Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

νυχτερινός ύπνος-[απο]θηλασμός [διπλός προβληματισμός]

Recommended Posts

ναι οι κυνόδοντες είναι από τα ποιο δύσκολα δόντια (όχι ότι τα άλλα ήταν εύκολα δηλαδή) :?:?

Εγώ τρόμαξα από την γκρίνια και την μίρλα, αφού ακόμα και ο καλός μου που είναι τέρας υπομονής μου λέει.... δηλαδή από εδώ και πέρα θα είναι έτσι?? το ήξερα ότι δεν έπρεπε να της βγάλω το όνομα της μάνας μου, εκτός από το όνομα πήρε και τις χάρες ούλες...:lol::lol::lol:..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω μια ελπίδα ότι δεν θα βγάλει ΚΑΙ ΤΑ 20 με την ίδια ταλαιπωρία... θέλω να πιστεύω (από μόνη μου χωρίς να μου το 'χει πει κανείς) ότι είναι τα τελευταία που τον ενοχλούν τόσο πολύ και τα υπόλοιπα θα βγουν αθόρυβα!:D

Tις προαλλες σκεφτομουν οτι θα ερθει καποια εποχη που θα λεμε στα παιδια μας ''ωρα για υπνο'' και θα πηγαινουν θα ξαπλωνουν και θα τα καληνυχτιζουμε με ενα φιλακι.

Τωρα μου φαινεται πολυ μακρινο σχεδον ουτοπικο,τοτε βεβαια πολυ πιθανον να αναπολουμε τις τωρινες ηλικιες τους,δεν μας βρισκει κανεις ε??:lol:

Εμεις εχουμε αλλα 5 και συμπληρωθηκε η εικοσαδα,αντε να δουμε.:-P

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς που βγάλαμε μόνο 7 (4 επάνω & 3 κάτω) έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπαμπαστρούυυυμφ!!!!!!;;;;;;Με τραβάει από το αυτί για να γυρίσω να θηλάσει...έλεοοοοος!

και μεις μια απο τα ιδια 8 δοντια και εχουμε κολλησει..τελευταια ολο κατι σαλια βγαζει και χθες ηταν γκρινιαρα στον υπνο αλλα τι να κανουμε..

καποτε θα ξανακοιμηθουμε...

Εκτός του ότι γκρινιάζει στον ύπνο του παραμιλάει κιόλας!!!Αυτό είναι χούι του μπαμπά του.Αρα αν σταματήσει να ξυπνάει για γάλα πάλι δεν θα κοιμάμαι...θα ξυπνάω από τα παραμιλητά των 2 ανδρών μου...κλαψ!

url]

url]

Tις προαλλες σκεφτομουν οτι θα ερθει καποια εποχη που θα λεμε στα παιδια μας ''ωρα για υπνο'' και θα πηγαινουν θα ξαπλωνουν και θα τα καληνυχτιζουμε με ενα φιλακι.

Τωρα μου φαινεται πολυ μακρινο σχεδον ουτοπικο,τοτε βεβαια πολυ πιθανον να αναπολουμε τις τωρινες ηλικιες τους,δεν μας βρισκει κανεις ε??:lol:

Εμεις εχουμε αλλα 5 και συμπληρωθηκε η εικοσαδα,αντε να δουμε.:-P

:lol::lol::lol:

Εγώ έχω φτάσει και πιο μακρυά... όταν θα 'ρθει ο καιρός που θα με "βάζει" αυτός για ύπνο και θα του λέω "μην κάτσεις αγόρι μου μέχρι αργά, το πρωί δεν μπορώ να σε ξυπνήσω!" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ έχω φτάσει και πιο μακρυά... όταν θα 'ρθει ο καιρός που θα με "βάζει" αυτός για ύπνο και θα του λέω "μην κάτσεις αγόρι μου μέχρι αργά, το πρωί δεν μπορώ να σε ξυπνήσω!" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen: και μετά από αυτό θα έρθει η εποχή που θα φιλάς καραούλι για να γυρίσουν σώα στο σπίτι...........και θα σου λένε.....άντε βρε μάνα να κοιμηθείς τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια..... :?:-?

edit μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται να κοιμηθώ ποτέ

Διαφημίσεις

Αν σου πω οτι συγκινηθηκα με αυτο που λες,το φερνω στο μυαλο μου σαν εικονα....:-P

Να'χουμε την υγεια μας να τα δουμε και με ασπρα μαλακια τα παιδακια μας,αχχ ατιμες ορμονες,τι ειναι αυτο το πραμα με το παραμικρο βουρκωνω,το κλαμα το'χω στο τσεπακι μου::?.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

:mrgreen::mrgreen: και μετά από αυτό θα έρθει η εποχή που θα φιλάς καραούλι για να γυρίσουν σώα στο σπίτι...........και θα σου λένε.....άντε βρε μάνα να κοιμηθείς τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια..... :?:-?

edit μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται να κοιμηθώ ποτέ

Καμια φορα λεω του αντρα μου οτι θα πηγαινω οπου πηγαινει, στα παρτυ κλπ και θα την περιμενω στο αμαξι για να την γυρισω σπιτι,(με καπαρτινα και μαυρα γυαλια ηλιου),θα ειμαι η τρελη της γειτονιας,:lol::lol::lol:.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

• 1 month later...

Καλό μήνα σε όλους!!! Πως τα πάτε με τον ύπνο;

Εμείς καμία πρόοδο. Έχω να κοιμηθώ σωστά από πέρισυ τον Ιούνιο.

Στην αρχή θήλαζα και πηγαινοερχόμουνα όλη νύχτα σαν την τρελή. Οπότε κάποια στιγμή τον άφησα να κοιμάται μαζί μου και κάπως έτσι έμαθε το κρεβάτι μου.

Δεν μπορώ να πω ότι κοιμόμουνα καλά, αλλά τουλάχιστον δεν σηκωνόμουνα.

Τώρα τελευταία, μπορώ να πω αρκετό καιρό, ξυπνάει στις 3 για θηλασμό και μετά δεν κοιμάται με τίποτα, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2-3 ώρες για να τον πάρει ξανά ο ύπνος. Στριφογυρίζει σαν σβούρα στο κρεβάτι μου και πηγαίνει μια από τον μπαμπά του και μια έρχεται σε μένα, εκεί που προσπαθώ να ηρεμήσω ξαφνικά προσγειώνεται ένας πωπός στη μύτη μου ή ενα μπούτι , μια πατούσα και πάει λέγοντας. Αφού μια νύχτα νόμιζα ότι είχα πέσει πάνω σε πόρτα και ήταν το κεφάλι του μικρού πάνω στη μύτη μου. Με έχει πεθάνει η αϋπνία και ο πονοκέφαλος.

Συμβαίνει 3-4 φορές την εβδομάδα και μάλιστα σήμερα ξύπνησε στις 3 και ξανά κοιμήθηκε στις 6 και φυσικά θήλαζε ανά μισάωρο και δεν σήκωνε και κουβέντα.

Εσάς σας έχει συμβεί ποτε ; Ή μόνο σε μένα την άμοιρη.:?:-?:?

Διαφημίσεις

Καλό μήνα σε όλους!!! Πως τα πάτε με τον ύπνο;

Εμείς καμία πρόοδο. Έχω να κοιμηθώ σωστά από πέρισυ τον Ιούνιο.

Στην αρχή θήλαζα και πηγαινοερχόμουνα όλη νύχτα σαν την τρελή. Οπότε κάποια στιγμή τον άφησα να κοιμάται μαζί μου και κάπως έτσι έμαθε το κρεβάτι μου.

Δεν μπορώ να πω ότι κοιμόμουνα καλά, αλλά τουλάχιστον δεν σηκωνόμουνα.

Τώρα τελευταία, μπορώ να πω αρκετό καιρό, ξυπνάει στις 3 για θηλασμό και μετά δεν κοιμάται με τίποτα, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2-3 ώρες για να τον πάρει ξανά ο ύπνος. Στριφογυρίζει σαν σβούρα στο κρεβάτι μου και πηγαίνει μια από τον μπαμπά του και μια έρχεται σε μένα, εκεί που προσπαθώ να ηρεμήσω ξαφνικά προσγειώνεται ένας πωπός στη μύτη μου ή ενα μπούτι , μια πατούσα και πάει λέγοντας. Αφού μια νύχτα νόμιζα ότι είχα πέσει πάνω σε πόρτα και ήταν το κεφάλι του μικρού πάνω στη μύτη μου. Με έχει πεθάνει η αϋπνία και ο πονοκέφαλος.

Συμβαίνει 3-4 φορές την εβδομάδα και μάλιστα σήμερα ξύπνησε στις 3 και ξανά κοιμήθηκε στις 6 και φυσικά θήλαζε ανά μισάωρο και δεν σήκωνε και κουβέντα.

Εσάς σας έχει συμβεί ποτε ; Ή μόνο σε μένα την άμοιρη.:?:-?:?

Τα ίδια κι εγώ,αφού ο μπαμπάς μας έχει μετακομίσει στο σαλόνι γιατί δεν άντεχε άλλο τις κλωτσιές και τη γκρίνια του.

url]

url]

Και ρωτάω τώρα εγώ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ 8ΩΡΟ; Παρακαλώ όποια μπορεί να μας διαφωτίσει, για να αρχίσω να τραβάω γραμμούλες στον τοίχο σαν τους φυλακισμένους!

.... όπως καταλάβατε καμία αλλαγή και στο δικό μας πρόγραμμα....:( θα 'ρθει και το δεύτερο και, μέχρι να μπούνε στην εφηβεία για να τα παρακαλάω να ξυπνήσουν, δεν βλέπω να κλείνω μάτι....:?

Αρχοντούλα, κι εμένα ο δικός μου χθες ξεκίνησε να ξυπνάει στις 11.30 και κατάφερα να τον κοιμίσω στις 4.00! Μόλις τον σταματούσα απ' το στήθος, έκλαιγε... Δόντια λέω κι εγώ, γιατί αν υποψιαστώ ότι είναι καινούργια συνήθεια, θ' ανέβω στην ταράτσα!!!!

sonar Απ'οτι ειχα διαβασει καπου εδω,στην αρχη της εγκυμοσυνης μειωνεται λιγο το γαλα (εχεις προσεξει κατι τετοιο???),μηπως προσπαθει να προσαρμοσει την παραγωγη στα μετρα του?

Και μενα μου ξυπνουσε στην ηλικια σας πιο συχνα αλλα ξανακοιμοταν,και ακομα δηλαδη ξυπναει-θηλαζει-ξανακοιματε,κανα 15'-20' νομιζω διαρκουν οι βραδυνοι θηλασμοι χωρις να ειμαι και σιγουρη...:oops:.

Υπομονη εισαι και εγκυουλα,σε πιο ευαλωτη θεση απο εμας,κουραγιο,να βλεπε καλα παραδειγματα οπως η προτουλα,μπορει ο μπεμπης σου να ηρεμησει σε λιγο καιρο και να κοιματε καλυτερα.

Η εγκυμοσυνη πως παει?Απο συμπτωματα ολα καλα??

Καλη δυναμη και με το καλο να γεννηθει και ο δευτερος μπεμπης.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή στις συνήθειές του από τότε που έμεινα έγκυος... οπότε φαντάζομαι ότι δεν είναι μείωση παραγωγής. Κάτι άλλο θα του φταίει, αλλά μέχρι να μιλήσει ο μικρούλης να καταλαβαινόμαστε, μόνο να υποθέτω μπορώ...

Και οι δικοί μας θηλασμοί τόσο κρατάνε συνήθως. Μόνο προχθές είχαμε μαραθώνιο! Ευτυχώς δηλαδή, γιατί η εγκυμοσύνη μου προκαλεί συχνά ευαισθησία στις θηλές και ο πόνος είναι αφόρητος...:(

Λοιπόν, η 2η εγκυμοσύνη καμία σχέση με την 1η! Δεν προλαβαίνω να καταλάβω συμπτώματα... όλα είναι κουβάρι! Δεν ξέρω τι είναι απ' την εγκυμοσύνη, τι απ' το ξενύχτι, τι από κούραση!!! Με ρώτησε κι ο γιατρός και του είπα: τι να σου πω, θα σε γελάσω! Πάντως το δεύτερο μάλλον για κορίτσι το βλέπει, αλλά δεν μας είπε σίγουρα. Γερό και δυνατό να 'ναι το πουλάκι μου πρώτα απ' όλα και... υπναράδικο :mrgreen:

ξυπναμε καθε βραδυ αρκετες φορες!ειμαστε στην φαση που αργησαμε να βγαλουμε δοντια..εχουμε δλδ μονο 5..και προχωραμε..αν ειναι δοντια παλι ξυπναει..κρεβατι μου κρεβατι της συνεχεια περα δωθε...ε το ξημερωμα μας βρισκει μαζι..ολο το βραδυ θελει να πιπιλαει στηθος..νομιζω πως κουραστηκα...πρωτη φορα που σκεφτομαι τον αποθηλασμο..η μικρη αρχισε να πινει γαλα σημερα το πρωι ηπιε 150μλ!!αθλος κοριτσια ποτε δε την ειχα καταφερει να πιει πανω απο 20 μλ..δεν ξερω αν φαινεται το τιψκερακι μου εχω καιρο να γραψω..η μικρη τελος μαιου μπαινει στα 2 και θηλαζει ακομα..σκεφτομαι μηπως ειναι και ολα μαζι...δλδ εδω και ενα μηνα της εβζαλα τα καγκελα της κουνιας και κοιμαται στο κρεβατακι της....ας πουμε δλδ..το καλοκαιρι λεμε να βγαλουμε πανες..μηπωσ ειναι πολλα?

,να βλεπε καλα παραδειγματα οπως η προτουλα,μπορει ο μπεμπης σου να ηρεμησει σε λιγο καιρο και να κοιματε καλυτερα.

χεχε μην στρωσετε τα κοκκινα χαλια....χτες κ προχτες ξυπνησε στο 4ωρο...

απλα να, υπαρχουν κι οι καλες μερες:cool:

Κι'εγώ που νόμιζα ότι μόνο εμείς ξυπνάμε κάθε ώρα!Εχει 8 δόντια,οι τραπεζίτες είναι πρησμένοι,όλο βάζει τα δάχτυλά του πίσω και είναι κάτι βράδια(όχι μοναξιάς;))αφού δεν μπορούμε να ξεκολήσουμε,που ξυπνάει κάθε ώρα,και μετά όλη την ημέρα είναι στην τσίτα,Καλα δεν κουράζεται;;;;γιατί εμένα μου έχει βγεί το λάδι και στις 17 επιστρέφω στη δουλεία και θα πρέπει στις 6:30 να είμαι στο αυτοκίνητο καθ'οδόν.τι θακάνω;;;με βλεπω να λιποθυμάω:(

z3Ehp3.png

κοριτσια υπομονη..

και εμεις που πλεον θηλαζουμε μονο πρωι και βραδυ στη διαρκεια οοοοοολης της νυχτας θηλαζει φανατικα και ιδιως αυτη την περιοδο που βγαζει το ενα δοντι πισω απο το αλλο δεν ξεκολλαει απο το στηθος τα βραδυα..

διαλεξα οντως στο χειροτερο timing να διακοψω το cosleeping..τα χω παιξει..ειμαι ενα κινουμενο πτωμα..αλλα δεν κανω πισω..δεν θα κρατησει και μια αιωνιοτητα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...