Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νυχτερινός ύπνος-[απο]θηλασμός [διπλός προβληματισμός]

Recommended Posts

Λοιπόν θα πω εδώ τον πόνο μου κι ας είμαι σε λάθος νήμα. Ο μικρούλης μου είναι 3 1/2 μηνών, θηλάζουμε αποκλειστικά μετά από τις 11 πρώτες μέρες που τις πέρασε στη ΜΕΝΝ και έχουμε κόψει τους μαραθώνιους (με εξαίρεση πριν τον βραδυνό ύπνο).

Είχε φτιάξει ο μπαγασάκος ένα ωραίο πρόγραμμα για το βράδυ (κοιμόταν από τις 10- 10.30 έως τις 4) και ανά δυο τρεις μέρες το διαλύει και επιστρέφουμε στο κάθε δυο ώρες. Χθες πήγαμε στη μιάμισυ ώρα (είναι και λίγο συναχωμένος) και στα ενδιάμεσα ροχάλιζε και ο σύζυγος και όπως καταλαβαίνετε είμαι ζόμπι!!! Από ό,τι βλέπω από τα γραφόμενά σας δεν υπάρχει φως για ύπνο όλο το βράδυ ακόμη. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα ... "πατ πατ" στην πλάτη γιατί σήμερα πραγματικά τα χω παίξει........

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

miriki μου

ΠΑΤ ΠΑΤ απο εμας!

αχ, μου θυμισες την δικια μου στην αντιστοιχη ηλικια...καθε 2 ωρες ξυπνουσε

μετα εγινε καθε 3 , μετα καθε 4, μετα καθε 5

και εκει εμεινε!

Κουράγιο και πολλή πολλή θετική ενέργεια!

miriki πατ πατ κι από μένα. Εμείς σε τόσο μικρή ηλικία κοιμόμασταν όλο το βράδυ (με ένα θηλασμό το ξημέρωμα) και το αλλάξαμε μετά τον 6ο. Εσείς μπορεί να ακολουθήσετε αντίστροφη πορεία: μετά τον 6ο να το ρίξετε στον ύπνο!!!

Εμείς κοιμόμαστε στις 10 αλλα ξυπνάμε στις 12 στις 4 στις 6 και τελειωτικά στις 8:30,ούτε ψηφιακό ρολόι τόση ακρίβεια:PΚαι αναρωτιέμαι δεν είναι πτώμα απο όλη την ημέρα ώστε να κοιμηθεί λίγο παραπανω;Μέχρι και κολυμβητήριο ξεκινήσαμε απο 5.5 μηνών αλλά ακόμα και μετά το μάθημα δεν κοιμάται πάνω απο 15 λεπτά!!!!Τόση ενέργεια που την κρύβουν;;;;Αχ κι'εγώ τα έχω παίξει και συνέχεια ονειρευομαι οτί είμαι σε σπα και με τρίβουν και δεν χρειάζεται να μαγειρέψω,να συμαζέψω και να ακούω κλάματα έστω και για 1 ώρα:wink:να σημειώσω ότι βγαίνουν ταυτόχρονα 3 δόντια,έχει μυξούλες και μόλις ξαπλώνει για ύπνο βήχει και ξυπνάει κλαίγοντας!!!!!Τ Ε Λ Ε Ι Α....

z3Ehp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κορίτσια πως πάτε με τα ξυπνήματα ; Δεν πιστεύω να ελλάτωθηκαν :lol::lol: ;

Όχι και τίποτε άλλο , αλλά τον τελευταίο καιρό γίνονται ληστείες εδώ και εγώ χάρη στο σποράκι έχω γίνει το μπουλντόγκ του σπιτιού και τα έχω όλα υπό έλεγχο . Εαν σταματήσει να ξυπνάει , ποιος θα προσέχει το σπίτι ;

Sonar εσείς όλα καλά , ο μικρός δεν πιστέυω να μην ξυπνάει :lol::lol::lol: ;

Εμείς Αρχοντούλα συνεχίζουμε ακάθεκτοι.Α όλα κι'όλα το προγραμμά μας δεν το αλλάζουμε με τίποτα:PΜάλιστα φύγαμε για τριήμερο και τον έιχα σε παρκοκρέβατο στο ξενοδοχείο και έκεί με απίστευτη ταλαιπωρία πάλι τα ίδια και χειρότερα.Το περίμενα βέβαια άλλα είχα μία μικρή ελπίδα!

z3Ehp3.png

πολλη πλακα εχετε βρε κοριτσια!!!!σας διαβαζω τοση ωρα και γελαω μονη μου!!!μακαρι μια μερα ολες να παμε σε σπα να μας τριβουνε οοοοολη μερα και μετα? να λιωσουμε στον υπνο!!!!τωρα αυτο ποτε θα γινει?.............μην με ρωτατε αυτη η μερα θα ειναι σιγουρα σε 20 χρονια απο τωρα;)!!!!χαχαχαχαχα

μαμαδες εν δρασει οπλιστειτε με δυναμη και υπομονη!!!!

καληνυχτα!!!!:-D:-D:-D:-D

tzimakos was born at 10/03/2009!

mom and dad love you..........

Δεν ξέρω για σπα, αλλά χαμάμ κάνω στάνταρ με τον υγραντήρα του μικρού, γιατί το μπούκωμα συνεχίζεται γμτ (τουλάχιστον με τον υγραντήρα σταμάτησε το ροχαλητό του αγαπημένου μου). Μωρέ λέτε να κοτσάρω και καμιά μάσκα να μην πηγαίνει τσάμπα η υγρασία. όσο για το ρολόι που έχουν καταπιεί τι να πω πια.... ακριβείας!

Άρχισε να γυρνάει από μπρούμυτα στο ανάσκελα, από ανάσκελα στο πλάι και μη με κοροϊδέψετε αλλά νομίζω ότι αχνοφαίνονται δυο δοντάκια κάτω. (3μ 4εβ 2ημ) Σε συνδυασμό με το μπούκωμα δίκιο έχει που ξυπνάει ε;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

\

\\αλλά νομίζω ότι αχνοφαίνονται δυο δοντάκια κάτω. (3μ 4εβ 2ημ) Σε συνδυασμό με το μπούκωμα δίκιο έχει που ξυπνάει ε;

Ε οχι και να σε κοροιδέψουμε,εμείς 4 μηνών βγάλαμε το 1 δόντι μας και τώρα έχουμε σύνολο 8.Εχω σταματήσει να λιώνω τα λαχανικα όλα με το πιρούνι τα κάνω και μόνο το κρέας αλέθω.οσο για το ψωμί δεν προλαβαίνει ο αρτοπαρασκευαστής να ψήνει, αν του το πάρω απο το χέρι κλαίει ασταμάτητα!!:P

z3Ehp3.png

Κορίτσια πως πάτε με τα ξυπνήματα ; Δεν πιστεύω να ελλάτωθηκαν :lol::lol: ;

Όχι και τίποτε άλλο , αλλά τον τελευταίο καιρό γίνονται ληστείες εδώ και εγώ χάρη στο σποράκι έχω γίνει το μπουλντόγκ του σπιτιού και τα έχω όλα υπό έλεγχο . Εαν σταματήσει να ξυπνάει , ποιος θα προσέχει το σπίτι ;

Sonar εσείς όλα καλά , ο μικρός δεν πιστέυω να μην ξυπνάει :lol::lol::lol: ;

:lol::lol::lol: Κι εδώ μπουλντόγκ Νο2! Τον παίρνω στο κρεβάτι μου από προχθές και κάπως κουτσοκοιμάμαι... Για όλα λεει, φταίει η αυξητική ορμόνη (έτσι τη λένε νομίζω) που εκκρίνεται τη νύχτα... Το είπα και στον σύζυξ και καμάρωνε ότι ο γιός του θα γίνει 2 μέτρα άντρακλάς σαν τον ίδιο (μη χ@#σ0)!

Δεν ξέρω για σπα, αλλά χαμάμ κάνω στάνταρ με τον υγραντήρα του μικρού, γιατί το μπούκωμα συνεχίζεται γμτ (τουλάχιστον με τον υγραντήρα σταμάτησε το ροχαλητό του αγαπημένου μου).

Μου βάζεις ιδέες... Δηλαδή, με τον υγραντήρα δεν ροχαλίζει πια; Πάω για ψώνια!!!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κορίτσια βοήθεια! Χθες έδωσε ρεσιτάλ ξυπνημάτων... σχεδόν κάθε μισή ώρα :?

Ας μου πει κάποια ομοιοπαθούσα ότι τελείωσε το μαρτύριο της να πάρω λίγο κουράγιο, γιατί πάλι σήμερα κουτουλάω από τοίχο σε τοίχο!

Και μέσα σ' όλα αυτά δεν θέλει πια τις κρέμες. Θέλει να τρώει μόνος του και μόνο κομμάτια :shock:! Κι έχει μόνο τα μπροστινά δοντάκια ακόμη και δεν μπορεί να μασήσει καλά... οπότε το σπίτι χάλια, το μωρό χάλια, το φαγητό του ούτε καν μισοφαγωμένο, τα μάτια μου σαν αρκουδάκι πάντα απ' τη νύστα και τα νεύρα μου κουρέλια....!:evil:

Α, καλά... όταν έρθει ο άντρας μου το μεσημέρι, σκέφτομαι να στείσω κάνα καυγά να ξεθυμάνω λίγο ;)

Αχ Σόνια τα έχω περάσει κι εγώ εις διπλούν!!! Να έρχομαι στη δουλειά και να μην μπορώ να αόίξω τα μάτια μου!!! Έπαιζε το cd με νανουρίσματα όλη νύχτα αλλά μόνο εγώ νύσταζα!!!Μεγαλώνει ο μικρός σου και θέλει αυτονομία...Άστα από το πλύσιμο δεν βγαίνεις πέρα σε αυτή τη φάση...Πάρε ολόσωμες ποδιές και άστον στο καρεκλάκι του, ότι μπορεί θα φάει...

ayTFp3.pngivwvp2.png

Εις διπλούν ε; Α, ρε Λιτσάκι ήρωα!!!

Τι να κάνω, το αφήνω κι εγώ και τρώει ότι μπορεί... Το πουλάκι μου είναι και συναισθηματικό και θέλει να μας ταΐζει κι όλας! Με το χέρι τρώει ο ίδιος, με το κουτάλι εμάς, το οποίο το κρατάει και ανάποδα και δεν πετυχαίνει πάντα το στόμα. Χθες κόντεψα να χάσω και τα δυο μου μάτια :lol:

Κουκου τσα!!!

Να'μαι και 'γω:) Keep not sleeping:lol::lol::lol:.

Λοιπον βγαζουμε τους κυνοδοντες,τουλαχιστον 3 απ'οτι μαφηνει να δω,και 2 τραπεζιτες στην πανω πλευρα,οποτε δικαιολογειμενα το παιδακι μου δεν κοιμαται και τοσο καλα.

Σημερα ξυπνησα στις 8 την ωρα που επρεπε να ημουν στη δουλεια,σε 5' ημουν στο αμαξι,:?.

Υπομονη κοριτσια που θα παει θα ξανακοιμηθουμε,( στο κοντινο μελλον ελπιζω ),τουλαχιστον ενα σερι 4ωρο βρε αδερφε,μην ειμαι και απληστη,ζηταω πολλα???:lol:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Κουκου τσα!!!

Να'μαι και 'γω:) Keep not sleeping:lol::lol::lol:.

Λοιπον βγαζουμε τους κυνοδοντες,τουλαχιστον 3 απ'οτι μαφηνει να δω,και 2 τραπεζιτες στην πανω πλευρα,οποτε δικαιολογειμενα το παιδακι μου δεν κοιμαται και τοσο καλα.

Σημερα ξυπνησα στις 8 την ωρα που επρεπε να ημουν στη δουλεια,σε 5' ημουν στο αμαξι,:?.

Υπομονη κοριτσια που θα παει θα ξανακοιμηθουμε,( στο κοντινο μελλον ελπιζω ),τουλαχιστον ενα σερι 4ωρο βρε αδερφε,μην ειμαι και απληστη,ζηταω πολλα???:lol:

Κυνόδοντες και εμείς άστα σε καταλαβαίνω και εκτός από τα νυχτερινά έχουμε και τα απογευματινά. Εδώ και δυο μέρες είναι άλλο παιδί με το που γυρνάω βεντουζάρει πάνω μου και δεν την πιάνεις με τίποτα, όλα της φταίνε (πως είμαστε εμείς λίγο πριν την περίοδο:lol: ) θέλει να θηλάζει μετά δεν θέλει και με σπρώχνει με το που παω να σηκωθώ ξανά φωνάζει “μαμα μουυυυυυ γκάλα μουυυυυυυ” και ξαναθηλάζει και πάλι τα ίδια (γκρίνια γκρίνια γκρίνια ) . Οπότε όλα τα άλλα μένουν πίσω. Αχχχχχχχχχ θα περάσει και αυτό......λέω ευτυχώς που έχουμε το στήθος και κάπως ανακουφίζεται δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήταν χωρίς αυτό. ουφ το έβγαλα λίγο από μέσα μου

θα περάσει ΚΡΙΣΤΙΝΑ μου, θα περάσει :P:p

Εμείς περάσαμε όλο το ζόρι των πάνω κυνοδόντων εν μέσω αποθηλασμού και νόμιζα ότι μου αλλάξαν κάποιο βράδυ το παιδί :?:?:? τι γκρίνια, τι σελω ατοοοο, δεν σέλωωωω λέωωωωω άκουγα για 1 εβδομάδα (ευτυχώς δεν ξυπνούσε την νύχτα) κόντεψα να σκάσω από την στεναχώρια μου, στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι είναι τα δόντια και νόμιζα ότι ήταν από τον αποθηλασμό μόνο, άσε άσε,,,,,,,, ευτυχώς σκάσανε και τα 2 μαζί

(2 ακόμα αααααχχχχ:?:???:)

κι εδω δοντια!

εβγαλε 3 συγχρονως και τωρα ειναι ετοιμα να σκασουν αλλα 2

κι η δικια μου ετσι πανω μου ειναι με λιγη περισσοτερη γκρινια απο οτι συνηθως...

που θα πανε δεν θα βγουν ολα τα δοντια? θα κοιμηθω κι εγω τοτε!!!!!

αληθεια ποσα δοντια ειναι τα νεογιλα...να ξερω ποτε θα ξανακοιμηθω

κι εδω δοντια!

εβγαλε 3 συγχρονως και τωρα ειναι ετοιμα να σκασουν αλλα 2

κι η δικια μου ετσι πανω μου ειναι με λιγη περισσοτερη γκρινια απο οτι συνηθως...

που θα πανε δεν θα βγουν ολα τα δοντια? θα κοιμηθω κι εγω τοτε!!!!!

αληθεια ποσα δοντια ειναι τα νεογιλα...να ξερω ποτε θα ξανακοιμηθω

20 γμτ$%^* :?:? υπομονή !!!

Εμένα κλασικά με ξυπνάει τώρα τελευταία κάθε 2 ώρες , άλλοτε τον αφήνω στο κρεβάτι μου και άλλοτε όχι , αφού ποτέ δεν ξέρω που είναι . Στο στόμα του σκάνε πολλά δόντια μαζί και γι'αυτό και τόση γκρίνια και την ημέρα .

Κορίτσια υπομονή , υπομονή............ υπομονή!!!!