Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008

μιλαει στο σκυλακι μας απανταει και εκεινος και ξεκαρδιζεται στα γελια.

α!!!την γαργαλαω και γαργαλιεται παντου :D:D:D

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σάββατο 29/11/2008

Η Φέλια ανακάλυψε την μύγα!

Επί δυο ώρες κυνηγούσε μια μύγα με την στράτα μεσα στην κουζίνα!

Στο τέλος της σαπούνισα την μυγοσκοτώστρα και της την έδωσα!

Σε 5 λεπτά η μυγα κοίτονταν μπροστά στην μπαλκονόπορτα!

Η Φέλια ξεθεωμένη πια απο το κυνηγητό κοιμήθηκε μια ολόκληρη ώρα!

Τρίτη 2/12/2008

Χτυπάει το τηλέφωνο του γραφείου και ηταν η Αιμιλία (η γυναίκα που κρατάει την μικρή).

- Η Φέλια έβγαλε δόντι!

Κλείνω το τηλέφωνο κατευθείαν, βουτάω τα κλειδιά και βουρ για το σπίτι!

Πράγματι το κοριτσάκι μου έβγαλε το πρώτο της δοντάκι!

Απολογισμός;

Μια κλήση στη μαμα για υπερβολική ταχύτητα (βγήκα απο εθνική για πιο γρήγορα το όριο΄ήταν 60 και εγω είχα 87), για μη επίδειξη διπλώματος( έμεινε στην τσάντα μου στο γραφείο) και για ζώνη!!!!

6/12/08

ο αντρακος μου περπαταει ενα τοσο δα πραγματακι ουτε 10 μηνων γυρναει ολο το σπιτι με τα χερακια του ανοιγμενα μπροστα για ισορροπια

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θα τρελαθω!!!!

Διαφημίσεις

6/12/08 5 μηνών και 1 ημέρας

Όταν την έχει ο άντρας μου αγκαλιά της λέω "έλα έλα"

κι εκείνη απλώνει τα χεράκια της και στρίβει όλο το σώμα

γέρνοντας προς τη μεριά μου!Κι εγώ λιώνωωω...

Α και στις 6/11 4 μηνών κ 1 ημέρας

είχε γυρίσει μπρούμυτα μόνη της χωρίς βοήθεια κι από τότε προτιμά να είναι μπρούμυτα και να παίζει,παρά ανάσκελα.

6/12/08

ο αντρακος μου περπαταει ενα τοσο δα πραγματακι ουτε 10 μηνων γυρναει ολο το σπιτι με τα χερακια του ανοιγμενα μπροστα για ισορροπια

ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θα τρελαθω!!!!

Κι εμείς!!! Σχεδόν δηλαδή!

Για την ακρίβεια, 4/12 κάναμε 2 βήματα χωρίς να κρατιόμαστε από πουθενά!

Αλλά από τότε δεν το ξανακάναμε...

Είμαστε όμως κοντά!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Πέμπτη 18/12/2008

Η νέα χρονιά θα μας βρεί ικανές να κάνουμε παλαμάκια!

Βάλαμε μουσική όπως άλλωστε κάθε απογευμα και μόλις άκουσε ένα τραγούδι της Madona άρχισε μόνη της να χτυπάει παλαμακια και να χορευει!

Σήμερα μάθαμε και να κάνουμε αγκαλιά τη μαμα και τον μπαμπά!

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο μενα... :D

εμεις εχθες φαγαμε τις πρωτες κουταλιες απο πεντανόστιμο ρυζαλευρο το οποίο στην αρχή δεν καταλαβαμε τι ειναι... αλλά μόλις το αντιλήφθηκε... κόντεψε να φαει και το κουταλακι...

:shock::shock::shock:

οστωσο του εδωσα μόνο λίγες κουταλίτσες και λύσσαξε όταν σταματησα και κοιτούσε το πιατακι σα να εχει να φαει χρόνια... εκανε μμμμμμ....ουουου... και εσκυβε το σωματακι του στο πιατακι...

καλά ηξερα ότι είναι φαγανας λόγο του ότι τα βυζ@#%κια μου τα εχει ξεντωσει, αλλά δεν περιμενα τετοια αντιδραση...

και που να σαν πώ 'όταν θηλαζει απο την καλοπέραση βάζει τα πόδια σταυροπόδι και το χερακι πίσω απο το κεφαλακι του... αραχτός και light!!!!! :D:D:D

ααα... ναι... κάνει αλαλι το χερακι του !!!!!!!!!!!

Aphrodite_k

21/12/08

2 δοντακια για την Ελιζα

εμενα δεν εχει σκασει ούτε το ουλάκι του, αν και εχει εντονη σιελόρροια και δαγκώνει με πολύ μανία ότι βρει... να μην ανησυχώ ε???

Aphrodite_k

να σας πώ κάτι αλλά μη γελασετε... κόψαμε το απογευματικό θηλασμό (γαλατάκι) και ξεκίνησε την κρεμούλα ( ρυζαλευρο) νιώθω μια νοσταλγία και ενα περιεργο συναίσθημα ότι πλέον σε λίγο καιρό θα κόβει το θηλασμό....... ότι γινεται συνεχως ανεξαρτητος.....

μη μου πείτε ότι πάσχω απο οιδιπόδιο, αλλά δεν θελω να κόψει το θηλασμό ακόμα , νιώθω ότι είμαστε τοσο κοντά......

είμαι παράλογη??? μήπως να κοιταχτώ???

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

Η μικρή μου στέκεται όρθια!

Μπορεί να ακούγεται παράλογο, αλλά ναι, ΟΝΤΩΣ στέκεται στα ποδαράκια της!

Την 1η φορά την έβαλα εγώ όρθια στην πλάτη του καναπέ και η χαρά της ήταν απερίγραπτη! Ακόμα δε μπορεί να σηκωθεί μόνη της, αλλά καταβάλει μεγάλες προσπάθειες. Πιάνεται από παντού και τραβάει το σώμα της, αλλά ακόμα δεν έχει τη δύναμη. Όταν όμως την στήνω εγώ όρθια και την βάζω να πιάνεται από κάπου, στέκεται χωρίς βοήθεια για αρκετή ώρα. Μια μέρα έμεινε έτσι για πάνω από 10 λεπτά!! :shock:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Επίσης σήμερα έκανε κάτι τρομερό!

Βούτηξε το ποτήρι του νερού του αδερφού της (είναι ποτήρι με καλαμάκι) και αμέσως έβαλε το καλαμάκι στο στόμα της.

Αυτό βέβαια, το έχει ξανακάνει πολλές φορές. Παίζει με το καλαμάκι, το δαγκώνει και ξύνει τα ούλα της.

Σήμερα όμως ρούφηξε και ήπιε νερό! Ξαφνιάστηκε στην αρχή γιατί της ήρθε απότομα μεγάλη ποσότητα νερού και έβηξε λιγάκι, αλλά αμέσως το ξανάβαλε στο στόμα της και άρχισε να ρουφάει και να πίνει!

Νομίζω ότι δε θα ξαναπιεί απ' το μπιμπερό της.

bUwEp2.png

Σήμερα όμως ρούφηξε και ήπιε νερό! Ξαφνιάστηκε στην αρχή γιατί της ήρθε απότομα μεγάλη ποσότητα νερού και έβηξε λιγάκι, αλλά αμέσως το ξανάβαλε στο στόμα της και άρχισε να ρουφάει και να πίνει!

Νομίζω ότι δε θα ξαναπιεί απ' το μπιμπερό της.

:D μπράβο!! απίστευτη!!

εμείς χθες πήγαμε να του αγοράσουμε παπούτσια... στο αυτοκίνητο του εξηγούσα τη διαδικασία... θα βγλαλουμε τα δικά σου... θα σου φορέσει τα καινούρια η κοπέλα... και θα πας στον καθρεύτη να τα δεις...

Ε μπήκαμε στο μαγαζί και ανηπομονούσε! μόλις του τα φόρεσε... κατέβηκε και πήγε στον καθρέυτη και καμαρωνε σα γυφτικο σκερπάνι! (είχε πολλή φάση!!!!) μετά άρχισε να τρέχει και ήθελε να φύγουμε με τα καινούρια παπούτσια!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

εμείς χθες πήγαμε να του αγοράσουμε παπούτσια... στο αυτοκίνητο του εξηγούσα τη διαδικασία... θα βγλαλουμε τα δικά σου... θα σου φορέσει τα καινούρια η κοπέλα... και θα πας στον καθρεύτη να τα δεις...

Ε μπήκαμε στο μαγαζί και ανηπομονούσε! μόλις του τα φόρεσε... κατέβηκε και πήγε στον καθρέυτη και καμαρωνε σα γυφτικο σκερπάνι! (είχε πολλή φάση!!!!) μετά άρχισε να τρέχει και ήθελε να φύγουμε με τα καινούρια παπούτσια!! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Φαντάζομαι τα γέλια που κάνατε!!!

Έχουν πολύ πλάκα τα πιτσιρίκια σ'αυτή την ηλικία!

bUwEp2.png

Μπράβο στο φασόλι! Αντε σε λίγο θα λέτε και πρρρρρρ!

ειπαμε ειπαμε και πρρρρρρρ!!

πεντακαθαρα και με πολλα σαλια :lol::lol::lol::lol:

ε ναι λοιπον...το ξερω...το νομπελ ειναι πολυ κοντα... :lol::lol::lol:

Εδώ και μερικές μέρες στηρίζει γερά τα πόδια του πάνω μου. Είπα λοιπόν να κάνω μία δοκίμή και.......

hpim1507md5.jpg

Στέκεται!!(για λίγο βέβαια)

υ.γ. Το χέρι πίσω είναι για να τον προλάβει μην πέσει!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...