Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα πρωτα βρεφικα ρουχα και εξοπλισμοι

Recommended Posts

Κορίτσια πόσο σύντομα βάλατε πιπίλα στα μωράκια σας; Μου έφερε ήδη η πεθερά μου 2 πιπίλες για 0+, να του τις βάλω νωρίς;

Επίσης ποιες πιπίλες προτείνονται; Οι πιπίλες που έχω ειναι αυτες οι chicco που είναι όλες πλαστικές-μαλακές αλλά εμένα μου αρεσουν οι άλλες με τα σχεδιακια:oops::D ποιες κάνουν καλύτερα;

Το θεμα πιπίλα είναι πολύ μεγάλο.

1ον υπάρχουν καποια μωρά που δεν παίρνουν ποτε πιπίλα γιατί δεν θέλουν.

2ον Αν θηλάσεις λένε ότι δεν κάνει να δώσεις πιπίλα από πολύ νωρίς γιατί δημιουργείται σύγχυση θηλών.

Αρα όλα είναι λίγο σχετικά.

Αν θελεις δίνεις πιπίλα, αν θες δεν δίνεις. Και το πότε είναι πάλι σχετικό.

Εγώ έδωσα από την 3η μέρα, γιατί ο μικρός έβαζε το δάχτυλο στο στόμα. Θήλασε κανονικά και ποτε΄δεν είχε πρόβλημα.

Επίσης υπάρχουν πιπίλες με καουτσούκ και με σιλικόνη. Καποια μωρά έχουν προτίμηση στο ένα ή στο άλλο υλικό.

Εγώ εχω δοκιμάσει όλων των ειδών τις πιπίλες. Αυτές που είναι μεγάλες και όλο καουτσούκ δεν τις βολευτίκαμε καθόλου, κυρίως στην αρχή, γιατί ηταν πολύ μεγαλες και του έπεφταν συνεχώς.

Να ξέρεις πάντως ότι η πιπίλα είναι πολύ μεγάλη εξάρτηση. Εμείς τώρα με το ζόρι του τη βγάζουμε από το στόμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sorry αλλα τι εννοεις οτι θα κανεις μπανιο μαζι του?Σχετικα με το μπιμπερο και εγω δεν θα παρω πολλα(2-3)το ενα το θεωρω λιγο, γιατι ευχομαι να μπορεσω να το θηλασω αν δεν γινει θα παω να του παρω κι αλλα.Αν τυχον δεν θηλασεις δεν θα παρεις καθολου αποστειρωτη?

Λένε ότι είναι καλό να κάνεις μπάνιο μαζί του ,να έχει επαφή με το δέρμα. Θα το επιδιώξω για δύο λόγους. Ο ένας είναι πρακτικός, έχουμε κλειστή ντουζ καμπίνα και νομίζω ότι θα το διαχειριστώ καλύτερα αν είμαι μέσα μαζί του. Ο δεύτερος συναισθηματικός , να τον νιώθω πάνω μου. Λένε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθάς τα μωρα να συνηθίσουν και το θηλασμό.

Όσον αφορά τα μπιμπερό , πήρα ένα , μόλις δω ότι χρειάομαι κι άλλα , θα αγοράσω. Γενικά θα επιδιώξω να τον θηλάσω. Για αποστειρωτή θα δω τι θα κάνω αν προκύψει ανάγκη.

γενικά , θα ήθελα να αποφύγω όλα τα χημικά , αφρόλουτρα , πλαστικέσ πάνεσ κτλ για την αρχή τουλάχιστόν. Αλλά θα δω πώς θα πάει και θα προσαρμοστώ με τα δεδομένα.

Τέλος , αυτό που ήθελα να πω με το πρωτό μου σχόλιο είναι ότι γνωρίζω πολλές που ετοίμασαν τα πάντα και στο τέλος δεν χρησιμοποίησαν ούτε τα μισά. Μια γνωστή μου μέχρι και θήλαστρο αγόρασε και τελικά δεν θήλασε ποτέ. :shock: Εγώ δεν έχω την πολυτέλεια της υπερβολής λόγω χώρου. Αλλά μπορεί να είναι καλύτερα έτσι ;)

Πολύ καλό το θέμα που ανοιξες Angel306. Είμαι στην 26 εβδομάδα και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει τις αγορές. 31 Μαΐου που είναι η πητ, τα κορμακια κ τα φορμακια πρέπει να είναι κοντομανικα;γενικά να πάρω καλοκαιρινά ρουχαλακια; Επίσης,από εξοπλισμό κουνιες έπιπλα κτλ ποια είναι τα απαραίτητα;γιατι ακουω απο αλλουσ πολλα πραγματα κ εχω πελαγωσει!Εμείς μένουμε σεδυαρι οπότε στο δωμάτιο μας θα βολευτει κ ο μπεμπησ και ο χώρος είναι περιορισμένος, μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε!άλλο άγχος και αυτό! Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας! Ευχαριστώ πολύ :)

Σκέψου και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης καλαθούνας(όχι τις κλασικές που πουλάνε)...Εγώ έχω απ'την ξαδέρφη μου μία μεγάλη σε οβάλ περίπου σχήμα από μπαμπού, την οποία θα μπορώ να χρησιμοποιώ έως 6 μηνών περίπου. Ξέρω ότι η ξαδέρφη μου την είχε κάνει ειδική παραγγελία.Δες κι αυτό το ενδεχόμενο γιατί όπως καταλαβαίνω στο δυάρι θα έχεις πρόβλημα και με τον χώρο.Αν όχι, καλύτερα βάλε την κούνια εξ'αρχλης-είναι πιο οικονομικό!!!

Επίσης, σχετικά με την αλλαξιέρα μπορείτε να δείτε το ενδεχόμενο μιας απλής συρταριέρας ψηλής(από ΙΚΕΑ πχ) και να πάρετε το υφασματάκι αλλαξιέρας όπου θα αλλάζετε το μπεμπε.Σημειωτέον, ότι στο ΙΚΕΑ πρέπει να έχει κι ένα φουσκωτό αδιάβροχο στρωματάκι, που φουσκώνει στις άκρες γύρω-γύρω σαν προστατευτικό για το παιδί.Έτσι και θα το αλλάζετε και θα έχετε συρταριέρα για τα ρουχαλάκια του!!!Γιατί και 500-600 ευρώ που ζητάνε τα βρεφικά κατάστηματα για αλλαξιέρες/συρταριέρες είναι πααααρα πολλά!!!!!!

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας,

Γενικά έχω ακούσει από διάφορους πολλά πράγματα για το μωρό, αλλά μου φαίνονται υπερβολικά και εκτός από τον περιορισμό χώρου έχουμε και περιορισμό χρημάτων!:)

Επίσης, να σας ρωτήσω, μία συρταριέρα με 4-5 συρτάρια αρκεί για το μωρό?η δικιά μας η ντουλάπα είναι τίγκα και θα πρέπει να κοιτάξω εναλλακτικούς αποθηκευτικους χώρους..Επιπλέον τι γίνετε με τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, πρέπει να την ετοιμάσω από τώρα?

Άσχετο με το θέμα..

zuzaki που θα γεννήσεις?elenav να σε ρωτήσω το μωρό θα το έχετε μαζί σας ή σε ξεχωριστό δωμάτιο?αν ναι μέχρι πότε? γιατί εμείς σκοπέυουμε να μείνουμε εδώ όπου έχουμε ένα υπνοδωμάτιο και σαλονοκουζίνα και έχω ένα άγχος για το μέχρι πότε μας παίρνει να μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι σε ένα δωμάτιο!

Thanks again

New Mammy :D

26/5/12 Έσκασε μύτη ο Γιωργάκης!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας,

Γενικά έχω ακούσει από διάφορους πολλά πράγματα για το μωρό, αλλά μου φαίνονται υπερβολικά και εκτός από τον περιορισμό χώρου έχουμε και περιορισμό χρημάτων!:)

Επίσης, να σας ρωτήσω, μία συρταριέρα με 4-5 συρτάρια αρκεί για το μωρό?η δικιά μας η ντουλάπα είναι τίγκα και θα πρέπει να κοιτάξω εναλλακτικούς αποθηκευτικους χώρους..Επιπλέον τι γίνετε με τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, πρέπει να την ετοιμάσω από τώρα?

Άσχετο με το θέμα..

zuzaki που θα γεννήσεις?elenav να σε ρωτήσω το μωρό θα το έχετε μαζί σας ή σε ξεχωριστό δωμάτιο?αν ναι μέχρι πότε? γιατί εμείς σκοπέυουμε να μείνουμε εδώ όπου έχουμε ένα υπνοδωμάτιο και σαλονοκουζίνα και έχω ένα άγχος για το μέχρι πότε μας παίρνει να μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι σε ένα δωμάτιο!

Thanks again

Elena@ , και εμείς σε δυάρι μένουμε και η κούνια θα είναι μέσα στο υπνοδωμάτιο μας. Αρχικά , θα βάλω το μωρό να κοιμάται στο κρεβάτι , δίπλα μου σε καλαθούνα , κατόπιν θα περάσει στην κούνια. Για δυόμισι με τρία χρόνια (όσο μπορεί το μωρό να κοιμάται στην κούνια) θα μείνουμε σε αυτό το σπίτι. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο , αλλά τι να κάνουμε :cry:

Αγόρασα κούνια με συρτάρι από κάτω για τα πράγματά του. Υπάρχουν και κούνιεσ που έχουν μεγαλύτερο όγκο και συρτάρια στο πλάι (αλλα εγώ δεν έχω χώρο για κάτι τέτοιο). Όλα είναι τσίμα τσίμα. Κάνε χώρο και στην ντουλάπα σου για κάποια πράγματα του .Επίσησ , αγόρασα και μια διακριτική συρταριέρα μπαμπού (χωράει παντού)

αγόρασα μια πλαστική συρταριέρα για το μπαλκόνι.Έτσι άδεισαν κάποια συρτάρια στην κουζίνα.

Πραγματικά θα ήθελα να είχα ένα δωμάτιο ακόμα και να του φτιάξω ένα ωραίο υπνοδωμάτιο , αλλά το σπίτι είναι δικό μας και δεν μπορούμε να ξεσπιτωθούμε και να νοικιάσουμε αλλού. Όσο γίνεται , τουλάχιστον , θα το τρενάρουμε.

όσον αφορά τη βαλίτσα , νομίζω ότι καλό ειναι να την ετοιμάσεισ στο τέλοσ του 8 , αρχές του 9.

Αυτά έκανα εγώ μέχρι στιγμής και θα δούμε πως θα πάει ;)

Διαφημίσεις

Thanks για την γρήγορη απάντηση elenav,

να σου πω κάτι δεν χρειάζεται ούτε να στεναχωριόμαστε ούτε τπτ..δεν είναι εποχή για ανοίγματα και αλλαγές. νομίζω ότι παίζει πολύ μαρκετινκ όσον αφορά το παιδί και το δωμάτιό του..αγάπη θέλει το μωρό όχι δικό του δωμάτιο με κούνια από ξύλο κερασιάς και συρταριέρα ασορτί:):)τουλάχιστον όχι για τον πρώτο καιρό, εξάλλου δεν θα θυμάται και τπτ μόνο για εμάς και για τους επισκέπτες είναι τελικά!!καλά θα ήταν βέβαια να ε'ιναι τακτοποιημένο από την αρχή αλλα δεν τρέχει και τπτ..

Εγώ σκεφτόμουνα να πάω στα ικεα να κοιτάξω για κούνια και γενικότερα για βρεφικά επιπλάκια.

υτό που συνειδητοποίησα είναι ότι δεν παίζει ρόλο το ξύλο αλλά το στρωματάκι του μωρού!!τι λέτε εσείς κορίτσια?

Ναι το στρωμα ειναι το κυριοτερο καλυτερα να παρεις μια κουνια με 50ευρω,που λεει ο λογος,και να δωσεις πολυ παραπανω χρηματα για ενα παρα πολυ καλο στρωμα.Εμενα ευτυχως την συρταριερα θα μου την φτιαξει ο αντρας μου.Μονο 100 ευρω περιπου θα μας πανε τα υλικα.Ενταξει και τα μαγαζια το εχουν παρακανει!!!Βλεπω κατι υπερβολικες τιμες 200ευρω,300ευρω,500ευρω!!!!Σιγα απο χρυσαφι ειναι?

Elena αυτό που παίζει ρόλο στην κούνια είναι το ξύλο να έιναι βαμένο με χρώματα μη τοξικά, να είναι ελεγμένη και τα κάγκελα να έχουν απόσταση μικρότερη των 5εκ. για να μην μπορεί να σφηνώσει το κεφαλάκι του μωρού μέσα. Στα ΙΚΕΑ έχουν πολύ υψηλες προδριαγραφές τα έπιπλα. Και μετά σιγουρα παίζει ρόλο το στρωματάκι. Εκεί αξίζει να δωσεις περίσοοτερα χρήματα.

Σημερα πηγα για καροτσακι κοριτσια.Βρηκα ενα πολυ ωραιο αλλα ρε κοριτσια 490ευρω μονο για ενα καροτσι?????Ηταν μαρκα βλεπετε γι αυτο!!!!Της per perego!!Ουτε καν πολυκαροτσι!!!Τελικα βρηκα ενα με 180 ευρω με περιστρεφομενο καροτσι οπως ηθελα.

Διαφημίσεις

ελενα μαλλον θα γεννησω στο λητω...πηγα ειδα τα δωματια...οκ τιποτα ιδιαιτερο αλλα για τιμεσ πρεπει να παρω τηλεφωνω να ρωτησω την υπευθυνη γιατι δεν γνωριζαν εκει οι υπολοιεσ.εσυ που σκεφτεσαι?

Εγω ειχα ολα του τα ρουχα,σεντονια,πετσετακια κτλ. σε μια συρταριερα του ικεα με 3 μεγαλα συρταρια,ανετα χωρανε. Εσωρουχα απο τα jumbo χμμ..δεν ξερω ποσο καλα ειναι ποιοτικα,προτιμω ζαρα. Αν και για νεογεννητο αξιζει να παρεις και κατι καλυτερο. Γενικα κοριτσια μπορει να σας φαινονται υπερβολικα καποια πραγματα αλλα δωστε προσοχη στην υγιεινη του παιδιου. Οτι ακουμπαει το δερμα του ειναι ευκολο να το ερεθισει, οποτε παρτε λιγα και καλα.

Α και για πιπιλα που ειπατε, αν θελετε να θηλασετε τοτε μην δωσετε για τις πρωτες 3 βδομαδες,τοσο θελει να εδραιωθει ο θηλασμος και να μην παθει συγχιση θηλης το μωρο. Αλλα και γενικοτερα αν μπορειτε να μην δωσετε και καθολου καλυτερα, μονο κακο κανει στην ουσια. Και ο δικος μου ακομα κολλημενος με την πιπιλα του ειναι!

Σημερα πηγα για καροτσακι κοριτσια.Βρηκα ενα πολυ ωραιο αλλα ρε κοριτσια 490ευρω μονο για ενα καροτσι?????Ηταν μαρκα βλεπετε γι αυτο!!!!Της per perego!!Ουτε καν πολυκαροτσι!!!Τελικα βρηκα ενα με 180 ευρω με περιστρεφομενο καροτσι οπως ηθελα.

Να σου πω την αληθεια αυτα που ηταν μαρκας και ακριβα δεν μου αρεσαν και πολυ...δηλαδη ηθελα να εχει καποια συγκεκριμενα πραγματα και σε ολα ελειπε απο κατι.Και τελικα πηρα ενα 220? οχι πολυ γνωστη μαρκα που τα ειχε ολα αυτα που ηθελα!Το μονο που με χαλασε απο το καροτσι ηταν το αδιαβροχο που δεν το καλυπτε ολο και πηρα αλλο και βολευτηκαμε μια χαρα!!!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι???τι κοιταμε σε ενα καροτσακι?? να εινια γερο,να μπαινει τ παιδακι μεχρι 3 χρονων,να χωρανε ψωνια κτλ....τι αλλο βασικο που θα πρεει ν εχει???

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι???τι κοιταμε σε ενα καροτσακι?? να εινια γερο,να μπαινει τ παιδακι μεχρι 3 χρονων,να χωρανε ψωνια κτλ....τι αλλο βασικο που θα πρεει ν εχει???

Θα σου πω τα δικα μου κριτηρια!

Εκτος αυτα που λες να ειναι γερο,να χωραει και οταν μεγαλωσει (οχι να το χρισημοποιησουμε κανα χρονο και μετα αλλο...:evil:) για τα ψωνια νομιζω οτι ολα εχουν το καλαθι απο κατω...

Ηθελα να μην ειναι με χερουλια αλλα μονοκομματο (εννοω αυτο που πιανεις και σμπρωχνεις:rolleyes:) και οπωσδηποτε να γυριζει μπρος πισω,δηλαδη οταν ειναι μικρο το μωρο να σε βλεπει εσενα και εσυ αυτο και οταν μεγαλωσει να βλεπει μπροστα,την μικρη μου συνεχεια την κοιταω μην της επεσε το σκουφο η να μην σκεπαστηκε με την κουβερτα....Να μαζευεται ευκολα και να ειναι ελαφρυ.Με γυριστες ροδες και φρενο.Κοιτουσα αν εχει ποδοσακο,αδιαβροχο,αν η πλατη σηκωνεται και ξαπλωνει τελειως,να κανει και για χειμωνα και για καλοκαιρι...Και οχι κανα τεραστιο,να χωραμε βρε παιδι μου:lol:Α!Και το σχεδιο-χρωμα εννοειται ετσι!!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

Θα σου πω τα δικα μου κριτηρια!

Εκτος αυτα που λες να ειναι γερο,να χωραει και οταν μεγαλωσει (οχι να το χρισημοποιησουμε κανα χρονο και μετα αλλο...:evil:) για τα ψωνια νομιζω οτι ολα εχουν το καλαθι απο κατω...

Ηθελα να μην ειναι με χερουλια αλλα μονοκομματο (εννοω αυτο που πιανεις και σμπρωχνεις:rolleyes:) και οπωσδηποτε να γυριζει μπρος πισω,δηλαδη οταν ειναι μικρο το μωρο να σε βλεπει εσενα και εσυ αυτο και οταν μεγαλωσει να βλεπει μπροστα,την μικρη μου συνεχεια την κοιταω μην της επεσε το σκουφο η να μην σκεπαστηκε με την κουβερτα....Να μαζευεται ευκολα και να ειναι ελαφρυ.Με γυριστες ροδες και φρενο.Κοιτουσα αν εχει ποδοσακο,αδιαβροχο,αν η πλατη σηκωνεται και ξαπλωνει τελειως,να κανει και για χειμωνα και για καλοκαιρι...Και οχι κανα τεραστιο,να χωραμε βρε παιδι μου:lol:Α!Και το σχεδιο-χρωμα εννοειται ετσι!!

να σαι καλα...απο βδομαδα θα παω για να παρω...ειδα ενα της peg perego to uno

μαρεσε πολυ και τα εχει ολα αυτα αντε να δουμε τι θα παρουμε γιατι δεν χωραει και τιποτα στο αμαξι μας εχουμε mini cooper..:cry::cry:Ασ ελπισω να βρω κατι που θα μου αρεσει και θα χωραει και στο αμαξι μας....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

zuzaki, βασικά δεν έχω και επιλογή αφού ο γιατρος μου είναι στο μητέρα. πάντως έχω ακούσει για το λητώ ότι είναι πολύ καλό.για τις τιμές επειδή έχει γίνει μπάχαλο με τα ταμεία δεν ξέρουν ούτε τα μαιευτήρια πως θα κοστολογήσουν..βλέπουμε..

Για τα καρότσια, αυτά που έχω ακούσει είναι να είναι ελαφρύ για να μπορούμε να το διαχειριζόμαστε εύκολα, και να χωράει στο αμάξι. Επίσης, αυτά που έχουν 2 κατευθύνσεις έχω ακούσει ότι είναι βολικά.Αλλά καλύτερα να μας συμβουλέψει μία μανούλα που τα έχει περάσει.

Εχω καταλήξει για έπιπλα 1 κούνια, και μία συρταριέρια, για εξοπλισμό 1 καρότσι που γίνεται πορτ μπεμπε, 1 ριλάξ, και 1 παρκοκρέβατο για τα ταξίδια. τι λέτε?αα και ένα μπανάκι με βάση που είδα..:)

για εσωρουχακια και ρουχαλάκια καλύτερα zara αντί για jumbo αν και αυτά είναι αμφιλεγόμενης προέλευσης, Μπαγκλαντές νομίζω..

Elena τα μπανακια με τη βάση πιάνουν όλο το σπίτι που λεει ο λόγος. Εγω έχω πάρει το flexibath και εκτός απο το οτι γίνεται μια σταλια και το κρύβω όπου θέλω πχ κάτω απο την συρταριερα της, το παίρνω κα στα ταξίδια μαζι μας! Μια χαρα!

Και το καρεκλάκι αυτοκινήτου μην ξεχνάτε! ;)

Εσωρουχακια και φορμακια έχει η Μινερβα πάρα πολυ ωραία, ελληνικής κατασκευής, εξαιρετικης ποιοτητας και δεν παθαίνουν τίποτα!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Elena τα μπανακια με τη βάση πιάνουν όλο το σπίτι που λεει ο λόγος. Εγω έχω πάρει το flexibath και εκτός απο το οτι γίνεται μια σταλια και το κρύβω όπου θέλω πχ κάτω απο την συρταριερα της, το παίρνω κα στα ταξίδια μαζι μας! Μια χαρα!

Και το καρεκλάκι αυτοκινήτου μην ξεχνάτε! ;)

Εσωρουχακια και φορμακια έχει η Μινερβα πάρα πολυ ωραία, ελληνικής κατασκευής, εξαιρετικης ποιοτητας και δεν παθαίνουν τίποτα!

Αυτο με το μπανακι οντως ολο το μπανιο πιανει!:roll:ειχα δει ενα μικρο αλλα επειδη μου δωσανε δεν το πηρα και αυτο ειναι ταιραστιο...

Το καρεκλακι αυτοκινητου νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο στον πρωτο καιρο εαν δεν πηγαινετε με το αμαξι (πχ αν ειναι καλοκαιρι και εξαρχεις βγενεις με το καροτσι).Εγω το ειχα παρει απο νωρις μονο και μονο επειδη ο αντρας μου δουλευει και το οδηγαω εγω το αμαξι και συνηθως δεν εχω καποιον αλλον μεσα να την κραταει αγκαλια.Αφου δεν κανουμε και μακρυνες αποστασεις...

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Μιας και ειπατε καθησματακι αυτοκινητου....πως σας φενεται????μου προτειναν αυτο http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=99 απο κει που πηρα το κρεβατακι τηλεφωνικα τους ειπα πως θελω και ενα καθισματακι και μου ειπαν πως εχουν ενα πολυ καλο σε προσφορα αυτο το bellelli βεβαια μου ειπαν να παω απο κοντα να δουμε τι ταιριαζει καλυτερα στο αυτοκινητο μας....αλλα η αληθεια ειναι πως δεν εχω ξαναακουσει την συγκεκριμενη μαρκα γνωριζεται κατι???

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Μιας και ειπατε καθησματακι αυτοκινητου....πως σας φενεται????μου προτειναν αυτο http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=99 απο κει που πηρα το κρεβατακι τηλεφωνικα τους ειπα πως θελω και ενα καθισματακι και μου ειπαν πως εχουν ενα πολυ καλο σε προσφορα αυτο το bellelli βεβαια μου ειπαν να παω απο κοντα να δουμε τι ταιριαζει καλυτερα στο αυτοκινητο μας....αλλα η αληθεια ειναι πως δεν εχω ξαναακουσει την συγκεκριμενη μαρκα γνωριζεται κατι???

Δεν την έχω ξανακούσει. Αλλα στα 160 πήρα το maxi cosi cabriofix που θεωρείται κορυφαίο!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Δεν την έχω ξανακούσει. Αλλα στα 160 πήρα το maxi cosi cabriofix που θεωρείται κορυφαίο!

ουτε εγω την ειχα ξανακουσει...θα παω απο βδομαδα να δω και απο κοντα τι θα βολεψει και στο αυτοκινητο μας....maxi cosi και εγω θελω εχω ακουσει τα καλυτερα....αλλα ολοι μου λενε οτι παρεις να ειναι απο 0-18 οχι 0-13 γιατι λεει μουφα ειναι δεν χωραει μετα στο 0-13 ειναι οντως ετσι???ευχαριστω γ την απαντηση.....μας βοηθατε πολυ εμας τις νεες μανουλες...;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

ουτε εγω την ειχα ξανακουσει...θα παω απο βδομαδα να δω και απο κοντα τι θα βολεψει και στο αυτοκινητο μας....maxi cosi και εγω θελω εχω ακουσει τα καλυτερα....αλλα ολοι μου λενε οτι παρεις να ειναι απο 0-18 οχι 0-13 γιατι λεει μουφα ειναι δεν χωραει μετα στο 0-13 ειναι οντως ετσι???ευχαριστω γ την απαντηση.....μας βοηθατε πολυ εμας τις νεες μανουλες...;);)

Η δικια μου ακόμα σε αυτο κάθεται. Και ταξιδευουμε κιόλας δηλ κάθεται πολλές ωρες. Δεν έχει στριμωχτει,βέβαια είναι αδύνατη αλλα και πιο παχιά μωρακια που ξέρω γύρω στο χρόνο αλλάζουν κάθισμα.

Το 0-18 ειναι ανάποδο;

1Xckp3.png

Franz Kafka

Η δικια μου ακόμα σε αυτο κάθεται. Και ταξιδευουμε κιόλας δηλ κάθεται πολλές ωρες. Δεν έχει στριμωχτει,βέβαια είναι αδύνατη αλλα και πιο παχιά μωρακια που ξέρω γύρω στο χρόνο αλλάζουν κάθισμα.

Το 0-18 ειναι ανάποδο;

Δεν ξερω καθολου...παντως αυτο το belleli ετσι οπως το ειδα δεν νομιζω να γινεται και αναποδο....θα παω να δω....ειναι πολυ καθισματακι βρε παιδι μου ενω αυτα που γινονται αναποδα...μου μοιαζουν και λιγο σαν ριλαξακια...

Εχω καταμπερδευτει...χαχα...ελπιζω να ξεμπερδευτω οταν θα παω στο καταστημα....;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Δεν ξερω καθολου...παντως αυτο το belleli ετσι οπως το ειδα δεν νομιζω να γινεται και αναποδο....θα παω να δω....ειναι πολυ καθισματακι βρε παιδι μου ενω αυτα που γινονται αναποδα...μου μοιαζουν και λιγο σαν ριλαξακια...

Εχω καταμπερδευτει...χαχα...ελπιζω να ξεμπερδευτω οταν θα παω στο καταστημα....;)

Τα ανάποδα ειναι πιο ασφαλή. Σε περίπτωση πρόσκρουσης αν το μωρο κάθεται σε κανονικό κάθισμα θα φύγει το κεφάλι μπροστα και το σώμα θα μείνει στο κάθισμα. Σορι για την περιγραφή. Οι σύνδεσμοι του αυχένα ειναι ακόμα ανωριμοι για να κρατήσουν το κεφάλι. Μετα τους 9 μήνες ειναι καλο να κάθεται σε κάθισμα που κοιτάει μπροστα και όσο αργότερα τόσο καλύτερα.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...