Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πτωση μαλλιών μετα τον τοκετο?

froufrou

Recommended Posts

Δες λίγο και το σίδηρό σου... και εγώ είχα μακριά μαλλιά να σου πω την αλήθεια τα έκοψα γιατί όσο πιο μακρύ μαλλί τόσο πιο βαριά η τρίχα.. ο σίδηρός μου καλός, πήρα κάτι αμπούλες για κανενα 2μηνο για τριχόπτωση, δεν ξέρω εάν βοήθησαν πραγματικά, το θέμα έιναι πως ενώ είχε αραιώσει πολύ το μαλλί μετά επανήλθε.. μετά από μηνες όμως....

επειδη θηλαζω αποκλειστικα ψιλοφοβαμαι να παρω κατι.ακομα και αυτα που λενε φυτικα,ειναι οντως?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη θηλαζω αποκλειστικα ψιλοφοβαμαι να παρω κατι.ακομα και αυτα που λενε φυτικα,ειναι οντως?

Μην σε πάρω και στο λαιμό μου... ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα.. συνήθως αυτά όμως είναι συμπλέγματα βιταμινών αν σκεφτείς ότι τα παίρνουμε και στην εγκυμοσύνη δεν νομίζω να επηρεάζουν στο θηλασμό, εφόσον είναι φυτικά σωστά? πάντως για την τριχόπτωση μην φοβάσαι.. αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στο φυσιολογικό.. υπάρχουν διάφορες μάσκες βέβαια που μου είχαν πει να κάνω.. π.χ. φυσικό λάδι (ελαιόλαδο) μετά το λούσιμο το αφήνεις για 5 λεπτά... μετά βέβαια θα είσαι σαν λαδωμένος ποντικός :-P

σιδηρο κ εγω τον ειχα κοψει λογω θηλασμου γιατι στον μεγαλο ειχαμε τρελους κολικους.οποτε 2 εγκυμοσύνες και 2 θηλασμοι ειχαν σαν αποτελεσμα να χασω αρκετο μαλλι το οποιο επανηλθε μολις ξαναρχισα τον σιδηρο τον οποιο παιρνω καθημερινα γιατι εχω θεμα με την φερριτινη μου. εβγαλα τρελες φυτρες οι οποιες αργησαν να μακρυνουν κα να συντονιστουν με το υπολοιπο μαλλι που φτανει τη μεση της πλατης μ. ειναι ο θηλασμος κ ιδιαιτερα μετα το 1 τριμηνο που προκαλει πιο εντονη τριχοπτωση.

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

• 2 months later...

κορίτσια και εμενα τωρα αρχισαν να με πεφτουν τα μαλλια ( είναι 4 μηνων η κορη μου) και πηρα βιταμινες κατα της τριχόπτωσης, λετε να φταιει που σταματησα τον σιδηρο?

Κατά την εγκυμοσύνη, γεμίζουμε φύτρες και μετά έρχεται η τριχόπτωση, για να ανανεωθεί το τριχωτό.

Είναι φυσιολογικό.

Έρχεται και ο Σεπτέμβριος... Είναι άσχημο να το βιώνεις αλλά ,,, θα περάσει!

Διαφημίσεις

Κατά την εγκυμοσύνη, γεμίζουμε φύτρες και μετά έρχεται η τριχόπτωση, για να ανανεωθεί το τριχωτό.

Είναι φυσιολογικό.

Έρχεται και ο Σεπτέμβριος... Είναι άσχημο να το βιώνεις αλλά ,,, θα περάσει!

το ελπιζω γτ δε διαθετω και καμμια πλουσια κομμη ..............

κορίτσια και εμενα τωρα αρχισαν να με πεφτουν τα μαλλια ( είναι 4 μηνων η κορη μου) και πηρα βιταμινες κατα της τριχόπτωσης, λετε να φταιει που σταματησα τον σιδηρο?

Κι εμενα καπου τοτε αρχισαν να πεφτουν... και συνεχιζουν ακαθεκτα την πτωση!! Εκανα εξετασεις και οσιδηρος μου ειναι μια χαρα, οποτε κανω απλα υπομονη.. Εγω εχω αρκετο μαλλι αλλα εχει γεμισει ολο το σπιτι τριχες. Ουμφ.

Διαφημίσεις

ναι διαβασα ότι είναι φυσιολογικο αλλα είναι θεμα ψυχολογιας, ξερεις ότι κανω κατι γι αυτό

δηλαδη μετα γεμιζουν τα μαλλια παλι ε?μη παιρνω κανενα σπραυ από αυτά που βαφουν το κεφαλι χιχι

τι να σου πω κι εγώ είχα φρικάρει όμως…κάνε γενική αίματος το πιο πιθανό είναι να είναι πάτος η φεριτίνη ή ο σίδηρος. και μετά πολυβιταμίνη..είναι θέμα χρόνου..το χειρότερο είναι που λούζεσαι και φεύγουν στη μπανιέρα..το θυμαμαι με φρίκη πάντως. νόμιζω ότι θα μεινω καραφλή

μη σου πω ότι αποφευγω να λουστω για να μη δω μετα τις τουφες στη χτενα

Ακριβ'ως το ιδιο έπαθα κ εγω 6 μηνες μετα την γεννα.Πηγα στη δερματολογο κ μου εδωσε ενα σπρέι για τα μαλλια κ κατι χαπακια της φρεζυντερμ.Μου ειπε κ να κανω εξεταση για φερετινη που δεν την εκανα.Παντως ειδα αποτελεσμα σε λιγους μηνες δεν ξερω αν ηταν απο τη θεραπεια ή αν περασα τη φαση μου

• 2 months later...

Καλησπέρα!γέννησα πριν 2 μήνες περίπου.δεν έχω τριχοπτωση στα μαλλιά.παρατηρησα όμως οτι έχουν αραιωση οι τριχες στην μασχάλη μου.έχει κάποια παρόμοιο προβλημά?μπορεί να εείναι αοι την εγκυμοσύνη?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!γέννησα πριν 2 μήνες περίπου.δεν έχω τριχοπτωση στα μαλλιά.παρατηρησα όμως οτι έχουν αραιωση οι τριχες στην μασχάλη μου.έχει κάποια παρόμοιο προβλημά?μπορεί να εείναι αοι την εγκυμοσύνη?

γεννησα κ γω μαιο κ απ τον σεπτεμβρη φευγανε τουφες! η γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο. κανε κ μια εξεταση σιδηρου καλου καλου

γεννησα κ γω μαιο κ απ τον σεπτεμβρη φευγανε τουφες! η γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο. κανε κ μια εξεταση σιδηρου καλου καλου

Από την μασχάλη σου έφευγαν η από τα μαλλιά?

Από την μασχάλη σου έφευγαν η από τα μαλλιά?

μασχαλη γενικως δν εχω πολλες τριχες,ειναι κ ξανθες οποτε δν παρατηρησα καμια αλλαγη. απ τα μαλλια ειχα εντονη τριχοπτωση!

Ειναι φυσιολογική η πτώση των μαλλιών μετα τη γέννα ειδικά αν δεν έχεις ακούσει το γιατρός σου να συνεχίσεις σίδηρο και ασβέστιο για δυο μήνες μετα τον τοκετο...θα επανλεθεις...

sJbgp3.png W9hQp3.png

μασχαλη γενικως δν εχω πολλες τριχες,ειναι κ ξανθες οποτε δν παρατηρησα καμια αλλαγη. απ τα μαλλια ειχα εντονη τριχοπτωση!

Δημητρουλα άσχετο! Σε θυμάμαι απο άλλες συζητήσεις! Πας κιόλας για το δεύτερο;;;; Συγχαρητήρια! Χαράς το κουράγιο σου!

sJbgp3.png W9hQp3.png

Δημητρουλα άσχετο! Σε θυμάμαι απο άλλες συζητήσεις! Πας κιόλας για το δεύτερο;;;; Συγχαρητήρια! Χαράς το κουράγιο σου!

ναιι κ γω σε θυμαμαι!!! ναι,αποφασισαμε να τα κανουμε κοντα!!! ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μαι μια ευτυχισμενη ημιτρελη κ κουρασμενη μαμα!!!

ναιι κ γω σε θυμαμαι!!! ναι,αποφασισαμε να τα κανουμε κοντα!!! ελπιζω να πανε ολα καλα κ να μαι μια ευτυχισμενη ημιτρελη κ κουρασμενη μαμα!!!

Οταν ειναι μικρη η διάφορα παντα η κούραση ειναι μεγαλη... Εμενα έχουν 20 μήνες αλλα δε ξέρω αν θα ηταν τελικα καλυτερα με λιγότερους μήνες διάφορα... Καλα για περισσότερους δε το συζητώ... Εκει υπάρχουν πολλές ζήλιες...

sJbgp3.png W9hQp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...