ειναι οτι χρειαζεται βελτιωση.Η αδερφη μου γεννησε στο Γενεσις και το μονο που εχω να πω ειναι: απαραδεκτο!Χρειαστηκε να επενεβη χειρουργος στην καισαρικη και χαθηκε πολυτιμος χρονος γιατι το γενεσις ειναι απλα μαιευτικη γυναικολογικη κλινικη και δεν εχει αλλες ειδικοτητες.Να σκεφτομαστε λιγακι και αυτα.

Γεια σας κορίτσια, έμαθα για την εγκυμοσύνη μου μόλις πριν 10 μέρες. Διαβάζω καθημερινά το forum γιατί έχω πολλέεεες απορίες.

Μπορεί κάποια να μου προτείνει καλό γιατρό από δημόσιο νοσοκομείο (Ιπποκράτειο-Παπαγεωργίου), κατά προτίμηση συμβεβλημένο στο ταμείο του δημοσίου (ΟΠΑΔ);

επίσης εμπειρίες από τοκετό στα 2 αυτά νοσοκομεία ευπρόσδεκτες!:D

καλησπερα ντορα!!!με το καλο να ερθει το μωρακι σου σου ευχομαι!!!

λοιπον εγω μπορω να σε βοηθησω λιγακι και να σου πω καταρχας οτι σπουδασα την μαιευτικη στην θεσσαλονικη αλλα δυστηχως εχω μετακομισει πλεον στην αθηνα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων και δεν γνωριζω αρκετα πλεον..

οσο εκανα την εκπαιδευση μου(περισσοτερο στο παπαγεωργιου )στην αιθουσα τοκετων ηταν ενας απιστευτος γυναικολογος-μαιευτηρας που λεγεται Παπανικολαου αλλα στο μικρο δεν θυμαμαι.....ειναι καταπληκτικος στην δουλεια του και δεν το λεω μονο σαν μαια (γιατι μας εχει βγει και λιγο το ονομα....οτι δεν εχουμε ιδεα και δεν μας νοιαζουν οι γυναικες κ κατι τετοια αλλα δεν ειμαστε ολες το ιδιο...τεσπα)αλλα σαν μανουλα και εγω που γεννησα σχετικα προσφατα και καταλαβαινω απολυτα τις ανησυχιες σου και τα ερωτηματικα σου!

ενα αλλο που εχω να σου πω ειναι για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που γινονται στο Ιπποκρατειο απο εμπειρες μαιες και θα σε βοηθησουν παρα πολυ αν πας!απο τον 3ο μηνα και μετα ειναι ενα tip που γινεται η γνωριμια με τις μαιες και απλα μια ενημερωση γυρω απο την θεωρια δηλαδη τι γινεται με το σωμα σου στην εγκυμοσυνη...οι αλλαγες που επερχονται...καποια μαθηματα ανατομιας και φυσιολογιας κλπ...και μετα στους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης σου κανεις μαθηματακια προετοιμασιας για τον τοκετο...σωστες αναπνοες...πως να σπρωξεις σωστα και ολα τα συναφη..αν σε ενδιαφερει δεστο!πηγαινε στο ιπποκρατειο και ρωτα θα σου πουν ποτε και που ακριβως γινεται!

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

dora οι γιατροι που ειναι στα νοσοκομεια δεν μπορουν να ειναι και συμβεβλημένει με το δημοσιο. Μπορουν να σου γραφουν φαρμακα και εξετασεις στο βιβλιάριο αλλα την επισκεψη την πληρώνεις και μετα μπορεις να κανεις δαπανη στον οπαδ (πρεπει να σου γραψει στο βιβλιαριο επισκεψη σε μη συμβεβλημενο ιατρείο ή κατι τετοιο) και περνεις ενα ποσοστο των χρηματων.

καλησπερα κοριτσια!! ειναι ακομα πολυ νωρις για τον τοκετο αλλα θα ηθελα καποιες πληροφοριες..σκεφτομαι διαβαλκανικο κ γεννεσις.. κ θα ηθελα καποιεσ πληροφοριες..κυριως για το διαβαλκανικο γιατι για το αλλο διαβασα αρκετα κ ομολογω οτι μου φαινεται μια χαρα...περα απο τα κλασικα μ'ενδιαφερει απιτευτα το θεμα του μπανιου κ τησ καθαριοτητας..αν μπορει καποια ας με βοηθησει..ευχαριστω πολυ!!!

Με το καλό να έρθει και η δική σου η ώρα sofakipap.

Εγώ, αντίθετα με άλλες που έμειναν ευχαριστημένες από το Διαβαλκανικό, έμεινα πολύ πολύ πολύ δυσαρεστημένη. Και τι να πρωτογράψω! Εμεινα στην εντατική με σπασμένα νερά και έπρεπε να κάνω αίτηση για να μου φέρουν πάπια. Φώναζα, μιας και δεν λειτουργούσαν τα κουδούνια και κανένας δεν ερχόταν.

Προσπαθούσαμε με τα χίλια ζόρια να κρατήσουμε το μωρό και από βλακεία μια νοσοκόμας μπήκα άρον-άρον για καισαρική.

Και την επόμενη της καισαρικής, μόλις ξύπνησα, χτύπησε το τηλ και μου είπαν να πάω να τακτοποιήσω το λογαριασμό μου.

Από βοήθεια στο να βγάλω το γάλα?????? Ευτυχώς με λυπήθηκε μια και μου έφερε το θήλαστρο και με βοήθησε κάπως.

Δεν ξέρω τι άλλο να πρωτογράψω! Ούτε απ' έξω δεν θέλω να περνάω.

Αν μπορείς να πας αλλού, κατ' εμέ πάντα, να το κάνεις!

Μπορώ να σου πω κι άλλα αν χρειάζεσαι σε πμ. Ρώτησέ με ότι θέλεις.

932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα ντορα!!!με το καλο να ερθει το μωρακι σου σου ευχομαι!!!

λοιπον εγω μπορω να σε βοηθησω λιγακι και να σου πω καταρχας οτι σπουδασα την μαιευτικη στην θεσσαλονικη αλλα δυστηχως εχω μετακομισει πλεον στην αθηνα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων και δεν γνωριζω αρκετα πλεον..

οσο εκανα την εκπαιδευση μου(περισσοτερο στο παπαγεωργιου )στην αιθουσα τοκετων ηταν ενας απιστευτος γυναικολογος-μαιευτηρας που λεγεται Παπανικολαου αλλα στο μικρο δεν θυμαμαι.....ειναι καταπληκτικος στην δουλεια του και δεν το λεω μονο σαν μαια (γιατι μας εχει βγει και λιγο το ονομα....οτι δεν εχουμε ιδεα και δεν μας νοιαζουν οι γυναικες κ κατι τετοια αλλα δεν ειμαστε ολες το ιδιο...τεσπα)αλλα σαν μανουλα και εγω που γεννησα σχετικα προσφατα και καταλαβαινω απολυτα τις ανησυχιες σου και τα ερωτηματικα σου!

ενα αλλο που εχω να σου πω ειναι για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που γινονται στο Ιπποκρατειο απο εμπειρες μαιες και θα σε βοηθησουν παρα πολυ αν πας!απο τον 3ο μηνα και μετα ειναι ενα tip που γινεται η γνωριμια με τις μαιες και απλα μια ενημερωση γυρω απο την θεωρια δηλαδη τι γινεται με το σωμα σου στην εγκυμοσυνη...οι αλλαγες που επερχονται...καποια μαθηματα ανατομιας και φυσιολογιας κλπ...και μετα στους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης σου κανεις μαθηματακια προετοιμασιας για τον τοκετο...σωστες αναπνοες...πως να σπρωξεις σωστα και ολα τα συναφη..αν σε ενδιαφερει δεστο!πηγαινε στο ιπποκρατειο και ρωτα θα σου πουν ποτε και που ακριβως γινεται!

σ ευχαριστώ πολύ σοφία! τα μαθήματα στο ιπποκράτειο τα έχω υπόψη κ λέω να πάρω τηλ σε λίγες μέρες. Το γιατρό που λες πρέπει να κλείνω ραντεβού στο νοσοκομείο για να με παρακολουθεί; και με κάποια αμοιβή θα με ξεγεννήσει αυτός, ακόμα κι αν δεν εφημερεύει;

να σαι καλά για τις απαντήσεις σου.

dora οι γιατροι που ειναι στα νοσοκομεια δεν μπορουν να ειναι και συμβεβλημένει με το δημοσιο. Μπορουν να σου γραφουν φαρμακα και εξετασεις στο βιβλιάριο αλλα την επισκεψη την πληρώνεις και μετα μπορεις να κανεις δαπανη στον οπαδ (πρεπει να σου γραψει στο βιβλιαριο επισκεψη σε μη συμβεβλημενο ιατρείο ή κατι τετοιο) και περνεις ενα ποσοστο των χρηματων.

κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά υπάρχουν κάποιοι που συνεργάζονται με τα νοσοκομεία κι έχουν κι εξωτερικά ιατρεία και δίνουν νόμιμες αποδείξεις! μου το είπαν κοπέλες που τις παρακολουθούσαν. σ ευχαριστώ όμως κι αν έχεις να μου προτείνεις κάποιον ευπρόσδεκτο!

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ σας παρακαλώ να σας ρωτήσαω κάποια πραγματα.

Είμαι στον 7ο μήνα στο πρώτο μου παιδί και λογικά ψάχνω και εγώ για κλινική η Δημόσιο Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη. Η γιατρός μου είναι στην Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται μόνο με κλινική. Το θέμα είναι ότι είναι πολλά τα χρήματα για ιδιωτική κλινική και σκέφτομαι να παω σε Δημόσιο νοσοκομείο.Τα ερωτήματα μου ειναι τα εξής: 1)Αν πάω νοσοκομείο σε ποιο? Παπαγεωργείου ή Ιπποκράτειο? και σε ποιον γιατρό?πρεπει να βρω και να συννενοηθώ απο πριν με γιατρό για για να με ξεγεννήσει ή θα πάω σε όποιον εφημερεύει?

Βασικά εγώ θέλω νοσοκομείο αλλά οι γύρω μου με κάνουν και φοβάμαι επειδή οι περισσότεροι γέννησαν σε κλινική.Αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ σας παρακαλώ να σας ρωτήσαω κάποια πραγματα.

Είμαι στον 7ο μήνα στο πρώτο μου παιδί και λογικά ψάχνω και εγώ για κλινική η Δημόσιο Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη. Η γιατρός μου είναι στην Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται μόνο με κλινική. Το θέμα είναι ότι είναι πολλά τα χρήματα για ιδιωτική κλινική και σκέφτομαι να παω σε Δημόσιο νοσοκομείο.Τα ερωτήματα μου ειναι τα εξής: 1)Αν πάω νοσοκομείο σε ποιο? Παπαγεωργείου ή Ιπποκράτειο? και σε ποιον γιατρό?πρεπει να βρω και να συννενοηθώ απο πριν με γιατρό για για να με ξεγεννήσει ή θα πάω σε όποιον εφημερεύει?

Βασικά εγώ θέλω νοσοκομείο αλλά οι γύρω μου με κάνουν και φοβάμαι επειδή οι περισσότεροι γέννησαν σε κλινική.Αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ

To Παπαγεωργίου είναι καινούργιο νοσοκομείο με καλούς γιατρούς και επαρκές προσωπικό. <το μεγάλο του μειονέκτημα είναι οτι εφημερεύει 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. Αν θέλεις να γεννήσεις σε δημόσιο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις γιατρό που εργάζεται εκεί, ακόμα και εάν εργάζεται στο Παπαγεωργίου μπαίνεις με πρόκληση την ημέρα που εφημερεύει το νοσοκομείο. Σε αυτή την περίπτωση πληρώνεις 800-1500 ευρώ το φακελάκι του γιατρού.

Φίλη μου που είναι ενάντια στα φακελάκια γέννησε στο Ιπποκράτειο και όλα πήγαν μία χαρά, χωρίς απρόβλεπτα. Μαλιστα έμενε σε μονόκλινο δωμάτιο.

ilonka19 σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Αν μπορείς και ξέρεις κάποιον γιατρό καλό στο Παπαγεωργείου ή στο Ιπποκράτειο πες μου σε παρακαλώ.

ilonka19 σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Αν μπορείς και ξέρεις κάποιον γιατρό καλό στο Παπαγεωργείου ή στο Ιπποκράτειο πες μου σε παρακαλώ.

nadiad βρήκες τίποτα; αν βρεις σε παρακαλώ ενημέρωσέ με!

dora123 καλησπέρα,μόλις την Τρίτη έμαθα ότι τελικά θα γεννήσω με πρόκλιση αντί 12 Ιουνίου που μου έδωσαν ΠΗΤ περίπου στις 25 Μαίου γιατί είμαι Θρομβοφιλική.Αυτό σημαίνει ότι ψάχνω για γιατρό στο Παπαγεωργείου και αφού θα είμαι με πρόκλιση θα μπορέσω να επιλέξω τον γυναικολόγο που θα με αναλάβει.Σήμερα περιμένω κάποια τηλέφωνα, μόλις έχω νέα θα σε ενημερώσω.

To Παπαγεωργίου είναι καινούργιο νοσοκομείο με καλούς γιατρούς και επαρκές προσωπικό. <το μεγάλο του μειονέκτημα είναι οτι εφημερεύει 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. Αν θέλεις να γεννήσεις σε δημόσιο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις γιατρό που εργάζεται εκεί, ακόμα και εάν εργάζεται στο Παπαγεωργίου μπαίνεις με πρόκληση την ημέρα που εφημερεύει το νοσοκομείο. Σε αυτή την περίπτωση πληρώνεις 800-1500 ευρώ το φακελάκι του γιατρού.

Φίλη μου που είναι ενάντια στα φακελάκια γέννησε στο Ιπποκράτειο και όλα πήγαν μία χαρά, χωρίς απρόβλεπτα. Μαλιστα έμενε σε μονόκλινο δωμάτιο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ?

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...